نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5982Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 1,225 به 1,231 از 1231
صفحه 154 از 154 نخستنخست ... 144151152153154
  1. #1225
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    361
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    3995
    پسند کرده
    902
    سلام
    پیتزا
    خمیرا پیتزا اماده.مواد سس گوجه ک روی خمیر میمالیم .گوشت مرغ+قارچ+گوجه+فلفل+اویشن و پنیر .


    نام: 20160831_221144-1.jpg نمایش: 411 اندازه: 105.0 کیلو بایت
    نام: 20160831_221117.jpg نمایش: 414 اندازه: 104.7 کیلو بایت
    saeedeh mansoori, ستین, hana67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الیس الله بکاف عبده. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست.....

  2. بانک بند ناف
  3. #1226
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    منا . آواتار ها
    منا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    112
    میزان امتیاز
    119
    پسند شده
    1038
    پسند کرده
    722
    پیتزا من با توجه به خرابی فراجاق گازمون روش سرخ نشد

    نام: DSC05545.jpg نمایش: 370 اندازه: 110.0 کیلو بایت
    saeedeh mansoori, باران67, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1227
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,795
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1154
    پسند شده
    56378
    پسند کرده
    62718

    ویترین مدال ها

    پیتزای خوشمزه و باشکوه من خخخخخ
    اول با دوبرابر دستور خمیرمعرکه درست کردم .بعد مواد پیتزا رو اماده کردم
    گوشت چرخکرده رو با پیاز تفت دادم.بعد فلفل دلمه رو هم اضافه کردم بعدم نمک و فلفل و ادویه جات رو هم اضافه کردم.بعد قارچ رو هم اضافه کردم .همینطور گوجه نگینی خورد شده .
    بعد یذره آخر سر پنیر پیتزا روش زدم و هم زدم تا پنیر آب بشه.
    بعد سینی بزرگ فرمو چرب کردم .خمیرمو با وردنه و با کمک دست خوب پهن کردم تو سینی و بعد سس گوجه روی سطح خمیر زدم و باقلممو پخشش کردم رو خمیر
    بعد پنیر پیتزا زدم
    بعد مواد پیتزا دوباره پنیر
    بعد برش های حلقه ای گوجه و قارچ زدم .و یکم هم پودرآویشن پاشیدم روی سطح .بعد توی فر با دمای ۱۸۰درجه بمدت تقریبی ۲۰دقیقه پختم .اخرسریکم شعله بالا رو هم روشن کردم تا خوشرنگ بشه.
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۵/۰۷/۲۵ در ساعت ۰۳:۱۱ بعد از ظهر
    m1361, باران67, saeedeh mansoori و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1228
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۲
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    188
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    562
    پسند کرده
    161
    نقل قول نوشته اصلی توسط تان تان نمایش پست ها
    بچه ها کدوم از این خمیرا نازک تر و خوشمزه تر میشه. 1- خمیر معرکه....2- خمیر پیتزا بهجت جون.3- خمیرای آماده بیرون....4- پودرای خمیر پیتزا؟
    خمیر معرکه
    ظهور نزدیک است بیایید موانع ظهورآقارا باهم برداریم و اول از خودمان شروع کنیم.

  6. #1229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۹
    محل سکونت
    انگلیس
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    210
    پسند کرده
    1208
    خمیر بهجت جان عالیه. تنها خمیری که من استفاده میکنم.
    بیاین برای برآورده شدن آرزوهای همدیگه دعا کنیم.

  7. #1230
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    پیتزا گوشت و قارچ

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: DSC_0327.jpg
مشاهده: 153
حجم: 103.0 کیلو بایت

    خمیر پیتزا ( چانه نون بربری استفاده کردم ) رو در سینی تفلون مخصوص فر که چرب کرده بودم پهن کرده و سس قرمز (2 قاشق رب گوجه فرنگی رو با کمی آب مخلوط کرده) بر روی خمیر پخش کردم. گوشت چرخ کرده رو با پیاز داغ سرخ کرده و نمک و زردچوبه و یه حبه سیر رنده شده را به مواد اضافه کرده و تفت دادم .
    ابتدا پنیر پیتزا و سپس گوشت چرخ کرده بر روی خمیر ریخته و دوباره پنیر پیتزا ، قارچ تفت داده شده ، ذرت پخته ، گوجه فرنگی نگینی خرد شده و در آخر پنیر پیتزا را می ریزیم و درون فر از قبل گرم شده قرار می دیم.
    .
     
    sohei59, باران67, hana67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  8. #1231
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    274
    نوشته های وبلاگ
    27
    میزان امتیاز
    324
    پسند شده
    4884
    پسند کرده
    3815
    بازم منم و خمیرهای خودم ساز
    این لینک خمیره:http://mamisite.com/forum/t251-153.html#post1446846
    مراحلشو توی عکسا به ترتیب گذاشتم:

    خمیر رو به مدت دو ساعت گذاشتم استراحت کنه

    نام: 20161019_134427.jpg نمایش: 127 اندازه: 100.4 کیلو بایت



    خمیر دو برابر شده
    نام: 20161019_154126.jpg نمایش: 125 اندازه: 93.7 کیلو بایت


    چونه هارو گذاشتم استراحت کنن

    نام: 20161019_174039.jpg نمایش: 126 اندازه: 95.0 کیلو بایت


    خمیرو باز کردمو پیتزارو حاضر کردمو و رفت توی فر
    نام: 20161019_174542.jpg نمایش: 125 اندازه: 104.3 کیلو بایت


    اینم بعد پخت.اگه بیشتر از این طلایی بشه پنیر حالت کش بودنشو از دست میده.البته این تجربه ی من توی فر خودمه
    نام: 20161019_182158.jpg نمایش: 126 اندازه: 102.9 کیلو بایت

    توی این ظرفهای شیشه ای اگه پیتزا درست کردین همینکه پخت از ظرف جدا کنین تا سرد بشه.تو این ظرفها به دلیل جنس شیشه دیر سرد میشه.من همیشه توی سینی میذارم و تکه تکه میکنم و میذارم توی ظرف و میخوریم
    نام: 20161019_185455.jpg نمایش: 127 اندازه: 105.3 کیلو بایت
    سوپ بروکلی
     
    golbarg., باران67, zakizadeh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

صفحه 154 از 154 نخستنخست ... 144151152153154
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما