نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5981Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 241 به 248 از 1231
صفحه 31 از 154 نخستنخست ... 212829303132333441 ... آخرینآخرین
  1. #241

    re: انواع پیتزا

    پیتزا هالوینی:




    این پیتزا رو با همون خمیر همیشگی درست کردم:

    خمیر پیتزا

    اینبار مواد گوشتی( مایه گوشتی ماکارونی، قارچ و فلفل دلمه ای و ....رو با خامه وپارمزان مخلوط کردم و روی خمیر گذاشتم....همیشه خامه و پودر سیرو پارمزان رو اول روی خمیر می مالم ، بعد کایه گوشتی ومخلفات رو می ریزم....بعد هم مقادیر فراوان پنیر ماتزارلا.....اینبار خوشمزه تر از دفعه های قبل شد.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۶ در ساعت ۱۱:۲۴ قبل از ظهر

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  2. بانک بند ناف
  3. #242
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    518
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1412
    پسند کرده
    99

    re: انواع پیتزا




    این هم از مشق من البته با خمیر هانیکو این دفعه که گذاشتم توی یخچال ور اومد و موادش هم گوشت چرخیده . سوسیس ، قارچ آویشن گوجه ، پیاز ، بود که خوشمزه شد :)
    یادم رفت بگم .... نونش رو هم کنجد زدم روش هم ریختم
    ...
     
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  4. #243
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۳
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط کتی
    یه تشکر ویژه ویژه مخصوص مامان سومی عزیز که تجربیاتشون رو در اختیارم گذاشتن تا یه پیتزای عالی درست کنم.

    من طبق دستور مامان سومی درست کردم که الان که داشتم توی تاپیک میگشتم دیدم اولین صفحه همین تاپیک اخرین پست نجما جون که نوشته پیتزای مستانه پز همین دستوره اما مامان سومی عزیز بهم گفت که این دستور مال خانم رزا منتظمیه. در هر حال که دستورش عالیه و خمیر فوق العاده ترد و خوشمزه ای میده. من تا حالا با هر دستوری درست کرده بودم به یه مشکلی رسیده بودم اما این عالیه عالیه عالیه



    وقتی خمیر رو پهن کردم اول کل سطح خمیر رو سس کچاپ مالیدم بعد پنیر پیتزای مختصری ریختم و بعد سوسیس و کالباس و یه پنیر پیتزای حسابی که طبق گفته های نجمای عزیز از دو مدل پنیر استفاده کردم. بعد قارچ و فلفل دلمه و دوباره یه پنیر مختصر.
    و در اخر آب اسپری کردم روی کل پیتزا و به مدت سه ربع با حرارت متوسط رفت توی فر..........
    كتي جان من صفحه اول رو ديده ( پيتزاي مستانه پز) كه نجما جون نوشته.

    حالا يه سوال دارم از محضر شما دوستان گرامي:

    مگر نه اينكه بايد خمير ترش هميشه بعد از مخلوط شدن با شير و شكر( كه مي گن براي عمل اومدن حمير ترش حتما بايد شكر باشه) 20 دقيقه بمونه؟؟؟ پس چرا اينجا نمونده؟؟؟ و اصلا شكر نداره... پس خمير ترش چطوري عمل مياد؟؟؟
    نااميد نشو... خورشيدمان دوباره طلوع خواهد كرد... من خداي اين آسمان را مي شناسم.

  5. #244
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    650
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    297
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    باران جون من مایه خمیرو با شیر مخلوط کردم و البته مایه خمیرم فوری بود و بعد از دو ساعت هم کاملا دو برابر شد و خمیر خیلی پوک و خوشمزه ای هم شده بود
    باور نمیکنم... خالق دانه های انار زندگی مرا........ بی نظم چیده باشد.

  6. #245
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۲
    محل سکونت
    بروجرد
    نوشته ها
    226
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزای فوری با خمیر آماده
    مواد : گوشت چرخ کرده+فلفل دلمه ای +گوجه +پنیر پیتزا

    اول روی خمیر سس کچاب ریختم بعد گوشت فلفل دلمه ای و گوجه در نهایت پنیر پیتزا
    خوشمزه بود نیم ساعته آماده شد

    قبل از فر





    بعد از فر

    دل من از تبار دیوارهای کاه گلی است
    ساده می افتد
    ساده می شکند
    ساده میمیرد
    دل من تنها سخت میگیرد . . .

  7. #246
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    518
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1412
    پسند کرده
    99

    re: انواع پیتزا

    این هم دستور یه نوع پیتزا که از هنر آشپزی کرفتم بهش میگن مخلوط با خمیر فیلو که زیرش هم باید خمیر کره ای باشه ولی من از خمیر هانیکوی دوست داشتنی استفاده کردم : روش سس میریزیم و یه لایه کوشت فیله ی تفتیده و لایه بعد سینه مرغ تفتیده بعدش هم پنیر پیتزا میریزیم و روش رو با خمیر یوفکا یا هزار لا ی خیییییییلی نازک با دست شکل میدیم ... که خیلیییییییی هم خوشکل و خوشمزه میشه روش رو هم پر از نون یوفکا به شکلای شاخ شاخی میکنیم من از نون باقلواش که نازک تره استفادیدم .






    ...
     
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  8. #247
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    518
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1412
    پسند کرده
    99

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط faryad
    من 1بار از این خمیرای اماده برای پیتزا گرفتم ولی بعد از پخت خیلی سفت شدن علتش چیه؟
    فریاد جان من از مارک هانیکو استفاده میکنم خییییییییییییییییلی عالی و خوشمزه میشه . شاید هم مقدار موادی که میکس کردی کافی نبوده . آبش یا روغنش کم بوده . و این خیلی مهمه که بزاری توی یخچال عملیات ور اومدنش انجام بشه:)
    ...
     
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  9. #248

    re: انواع پیتزا

    اینم پتزای من:خمیرش (1 لیوان شیر...نصف لیوان ورغن...2 ق خمیر مایه فوری..1ق چ نمک...آرد به مقدار لازم)
    روشم که پنیر به مقدار زیاد...گوشت و قارچ و فلفل دلمه ای...
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

صفحه 31 از 154 نخستنخست ... 212829303132333441 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما