نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5982Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 465 به 472 از 1231
صفحه 59 از 154 نخستنخست ... 495657585960616269 ... آخرینآخرین
  1. #465
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    خونه خوكشلمون
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    سلام دوستاي خوبم. من ديشب پيتزا پختم و براي اولين بار خميرش رو خودم درست كردم و اما مشكل من : براي درست كردن خمير از دستور 1/2 پ شير 1/2، پ روغن ،3 ق غ بگين پودر ،اق غ نمك و به ميزان لازم آرد استفاده كردم به مدت 1 ساعت گذاشتم بمونه بعد هم كف ظرفم رو كه پيركس بود چرب كردم و خمير رو پهن كردم و سس كچاب ريختم و گذاشتم رو طبقه پايين فر 10 دقيقه موند، درآوردم و مواد رو ريختم روش و 5 دقيقه گريل كردم ولي وقتي درآوردم هنوز نونش نپخته بود دوباره 5 دقيقه ديگه فر رو روشن كردم و گذاشتم بپزه ولي نونش مخصوصا وسطاش به ظرف چسبيده بود و خيلي هم ترد شده بود و وقتي بلندش ميكرديم (البته بعد از اينكه به زور از كف ظرف ميكنديمش) خورد ميشد حالا به نظر شما علتش چي بوده و اشكال كارم كجا بوده؟ اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم
    به سراغ من اگر مي آييد، تند و آهسته چه فرقي دارد؟
    تو به هر جور دلت خواست بيا...

  2. بانک بند ناف
  3. #466
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط رومينا 60
    يه سوال ديگه هم داشتم البته با عرض معذرت. وقتي براي درست كردن پيتزا از نونهاي آماده استفاده ميكنيم طريقه پخت و مئت زماني كه بايد توي فر بذاريمش چقدره آخه يه بار درست كردم خيلي خشك شده بود؟ خواهش ميكنم جوابم رو بديد آخه خيلي دوست دارم خودم تو خونه پيتزا درست كنم.

    دوست عزیزمن قبلاکه ازین نونهای آماده پیتزا میگرفتم ...موادپیتزارومیریختم(سوسیس یاژامبون خردشده_کمی پنیر_گوشت مرغ یاچرخ کرده وقارچ_پنیر_فلفل دلمه ای)ومیزاشتم توطبقه وسط فروشعله گریل روروشن میکردم تاپنیرآب وطلایی بشه شایدحدود5دقیقه..
    توماکرویوهم برنامه ای که گریل داره میزنم...درغیراین صورت نون خشک میشه.
    زندگی مثل راندن دوچرخه است ....برای حفظ تعادل باید حرکت کرد...!
    "انیشتین"

  4. #467
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرجان.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    همسایه ی Behnoosh
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    2166

    re: انواع پیتزا

    پیتزا با خمیر از قبل تهیه شده:
    من خمیرپیتزا رو که مدتها قبل درست کرده بودم وتوفریزر نگهداری میشد، بعد از اینکه کمی نرم شد تو قالب پیتزا گذاشتم ، اول سس پیتزا روش مالیدم ، بعد کمی پنیر پارمزان ، بعدازاون گوشت چرخ کرده ی تفت داده شده باپیازداغ + فلفل دلمه ای + قارچ و لایه ی روش پنیر موتزورالاو گذاشتمش توی فر.
    به همین سادگی و به همین خوشمزگی


    مامان پسری این نوشته را پسندیده.
    مواظب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد ، زندگی با دلت نکند ...

  5. #468
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    monaaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۳
    محل سکونت
    شاهی,شهر شاهان
    نوشته ها
    144
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1996
    پسند کرده
    5691

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط سالاری
    من دیشب پیتزا پختم خوشمزه شده بود اما نه به اندازه پیتزاهای بیرون کش میومد نه به اون اندازه خوشمزه شده بود احتمال دادم برای پنیرش باشه چونکه خیلی وقت پیش خریده بودم اسمش کاله بود

    من یه چیز بگم؟یه بار که داشتم تلویزیون نگاه می*کردم یه خانوم آشپزی میگفت برای اینکه پیتزاهاتون کش بیاد 10 دقیقه قبل از زمان همیشگی* از فر در بیارین دوباره پنیر پیتزا بریزینو بذارین تو فر که فقط آب شه یکم
    خودم اهل پیتزاو اینجور خوراکیها نیستم نمیدونم والا،شنیدم فقط
    ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻓﺎﻝ ﺣــــــــﺎﻓﻆُ، ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺗﻮﯼ ﻓﺎﻟﻤﯽ
    ﺑﺬﺍﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﮐﻨﻢ ﺑﺬﺍﺭ، ﺍﮔﻪ ﭼﻪ ﺑﯽ ﺧﯿﺎﻟﻤﯽ

  6. #469
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anooshe آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
    نوشته ها
    379
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    255
    پسند کرده
    36

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    مرجان جون خمیر پیتزات دستور خاصی داره که گذاشتی فریزر؟یا با هر دستوری میشه؟
    پرپر جون منظورت اگه من هستم.....
    خواهر شوهرم كه باقلوا درست ميكنه ...اضافه خميرشو به من ميده منم ميزارم فريزر هر وقت پيتزا يا پيراشكي ميخوام درست كنم از اون استفاده ميكنم...
    دستور خاصي هم نداره... مثل همه خمير باقلوا هاست....
    من چون ازش خوشم مياد باهاش پيتزا و پيراشكي درست ميكنم

  7. #470
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهســا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    البرز
    نوشته ها
    1,100
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    643
    پسند کرده
    210

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط رومينا 60
    يه سوال ديگه هم داشتم البته با عرض معذرت. وقتي براي درست كردن پيتزا از نونهاي آماده استفاده ميكنيم طريقه پخت و مئت زماني كه بايد توي فر بذاريمش چقدره آخه يه بار درست كردم خيلي خشك شده بود؟ خواهش ميكنم جوابم رو بديد آخه خيلي دوست دارم خودم تو خونه پيتزا درست كنم.
    اگر ميخوايد نون پيتزا تون خشك نشه قبل از اينكه مواد رو روش بريزيد يك قاشق سس قرمز روش بماليد و روي تمام سطح نون پخش كنيد. ما هميشه همين كار رو براي نون پيتزاهايي كه از بيرون آماده ميخريم ميكنيم نونش هميشه نرم ميمونه


  8. #471
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13033
    پسند کرده
    7945

    re: انواع پیتزا

    پیتزای خوشمزه
    گوشت چرخ کرده+مرغ+پیازداغ+فلفل دلمه ای+ذرت+نخودفرنگی وپنیر


  9. #472
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    re: انواع پیتزا

    پاستا پای پیتزا


    این پیتزا پاستا را دریک سایت خارجی دیدم ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    و زحمت ترجمه اش را نگارا ی عزیز کشیدن(به همراه سس سیر و ریحان)
    ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي
    درست کردم خیلی خیلی خوشمزه هست و تمام موادش هم در دسترس.چون درهمون ظرف سرو میشه من هم با ظرفی که توش تهیه کرده بودم عکس گرفتم.این هم عکس اون:



    و این هم نزدیکتر:



    پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید. فقط من مقداری با ذائقه ایرانی نزدیکترش کردم فلفل دلمه و آویشن به قارچ و پیاز اضافه کردم.
    مواد لازم:
    روغن نباتی یک قاشق غذا خوری پیازنگینی خرد شده یک پیمانه قارچ ورقه شده یک پیمانه تخم مرغ یک عدد شیر 1/4پیمانه ماکارونی شکل دار200گرم پنیرموزارلای رنده شده یک پیمانه سس سیر و ریحان 1/5پیمانه

    طرز تهیه:فر را روی حرارت 180درجهC گرم میکنیم .یک قالب پیتزای 30CMرا چرب می کنیم.ماکارونی را پخته و آبکش می کنیم.در تابه روغن را داغ کرده پیاز وقارچ را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا آبش کشیده شودو نرم شوند. نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن را نیز اضافه می کنیم.در کاسه ای شیر و،تخم مرغ زده شده و نیمی از پنیر را با ماکارونی مخلوط می کنیم و کف قالب را با ماکارونی می پوشانیم و 20دقیقه در فر قرار میدهیم.بعد بیرون آورده روی آن را سس و مخلوط پیاز وقارچ می پوشانیم و باقیمانده پنیر را روی آن ریخته و مجددا در فر به مدت حدود 15دقیقه قرار میدهیم تا پنیر آب شود.
    در مورد سس هم با این مقدار مواد من 4 عدد گوجه فرنگی متوسط را آب گرفتم به همراه 1/8پیمانه ریحان ساطوری شده و (با یک عدد حبه سیر ویک عدد پیاز بسیار کوچک رنده شده که تفت داده بودم )مخلوط کردم و به همراه نمک و فلفل قرمز و مقداری روغن زیتون روی حرارت گذاشتم تا اب گوجه فرنگی کشیده شد و غلیظ شد و قارچ و پیاز تفت داده شده را به سس اضافه کردم و روی مواد ریختم و بقیه هم طبق دستور عمل کردم.البته این راهم بگم که که در دستور پنیر موزارلا داره که چون من تو خونه کم داشتم مقداری هم پنیر پیتزا را با موزارلا مخلوط کردم و روی این غذا ریختم.بسیارخوشمزه هست و بچه ها هم که حتما دوست خواهند داشت.
    در ضمن بهتره با ماکارونی شکل دار درست بشه.که باز چون تو خونه نداشتم از ماکارونی معمولی رشته ای استفاده کردم .
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۶ در ساعت ۰۹:۴۹ قبل از ظهر
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

صفحه 59 از 154 نخستنخست ... 495657585960616269 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما