نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5982Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 1,065 به 1,072 از 1231
  1. #1065
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    km...mk آواتار ها
    کوثر
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
    محل سکونت
    آمل
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    45
    پسند شده
    970
    پسند کرده
    1175
    پیتزا تصویری سوسیس و سس گوجه

    ايده های زيبا براي پيتزاهاي خانگي
    نام: ۲۰۱۵۰۲۲۰_۱۸۰۶۴&#17.jpg نمایش: 649 اندازه: 102.6 کیلو بایت
    zardin, Hope, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #1066
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    104
    میزان امتیاز
    73
    پسند شده
    1162
    پسند کرده
    74
    [quote=باران67;1213247]سلام و درود خدمت دوستای گلم
    توضیح پیتزا مسابقه:
    خب بارها در مورد روند شروع کار توضیح دادم..اینکه از قبل خوب دستورای مختلف رو بخونین..تست کنین..سرچ برا ایده و اماده سازی کلیه مواد مورد نیاز...

    سلام باران عزیزم. میشه بگی از چه خمیری استفاده کردی که خیلی پفش کچ و نصف و نیمه نشده. یعنی همونطور پفش یکدست شده
    ممنون عزیزم
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #1067
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86607
    پسند کرده
    75966

    ویترین مدال ها

    [quote=کفایت;1297915]
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    سلام و درود خدمت دوستای گلم
    توضیح پیتزا مسابقه:
    خب بارها در مورد روند شروع کار توضیح دادم..اینکه از قبل خوب دستورای مختلف رو بخونین..تست کنین..سرچ برا ایده و اماده سازی کلیه مواد مورد نیاز...

    سلام باران عزیزم. میشه بگی از چه خمیری استفاده کردی که خیلی پفش کچ و نصف و نیمه نشده. یعنی همونطور پفش یکدست شده
    ممنون عزیزم
    عزیزم
    با این دستور کار کردم:
    1لیوان شیر،نصف لیوان روغن،مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری،آرد به حدی که خمیر به دست نچسبه
    maman_mahya, کفایت و مامان السا این نوشته را پسندیده.

  4. #1068
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    104
    میزان امتیاز
    73
    پسند شده
    1162
    پسند کرده
    74
    [quote=باران67;1298059]
    نقل قول نوشته اصلی توسط کفایت نمایش پست ها

    عزیزم
    با این دستور کار کردم:
    1لیوان شیر،نصف لیوان روغن،مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری،آرد به حدی که خمیر به دست نچسبه
    ممنون باران عزیز. من دستورتونو بعدا دیدم ولی هر چی گشتم یادم رفته بود کجا ازتون پرسیده بودم. وگرنه من عادت ندارم نخوانده سوالی بپرسم. بازم ببخشید عزیزم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #1069
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Azardokht آواتار ها
    آذردخت
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    35
    پسند کرده
    50
    سلام به همه دوستان هنرمند
    دوستان من یه کمی برام سوال ایجاد شده که بالاخره پیتزا رو باید با چه دمایی و تو کدوم طبقه پخت؟
    چون نظرات خیلی متفاوته. از 175 تا 230 درجه!
    شما چه روشی رو پیشنهاد می*کنید؟
    پخت دو مرحله*ای نون، یعنی یه مرحله نون رو بپزیم و یه مرحله با مواد؟
    یا دو مرحله*ای به این ترتیب که یه مرحله نون و مواد بدون پنیر و بعد پنیر بریزیم و گریل کنیم؟
    یا اینکه همه رو با هم بریزیم و یه مرحله*ای بپزیم.
    و بعد برای هر مرحله چه درجه*ای و کدوم طبقه را پیشنهاد می*کنید؟
    واسه پیراشکی و کالزونه هم همین طوره یا اون فرق می*کنه؟
    پیشاپیش ممنون از همه.
    maman_mahya این نوشته را پسندیده.

  6. #1070
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نارسیسا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    2535
    پسند کرده
    499
    پیتزای نارسیسا پز:
    خمیر اماده و سوسیس و قارچ و فلفل دلمه وذرت و گوجه وپنیر فرنان
    جای همگی خالی
    نام: 20150311_222437.jpg نمایش: 803 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    Ladddy, باران67, افسونی و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #1071
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمنو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    دور
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7078
    پسند کرده
    5646
    پیتزا
    با کراست فوری و کراست ذرت
    معمولن کراستو اول میپزم بعد موادو میذارم روش

    نام: SAM_6713.jpg نمایش: 1992 اندازه: 108.5 کیلو بایت

    نام: SAM_6693.jpg نمایش: 1998 اندازه: 107.9 کیلو بایت

    اولی و جلویی با کراست فوری: 1 لیوان آرد، حدود 1 استکان آب، کمی نمک، پودر سیر، 2 ق روغن زیتون، 1 ق چ بکینگ پودر با هم مخلوط و ورز میدیم تا نرم و یکدست بشه... به شکل توپ درمیاریم و با وردنه روی سطحی که آرد ذرت زرد رنگ یا آرد معمولی پاشیدیم دایره به قطر 25 تا 30 سانت. 20 -30 دقیقه بعد اماده ست.
    نکته: از اول آب کم باشه لازم شد اضافه کنید، اما اگر از اول آب زیاد بریزین، خمیرتون آرد اضافه میخوره و همچنان کار کردن باهاش سخته

    کراست پخته شده که ازش خیلی راضیم

    نام: SAM_6688.jpg نمایش: 777 اندازه: 85.2 کیلو بایت


    عقبی زرد رنگه کراست ذرت
    انواع نان وخمير

    نام: SAM_6691.jpg نمایش: 788 اندازه: 110.1 کیلو بایت

    تاپینگ کراست ذرت شامل سس مخصوص پیتزا هات برای روی خمیر و مرغ و قارچ و فلفل دلمه ای و سیر تفت خورده فراوان
    دیگری با ژامبون دودی و قارچ و فلفل دلمه ای و سس هات و سیر

    و این یکی با رسپی خمیر پیتزا هات و سس مخصوصش

    نام: DSCN2375.jpg نمایش: 1997 اندازه: 107.8 کیلو بایت

    سس مخصوص پیتزا

    رب گوجه فرنگی 5 قاشق سر پر سوپخوری
    روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
    سرکه 4/1 پیمانه
    آب 2/1 پیمانه
    نصف پیاز رنده شده
    شکر دو ق غذاخوری
    اورگانو و یا آویشن: یک قاشق مربا خوری یا یک چهارم پیمانه عرق آویشن

    فلفل تند در صورت تمایل
    یک حبه سیر تازه رنده شده
    فلفل دلمه ای خرد شده 3/1 پیمانه
    نمک و ادویه مخلوط کمی

    طرز تهیه سس پیتزا
    کمی روغن رو داخل ظرف داغ بریزین و بعد کمی رب گوجه فرنگی رو توش تفت بدین بعد پیاز و سیر و فلفل دلمه ای و عرق آویشن یا پودر آویشن و یا پودر سیر رو داخلش بریزین . ادویه مخلوط و فلفل هم میتونین اضافه کنین . شکر دو قاشق کافیه . سرکه و آب رو اضافه کنین و بذارین غلیظ بشه . در انتها میتونین از پودر آویشن یا ارگانو روش بپاشین . فلفل وسیر و پیاز رو میتونین با دستگاه ریز کنین که زیر دندون نیاد .


    خمیر پیتزا
    آرد حدود 400 گرم
    روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
    شیر ولرم یک پیمانه
    آب ولرم نصف پیمانه
    شکر 1 قاشق سوپخوری
    خمیر مایه 1 قاشق سوپخوری
    نمک قدری

    شکر و خمیر مایه رو با آب ولرم تو لیوان بزرگ مخلوط کنین و مدت کوتاهی مثلا ده الی پانزده بذارین جای گرم تا عمل کنه و کف کنه . داخل یک ظرف گود ، روغن مایع و شیر رو بریزین و این مخلوط خمیر مایه رو بهش اضافه کنین و هم بزنین و سپس کم کم از آرد داخلش بریزین و مخلوط کنین . تا کاملا خمیر بشه . اونقدر که به دست نچسبه . سپس یک ساعت روش رو بپوشانین و بهش استراحت بدین تا کمی حجمش بیشتر بشه .


    مواد روی پیتزا

    هرچی که دلتون خواست :
    فلفل دلمه ای خرد شده رنگی
    کالباس سوسیس خرد شده
    پیاز و قارچ خرد شده
    زیتون بدون هسته و خرد شده
    گوجه فرنگی ورقه شده
    پنیرچدار و موتزارلا رنده شده

    مایع گوشت
    مرغ

    رسپی از سفره خونه
    ویرایش توسط سمنو : ۱۳۹۳/۱۲/۲۴ در ساعت ۱۰:۴۵ قبل از ظهر
    *Afsaneh*, malihejoon773, mim.re و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful




  8. #1072
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasrin r آواتار ها
    نسرین رفیعی
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۶
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    321
    نوشته های وبلاگ
    51
    میزان امتیاز
    305
    پسند شده
    4438
    پسند کرده
    2185

    پیتزا با نان تست

    سلام دوستان



    امروز طرز تهیه پیتزای دوسوته رو داریم

    به نظر من این پیتزا نسبت به وقتی که میذاریم عالی میشه اندازه مواد هم دست خودتون چون میزان مواد بستگی به تعداد نونهاتون داره

    من نصف یک فلفل دلمه-یک بسته گوشت چرخ کرده -اویشن-یک عدد پیاز بزرگ- نمک-پنیر موزارلا و گودا استفاده کردم

    حالا شما میتونید از هر چیزی تو این چیتزا استفاده کنید من قارچم تموم شده بود وگرنه حتما قارچ هم میریختم
    درست کردن مواد دقیقا مثل مواد ماکارانی هست اگر از قارچ استفاده میکنید حتما با حرارت بالا تفتش بدید که ابش گرفته بشه

    من دیگه از مراحل اماده کردن مواد رویه پیتزا عکس نگرفتم چون مطمئنم خودتون کاملا واردید

    بعد از اماده کردن مواد نونهارو توی سینی فر که از قبل چربشون کردید میزاریم و روشون سس قرمز میریزیم



    بعد از مواد به اندازه روی هر کدوم از نونها میریزیم




    بعد پنیر میریزیم (من روی پیتزام کمی هم گوجه خرد کردم)



    و میره تو فری که از قبل گرم شده با دمای 170 تا زمانی که پنیر پیتزا اب بشه اگر دوست دارید روی پنیرتون طلایی بشه چند دقیقه هم گریل رو روشن کنید
    اما من دوست نداشتم روی پیتزاهم طلایی بشه

    سعی کنید از نونهای تازه و نرم استفاده کنید که پیتزای خوشمزتری داشته باشید





    دما برای اونتستر روی 160 باید باشه
    ناهار مرغ
     
    مامان السا, افسونی, باران67 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    از وبلاگ دوم من هم دیدن کنید دوستان
    http://nasrinr.mihanblog.com/آشپزخانه خانواده سبز
    ادرس اینستاگرام:ashpazi-nasrinrafiee

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما