نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5982Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 1,041 به 1,048 از 1231
  1. #1041
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maman_mahya آواتار ها
    زیبا
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
    نوشته ها
    291
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    3906
    پسند کرده
    16471
    سلام دوستان به نظر تون بهترین خمیر کدوم خمیره

    من با خمیرای زیادی پیتزا درست کردم ولی یه خمیر که پف خوبی داشته باشه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنید

    ممنونم

  2. بانک بند ناف
  3. #1042
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    yas62 آواتار ها
    طاهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۵
    محل سکونت
    اروميه
    نوشته ها
    525
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    2447
    پسند کرده
    3114
    پيتزا با نون تست
    نون تست/گوشت چرخكرده/سيب زميني سرخ شده/زيتون/قارج/پنير پيتزا
    نام: IMG_۲۰۱۵۰۱۲۶_۲۱۲۲۲۹.jpg نمایش: 455 اندازه: 103.3 کیلو بایت
    باران67, m1361 و Elsanaa این نوشته را پسندیده.
    تمام غصه هاي دنيارو
    ميشه با يك جمله تحمل كرد:
    خدايا ميدانم كه ميبيني!

  4. #1043
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بلور یخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۵
    محل سکونت
    اذربایجان غربی
    نوشته ها
    298
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    1902
    پسند کرده
    546
    مامان مهیا منم چند نمونه خمیرو امتحان کردم البته من خمیرمو قبل پخت چنگال میزنم که حین پخت پف نکنه و فقط سبک و مطلوب باشه دستور خمیر هم 1 ل شیر و نیم لیوان روغن مایع و اق ما یه خمیر و کمی شکر برای عمل آوری و مقداری نمک که خیلی خیلی کم میریزم از خمیرمم راضیم امیدوارم به درت بخوره البته اب گرم برای خمیر مایه هم یک سوم لیوان همیشه هم فرو کمی گرم میکنم و خاموش میکنم خمیرمو اونجا عمل میارم همینطور مایه خمیرمو واقعا کمکم میکنه
    maman_mahya این نوشته را پسندیده.
    ​الهی مرا ان ده که ان به

  5. #1044
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    km...mk آواتار ها
    کوثر
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
    محل سکونت
    آمل
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    45
    پسند شده
    968
    پسند کرده
    1175
    پیتزای قارچ و سبزیجات

    قارچ، جعفری، کمی پیازچه و گشنیز ، نمک، آویشن، سس (سس کچاپ، رب و سرکه) و روغن زیتون برای روی قارچ

    خمیر: خمیر مایه 2چ/ آب گرم 350ml/ شکر 1چ/ نمک 1 چ/ روغن زیتون 2 غ/ آرد 450 گرم
    روی خمیر رو سس زدم بعد دو لایه قارچ، جعفری، گشنیز، نمک، آویشن و در آخر روی لایه دوم روغن زیتون ریختم و رفت داخل توستر بعد از اینکه لایه دوم کمی تغییر رنگ داد سس اضافه و پنیر پیتزا رو دورش اضافه کردم.

    نام: Camera HDR Studio - 1422458783433.jpg نمایش: 611 اندازه: 100.9 کیلو بایت
    دومین لایه که بعدش سس اضافه شد

    نام: Camera HDR Studio - 1422466539719.jpg نمایش: 602 اندازه: 102.0 کیلو بایت
    باران67, m1361, sara chef و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #1045
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرجان.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    همسایه ی Behnoosh
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    2166
    نقل قول نوشته اصلی توسط maman_mahya نمایش پست ها
    سلام دوستان به نظر تون بهترین خمیر کدوم خمیره

    من با خمیرای زیادی پیتزا درست کردم ولی یه خمیر که پف خوبی داشته باشه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنید

    ممنونم
    دوست من اين خمير پف خوبي داره اگه دوست داشتي ميتوني امتحان9.

    خمیر پیتزا
    maman_mahya این نوشته را پسندیده.
    مواظب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد ، زندگی با دلت نکند ...

  7. #1046
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    غزاله77 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    با افتخار:قم
    نوشته ها
    149
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    884
    پسند کرده
    1307
    پیتزای گوشت
    من و همسری چون به دنبال غذاهای سالم هستیم ژامبون به پیتزام نزدم
    مواد اولیه:
    پیاز داغ-گوشت چرخ کرده-قارچ-فلفل دلمه ای-پنیر پیتزا-ذرت-نمک فلفل پودرسیر و آویشن
    جاتون خالی خیلی خوشمزه بود
    نام: 142270435518881.jpg نمایش: 610 اندازه: 49.6 کیلو بایت
    Hope, مامان غزل, roshani و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

  8. #1047
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    55
    پسند کرده
    24
    سلام دوستان
    من هر وقت پیتزا درست میکنم چه با خمیر آماده، چه با خمیر نون باگت، چه با خمیر معرکه همیشه بعد از پخت مواد رویی پیتزا از خمیرم جداست و سر میخوره از روی خمیر.
    خمیر رو با چنگال هم سوراخ کردم،
    روش هم سس میزنم و پنیر پیتزا
    بعد مواد رو میریزم و باز پنیر پیتزا
    ولی همچنان مثل مال بیرون نمیشه. همش مواد سر میخوره از روش
    مشکل کار کجاست؟
    *مهربان* این نوشته را پسندیده.

  9. #1048
    نقل قول نوشته اصلی توسط maman pegah نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من هر وقت پیتزا درست میکنم چه با خمیر آماده، چه با خمیر نون باگت، چه با خمیر معرکه همیشه بعد از پخت مواد رویی پیتزا از خمیرم جداست و سر میخوره از روی خمیر.
    خمیر رو با چنگال هم سوراخ کردم،
    روش هم سس میزنم و پنیر پیتزا
    بعد مواد رو میریزم و باز پنیر پیتزا
    ولی همچنان مثل مال بیرون نمیشه. همش مواد سر میخوره از روش
    مشکل کار کجاست؟
    دوست خوبم ممکنه سسی که روی نون می زنین خیلی آبدار یا مواد پیتزاتون آبدار هست ....ممکنه مثلا قارچها خوب تفت نخورده باشن.....

    من معمولا روی نون سس مایونز و پودر سیر یا خامه و پودر سیر می زنم و پارمزان می پاشم و گاهی سسی متشکل از سس مایونز ، پودر سیر و پارمزان( و البته نمک و فلفل و ادویه پیتزا) درست می کنم که بخاطر پنیر پارمزان به غلظت ماست چکیده هست و باعث چسبیدن مایه پیتزا به نون پیتزا میشه....امیدوارم با این روش و البته بدون آب بودن مایه پیتزات مشکلت حل بشه....
    موفق باشی
    باران67, titish khanoom, کوئین و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما