نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5982Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 481 به 488 از 1231
صفحه 61 از 154 نخستنخست ... 515859606162636471 ... آخرینآخرین
  1. #481
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    re: انواع پیتزا

    پیتزا



    یه مقدار مایه ماکارونی تو فریزر داشتم که به همراه کمی قارچ و فلفل دلمه و پیاز و پنیر پیتزا شد این .خوشمزه بود

  2. بانک بند ناف
  3. #482
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8181
    پسند کرده
    18896

    re: انواع پیتزا

    پیتزای تک نفره

    با خمیر آماده پیراشکی - و گوشت چرخکرده و سیب زمینی پخته و نگینی - قارچ و فلفل دلمه


  4. #483
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۲
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    مواد لازم :
    خمیر پیتزای آماده=350 گرم سیر سفید و گیاهان معطر=120 گرم پنیر گوتا رنده شده=2 فنجان پنیر ریکوتا ایتالیایی و یا پنیر پیتزا=1 فنجان بوقلمون دودی ورقه شده=2 اونس ریحان=به مقدار دلخواه

    طرز تهیه :

    فر را در درجه ی 450 فارنهایت گرم کنید. در سینی فر نسوزی روغن اسپری کنید .
    خمیر پیتزا را بروی سینی فر پهن کنید و در دمای 450 درجه به مدت 8 دقیقه در فر قرار دهید.
    سینی را از فر بیرون بیاورید ، ادویه و سیر را بروی آن بپاشید سپس مقداری پنیر پیتزا را با پنیر موزارلا مخلوط کرده و روی خمیر بپاشید و بوقلمون های ورقه شده را روی آن پهن کنید و به مدت 8 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

  5. #484
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۲
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    مواد لازم :
    روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
    پنیر پارامسان 150 گرم
    پنیر موزارلا 150 گرم
    سس مخصوص پیتزا مقداری
    تن ماهی 1 قوطی
    آبلیمو 4 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل مقداری
    میگو 300 گرم
    خمیر شماره 5 به اندازه دستور
    ارگانوا 1 قاشق سوپخوری
    طرز تهيه :
    خمیر پیتزای شماره 5 را تهیه می کنیم . میگو را پس از پاک کردن ، شستن و خشک کردن به نمک ، فلفل و نیمی از آبلیمو آغشته کرده ، سپس تن ماهی را در صافی ریخته و با بقیه آبلیمو روی حرارت به مدت یک دقیقه تف می دهیم .
    خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و کف دو عدد ظرف گرد به قطر 25 سانتی متر را ابتدا با روغن مایع کمی چرب کرده و خمیر را کف ظرف پهن می کنیم . سپس با چنگال سوراخهایی را در خمیر ایجاد می کنیم . کمی سس مخصوص پیتزا را با برس روی خمیر مالیده آنگاه هر دو پنیر را جداگانه رنده می کنیم سپس با هم مخلوط کرده ، کمی از پنیر را روی خمیر می پاشیم . سپس مطابق تصویر مواد را روی خمیر قرار داده روی آن را ارگانوا پاشیده و در آخر روغن زیتون را به طور پراکنده بر سطح پیتزا می چکانیم . فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم . ظرف پیتزا را به مدت 10 دقیقه در کف فر قرار داده ، سپس به طبقه وسط فر بماند سپس از فر آنرا بیرون آورده و مابقی پنیر را روی پیتزا می ریزیم و به مدت 5 دقیقه دیگر در طبقه وسط فر قرار می دهیم .

  6. #485
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۲
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    مواد لازم براي تهيه خمیر :
    آرد سفید : 5 لیوان
    روغن مایع : 2/1 لیوان
    آب : 2 لیوان
    خمیرفوری : 2 قاشق غذاخوری
    شیرخشک : 4 قاشق غذاخوری
    شکر : 4 قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر : 2/1 قاشق غذاخوری
    نمک : 1 قاشق غذاخوری

    مواد لازم براي روی پیتزا :
    سس کچاپ
    پودر سیر
    پودر آویشن
    سوسیس و کالباس خرد شده
    فلفل دلمه سبز
    زیتون سیاه خرد شده
    پنیرپیتزای رنده شده
    قارچ خرد شده

    طرز تهیه :

    1. ابتدا روغن+خمیرفوری+شیرخشک+شکر+بی کینگ پودر+نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم.
    2. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و آب را هم به آن اضافه می کنیم تا وقتی که خمیر صاف و یکدست شود و بدست نچسبد. خمیر را خوب با دست ورز می دهیم.
    3. خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا ور بیاید و مقدار خمیر تقریبا دو برابر شود.
    4. ظرف مخصوص فر را چرب کرده آرد می پاشیم سپس به اندازه گلوله ای از خمیر برداشته و در ظرف به شکل قلب باز می کنیم.
    5. روی خمیر را سس کچاپ ریخته و با قاشق تمام سطح خمیر را با سس می پوشانیم سپس روی سس را پودر سیر می زنیم.
    6. سوسیس و کالباس رنده شده را روی خمیر می پاشیم سپس قارچ خرد شده را هم روی مواد می ریزیم. فلفل دلمه ای را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.زیتون سیاه را هم ریز کرده روی مواد می پاشیم و در آخر کمی پودر آویشن روی مواد می پاشیم.
    7. پیتزا را با حرارت 180 درجه سانتیگراد ابتدا به مدت 20 دقیقه با حرارت پایین می پزیم و پس از اینکه پف کرد 10 تا 15 دقیقه با حرارت بالا می پزیم.
    8. پیتزا را از فر خارج کرده روی تمام سطح آن پنیر می پاشیم و سپس ظرف را در فر می گذاریم تا پنیر با حرارت آب شود و روی آن طلایی رنگ شود

  7. #486
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۲
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    شیر را در دمای 63 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه حرارت دهید و یا به مدت 15 ثانیه در دمای 72 درجه سانتی گراد حرارت دهید. در هر دو حالت، شیر را باید مرتب هم بزنید تا ته نگرفته و نسوزد.

    مرحله دوم، سرد کردن شیر است. کافی است ظرف محتوی شیر را روی آب سرد یا یخ قرار دهید.

    مرحله سوم، ترش کردن شیر می باشد. مایه پنیر را به شیر اضافه نموده و هم بزنید. 30 الی 60 دقیقه زمان لازم است تا پنیر آماده شود. (در این حالت یعنی پنیر سفت، باید از جوهرلیمو استفاده کنید) اگر از عوامل دیگری غیر از مایه پنیر برای ترش کردن شیر استفاده می کنید، تنها 5 الی 15 دقیقه صبر کنید تا پنیر حاضر شود.

    مرحله چهارم، پخت پنیر است ماده جامد حاصل از ترش کردن شیر را به قطعات کوچک برش دهید. درجه حرارت و مدت زمان پخت در پنیرهای مختلف فرق دارد. هرچه مدت طولانی تری پنیر را حرارت دهید، پنیر بیشتر کش می آید؛ در عین حال باید به خاطر داشته باشید که حرارت خیلی زیاد، بافت پنیر را از بین برده و طعم مزه آن را هم خراب می کند.

    مرحله پنجم، گرفتن آب پنیر است
    مرحله ششم، در اغلب پنیرها نمک زدن به پنیر می باشد.

    مرحله هفتم، فشردن پنیر می باشد (در انواع نیمه سفت یا سفت). مدت زمان فشردن پنیر، به نوع آن و به دست آمدن بافت دلخواه در پنیر بستگی دارد.

    مرحله آخر، در آب نمک قرار دادن پنیر است.

  8. #487
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7004
    پسند کرده
    6047

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    پيتزا با خمير جادويي و موادش هم قارچ و مرغ و فلفل و ذرت و پنير






    -----------------
     

  9. #488
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    سلام برای تهیه خمیرپیتزا بعضی ها ازخمیرنان بربری استفاده میکنند خوب میشه چون من ازش خوردم بدنشده بود ولی تاحالا خودم درست نکردم اینم یه پیشنهاده میتونید تجربه کنید

صفحه 61 از 154 نخستنخست ... 515859606162636471 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما