نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5982Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 297 به 304 از 1231
صفحه 38 از 154 نخستنخست ... 283536373839404148 ... آخرینآخرین
  1. #297
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۰
    محل سکونت
    ★★/(,")\♥♥(".)★★
    نوشته ها
    673
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    122
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزای تخم مرغ
    منبع: کتابچه ی 50 نوع پیتزا ساندوچ و اسنک
    نوشته ی سرکار پریا گوهریان
    مواد لازم:
    خمیر پیتزا ...... نیم کیلو ( یا 2 چونه ی بربری )
    تخم مرغ رنده شده ...... 5 عدد
    سوسیس ...... 5عدد
    پیاز سرخ شده ...... 3 عدد متوسط
    نمک و فلفل ...... بمیزان لازم
    پنیر پیتزا رنده شده ...... یک بسته
    سس گوجه ...... نصف لیوان
    جعفری خرد شده ...... 2 ق غ
    قارچ ...... 10 عدد بزرگ
    روغن ...... مقداری

    طرز تهیه:
    ظرفها را با مقداری روغن چرب میکنیم و با خمیر کف آنها را میپوشانیم و سپس سس را روی خمیرها میمالیم. اکنون تخم مرغ های رنده شده را با سوسیس حلقه شده و پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و جعفری روی سطح خمیر میمالیم. قارچ ها را برش میزنیم و روی سطح آن میریزیم . سپس با پنیر پیتزا روی سطح مواد را میپوشانیم و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه قرار میدهیم تا پیتزا پخته و سطح آن طلایی شود..

    نــــــــــــوش جان...

  2. بانک بند ناف
  3. #298
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    401
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط سايه_
    سلام دوستان هنرمندم خوشحالم كه با اين سايت اشنا شدم


    مشكل من اينه كه با اينكه خمير اماده پيترا رو خيس ميكنم ولي باز پيتزام خشك ميشه مپل ته ديگ ميشه اگه زود از فر بردارم پنير طلايي نميشه كسي ميذونه چه كار كنم تا نون كمي نرم شه؟

    سايه جون درجه ي فرها با هم فرق ميکنه مثلا۲۰۰درجه در بعضي فرها که دماي حرارتش زيادتره بايد۱۸۰تا۱۹۰ بزني حالا بنظرمن درجه فر را دفعه بعد کمتر کن ....راستي من يکبار توي ماکروو يو که درست کردم هم سريع درست شدهم خميرم نرم بود....6-micro/900w/ minet5
    يا پخت ترکيبيcombi4/230c/360w/7minet combi4/200c/600w/5minet
    آشپز خونه صورتی من
    http://sarashpazsorati.blogfa.com/

  4. #299
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۰
    محل سکونت
    ★★/(,")\♥♥(".)★★
    نوشته ها
    673
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    122
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا


    پیتزای بادمجان
    منبع: کتابچه ی 50 نوع پیتزا ساندوچ و اسنک
    نوشته ی سرکار پریا گوهریان
    مواد لازم:
    بادمجان خرد شده وسرخ شده ...... 3عدد متوسط
    خمیر پیتزا ...... نیم کیلو
    تخم مرغ رنده شده ...... 3عدد
    فلفل سبز دلمه ای ...... 2عدد متوسط
    گوجه فرنگی خرد شده ...... 5عدد متوسط
    پیاز سرخ شده ...... 3عدد متوسط
    نمک و فلفل ...... بمیزان لازم
    سوسیس حلقه شده ...... 5عدد
    پنیر پیتزا ...... یک بسته
    روغن ...... مقداری

    طرز تهیه:
    کف ظروف آلمینیومی را چرب میکنیم و با خمیر میپوشانیم. سپس گوجه فرنگیهای خرد شده را روی سطح خمیرها میریزیم. حالا بادمجانهای خرد و سرخ شده را همراه با پیاز سرخ شده و تخم مرغ رنده شده روی سطح خمیر میپوشانیم. سپس نمک وفلفل و سوسیس خرد شده را هم روی بقیه مواد میریزیم و با پنیر رنده شده روی پیتزا را میپوشانیم. اکنون آنرا در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه قرار میدهیم تا طلایی رنگ شود..
    نــــــــــوش جان..

  5. #300
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۰
    محل سکونت
    ★★/(,")\♥♥(".)★★
    نوشته ها
    673
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    122
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزای مارتادلا
    منبع: کتابچه ی 50 نوع پیتزا ساندوچ و اسنک
    نوشته ی سرکار پریا گوهریان
    مواد لازم:
    خمیر پیتزا ...... نیم کیلو (یا دو چونه بربری)
    مارتادلا رنده شده ...... 300 گرم
    گوشت چرخ کرده ی پخته و سرخ شده ...... 200 گرم
    پیاز سرخ شده ...... 3 عدد متوسط
    سس گوجه فرنگی ...... 3 ق س
    گوجه فرنگی خرد شده ...... 3عدد بدون پوست
    قارچ ...... 10 عدد متوسط
    فلفل دلمه ای ...... 2 عدد متوسط
    روغن ...... مقداری
    پنیر پیتزا رنده شده ...... یک بسته

    طرز تهیه:
    ظرفهای آلومینیومی را با مقداری روغن چرب میکنیم. سپس خمیر را در کف 2تا 3 ظرف آلومینیومی پهن میکنیم. خمیر باید نازک باشد. بعد سس گوجه فرنگی را کف خمیر میمالیم وتمام مواد را لایه لایه روی خمیر میریزیم. در پایان پنیر رنده شده را روی سطح خمیر و مواد میپاشیم هرچه پنیر بیشتر باشد خوشمزه تر میشود. پیتزا را با حرارت 180 درجه ی سانتیگراد در فر بمدت 50 دقیقه قرار میدهیم و در 5 دقیقه آخر با حرارت بالای گاز یا قسمت گرمخانه گاز قرار میدهیم که پنیرهای روی آن طلایی شود..

    نــــــــــــــــــوش جان...

  6. #301
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۰
    محل سکونت
    ★★/(,")\♥♥(".)★★
    نوشته ها
    673
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    122
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزامخصوص
    منبع: کتابچه ی 50 نوع پیتزا ساندوچ و اسنک
    نوشته ی سرکار پریا گوهریان
    مواد لازم:
    گوشت چرخ کرده وسرخ شده ...... 150 گرم
    پیاز سرخ شده ...... 1 ق غ
    ژامبون مرغ رنده شده ...... یک پیمانه
    فلفل سبز خرد شده ...... یک عدد بزرگ
    قارچ خلال شده ...... یک پیمانه متوسط
    پودر آویشن ...... 1 ق مرباخوری
    رب گوجه فرنگی یا سس ...... مقداری
    چپنیر پیتزای رنده شده ...... 100 گرم
    نمک در صورت تمایل ...... مقداری
    نان پیتزا بزرگ ...... یک عدد

    طرز تهیه:
    یک نان پیتزا را داخل سینی فر قرار داده و مقداری سس قرمز کف و قسمت وسط نان میمالیم. یک لایه ژامبون مرغ رنده شده میپاشیم سپس گوشت چرخ کرده با پیاز سرخ شده میریزیم، فلفل سبز و قارچ خرد شده را روی بقیه مواد ریخته و مقداری پودرآویشن روی تمام مواد میریزیم و در آخر پنیر پیتزا رنده شده را روی آنها قرار داده در وسط فر گرم شده با حرارت 220 درجه قرار میدهیم تا کاملا روی آن طلایی شود ( مدت پخت 15 دقیقه تا 20 دقیقه ) البته حرارت گازها با هم فرق میکند و نصف مدت فررا با حرارت پایین و 10 دقیقه آخر فر بالای گاز را روشن میکنیم.

    نکته: از دور خمیر پیتزا نیم تا یک سانتی متر داخل رفته و تمام مواد را میریزیم تا هنگام پخت به بیرون نریزد..

    نـــــــــــــــــوش جان...

  7. #302
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۰
    محل سکونت
    ★★/(,")\♥♥(".)★★
    نوشته ها
    673
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    122
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزا ماهی
    منبع: کتابچه ی 50 نوع پیتزا ساندوچ و اسنک
    نوشته ی سرکار پریا گوهریان
    مواد لازم:
    تن ماهی ...... یک قوطی
    فلفل دلمه ای ...... 2 عدد بزرگ
    خمیر پیتزا ...... نیم کیلو ( یا خمیر بربری 2 چونه )
    نمک و فلفل ...... بمیزان لازم
    سس گوجه فرنگی با خردل ...... 3 قاشق سوپخوری
    قارچ ...... 250 گرم
    گوجه فرنگی ...... 4 عدد خرد شده
    جعفری خرد شده ...... 2 قاشق سوپخوری
    پنیر پیتزا ...... یک بسته رنده شده
    پیاز سرخ شده ...... 3 عدد متوسط
    روغن ...... مقداری
    پودر آویشن ...... یک قاشق چایخوری

    طرز تهیه:
    کمی ظرف را چرب میکنیم و با خمیر نازک کامل میپوشانیم. چند سوراخ با چنگال به کف خمیر میزنیم و سس گوجه فرنگی و پودر آویشن را روی سطح خمیر میمالیم. گوجه فرنگی ها، فلفل ها، قارچ ها ، پیاز داغ، نمک و فلفل و ماهیهای آماده را با هم مخلوط میکنیم و روی سطح خمیر میریزیم. اکنون مقداری سس گوجه روی مواد میمالیم . پنیر پیتزاها ار رنده می کنیم و روی مواد میریزیم بطوریکه تمام سطح پیتزا پوشیده شود. اکنون در پلو پز میپزیم، ویا در ظرف آلمینیومی آنرا بمدت 40 تا 50 دقیقه در فر قرار میدهیم تا کاملا زیز و روی آن پخته و طلایی رنگ شده..

    نـــــــــــــوش جان...

  8. #303
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۰
    محل سکونت
    ★★/(,")\♥♥(".)★★
    نوشته ها
    673
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    122
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزا سوسیس
    منبع: کتابچه ی 50 نوع پیتزا ساندوچ و اسنک
    نوشته ی سرکار پریا گوهریان
    مواد لازم:
    پنیر پیتزا ....... یک بسته
    سوسیس ...... نیم کیلو
    خمیر پیتزا ...... نیم کیلو یا (2 عدد چونه بربری)
    فلفل دلمه ای ....... 2عدد متوسط
    قارچ ...... 250 گرم
    پیاز سرخ کرده ...... 4 عدد متوسط
    سس ...... به میزان دلخواه
    نمک و فلفل ...... به میزان لازم
    گوجه فرنگی ...... 3تا4 عدد بزرگ
    روغن ...... مقداری

    طرز تهیه:
    کف ظرفهای پیتزا را با روغن کمی چرب میکنیم. خمیر بربری یا پیتزا را نازک در کف ظرف پهن میکنیم. سوسیس ها را گرد خرد می کنیم بهمراه قارچ خرد شده با پیاز سرخ شده و فلفل دلمه ای ریز شده مخلوط کرده و روی خمیر میریزیم. ادویه و نمک را با گوجه فرنگی خرد شده مخلوط کرده و به بقیه ی مواد اضافه میکنیم. همه ی مواد را که ریختیم سس را به میزان دلخواه روی مواد میدهیم. سپس با پنیر رنده شده کاملا روی مواد را میپوشانیم. هم میتوااین خمیر و مواد را در پلوپز درست کنیم!! و هم میتوانیم در فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار داده و بپزیم..


    نــــــــــــــوش جان..




  9. #304
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anousheh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    642
    پسند کرده
    3

    re: انواع پیتزا


    مینی پیتزا با خمیر مینی پیتزای رباط و سوسیس و کالباس و قارچ و فلفل دلمه ای و پنیر :)

صفحه 38 از 154 نخستنخست ... 283536373839404148 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما