نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5982Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 1231
صفحه 4 از 154 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    80
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    به سه چیز تکیه نکن، غرور، دروغ و عشق

    آدم با غرور می تازد، با دروغ می بازد و با عشق می میرد

    "دکتر شریعتی"

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    751
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    0

    Red face پيتزاي چهار بعدي



    پيتزاي چهاربعدي:
    [JUSTIFY]دوستاي گلم ديروز اين عكس ها از طريق ايميل بهم رسيد كه توضيح خيلي مختصري داشت اما در مجموع ايده اش خيلي جالب بود.... راستش دوست داشتم با فكرامون رو بذاريم روي هم و ببينيم اين پيتزا چه طوري بعد از پخت و وصل شدن قالب ها به هم از ظرف جدا نمي شه...[/JUSTIFY]
    فكر كنم قالب اصليش رو بايد بديم تا آهنگري برامون آماده كنه.....

    [JUSTIFY]اون طور كه توي توضيحش نوشته بود ما براي ساخت قالب اصلي به 20 تا مثلث متساوي الاضلاع نياز داريم..... [/JUSTIFY]

    بعد طبق نقشه بايد روي هم سوار بشن تا شكل اصلي بدست بياد....



    [JUSTIFY]اما براي اين كه قالب ها كنا رهم قرار بگيرن و بعد هم از هم جدا بشن در هر ضلع هر كدوم از مثلث هامون ما بايد آهن ربا كار بگذاريم.....[/JUSTIFY]

    [JUSTIFY]ابتدا به تعداد قالب هامون پيتزا آماده مي كنيم و بعد قالب ها روي هم سوار مي شن و همين طوري با قالب هاي به هم متصل شده پيتزاها سر ميز سرو مي شن..... البته به نظر من شكل ماده ي غذاييش به پيتزا شبيه نبود اما خوب در عنوان اين طور قيد شده بود.....[/JUSTIFY]





    من مراحل كار رو كه به صورت عكس هست براتون گذاشتم..... اميدوارم خوش تون بياد

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۰
    نوشته ها
    439
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    نجما اون سفیده که باهاش رول هارو ثابت کرده همون چسب چوب خودمونه دیگه.آره؟چیه که تو این همه جیلیز ویلیزه روغن اصلا باز نشده؟!

    Andrew نوشته:
    ممول جون عزیزم اون مایع سفید رنگ مخلوطی از آب و آرده که کار چسب رو برای رول ها و همچنین در سمبوسه می کنه
    البته اگر چیزی دیگه باشه نجما جون استاد اعظم خواهد اومد و پاسخ شما رو خواهند داد

    bahargol نوشته:
    برای اطمینان میتونیم. بهشون خلال دندون هم بزنیم...

    najma نوشته:
    ممول جون میریام اشتباه می کنه.همون چسب چوبه!!!خیلی خوشمزه می شه امتحان کن.
    مخصوصا اگه خلال دندون هم بزنی و موقع سرو در نیاری.امتحان کن با من:دی

    آيسان60 نوشته:
    سلام نجما جون میشه لطفا شرح عکسهارو هم برامون بذاری ؟
    راستی نونها بعد از سرخ شدن خشک نمیشن ؟

    najma نوشته:
    آیسان جون این رو توی یک سایت دیدم خودم تجربه نکردم و مطمئن هم هستم تجربه نخواهم کرد آخه فکر می کنم نان سرخ شده خیلی چرب می شه!
    گفتم شما هم ببینید که "دنیا دیدن به از ندیدن!"

    Maryam53 نوشته:
    آیسان جان من مدل قلقلی رو امتحان کردم یعنی به جای رول نون تستها رو قلقی کردم و سرخ کردم خشک نمیشه اتفاقا" خوشمزه میشه اما بسیار غذای سنگینیه یعنی من بیشتر از یکی نتونستم بخورم
    دلتنگی چه معنی دارد؟ دلتنگی معنی ندارد... درد دارد...!

  4. #28
    مدیر انجمن
    rahayi آواتار ها
    رها.ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,508
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    1083
    پسند کرده
    298

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    پیتزا

    دنیای مجازی اون بیرونه
    که همه تو قیافن
    دنیای واقعی اینجاست
    همه بی ریا خاکی
    کسی زخماشو نمی پوشونه
    کسی اشکاشو پاک نمی کنه
    کسی بغضش رو قورت نمیده

  5. #29

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط negart2002
    بهار گل جون آیا روی خمیرت چیزی زدی که اینقدر خوش رنگ شده یا نه ؟
    negart2002 جان عکس از نت هست..اما فکر کنم زرده تخم مرغ زده..چون براق هست...میتونی زرده تخم مرغ را با کمی خامه روی خمیر بزنی..خامه باعث میشه روی خمیر براق بشه
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  6. #30

    re: انواع پیتزا


    ELAHE_ABAN این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    دوستان من دیشب برای بار اول پیتزا درست کردم . با این خمیرهای آماده . امااااااااا. یکی اینکه خیلی چسبندگی نداشت یعنی سطح بالایی که پنیر داشت خوب بود اما از سطح روی نونش جدا میشد .دوم اینکه من چند تا گوجه هم گذاشته بودم اونا انگار آب انداخته بودن وسوم اینکه روی بسته نوشته بود فقط مواد رو روش بریزید بعد حرارت بالای فر رو روشن کنید تا پنیر آب بشه .من فکر کردم خوب اینجوری که نونه خمیر می مونه واسه همین به دمای فر تو این دستورای شما نگاه کردم واسه 15 دقیقه رو دما ی180 گذاشتم اما نونش هم سفت شده بود هم تهش سوخته بوددد. بی چاره همسری می گفت سوخته . من م گفتم نههههههه برشته شده !
    حالا خواهشا بگین چی کار کنم تا دفعه بعد بهتر بشه . ممنون . لطفا هر کی می دونه بگه . بوووووس

    سامره نوشته:
    سودابه جون اول از اینکه چون تمام مواد پیتزا پخته هستش نیاز به زمان زیاد نداره دوم اینکه دمای فرها متفاوته من خودم از 160 استفاده میکنم اما فر من کلا زیاد داغه! سوم اینکه اگه فرت برقیه هم همیشه 15 تا 20 درجه باید کمتر کنی وهمیشه سینی فرت وسط یا حتی یه دونه بالاتر از وسط باشه چهارم اینکه روی لایه نون بعد از اینکه سس ریختی یه کم پنیر بپاش که لایه ها بچسبن تنها علت چسبندگی لایه ها پنیره پس هر لایه باید بریزی پنجم اینکه از دو نوع پنیر استفاده کن بعضی ها میگن دو تا مارک متفاوت اما من همون پنیر پیتزا رو میریزم با پارمسان (البته کم) ششم گوجه رو مگه روی پیتزات نذاشته بودی؟ اگه آره که علت اون نیست اگه نه ،یعنی اگه گوجه رو داخل و نزدیک خمیر گذاشته بودی نمی دونم! چون تا حالا این مدلو نتجربه ایدم هفتم اینکه شاید علت آب انداختنش قارچتون بوده! خام که نذاشته بودین؟
    چقدر حرف زدم! نمی دونم همه چیو گفتم یا نه ! حالا بقیه دوستا میان کامل می کنن

    soodabeh نوشته:
    آره قارچ خام بوده مگه باید تفت میدادم ؟ گوجه رو روش گذاشته بودم . فرم برقی نیست .طبقه وسط گذاشتم و نمی دونم حرارت فرم کلا بالاست یا نه آخه من تجربه تو فرو این چیزا ندارم . خلاصه نمییییییییدونم مرسی که جواب دادی دوستم . بقیه هم بیان بگن . میگم نکنه فقط باید گریل رو روشن می کردم . اونوقت خمیرش خام نمی موند؟ وااااااااای

    سامره نوشته:
    خواهش میکنم،عزیزم من هیچ وقت گریلمو واسه پیتزا روشن نمی کنم چون به دلایلی که در مورد فرم گفتم تا بیاد خمیرم بپزه پنیرم برشته میشه و میسوزه! ولی اینا سلیقه ایه،در مورد قارچ هم من تو هرچی که بخوام قارچ بریزم حتی مایه ماکارونی قارچم رو جدا با کره یا روغن و خیلی کم آبلیمو تفت میدم میتونی اینقدر تفت بدی تا آبش کشیده شه یا اینکه تا هر چقدر دوست داری و اگه آبش موند بریزی دور! البته این اتفاق زمانی بیشتر میوفته که قارچت فریزری باشه،من قارچ تازه خام هم ریختم و مشکلی پیش نیومده،در مورد فر هم دستت میاد ولی حالا علی الحساب 10 15 دقیقه رو 160 بزار ببین چی میشه؟

    ولی بازم بزار پیتزا پزونا بیان بهت میگن

  8. #32
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا


    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

صفحه 4 از 154 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما