نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5981Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 1231
صفحه 3 از 154 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    323
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    46
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزا و خمیر پیتزا

    آرد ۳ پیمانه

    آب ولرم ۱ و ۲/۱ پیمانه

    شکر ۱ قاشق چایخوری

    روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری

    پودر خمیر ترش ۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری

    آب ولرم را در یک ظرف میریزیم شکر را بهش اضافه و پودر خمیر ترش را روش میپاشیم با یک قاشق چوبی یا پلاستیکی هم میزنیم بعد روغن مابع یا زیتون را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم حالا به آرامی آرد را اضافه تا جائی که بدست نچسبه و خمیر لطیفی را داشته باشین .

    توجه: اضافه کردن زیاد آرد خمیر را سنگین می کند و جلو پف کردنش را میگیره.

    روی خمیر را می پوشونید و میذارید یک جای گرم به مدت یک ساعت تا حجمش دو برابر بشه.

    کف ظرف پیتزا را چرب می کنید مقداری از خمیر را کف ظرف پهن می کنید و روی اون را با چنگال سوراخ می کنید.

    مقداری خمیر برمیدارید وسطش را یک تکه پنیر میذارید و اون را به صورت یک توپ در میارید این توپهای کوچیک را دور خمیر پیتزا می چینید.

    مقداری سس گوچه روی خمیر میریزید و مقداری پنیر پیترا روی اون می پاشید .
    موادی را که دوست دارید روی این پنیر می چینید.

    روی توپها را با برس زرده تخم مرغ میزنید .

    فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتیگراد .

    ظرف پیترا را در فر طبقه پائین به مدت 10 دقیقه بعد در میارید پنیر پیتزا را روش میریزید میذارید طبقه وسط به مدت یک ربع بخاطر تغییر دمای فرهای مختلف این مدت زمان کمتر یا بیشتر ممکنه باشه.

    عده ای علاقه دارن که پنیرشون نرم و کشدار باشه برای این کار فقط ۵ دقیقه آخر پخت به پیتزا پنیر اضافه می کنید .

    اگر دیدید که پنیر شما هنوز برشته نیست چند ثانیه گریل را میتونید روشن کنید.

    یا در آخر پخت روی پیتزا پنیر ریخته و ۲ دقیقه در مایکرو ویو میذارید.

    نوش جان [img]http://forum.***********.com/images/smilies/cheshmak.gif[/img]

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    سلام به همگی
    یک سوال داشتم در مورد خمیر پیتزا من خمیر پیتزای آماده از نون فانتزی میگیرم وقتی میخوام خمیر و گرد و پهن
    کنم سریع حالت خمیر برمیگرده و کوچک میشه یعنی هر چی با دست پهنش میکنم دوباره جمع میشه نمیدونم
    چیکار کنم لطفا منو راهنمایی کنید خیییییییییییلیییییییییییی ممممممممممممنون .

    مامی سهند نوشته است:
    مشکل قابل انعطاف نبودن خمیر در صورتی پیش میاد که خمیر خوب استراحت نکرده باشه.من زمانیکه از خمیر هانیکو استفاده می کنم برای رفع این مشکل دو کار انجام میدم اولی همون استراحت بیشتر دومی هم اضافه کردن مقدار کمی آرد روی خمیر و ورز دادن اون

    parizad نوشته
    بخشید این خمیر هانیکو که میگید چیه؟از کجاها میشه خرید؟

    anahelنوشته
    مامی سهند جون مرسی که جواب دادی . چند ساعت باید خمیر رو استراحت بدم ؟ تو یخچال یا در دمای محیط باید باشه ؟
    خمیر هانیکو چیه ؟ ببخشید این دیگه آخرین سوال هست شما برای پخت پیتزا از چه ظرفی استفاده میکنی منظورم ظرف
    المینیومی یا تفلون ؟ کدومش بهتره ؟ بازم ببخشید که این همه سوال کردم .

    مامی سهند نوشته:
    خمیر هانیکو پودر آماده ای مثل پودر کیک آماده هست که برای تهیه پیتزا پیراشکی و اینطور که روش نوشته قطاب به کار میره و شما باید فقط آب و روغن رو بهش اضافه کنید.دوستان میگن فروشگاههای شهروند داره اما من از جای دیگه ای تهیه کردم.
    زمان استراحت خمیر هانیکو رو روی جعبه اگر درست بگم نوشته بود 10 دقیقه که گاهی من 20 یا 30استراحت میدم بهش.
    من همیشه توی ظرف تفلون درست کردم و تجربه آلومینیومی رو ندارم

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    سلام به همگی
    ببخشید یک سوال دارم من فردا شب مهمون دارم تعداد 14 نفر یک نوع از غذاهام پیتزا هست من تاحالا برای مهمون به
    این تعداد پیتزا درست نکردم نمیدونم بعداز برش دادن پیتزا رو تو چه ظرفی بذارم ؟
    اگه کسی برای تعداد زیاد مهمون پیتزا درستیده لطفا بهم بگه که چیکار کرده خیلی خیلی ممنون .

    bahargol نوشته:
    anahel جان بعضیها توی همون ظرف سرو میکنند
    اما بعد از برش زدن توی سینی بزار ..که زیرشتو با برگهای کاهو پوشاندی..حالا گرد یا مستطیلیش بستگی به خودتون داره....

    anahel نوشته:
    سلام بهار گل جون
    منظورت اینه که توی سینی یک لایه که پر شد برگ کاهو بزارم دوباره برشهای پیتزا تا به هم نچسبه؟به
    غیر ازبرگ کاهو چیز دیگه ای میشه گذاشت
    ممنون از راهنماییت عزیزم

    bahargol نوشته:
    anahel جان
    بهتره پیتزا رو روهم نگذاری..
    من کمنظورم این هست توی سینی برگ کاهو بزار و یک ردیف پیتزا وواگر دوست داشتی دو تا سینی بکن

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    162
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    151
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    سلام من یه دستور پیتزا دارم توپ ماله یه آقای آشپزیه به اسم سامان البته نه گلریز البته من با 450 گرم آرد خمیر درست کردم ولی دستور دقیقاً پیتزا گرده رو میده عکسش رو با دستم به عنوان مقیاس براتون میذارم
    مواد لازم براي تهيه نان پيتزا

    1 . آرد سفيد: 300 ميلي ليتر
    2. مايه خمير فوري: 1 قاشق مربا خوري
    3. شکر: 1 قاشق مربا خوري
    4. نمک: 1 پنس
    5.آب ولرم: حدود 100 ميلي ليتر
    6. روغن مايع: 1 قاشق سوپ خوري
    طرز تهيه نان پيتزا
    همه ي مواد خشک را در يک ظرف گود استيل با هم مخلوط کنيد و وسط مواد يک حفره ايجاد نماييد. روغن مايع و آب را کم کم تا جايي اضاف کنيد تا يک خمير يکدست حاصل شود ( در صورت نياز کمي آب اضاف کنيد). خمير را به مدت 5 دقيقه خوب ورز دهيد و سپس روي ظرف را با يک دستمال تميز بپوشانيد و به مدت 30
    دقيقه به خمير استراحت دهيد. پس از استراحت خمير را روي سطح آرد پاشي شده به کمک وردنه به شکل يک دايره به قطر 30 سانت باز کنيد و در قالب پيتزا که کف آنرا کمي چرب کرده ايد پهن نماييد. روي خمير را پوشانده و به مدت 40 دقيقه به خمير استراحت دهيد تا مجددا مايه خمير عمل کند. اين مرحله از استراحت باعث مي شود نان پيتزا پس از پخت فوق العاده نرم و ترد شود. در اين فاصله بار پيتزا را تهيه مي کنيم

    خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    الهام عزيز سلام واي كه چه پيتزايي درست كردي دهنم آب افتاد راستي يعني شما بجاي اون 300 ميلي ليتر آرد 450 گرم استفاده كردي ؟ اصلا ميشه بجاي اين مقياس ( ميلي ليتر ) 1 مقياس ديگه بدي ؟ آخه من پيمونه اي كه ميلي ليتر اندازه بگيره ندارم و فكر كنم براي خانوماي ديگه هم سخت باشه عزيزم اگر جوابم و بدي خيلي ممنونت ميشم خانوم گل

    nooshin50 نوشته است:
    قبلا دستورش رو گذاشتم دوباره میذارم توی اون دستور شیر رو 1لیوان نوشتم ولی به طور تجربی فهمیدم که نصف لیوان کافیه.

    آرد 2 لیوان
    شیر 2/1 (نصف)لیوان
    روغن مایع3/1 (یک سوم)لیوان
    بکینگ پودر 1 ق م
    مایه خمیر 1 ق م
    نمک 1 ق چ سر صاف سرصاف

    مایه خمیر رو توی کمی آبجوش حل میکنیم. روغن مایع شیر و مایه خمیر رو مخلوط میکنیم .مواد خشک را اضافه کرده و کمی ورز میدیم.روی خمیر رو میپوشانیم و میذاریم 2-3 ساعت در دمای معمولی بمونه .اگه دمای اتاق بالاتر از معمول باشه زمان ورآمدن کمترمیشه.
    -------------------------------------------------------

    همه ما يه جورايي گنهكاريم
    براي كارهاي خوبي كه ميتونستيم انجام بديم اما انجامشون نداديم

  6. #22
    مدیر انجمن
    rahayi آواتار ها
    رها.ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,508
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    1083
    پسند کرده
    298

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    اینم پیتزای من





    دنیای مجازی اون بیرونه
    که همه تو قیافن
    دنیای واقعی اینجاست
    همه بی ریا خاکی
    کسی زخماشو نمی پوشونه
    کسی اشکاشو پاک نمی کنه
    کسی بغضش رو قورت نمیده

  7. #23
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۲
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    160
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    حلقه پیتزا با الهام از حلقه مرغ و ریحان نجما جون وممنون از saranaria عزیز برای خمیر mp3


    ELAHE_ABAN این نوشته را پسندیده.
    Whoever is happy will make others happy

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۱
    محل سکونت
    هرجا آب، نان ،شب
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    سلام مامانای گل خوبید یه سوال داشتم من پودر خمیر پیتزا آماده گرفتم و خودم خمیرش را درستیدم وقتی خواستم موادش را روش بریزم یکی از دوستام گفت که باید اول بذارم نونش توی فر نیم پز بشه بعد موادم را روش بریزم اگه این کار نکنم نونش خام می مونه میخواستم ببینم شما چطوری درست می کنید ممنون

    * ستاره * نوشته:
    ندا جون هر چند من خیلی وارد نیستم ولی چون الان مامی سایت بازارش کساده و متخصصین امر نیستن من در حد توان راهنمائییت میکنم...

    اگر خمیر پیتزات هانیکوست که روی جعبه اش هم توضیح داده و نیازی به دو پخت نداره...همون یه بار براش کافیه..ولی بعضی خمیرها باید دو بار پخته بشه...من خودم از خمیر جادویی دریا یا همین هانیکو استفاده میکنم و گاهی خمیر نان باگت در تمام مواردم مواد رو روی خمیر میریزم و بدون پنیر میزارم 20 دقیقه ای تو فر و بعد پنیرم میریزم و دوباره تو فر چند دقیقه تا پنیر اب بشه فقط...

    تجربه هم میتونه بهت کمک کنه...اگه یه بار گذاشتی و دیدی خام می مونه...از دفعه بعد دو پختش کن..یا اگه دیدی خشک میشه یه ظرف ابم بذار تو فرت تا بخار کنه و نونت نرم بشه..

    ضمنا به نوع مواد پیتزا هم بستگی د اره..مثلا اگه تو پیتزا همه مواد پخته شده است و نیاز به پخت زیاد نداره..میتونی خمیرو بذاری تا کمی بپزه و بعد موادو بدی روشو و چند دقیقه دیگه بزاری تو فر ولی اگه مواد رویی پیتزار نیاز به پخت بیشتر داره میشه همزمان خمیر و مواد رو گذاشت تا با هم بپزن...امیدورام کمک کرده باشم..

    rahayi نوشته:
    ندا جون من همیشه با پودر آماده پیتزا درست می کنم همه ی موادم رو تفت میدم بعد با خمیر میزارم تو فر
    نیازی نیست اول خمیر رو بپزی
    اي كاش فدك اين همه اسرار نداشت اي كاش مدينه در و ديوار نداشت

    فرياد دل محسن زهرا اين بود اي كاش در سوخته مسمار نداشت


صفحه 3 از 154 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما