نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5981Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 289 به 296 از 1231
صفحه 37 از 154 نخستنخست ... 273435363738394047 ... آخرینآخرین
  1. #289
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    482
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزا مخلوط

    از پودر خمیر هانی کو استفاده کردم خمیرو توی ظرفم پهن کردم کمی سس قرمز و کمی پنیر پیتزا یه لایه کامل ژامبون بعد سوسیس حلقه ای شده قارچ فلفل دلمه ای و ذرت و در آخرم پنیر پیتزا .



    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  2. بانک بند ناف
  3. #290
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    نوشته ها
    52
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    تصویر مراحل تهیه پیتزای من
    من از خمیر نانوایی استفاده کردم
    اول کمی خمیر را در فر پختم بعد مواد را روی ان ریختم













    تورا به رخ تمام شقایق ها میکشم و می گویم: تا گل من هست زندگی باید کرد...

  4. #291
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    mami asaliy عزیز ...پیتزات خیلییییییییییی عالی شده

    ولی خانومی یه نکته...شاید پیتزات آب ننداخته باشه...اما قارچ های نپخته

    پیتزا رو به شدت آب میندازه..

    قبل اینکه قارچها رو روی مواد بریزید باید ازقبل باکمی روغن وآبلیمو توی ماهی تابه تف بدید

    تا آب قارچ گرفته بشه..تاپیتزاتون خوشمزه تربشه!

  5. #292
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    401
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    275
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    اينم پيتزاي من بادستور تستر جوني
    آشپز خونه صورتی من
    http://sarashpazsorati.blogfa.com/

  6. #293
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۰
    محل سکونت
    ★★/(,")\♥♥(".)★★
    نوشته ها
    673
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    122
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزای مخلوط
    منبع: کتابچه ی 50 نوع پیتزا ساندوچ و اسنک
    نوشته ی سرکار پریا گوهریان
    مواد لازم:
    گوشت چرخ کرده پخته ...... 200 گرم
    قارچ برش خورده ...... 250 گرم
    فلفل دلمه ای ...... 2عدد متوسط
    خمیر بربری ( خمیر پیتزا نیم کیلو ) ...... 2 عدد
    گوجه فرنگی بدون پوست ...... 4 عدد درشت
    نمک و فلفل ...... بمیزان لازم
    سوسیس ...... 5 عدد
    سس گوجه فرنگی ...... 3ق سوپخوری
    پیاز سرخ شده ...... 3 عدد متوسط
    پنیر پیتزا ...... 1بسته
    روغن ...... مقداری

    طرز تهیه:
    با کمی روغن کف ظرف را چرب میکنیم و خمیر پیتزا را کاملا نازک پهن میکنیم. سس گوجه را روی سطح خمیر میمالیم. سپس تمام مواد بغیر از پنیر پیتزا را مخلوط کرده و روی سطح خمیر میریزیم. اکنون با پنیر رنده شده ی پیتزا کاملا سطح خمیر را میپوشانیم. سپس بمدت 50دقیقه در فر قرار میدهیم.در5 دقیقه آخر با حرارت بالای فر سطح آنرا طلایی میکنیم.
    در صورت تمایل میتوانید خمیر را در پلوپز پهن کرده و با مواد روی آنرابپوشانید و پنیر را روی آن رنده کنید.

  7. #294
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۰
    محل سکونت
    ★★/(,")\♥♥(".)★★
    نوشته ها
    673
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    122
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزای کالباس
    منبع: کتابچه ی 50 نوع پیتزا ساندوچ و اسنک
    نوشته ی سرکار پریا گوهریان


    مواد لازم:
    خمیر پیتزا ...... نیم کیلو ( چونه بربری 2 عدد )
    قارچ برش داده ...... 250 گرم
    فلفل دلمه ای ...... 2 عدد متوسط
    گوجه فرنگی بدون پوست ...... 3 عدد بزرگ
    کالباس (مارتادلا) ...... 400 گرم
    پنیر پیتزای رنده شده ...... یک بسته
    سس گوجه با پودر آویشن و خردل ...... 3ق سوپخوری
    پیاز سرخ شده ...... 3عدد متوسط
    نمک و فلفل ...... بمیزان لازم
    روغن ...... مقداری


    طرز تهیه:
    ظرفهای پیتزا را کمی چرب میکنیم و خمیرها را به ضخامت نیم سانت نازک کف و دور ظرفها میکشیم. با سس گوجه فرنگی، آویشن وخردل کف خمیر را میپوشانیم و چند سوراخ با چنگال کف خمیر میزنیم. سپس کالباس ها را مربع شکل خرد میکنیم. تمام مواد را مخلوط میکنیم، اما زیاد نباید هم بزنیمچون ممکن است له شوند. سپس مواد مخلوط شده را روی خمیرها میریزیم و با پنیر رنده شده ی پیتزا روی سطح مواد را میپوشانیم. اکنون آنرا با حرارت 175 تا 185 درجه سانتیگراد بمدت 55 دقیقه در فر قرار میدهیم

    نوش جان...

  8. #295
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۰
    محل سکونت
    ★★/(,")\♥♥(".)★★
    نوشته ها
    673
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    122
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزای مرغ
    منبع: کتابچه ی 50 نوع پیتزا ساندوچ و اسنک
    نوشته ی سرکار پریا گوهریان
    مواد لازم:
    مرغ پخته و بدون آب ...... نیمی از سینه مرغ
    قارچ برش خرده ...... 200 گرم
    گوجه فرنگی خرد شده بدون پوست ...... 4 عدد متوسط
    پیاز سرخ شده ...... 3 عدد متوسط
    نمک و فلفل ...... بمیزان لازم
    فلفل دلمه ای خرد شده ...... 2عدد متوسط
    خمیر پیتزا ...... یک بسته
    روغن ...... مقداری
    جعفری خرد شده ...... 2 ق غ
    سس گوجه فرنگی ...... 3 ق س

    طرز تهیه
    با روغن کف ظرفهارا چرب میکنیم. سپس با خمیر کف و دیواره ی ظرفها را میپوشانیم. دو سوم از سس گوجه را کف خمیر میمالیم. بعد مرغ پخته را ریز خرد میکنیم و روی خمیرها میریزیم. گوجه فرنگی های خرد شده و فلفل ها را روی مرغ میریزیم. اکنون نمک و جعفری وپیاز های سرخ شده و قارچ هارا روی تمام مواد میریزیم. سس گوجه باقی مانده را روی مواد میریزیم و با پنیر پیتزا کاملا سطح مواد را میپوشانیم آنگاه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد آنرا میپزیم..
    نوش جان...

  9. #296
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۰
    محل سکونت
    ★★/(,")\♥♥(".)★★
    نوشته ها
    673
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    122
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزا ساردین
    منبع: کتابچه ی 50 نوع پیتزا ساندوچ و اسنک
    نوشته ی سرکار پریا گوهریان
    مواد لازم:
    خمیر پیتزا ...... 250 گرم
    روغن ...... مقداری
    ماهی ساردین ...... 400 گرم
    فلفل سبز دلمه ای ...... 2عدد متوسط
    نمک و فلفل ...... بمیزان لازم
    گوجه فرنگی خرد شده بدون پوست ...... 4عدد بزرگ
    پیاز سرخ شده ...... 3عدد بزرگ
    پنیر پیتزا ...... یک بسته رنده شده
    قارچ ...... 10 عدد بزرگ

    طرز تهیه:
    کف ظرفها را چرب میکنیم. خمیر را در ظرفها بصورت نازک باز میکنیم. سپس سارین ها را خرد کرده و روی خمیرها میریزیم. بعد گوجه فرنگی ها، نمک و فلفل دلمه ای را خرد کره همراه با پیاز سرخ شده روی بقیه ی مواد میریزیم. قارچها را برش میدهیم و روی مواد میریزیم. اکنون با پنیر پیتزای رنده شده روی سطح پیتزا را میپوشانیم و در فر بمدت 50 دقیقه در حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا بپزد و طلایی رنگ شود..
    نوش جـــــــان...

صفحه 37 از 154 نخستنخست ... 273435363738394047 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما