نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5982Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 353 به 360 از 1231
صفحه 45 از 154 نخستنخست ... 354243444546474855 ... آخرینآخرین
  1. #353
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    re: انواع پیتزا

    پیتزا مخلوط



    خمیر پیتزا+سوسیس+قارچ+فلفل دلمه قرمز و سبز+پیاز+زیتون+ذرت+پنیر پیتزای فراوان

  2. بانک بند ناف
  3. #354
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    485
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزا مخلوط

    پودر خمیر پیتزا هانیکو که ته قالبم پهن کردم روش کمی سس قرمز زدم و کمی هم پنیر ریختم سوسیس ، کالباس ، قارچ ، فلفل دلمه ای که همه موادو بخاطر اینکه میخواستم که پیتزای لقمه ای درست کنم و نشد نگینی ریز خرد کردم قارچ هم خام ریختم در آخر هم زیتون حلقه شده و پنیر پیتزا حدودا" 35 دقیقه توی فرو بود 5 دقیقه آخرم کمی پنیر بیشتر روش ریختم و گریل هم 2 دقیقه روشن کردم .

    قبل از پخت



    بعد از پخت



    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  4. #355
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21271
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    [quote=㋡سلاله㋡]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "پرپرک":337dmc2i
    سلاله جان این مال چند وقت پیش هست
    دیشب با هانیکو درست کردم.ولی عکس نگرفتم
    راضی بودی؟ ینی ب نظرت فنونی که گفتم ب درد بخور بود!؟[/quote:337dmc2i]

    مزه اش که عالی شده بود
    ولی فنونت رو به کار نبردم

    دیر رسید خونه
    بعدشم که همون شب خیلی بارون میومدو حسابی هم خیس بودم و حوصله فن و فنون نداشتم
    یکمی آب انداخت
    البته فرم هم قرش زیاد شده
    پنیر پارمزان هم که فکر میکردم دارم از بی فکری من مونده بود توی یخچال و کپک زده بود
    کلا شبی بود .واسه خودش
    حالا همسر دوباره تقاضا داده
    حتما ایندفعه رعایت میکنم تا تو سر بلند بشی

    ولی توی خمیر چنگال که زدم و یه بار قبل از ریختن مواد توی فر پختم به نظرم تاثیر خوبی توی کیفیت خمیر داشت
    ممنونم ازت


  5. #356
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Maryam65 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۳
    نوشته ها
    556
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    63

    re: انواع پیتزا

    امروز نه فلفل دلمه ای داشتم نه قارچ نه... با کمترین امکانات پیتزا پزوندم واسه این که بی رنگ نباشه نخود فرنگی و ذرت ریختم!!!
    بدک نبود
    خمیر آماده+سوسیس+نخود و ذرت+پنیر+سس

  6. #357
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۶
    نوشته ها
    106
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    [quote=nas-tar-an]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "nas-tar-an":24fytfoi
    سلام دوستای هنرمند مناین عکس پیتزای خونگی که خودم درستیدم فقط یک سوال ازتون دارم؟من هر دفعه که پیتزا می پزم ومواد رو روی خمیر چه خمیر آماده و چه خمیر دست ساز می ریزم وقت خوردن مواد خوب به خمیر نمی چسبه و مثل بیرون نمیشه واز خمیر جداست به نظر شما باید چه کار کنم یا چی بمالم ؟البته من روی خمیر پنیر پیتزاهم میریزم یک کمی بعد موادو میزارم اما بازم درست نشده
    quote]
    این همه خانم هنرمند اینجا هستن پس چرا هیچ کس جواب منو نمیده؟
    [/quote:24fytfoi]
    من چند وقت پیش از بچه های این تاپیک راهنمایی خواستم اما هنوز کسی پیدا نشده که جواب سوال منو بدهیکی این که چرا مواد از خمیر جدا میشه و یکی این که من وقتی خمیر خودم درست می کنم به پختگی و خوشمزگی خمیر آماده نمیشه یعنی شل و ول میشه و نمیشه یک برشش رو دستت بگیریبه نظر شما چه کار کنم؟
    سخت كوشی هرگز كسی را نكشته است، نگرانی از آن است كه انسان را از بین می برد

  7. #358
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    650
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    300
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    نسترن جان من همیشه روی خمیرم یه لایه سس کچاب میریزم و یه لایه پنیر پیتزا بعد سوسیس و کالباس بعد پنیر پیتزای فراووون بعدم قارچ و فلفل دلمه و بازم پنیر پیتزا ومواد کاملا به نون میچسبه و موقع خوردن جدا نمیشه.

    در مورد خمیرت که شل میشه نمیدونم والله . من که خودم خمیر رو درست میکنم. درجه فر رو کم میکنم و بهش سر میزنم . اگر بخوام نرم تر باشه که همسری دوست داره فقط درحدی که پنیرش اب بشه از فر درمیارم اما اگر بخوام خمیرش خشک بشه صبر میکنم تا کاملا روی پیتزام طلایی بشه

    اگر این تاپیک رو از اول تا اینجا کامل بخونی با ریزه کاریهای پیتزا اشنا میشی. من خودم همیشه به یه مشکلی میرسیدم اما بعداز خوندن این تاپیک با اعتماد به نفس کامل پیتزا درست میکنم حتی برای مهمونیام و خیلی هم مورد پسند همه قرار میگیره خدا رو شکر
    باور نمیکنم... خالق دانه های انار زندگی مرا........ بی نظم چیده باشد.

  8. #359
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۲
    محل سکونت
    خانه بخت☂ پای تخت
    نوشته ها
    438
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    nas-tar-an بانو سلام...

    البته استاد که توی مامی سایت زیاده اما عزیزم!
    وقتی خمیر رو خودت میگیری حتما قبل اینکه مواد رو روش بچینی بپزونش یعنی حدود 10 الی 15 دقیقه خود خمیر تنها ک روی کف تابت یا سینی فرت پهن کردی بذار توی فر تا بپزه بعد بیارش بیرون اجازه بده اون پف کاذبش بخوابه و خنک بشه بعد مواد رو روش بچین...
    خمیر های اماده بیرون هم تقریبا نیم پز شدن که شما میتونی راحت موادت رو روش بچینی و وقتی اماده میشه ترد و لطیفه. وقتی بدون اینکه بپزیش موادت رو روش بذاری خب موادت پختیده و سرخیده میشه اما خمیرت هنو خامه

    در مورد چسبندگی موادت هم : حتما نیازی نیست بین هر سری که مواد رو میریزی پنیر اضافه کنی بلکه باید مواد رو بدون"آب" روی پیتزا بچینی مثلا گوجت اب نداشته باشه (فقط از فیلش استفاده کن) یا قارچ باید خوب تفت داده شده باشه که ابش به خورد خمیر نره. همین اب باعث میشه موادت به هم نچسبن. ولی برای چسبندگی بهتر و بیشتر توضیه من اینه که از دو نوع پنیر استفاده کن. مثلا یکی پنیر پیتزا و اون یکی پارمسان... این طوری پیتزات عالی میشه امتحان کن
    دیده را فایده آن است که دلبربیند؛

    اللهم عجل لولیک الفرج...

  9. #360
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پيتزا با خمير آماده هانيكو -به ترتيب سس كچاب-مقداري پنيرموزارلا-كوكتل-قارچ-فلفل دلمه و بقيه پنير

    15 دقيقه با 180 درجه كانوكشن ماكرو بعد 20 دقيقه با 220 و بعد هم گريل تا طلايي شدن

    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




صفحه 45 از 154 نخستنخست ... 354243444546474855 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما