نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5982Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 1231
صفحه 14 از 154 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۷
    محل سکونت
    ایران/گنبدکاووس
    نوشته ها
    80
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    سلام اینم پیتزایه من با خمیری که ارد +روغن+bp+شیر درست شد
    محتویاتش خیلی کم گوشته چرخ کرده رو با پیاز تفت دادم رویه خمیرمو با مقداره کمی سس مایونز مالیدم کمی هم رب گوجه فرنگی یا سس کچاب سپس بترتیب گوشت چرخ کرده قارچ فراوون (من عاشقه قارچم) کمی سوسیس بلغاری وفلفل دلمه ای وگوجه فرنگی سپس پنیر پیتزا دوباره قارچ بمقدار اور دوز به بمدت لازم در فر ازقبل گرم شده تا خمیر بپزه فر گازه من بزرگه مدتش طولانی تر شد اگه فر شما کوچیکتره 30 دقیقه امادست.خیلی خوب شد ولی کاش خمیرمو کلفت تر میکردم چون بنظرم پیتزا با خمیر کلفت بهترهاینم اخراش برایه شووری گذاشتم باید شب براش دوباره درست کنم چون بیشتر میخواد راستی هیچ کدوم از موادو تفت ندادم جز گوشت چرخ کرده .سر اخرم پنیر روشو 3دقیقه اخر ریختم بنظرم بهتر میشه
    در سرزمینی که ابرها میگذرند بی انکه ببارندبی شک ظلم بیداد میکند(کوروش کبیر)

  2. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    اينم اولين پيتزايي كه من درست كردم با الهام گرفتن از پيتزاي ساره جون

    بالاخره از پودر خمير رابو استفاده كردم خمير خوب و راحتي بود اما يه ته مزه شيرين داشت كه من ترجيح ميدم نباشه حالا دفعه ديگه ميخوام با خمير نان فانتزي امتحان كنم ببينم چي ميشه



    -------------------------------------------------------

    همه ما يه جورايي گنهكاريم
    براي كارهاي خوبي كه ميتونستيم انجام بديم اما انجامشون نداديم

  3. #107
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    re: انواع پیتزا

    این دو تا پیتزا با پودر پیتزای هانی کو:
    هر دوشون هم به همون روش پیتزای صفحه ی قبلم درست شدن فقط موادشون کمی تفاوت می کنه:)





    این یکی هم یک هفته بعد از اضافه ی خمیر فریز شده ی قبلی درست شد:




  4. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    128
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    110
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزا گوشت و قارچ با خمیر هانیکو .....

    پشت ساده ترین چیزها ....
    پنهان شدم تا آسان پیدایم کنی .


    و تو در تکاپوی حل پیچیدگی های زندگی چه آسان از کنارم گذشتی


    shaminanote.blogfa.com

  5. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    پیتزا مخلوط با خمیر **H-O-T سفره خونه که توضیح داده بودم.

    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  6. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fereshteh_laayegh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    154
    پسند کرده
    32

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    اين هم پست احيا شده من

    پيتزا آفتابگردان با دستور رويا جون از (( مطبخ رويا ))



    اين هم لينك دستورش : پیتزا آفتابگردون (پیتزا مخلوط )





    مواد لازم :این مواد برای یک پیتزا هست .
    برای خمیر :
    آرد :350 الی 400 گرم
    شکر :یک قاشق غذا خوری
    خمیر مایه :یک قاشق غذا خوری
    آب ولرم :نصف لیوان
    شیر :نصف لیوان
    روغن :یک سوم لیوان
    نمک :یک قاشق چایخوری
    برای رویه پیتزا :
    سوسیس :200 گر م
    کالباس :200 گرم
    قارچ :100گرم
    پنیر پیتزا :180 گرم
    فلفل دلمه ای رنگی :4-5 قاشق غذا خوری
    پودر آویشن:به میزان لازم
    زرده تخم مرغ وزعفران و کنجد وسیاه دانه :کمی برای روی خمیر
    برای سس پیتزا :
    رب گوجه :دو قاشق غذا خوری
    ادویه کاری:دو قاشق چایخوری
    فلفل قرمز :یک قاشق چایخوری
    روغن :دو قاشق غذاخوری
    سرکه :سه قاشق غذا خوری
    شکر :دو قاشق غذا خوری
    نمک :یک قاشق چایخوری
    آب جوش :نصف لیوان
    ابتدا خمیر را حاضر می کنیم .
    مایه خمیر وشکر را مخلوط می کنیم و به آن ،آب ولرم می افزاییم وروی آن را می پوشانیم و حدود یک ربع در یک جای نسبتا گرم قرار می دهیم تا حجم آن دو برابر شود .

    شیر را کمی گرم می کنیم و با روغن ومایه خمیر فعال شده مخلوط می کنیم ..ابتدا با قاشق آن را هم می زنیم وآرد ونمک الک شده را به آن اضافه می کنیم .

    آرد را اضافه می کنیم تا جاییکه خمیر به دست نچسبه و ان را حدود پنج الی شش دقیقه ورز می دهیم .سپس روی خمیر را می پوشانیم و آن را به مدت یک الی یک ونیم ساعت در جای نسبتا گرمی می گذاریم تا خمیر ور بیاد ...یکی از راههای تست ور آمدن خمیر اینه که وقتی با انگشت روی خمیر را فشار می هیم جای انگشت بمونه.

    در زمانیکه خمیر در حال ور آمدن هست پنیر پیتزا را رنده می کنیم و سوسیس وکالباس را به هرشکل که دوست داریم خرد می کنیم ..من سوسیس را حبه قندی و کالباس را رشته ای برش دادم .قارچ را ورقه ای برش می دهیم و روی آن کمی نمک وآبلیمو می ریزیم .(اگه در کره تفت بدهید خوشمزه تر می شه که البته من تفت ندادم )و سس را به صورت زیر درست می کنیم .
    رو غن را روی حرارت ملایم گرم می کنیم و سپس رب گوجه را در آن کمی تفت میدهیم تا باز بشه و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم وباز حدود یکی دو دقیقه تفت می دهیم .

    سپس به آن اب جوش را می افزاییم وسرکه وشکر را هم به همین ترتیب اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا به جوش بیاد و بعد در ان را می گذاریم و حرارت را خیلی خیلی ملایم می کنیم تا حدود بیست دقیقه سس جا بیفته .(میزان شکر وسرکه آن دل به خواه هست )

    پس از ور آمدن خمیر آن را به شکل دایره باز می کنیم(بهتره ضخامت خمیر در حد نیم سانتی متر باشه ) و بعد از اینکه کمی سینی فر را چرب کردیم.خمیر را در آن قرار می دهیم .

    روی آن کمی سس می مالیم و پودر اویشن روی آن می پاشیم .حالا مطابق تصویر دورتا دور دایره را به ترتیب سوسیس و کالباس ،قارچ ورقه شده ، پنیر پیتزا و در آخر فلفل دلمه ای رنگی و کمی سس قرار می دهیم .

    حالا مرکز دایره را به هشت قسمت (مثلث ) تقسیم می کنیم .

    حالا مثلث ها را بر می گردانیم و کمی انگشتمان را خیس می کنیم و راس مثلث را به محیط دایره می چسبانیم .

    حالا در دایره وسط پیتزا همین کار را با یک دایره کوچکتر از خمیر تکرار می کنیم .و در آخر مرکز پیتزا یک دایره خیلی کوچک قرار می دهیم و روی ان را همین مواد پیتزا می ریزیم و روی آن را با با یک دایره کوچک دیگه می پوشانیم .روی قسمت های خمیری را زرده وزعفران زده شده می مالیم و همینطور که در تصویر می بینید دایره وسط را با سیاه دونه و مثلث ها را با کنجد می پوشانیم .

    پیتزا در فری که قبلا با حرارت 180 درج سانتیگراد گرم شده در طبقه وسط قرار می دهیم تا به مدت حدود بیست دقیقه بپزه ..اگه روی نون برشته نشدحدود 3 الی 4 دقیقه گریل را هم روشن می کنیم تا روی آن طلایی بشه .

    استاد گفت : با دوست جمله بساز ....
    خندیدم !
    نمیدونست با دوست دنیا میسازند نه جمله !!!!!!

  7. #111

    re: انواع پیتزا

    پیتزا //گوشت چرخ کرده و نیمی هم کالباس...
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۷
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    سلام دوست جون های عزیز ، این پیتزای دیشبونه من به سفارش همسرجان بود که کمی تا قسمتی مورد پسند قرار گرفت ، آقا طبع غذاهای سنتی دارن ولی ترد و خوشمزه شده بود .توصیه می کنم از پودر آویشن قافل نشین.
    قبل از پخت

    بعد از پخت

صفحه 14 از 154 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما