نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5982Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 265 به 272 از 1231
صفحه 34 از 154 نخستنخست ... 243132333435363744 ... آخرینآخرین
  1. #265
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۷
    نوشته ها
    514
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط MMaryaM
    منظورتون این بود؟؟؟؟

    )
    اينم دستور پيتزا رولتي ( ارسال مطلب توسط سفید برفی )
    مواد لازم جهت خمير :........
    (
    با اجازه بقیه نهعزیزم این دستوره

    پیتزای مستانه پز

    خمير پيتزا:
    مواد لازم:
    شير=1 پيمانه
    خمير ترش=1 قاشق سوپخوري يا پكينگ پادر يك قاشق مرباخوري
    روغن آبكرده يا روغن زيتون=2/1 پيمانه
    آرد به مقداري كه مايه خمير شده و به دست نچسبد=در حدود 5/2 تا 3 پيمانه
    نمك=يك قاشق چايخوري
    طرز تهيه:
    خمير ترش و يا پكينگ پادر و نمك را در شير حل مي كنيم و روغن را به آن اضافه مي نمائيم و بتدريج آرد را مي ريزيم تا مايه بحدي خمير شود كه بدست نچسبد و زياد هم خشك و سفت نباشد.خمير را خوب ورز داده روي آن را مي پوشانيم تا يكي دو ساعت بماند و ور بيايد.با اين مقدار مواد در حدود نيم كيلو خمير پيتزا بدست مي آيد و براي دو پيتزا كافي است.


    --------------------------------------------------------------------------------------------

    روي پيتزا:

    فقط اندازه هاشو خيلي دقيق نمي تونم بگم .چون بايد به دلخواه خودتون و حجم پيتزاي خودتون انتخاب شه.
    مثلا من چون سوسيس دوست ندارم زياد، 6- 5 تا خورد كردم ريختم. اما گوشت زياد ريختم. فوتش اينه كه همه جور ادويه اي توش بريزيد و البته تا سر حد مرگ پنير بهش اضافه كنيد!
    خب. خانوم هاي عزيز و محترم. مواد لازمش رو كه همه مي دونيد.
    اولين كار اينه كه فر رو روشن ميكنين و درش رو مي بندين و ميذارين گرم بشه. اگه فر سرد باشه و بذارين تو فر در حين گرم شدن فر خميرتون باد ميكنه. البته قبلش يادتون باشه حتما داخل فر و گرم كنش رو خالي كنين! :دي
    توي يك كاسه دو قاشق رب گوجه فرنگي و ادويه هايي رو كه دوست دارين، فلفل و پودر سير، نمك، آب يك ليمو، آب جوش كمي و سس گوجه فرنگي كه كلا بشه يه سس نسبتا غليظ براي خمير پيتزا.
    بعدش سيني فر رو خوب چرب مي كنين و كمي آرد مي ريزين. بسته به دلخواهتون مي تونين خمير رو كلفت يا نازك پهن كنين. حالا همه جاش رو يه لايه از سس مي زنين.
    بعد نوبت پنير ريختن روي خمير سسناكه! (= سس آلود، سس اندود!) اين كار باعث مي شه كه مواد تون از روي خمير جدا نشه و خوشمزه تر باشه و راحت تر خورده شه.
    بعد از پنير، يه لايه قارچ (كماكان در حد مرگ) يه لايه گوشت، سوسيس يا كالباس، دوباره پنير، دوباره قارچ و براي هزارمين بار، باز هم پنير بريزيد.
    حالا آويشن هم روش بپاشيد تا معطر شه. خب عزيزان من، هم اكنون هنگام فوت نهايي ست. با كف دستاتون محتويات رو فشار بدين كه بچسبن به هم. يعد به شوشو تون بگيد دستكش دست كنه و سيني رو بذاره تو فر. حتمن دقت كنيد كه اين قسمت ماجرا بايد توسط شوشو انجام بپذيره. چرا كه ممكنه گرماي بخار پوست لطيفتون رو رنجه كنه عزيزان من.
    بعد آها تا يادم نرفته فر بايد رو 170- 180 درجه سانتي گردا باشه. حالا سيني رو كه در بالاترين طبقه فر گذاشتين، از پشت شيشه به مدت 20- 25 دقيقه با ولع نگاه كنيد تا حسابي دهنتون آب بيفته. در اين فاصله همسرجان بايد بساط ميز (سفره) و نوشابه رو آماده كنه. من معتقدم پيتزاي خونگي با سينيش مي چسبه. پس لازم نيست ظرف و ظروف برداريد. همون جور سيني رو بذارين وسط و بسم الله. اگه خوشتون اومد دعاشو به جون ما كنين.

    نوش جونتون!
    ارسال مطلب توسط مستانه
    خدایا به معجزه ات نیازدارم ولی انگار خدا معجزش روواسه روز مبادا گذاشته

  2. #266
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط MMaryaM
    دوستان شما خودتون خمیر درست می کنین؟
    یا آماده می خرین؟
    اگه خودتون درس می کنین چجوری؟
    چه آردی؟
    من با خمیر فاطمه مامی نیکو پیتزا درست کردم عالی بود و با خمیر مهنوش جون حلقه مرغ درست کردم اونم عالی بود اینم ادرسش :
    خمیر پیتزا
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۶ در ساعت ۱۱:۰۲ قبل از ظهر


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  3. #267
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    854
    پسند کرده
    102

    re: انواع پیتزا

    پیتزا با ترکیب سوسیس مرغ، فلفل دلمه ای، قارچ،پنیر
    برای سس روی نون هم کمی رب گوجه رو تفت دادم و بعد فلفل سیاه، آویشن و سس گوجه بهش اضافه کردم که خیلی خوش طعم شده بود.
    خمیر هم از دستور بالا (مستانه عزیز) درست کردم.


  4. #268
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,504
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    477
    پسند شده
    19302
    پسند کرده
    26901

    re: انواع پیتزا

    پیتزابا گوشت چرخ کرده برای بچه ها




    قورمه سبزی
     

  5. #269
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۲
    محل سکونت
    كرج-
    نوشته ها
    283
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    340
    پسند کرده
    26

    re: انواع پیتزا

    پيتزا فوري
    خمير اماده و كالباس ، پياز ، قارچ ، ذرت ، فلفل دلمه اي و پنير

    خنده بزرگترين سلاح در مبارزه زندگي است (اناتول فرانس)

  6. #270

    re: انواع پیتزا

    مینی پیتزا
    گوشت چرخکرده،فلفل دلمه،قارچ،پینر

  7. #271
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۵
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    31
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    سلام عزیزان پیتزا مستانه پز درست کردم همه نکاتشم رعایت کردم ولی خمیرش خشک شد بنظرتون بخاطر اینه که تو مایکروفر پختم؟؟
    ازشماها هم خشک شده؟ممنون

    همتون فوق العاده اید

  8. #272
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    آمريكا- ويرجينيا
    نوشته ها
    174
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    51
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزا با شکلی برگ مانند
    آخرین حرف این است
    (( زندگی شیرین است))

صفحه 34 از 154 نخستنخست ... 243132333435363744 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما