نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5982Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 489 به 496 از 1231
صفحه 62 از 154 نخستنخست ... 525960616263646572 ... آخرینآخرین
  1. #489
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    234
    پسند شده
    7020
    پسند کرده
    6054

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    منم چند بار از نونوايي گرفتم با خمير نون روغني هو خوب ميشه
    -----------------
     

  2. بانک بند ناف
  3. #490
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6750
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdis1
    بچه ها من میخوام پیتزا درست کنم اما طرز استفاده ماکروفرمو بلد نیستم فقط یه بارازش استفاده کردم که اونم .......مارکش الجی میشه به یه تازه عروس کمک کنین؟
    مبحث مربوطه به مایکروویو رو ببین لطفا

    viewforum.php?f=132


    اما در کل

    هر دستوری که داشته باشین(چه شیرینی چه کیک چه نون) چون conv مایکرو یه نوع فر برقی هستش، درجه حرارتی که تو دستوره رو 15 تا 20 درجه ازش کم می کنین و دقیقه هم باید تجربی دستتون بیاد مثلا اگه کیکی رو گفتن که1 ساعت و 180 درجه شما روی 160 یا 165 درجه بزار و کیکت تو 45 دقیقه پخته اما بسته به ذایقه و طلایی شدنش می تونی تا 55 دقیقه هم بزاری (اگه تو 45 دقیقه یه خلال دندون بزنی توش متوجه پختش میشی)
    در ضمن یادت باشه که مثل فر مایکرو رو هم باید رو حالت پیش گرمایش بزاری اما زودتر داغ میشه و خودش خبر می کنه :)
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  4. #491
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    2

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط باران 64
    بچه ها من میخوام برا ناهار فردا پیتزا بپزونم اما یه مشکلی دارم همیشه خمیر پیتزام خشک میشه چیکار کنم؟؟؟؟خمیرش آماده ای هستش
    خمیر اماده خوب زیاد با کیفیت نمی شه ولی من این نکات به نظرم می رسه:1-روی خمیرت حتما سس کچاپ بزن بعد موادتو ریش بریز
    2-داخل فر یه ظرف اب بزار
    3-سعی کن فقط در حدی که پنیر روش اب شه بپزیش
    انگاری تو تنگ این دنیا جای یه ماهیه

  5. #492
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط باران 64
    بچه ها من میخوام برا ناهار فردا پیتزا بپزونم اما یه مشکلی دارم همیشه خمیر پیتزام خشک میشه چیکار کنم؟؟؟؟خمیرش آماده ای هستش

    باران جان من اکثراوقات از خمیر نان سنگگ استفاده میکنم فقط باید یه کم بذاری ور بیاد تو هوای خونه تا کیفیتش بهتربشه
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  6. #493
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    310
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    والا نمیدونم چی ریخته توش ولی زبون گوساله و قارچ داشت

    خوشمزه بود خیلییییی

    [url=http://www.mamipic.com/share-4FEA_5018AAC8.html][/url
    آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش دکتر شریعتی

  7. #494
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    8186
    پسند کرده
    18896

    re: انواع پیتزا

    پیتزا قارچ و گوشت

    پیتزای هول هولکی بود

    گوشت چرخی و با فلفل دلمه و پیاز و قارچ تفت دادم تا زودی آماده شه - عاااالی بوود



  8. #495
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط زیبا_شورعشق
    من شدیدا به کمک نیاز دارم
    امشب مادر شوشو میخوان تشریف فرما بشن منزل ما
    میخوام پیتزا درست کنم
    دفعه قبل که خمیر درست کردم لطیف و خوب شد و پف کرد
    اما دفعه قبل تر خشک شد
    متاسفانه یادم نیست چه دستوری بوده
    لطفا یه خمیر خوب بگید
    چون غذای اصلیمه خیلی نگرانم
    زیبا جان بهت توصیه میکنم برا مهمون پیتزا درست نکن
    من یه بار برا مهمونی دوستانه پیتزا درست کردم. 4 تا بزرگ
    تا این رو دربیارم و اون یکی رو بذارم تو فر کلی پدرم دراومد. بعدم موقع سرو مزه اون پیتزایی که آدم خودش از فر درمیاره و تازه تازه میخوره رو نداشت. نونش اون حالت کرانچی رو از دست داده بود و خمیرش مث وقتی داغه کش نمیومد

  9. #496
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    8186
    پسند کرده
    18896

    re: انواع پیتزا

    سارا جون دستت درد نکنه خیلی هوس کردم از این خمیر آماده ها استفاده کردی؟ از چه مارکی راضی هستی که نرم بمونه و خشک نشه؟ چه مدت می زاری تو فر بمونه؟ [/quote]


    سلام عزیزم - آخی ی ی کاش میشد برات بفرستم

    عزیزم من خمیر آماده ی شیر آوران و 9595 رو راضیم - چون یذره ضخامت داره خشک نمیشه -

    بعدش من همه ی موادو اول تفت میدم بعد رو خمیر میذارم - که حدود 10دقیقه بمونه توی فر -به اندازه ای که پنیر آب بشه و مواد یذره گریل شه


صفحه 62 از 154 نخستنخست ... 525960616263646572 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما