نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5981Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 1231
صفحه 6 از 154 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    منو راهنمایی کنید لطفا : با خمیری که با پودر آماده هانیکو درست کردم پیتزا درست کردم . خمیرش هم به دست نمی چسبید وهم خوب استراحت کرده بود . توی ظرف پیرکس پهن کردم و طبق دستور توی جعبه 20 دقیقه با قدرت 200 درج0 مایروفر( من ال جی سولاردوم دارم) conv'گذاشتم و بعد دوباره 15 دقیه با گریل گذاشتم و عد درش آوردم و روش پنیر رختم و تاحدی که پنیرش آب شه گذاشتم با همون گریل .( دقیقا دستور توش) ته ظرفم هم چرب کردم و آرد پاشیدم . ولی اصلا خوب نشد . اولا که چسبید و دوما سفت شده بود و زیر وسطش عملا خمیری نمیدیدی . ایرادم کجاست ؟
    دل من
    که به اندازه یک عشقست
    به بهانه های ساده خوشبختی خود می نگرد

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ghoroob آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    479
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    367
    پسند کرده
    158

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    مرسی نجما جون از ایده های خوبت



    با تزیین همسری :)
    زن بودن کار مشکلی است

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    105
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    خشم از آتش است ، با آب آن را فروبنشانید. حضرت محمد (ص)

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    100
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزا پزونهای عزیز همه جور دستور گذاشتین.ممنون.من تو سایت ترکیه یه پیتزای قالبی یافتیدم که لینکشومیذارم.باشد که مفید فایده باشد!

    پیتزای قالبی (15 عدد)
    مواد لازم برای خمیر :آرد 2/1 کیلو ،خمیر مایه خشک 10 گرم ،شیر ولرم 1 لبوان ،شکر 2 قاشق مرباخوری ،نمک 1 قاشق چایخوری ،تخم مرغ 1 عدد ،کره 4 قاشق غذاخوری ،زرده تخم مرغ 1 عدد

    مواد مایع پیتزا:سس گوجه فرنگی 6 قاشق غذاخوری ،سوسیس خرد شده 1 لبوان ،کالباس خرد شده 1 لیوان ،گوجه فرنگی 1 عدد ،فلفل تند 4 عدد ،کاکوتی 1 قاشق مرباخوری ،پنیر پیتزای رنده شده 2.5 لیوان
    طرز تهیه:

    آرد را داخل کاسه ای ریخته و وسط آنرا بازکرده و خمیر مایه خشک ،شیر،شکر،نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و تا زمانیکه خمیر به نرمی لاله گوش شود به آن آرد اضافه کنید و ورز دهید و با پارچه نرمی آنرا بپوشانید و 15 دقیقه صبر کنید سپس آنرا با کمک وردنه به ضخامت انگشت دست باز کنید بر روی خمیر باز شده نصف کره را بمالید و خمیر را به مدت 15 دقیقه در یخچال نگه دارید دوباره آنرا به ضخامت انگشت دست باز کرده و کره بمالید و برای دومین بار در یخچال بگذارید بعد آنرا به تکه هایی به اندازه یک تخم مرغ قسمت کنید و هر تکه را به اندازه یک بشقاب میوه باز کرده و در روی سینی فر بچینید و رویش زرده تخم مرغ بمالید و در درجه حرارت 170 درجه فربه مدت 45 دقیقه بپزید بعد از سرد شدن این خمیرها بر روی آنها سس گوجه فرنگی بمالید سپس سوسیس،کالباس و گوجه فرنگی وفلفل را بر روی خمیر چیده و در نهایت کاکوتی و پنیر پیتزا را رویش پخش کنید و در درجه حرارت 170 فر تا زمان آب شده پنیر پیتزا صبر کنید .به صورت گرم سرو نمایید .

    http://www.torkiye.com/lang-fa/pitzaghalebi.cgi

    دوستان گلم بد نیست اینو بگم که ترکیه غذایی دارن به اسم "پیده"ترکها ادعا دارن که پیتزای ترکیه در اصل از این غذای آنها اقتباس شده.
    در لینکی که گذاشتم لاهماجون هم آموزش داده شده که غذایی با حال و هوای پیتزا از غذاهای ترکیه ست.
    دوستتون دارم

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۳
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا







    راستی این پیتزا از بس ساده است، نیم ساعت تا 45 دقیقه ای آماده ست. مناسب واسه کارمندان و دانشجویان!!

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    27
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزا بادمجان
    مواد لازم:
    تخم مرغ=2 عدد
    آرد=125g
    نمک +فلفل+ آویشن=به مقدار لازم
    بادمجان دلمه ای بزرگ ورقه شده به قطر 1.5 سانت=یک عدد
    روغن مایع=به مقدار لازم
    سس گوجه=به مقدار لازم
    پنیر پیتزا رنده شده ( ترجیجا\\\" ماتزورلا)=170g
    قطعات سینه مرغ پخته یا گوشت چرخ کرده که با پیازچه سرخ شده یا قارچ خام =به مقدار دلخواه
    طرز تهیه:
    1-فر را در درجه 175 سانتی گراد تنظیم می کنیم تا گرم شود.
    2-تخم مرغ را در یک ظرف می شکنیم و کمی میزنیم . آرد -نمک -فلفل و آویشن را در ظرف بزرگی مخلوط می کنیم. ورقه های بادنجان را ابتدا در تخم مرغ و سپس درمخلوط آرد می زنیم .
    3- ورقه ها ی بادنجان را در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم .و سپس روغن آن را باحوله کاغذی میگیریم و روی سینی فر قرار میدهیم. ورقه ها را به سس گوجه آغشته کرده و روی آن مواد گوشتی و بعد پنیر را میریزیم.
    4- سینی را در فر قرار می دهیم تا پنیر آب شود.

    نوش جان

  8. #47

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط شادآفرین
    مرسی نوشین جون که جواب سوالاتمون رو دادی
    نوشین جون من معمولا پیتزا رو با نون های آماده ی بیرونی درست می کنم ... بد نمی شه ولی اصلا اصلا مثل خمیر خونگی نیست.
    حالا این دفعه می خوام خودم خمیر رو درست کنم
    می شه لطفا بگی با چه دستوری درست کردی و اگه توی سایت هست لینکش رو برام بذاری
    و دیگه اینکه با این خمیری که شما درست کردی میشه حلقه مرغ و ریحون هم درست کرد
    پیشاپیش متشکرم

    شادآفرین جون مقدار روغنو تغییر نده چون اگه روغنو بخوای کمتر بریزی خمیر به دست میچسبه و باید آرد خیلی بهش اضافه کنی . ولی اگه مقادیررو رعایت کردی و بازم چسبید میتونی خیلی کم آرد بهش اضافه کنی .من چند ساله از همین دستور استفاده میکنم و هر کسی هم خورده دستورشو خواسته.همه چی با همین درست میکنم کلوچه غذایی و...
    در تهیه خمیر حتما باید حجم خمیرتون دوبرابر بشه اگه نشد مطمئن باشید که یه جای کار ایراد داشته و نون خوبی نخواهید داشت.


    انواع پیتزا
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۶ در ساعت ۰۹:۰۵ قبل از ظهر

  9. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۶
    نوشته ها
    68
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا



    نوشین جون میشه بگی با چه تنظیماتی پیتزا رو تو ماکروفر می پزید؟؟؟؟؟؟؟من که هر دفعه توماکروفر پیتزا پختم نونش نرم و خیلی خیلی بد شد....

    نوشین نوشته:

    مامی آرتین عزیز برای پیتزای تازه
    روی برنامه کانوکشن تنظیم میکنی200 درجه و به مدت 25-40 دقیقه و پیتزا رو باید روی سه پایه کوتاه بذاری.زمان بستگی به اندازه ی پیتزا داره . میتونی بعد از 25 مین چک کنی.
    برای پیتزای فریز شدهبازم برنامه کانوکشن 220 درجه18-25 دقیقه بازم روی سه پایه کوتاه.بعد از پخت میذاری 2 مین توی مایکرو بمونه بعد میاری بیرن.
    مگر نمی دانی بزرگ ترین دشمن آدمی فهم اوست؟ پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی

صفحه 6 از 154 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما