نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree6168Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 1,177 به 1,184 از 1249
  1. #1177
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    461
    میزان امتیاز
    455
    پسند شده
    5770
    پسند کرده
    849
    با خمیر جادویی
    یک لیوان آرد نصف لیوان ماست یک چهارم لیوان روغن + بیکینگ پودر و نمک و فلفل

    یکیش گوشتیه
    یکیش مرغ ... توصیه من اینه که لبه*های خمیر پیتزاتون رو به دیواره بچسبونید ... خیلی شکیل*تر و جذاب*تر دیده می*شه
    اولی رو نچسبوندم زیاد جالب نشد اما دومی رو لبه های خمیر رو به دیواره چسبوندم عالی شد

    نام: 20160110_184530-1.jpg نمایش: 707 اندازه: 103.4 کیلو بایتنام: 20160110_203649-1.jpg نمایش: 702 اندازه: 100.3 کیلو بایتنام: 20160110_203832-1.jpg نمایش: 705 اندازه: 99.8 کیلو بایتنام: 20160110_203629-1.jpg نمایش: 1455 اندازه: 82.8 کیلو بایت
    باقالی پلو
     
    ویرایش توسط شهلا ک : ۱۳۹۴/۱۰/۲۱ در ساعت ۰۴:۱۳ بعد از ظهر
    najmehkhatoon, golbarg., مامان حدیثه و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://barehtodeli.niniweblog.com

  2. #1178
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ELAHE_ABAN آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    201
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    2850
    پسند کرده
    7359
    پیتزای مرغ و گوشت(ابداعی خودم)

    مواد لازم؛
    گوشت چرخ کرده
    پیاز
    قارچ
    فلفل دلمه
    سس گوجه فرنگی،سس کنجد
    نمک، فلفل سیاه ،زردچوبه
    سینه مرغ
    پنیر پیتزا رنده شده
    پنیر موزارلا تازه
    پنیر ورقه شده گودا
    آویشن
    ذرت
    زیتون حلقه شده
    پودر خمیر پیتزا هانیکو
    مواد جوجه(پیاز خلال شده+نمک+فلفل سیاه+زعفرون آبکرده+آبلیمو+روغن زیتون)
    طرز تهیه؛
    شب قبل سینه مرغ خرد شده را در مواد جوجه مزه دار میکنم.
    خمیر پیتزا را طبق دستور روی جعبه آماده میکنیم با این تفاوت که من به جای آب شیر و به جای روغن مایع روغن زیتون میریزم.
    پیاز را ریز نگینی میکنیم و با کمی روغن سرخ میکنیم ،گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و بعد فلفل دلمه ،کمی که تفت خورد قارچ و ذرت و نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه اضافه میکنم و کمی تفت میدیم و شعله را خاموش میکنیم.
    جوجه را به سیخ کشیده و آماده میکنیم و بعد از سرد شدن در سس کنجد میغلطانیم.
    کف ظرف پیتزا را چرب کرده و خمیر را پهن میکنیم و با چنگال روی خمیر سوراخ میکنیم تا پف نکند،و به مدت یک ربع در فر قرار میدیم تا خمیر نیم پز شود(به دلیل اینکه مواد داخل پیتزا پخته ان)
    بعد از خنک شدن خمیر سس کچاب روی خمیر ریخته و پهن میکنیم و با پنیر رنده شده میپوشانیم.پنیر گودا ورقه ای را داخل مواد گوشتی خرد کرده و کمی مخلوط میکنیم و روی خمیر میریزیم.
    جوجه را روی مواد میچینیم.
    پنیر موزارلا تازه را حلقه حلقه میبریم و روی مواد پیتزا میچینیم،پنیر رنده شده را روی مواد میریزیم و زیتون حلقه شده و ذرت میچینیم(البته من اینبار کمی ترشی فلفل تند حلقه شده هم گذاشتم)
    آویشن میپاشیم و به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه میره داخل فر.
    چند لحظه ای هم گریل روشن میکنیم تا روی پیتزا طلایی شود.
    با خمیر هانیکو دو تا از این پیتزا داشتم.........
    نام: ۲۰۱۵۱۲۰۹_۲۳۴۱۴&#17.jpg نمایش: 669 اندازه: 98.0 کیلو بایت
    نام: ۲۰۱۵۱۲۰۹_۲۳۴۶۴&#17.jpg نمایش: 670 اندازه: 85.6 کیلو بایت
    نام: ۲۰۱۵۱۲۰۹_۲۳۴۲۱&#17.jpg نمایش: 654 اندازه: 97.0 کیلو بایت


    ...
     
    golbarg., مامی سجاد, مهسا السلطنه و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الا بذکرالله تطمئن القلوب . . .

  3. #1179
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    300
    میزان امتیاز
    102
    پسند شده
    2591
    پسند کرده
    29
    بازم پیتزای مرغ.چون سوسیس کالباس نمیخوریم منم مجبورم با مرغ یا گوشت درست کنم.باخمیر جادویی. و مرغ ریش شده فلفل دلمه ای و قارچ و سیب زمینی نگینی و پنیر فراوان
    نام: 1.jpg نمایش: 573 اندازه: 104.1 کیلو بایت
    پیتزا
     
    مامان غزل, zakizadeh, emetis و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  4. #1180
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    496
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    167
    پسند شده
    4025
    پسند کرده
    2986
    نام: 180620071200.jpg نمایش: 519 اندازه: 102.0 کیلو بایت
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    saeedeh mansoori, ELAHE_ABAN, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  5. #1181
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    496
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    167
    پسند شده
    4025
    پسند کرده
    2986
    اینم شام ابداعی من پیتزا کباب تابه ای
    خمیر پیتزا

    گوشت چرخ کرده+تفاله پیاز +ادویه گراماسالا+یدونه گوجه متوسط رنده شده+نمک+پاپریکا




    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    saeedeh mansoori, ELAHE_ABAN, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  6. #1182
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh mansoori آواتار ها
    سعیده منصوری
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۱۶
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    445
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    276
    پسند شده
    2672
    پسند کرده
    3175
    طرز تهیه پیتزا ایتالیایی
    مواد لازم :
    فلفل دلمه ای ۲عدد
    ذرت. ۱قوطی کنسرو.. من فریز کرده داشتم
    گوشت چرخکرده ۴۰۰گرم
    اویشن و نمک و*فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    پیاز ۱عدد
    پنیر تست و پنیر موزارلا به میزان لازم
    رب گوجه سه قاشق غذاخوری
    سوسیس درصورت تمایل
    خمیر از هم از خمیر جادویی استفاده کردم
    طرز تهیه:
    اول خمیر رو*درست میکنیم*و میزاریم ور بیاد.. دستور این خمیرتوی سایت هستش
    بعد پیاز رو*خورد میکنیم میزاریم کمی توی روغن سبک شه و بعد گوشت رو اضاف کرده و*تفت میدیم و تا رنگش قهوه ای شه بعد یکی از فلفل هارو خورد کرده و همراه گوشت تفت میدیم.. واسه اینکه رنگش کمی عوض شه من یه قاشق رب با کمی اب قاطی میکنم میریزم روش و صبر میکنم تا یپزه...*
    خمیر ک اماده شد پهنش میکنیم بعد با چنگال خمیر رو سوراخ میکنیم ک پف نکنه.. چون پیتزا ایتالیایی خمیرش باید نازک باشه... بعد کمی رب رو توی روغن تفت میدم بعد میزنم روی خمیر... بعد یه لایه گوشت یه لایه ذرت و در اخر کار فلفل دلمه ای خام رو نگینی میکنم میریزم*روش... از تکه های سوسیس هم استفاده میکنم روش.. البته اول سرخش میکنم.. بعدپنیر پیتزا زو میریزم*روش و*ب مدت نیم ساعت میزارم*توی فر تا اماده شه
    ***
     
    ویرایش توسط saeedeh mansoori : ۱۳۹۴/۱۱/۰۲ در ساعت ۱۱:۳۱ بعد از ظهر
    elina_s, باران67, hana67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    از هركسي به جز تو بيزارم...

  7. #1183
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم.ع آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    436
    میزان امتیاز
    620
    پسند شده
    6799
    پسند کرده
    2864
    پیتزا با خمیر معرکه
    نام: پیتزا (1).jpg نمایش: 476 اندازه: 105.7 کیلو بایتنام: پیتزا (4).jpg نمایش: 482 اندازه: 106.5 کیلو بایت
    افسونی, zakizadeh, باران67 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفتم اگر مے دانستم چه روزے مے آيے
    به احترام آمدنت
    گناه نمے کردم
    گفت: آن روز که گناه نکنے
    به احترام گناه نکردنت
    ميآيم
    "اللهم عجل لوليک الفرج"

  8. #1184
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    134
    پسند کرده
    0
    پیده

    پیده یک غذای سنتی ترکیه ایه که به پیتزای ترکیه معروفه، و تنوع زیادی در موادی که این غذا را میشه باهاش درست کرد وجود داره.ویژگی ظاهری این غذا اینه که نون اون باید حالت قایق به خودش بگیره و داخلش بسته به سلیقه و ذائقه ی افراد پر می شه. بعضی اون و با سبزیجات و بعضی با گوشت پر می کنن .این غذا جزء غذاهای ارمنی, ترکی و میدل ایست به شمار میاد, که گاهی به اون پیتا هم می گن

    مواد لازم براي داخل خمير
    آرد گندم 3 ليوان
    مايه خمير 1 قاشق غذاخوري
    شكر 1 قاشق مرباخوري
    آب ولرم 1 ليوان
    نمك 1 قاشق چايخوري
    مواد لازم براي روي خمير براي 6 نفر
    پياز متوسط 1 عدد
    سير 2 تا 3 حبه
    گوجه فرنگي متوسط 2 عدد
    جعفري خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوري
    فلفل دلمه اي 1 عدد
    گوشت چرخ کرده 250 گرم
    نمک و فلفل به ميزان دلخواه
    رب فلفل يا رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
    آويشن 1 قاشق چايخوري
    کره 25 گرم

    طرز تهيه
    1. ابتدا آرد را الك كنيد. نصف ليوان از آرد را براي پهن كردن خمير كنار بگذاريد. بقيه آرد را در ظرفي ريخته و وسط آن را گود كنيد. مايه خمير، شكر و نمك را با كمي آب حل كرده به آرد اضافه كنيد. كم كم بقيه آب را اضافه كنيد. خوب ورز دهيد. خمير نرمي به دست مي آيد. سپس 15 تا 20 دقيقه بگذاريد در حرارت اطاق بماند. روي آن را با پارچه مرطوب بپوشانيد.
    2. پياز و سير را رنده يا ريز خرد كنيد. گوجه فرنگي، جعفري و فلفل دلمه اي را ريز خرد كنيد و همة مواد را با گوشت چرخ كرده خوب مخلوط كنيد و به آن نمك و فلفل بزنيد.
    3. خمير را به شش قسمت تقسيم كنيد. زير خمير را كمي آرد بپاشيد . ابتدا با وردنه پهن كنيد و سپس با دست به شكل بيضي درآوريد. ضخامت خمير بايد تقريباً نيم سانتيمتر باشد. روي هر تكه از خمير باز شده مقداري از ماية گوشتي بريزيد. بعد دور خمير را نيم سانت به طرف بالا تا كنيد و به هم بچسبانيد.
    4. كف سيني فر را آرد بپاشيد و پيده ها را روي آن بيندازيد. سيني را در فري كه از قبل با دماي 200 درجة سانتيگراد گرم كرده ايد، بگذاريد تا پيده ها بين نيم ساعت يا 45 دقيقه بپزند. سپس از فر درآوريد و كره را روي نان بماليد تا نرم شود. پيده را مي توانيد به 3 تا 4 تكه تقسيم كنيد. بعد آنها را با سالاد فصل سرو كنيد.
    5. براي تهيه پيده از خمير نان باگت يا بربري به ميزان 450 گرم يا يك چانه نيز مي توان استفاده كرد
    پیده
    zakizadeh, mehr66, سادن و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما