نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5982Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 113 به 120 از 1231
صفحه 15 از 154 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  1. #113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fereshteh_laayegh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    154
    پسند کرده
    32

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    پيتزا مافين (( ديشبونه ))




    من از خمير جادويي دريا جون استفاده كردم
    لينك خمير جادويي دريا (( پست مربوط به playful عزيز )) : انواع نان وخمير

    خمير رو با ليوان قالب زده و داخل قالب مافين گذاشتم .
    روي خمير رو كمي پنير پيتزا ريخته و بعد به ترتيب كالباس و كمي فلفل دلمه اي و قارچ بعد روي مواد كمي سس قرمز ريختم و كلي پنير روي مواد ريخته و بمدت 20 دقيقه داخل فر گذاشتم .
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۶ در ساعت ۱۱:۱۷ قبل از ظهر

    استاد گفت : با دوست جمله بساز ....
    خندیدم !
    نمیدونست با دوست دنیا میسازند نه جمله !!!!!!

  2. بانک بند ناف
  3. #114
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    445
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    172
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پيتزاي ما با خمير هانيكو كه روش كوكتل و قارچ و ذرت و زيتون داشت ولي پنير ورقه اي روش گذاشتم كه خيلي بدمزه و بدشكل بود با اينكه فكر كنم كاله يا شيرآوران بود

    زندگي به مانند يک مراجعه کوتاه به مغازه اسباب بازي فروشي بين تولد و مرگ است

  4. #115
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6746
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    پیتزا ویژه ی متری من خونه ی مامانم اینا :)) (ببخشید که بی کیفیته، با موبایله)




    کف سینی فر رو فویل کشیدم و بعد خمیرم رو روش پهن کردم و بعد خامه و بعد پنیر روش سوسیس روش پنیر ... مایه ی گوشتی (گوشت چرخ کرده + پیاز داغ و رب و ادویه و فلفل دلمه ی سبز، رنگیا رو نگه داشتم واسه روی پیتزا) ... روش آویشن پاشیدم ... روش پنیر دوباره ... ذرت ... قارچ ... کالباس رشته شده .... پنیر ... یکم فیله ی مرغ نگینی + فلفل دلمه های رنگی + باقیمونده ی قارچ ... روشم آویشن و پنیر، دور سینی رو کامل با قارچ پوشوندم اینجوری دورش نمیریزه و کامل پنیر فیکس میشه ... تمام مواد رو هم یکدست روش پهن کردم تا کناره ها و وسط همه یکجور باشه ... واسه 20 نفر ادم بزرگ بسیاااااار سیر کننده بود

    توی 190 درجه و نیم ساعت زمان پخید (مهم پختن خمیر و آب شدن پنیره دیگه) اگه پنیر رو بشته دوست دارید (که ما نداریم :)) ) بیشتر بذارید و از اونجایی که دمای فرها فرق میکنه چکش کنید شاید زمان متفاوت بشه
    دنیابانو این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  5. #116
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *وفا* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۲
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    176
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    88
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    این هم پیتزای ویداپز

    پوریاخیلی پیتزادوست داره بعضی موقعهاکه وسایل نداشته باشم براش این طوری میپزم

    اول سیب زمینی رورنده میکنم کمی بهش نمک وزردچوبه وآویشن میزنم وتوی تابه پهن میکنم وهردوطرفش روسرخ میکنم ودرآخرموادی که دارم روروش میریزم ودرتابه رومیذارم تااینکه پنیرشذوب بشه بعدپوریاهمش رومیخوره ومیگه مامان بازم

    من واسه پوریابه طورمعمول کالباس نمیریزم فقط باگوشت چرخ کرده درست میکنم







    ببخشیددیگه عکسهاباموبایل گرفته شده
    دنیابانو این نوشته را پسندیده.
    به وبلاگ آشپزی من سربزنینhttp://ourkitchen.persianblog.ir/

  6. #117
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط VIVI
    بچه ها این خمیرآماده هانیکوروبرای چندنفرمیتونیم پیتزادرست کنیم

    اگه بخواهیم میتونیم نصفش رواستفاده کنیم؟

    من تاحالانگرفتم اگه کارباهاش راحته بگیرم
    بستگی به خورنده و شکم محترمشون دارهولی یه بسته 4_5 نفر رو کاملا سیر می کنه در حد انفجار.
    تا به حال نصف نکردم ولی پودر کیک آماده رو همیشه نصف می کنم.مشکلی نداشته.به نظرت چه ربطی به هم داشتنولی وقتی مواد خشک رو نصف کنیم روغن و آب رو هم میتونیم نصف کنیم و فکر نکنم مشکلی باشه.
    خیالت راحت مثل آب خوردن میشه باهاش کار کرد.
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  7. #118
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6746
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط fereshteh_laayegh
    سامره جون پيتزات عالي شده
    امكان داره درمورد خمير توضيح بدي كه از چه نوع خميري استفاده كردي و براي اين سيني فر آيا مواد خمير رو چند برابر كردي ؟
    و سيني فرتون اندازه اش چقدره ؟
    چون من ميخوام براي يه مهموني پيتزا درست كنم اين مقادير رو لازمه كه بدونم .
    ممنون
    عزیزم ممنون از لطفت، در مورد اندازه ی سینی فر باید از مامانم بپرسم.
    در مورد خمیر هم من یه خمیر من درآوردی دارم و چون دوسش دارن تاحالا خمیر دیگه ایو امتحان نکردم که بتونم حالت مقایسه ای بگم این بهتره یا یه چیز دیگه! واسه همین تو پستم نیاوردمش که هرکی هر خمیری رو دوست داره میتونه بذاره، خمیر رو دوبرابر کردم اما نه دقیقا دوبرابر! اما برات الان یه جوری اندازه بندیش میکنم البته قبل از مهمونیت امتحانش کن که اگه دوسش نداشتی حروم نشه موادت

    مواد لازم:

    آرد / 3 و 1/2 پیمانه (لیوان) حدود نیم کیلو
    مایه خمیر فوری / 1 ق غ (اگه خیلی پفش مهم نیست همون 1.5 2 ق چ میتونی بریزی )
    شیر ولرم / 2/3 لیوان
    روغن / یکم بیشتر از 1/3 لیوان (من روغن زیتون میریزم)
    تخم مرغ / 1 عدد
    نمک / به مقدار لازم

    خمیر مایه رو من عمل میارم با کمتر از 1/4 آب گرم اما میتونی قاطی آرد کنی، بعد شیر و روغنو تخم مرغ و نمک رو بریز توی ظرف بزرگ و با ق چوبی قاطیشون کن ، مایه خمیر رو اضافه کن و بعد آرد رو کم کم اضافه کن تا جاییکه ق سنگین شه و نتونی باهاش هم بزنی با ق چوبی کار کن از بعد از اون با دستت میتونی قاطی کنی و آرد رو اضافه کن تا دیگه به دست نچسبه یکم ورز بده، صافش کن و بذار تو جای گرم تا حداقل 1 ساعت، بعد از این مدت روی سینی بازش کن میتونی تو این مرحله بازم بهش استراحت بدی اما من نمیدم چون تا موادو روش بریزم استراحتشو کرده دیگه اگه خمیرت رو نمیخوای ترد باشه خیلی، مقدار شیر و روغن هردو رو نصف لیوان بریز ، کلا واسه ش من سخت نمی گیرم واسه همین میگم دستورشو گفتن یکم جرات میخواد که بعدا از کسی کتک نخورم من از این خمیر واسه کلوچه های غذایی هم استفاده میکنم.

    این مقدار رو دوبرابر کردم واسه سینی، و مایه خمیرش با ق غ پیمونه ی من که حجمش 15 میلی لیتریه 1.5 ق غ شد. راستی اگه دوست داری میتونی بهش زعفرون بزنی که زعفرونی شه رنگ خمیرت.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  8. #119
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    پیتزا اسفناج (مورد خاصی نداشت فقط بخاطر اضافه کردن لینک !!! اینجا گذاشتمش :))

    خمیرش که طبق دستور همیشگیه ....با سس کچاب لایه دادم...قارچ/سوسیس/فلفل دلمه و پنیر و در آخر هم که پخت, اسفناج های پخته شده و ریختم...

    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  9. #120
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    86
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    67
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزا با نون آماده



    اینم پیتزا سبزیجات من که خدا را شکر گوشت و ژامبون نداره ... گوجه، پیاز، فلفل دلمه، ذرت، زیتون مواد تشکیل دهندشه
    من عاشق این پیتزام و همواره با خوردنش احساس سلامت می کنم و عذاب وجدان ژامبون و سوسیس و کوکتل و ... ندارم


صفحه 15 از 154 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما