نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5982Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 961 به 968 از 1231
  1. #961
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28904
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    پیتزا قارچ و گوشت
    با خمیر خونگی لینک خمیر پیتزا



    گوشت فیله گوساله رو به ورقه های باریک برش دادم و با سویا سس و روغن زیتون مزه دار کردم.
    گوشت رو تو تابه چدنی با حرارت بالا پختم تا آب ندازه و کباب بشه.
    خواستم تنوعی تو شکل پیتزا بدم تو قالب تارت پیتزا رو پختم که لبه های خمیر برشته تر شد
    پنیر پیتزا ،گوشت،قارچ ،فلفل دلمه ای چند رنگ ، آویشن و پنیر پیتزا
    زینب سادات۲, گیلاس من, mary524 و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  2. بانک بند ناف
  3. #962
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886
    پیتزا سبزیجات

    نام: 20140918_221955.jpg نمایش: 753 اندازه: 85.9 کیلو بایت

    بعد از تصمیم بزرگی که برای نخوردن سوسیس و کالباس گرفتیم .....

    خمیرش پور خمیر هانی کو با طعم سیر و سبزیجات که بعد از استراحتش تو قالب چرب شده پهنش کردم و روش سس قرمز مالوندم
    بعد به ترتیب کمی پنیر پیتزا ، قارچ ورقه شده ،فلفل دلمه خرد شده ،ذرت ،گوجه حلقه شده و پیاز حلقه شده

    لابلای مواد پنیر پیتزا ریختم تا منسجم بشه.یه لایه پنیر گودا هم بین سبزیجات گذاشتم که حسابی خوشمزه ترش کرد

    خیلی هم خوشمزهههههههههههههههه
    Elsanaa, Behjat, somayeh-b و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #963
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    مریم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    36
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    432
    پسند کرده
    76
    اینم از پیتزای عشقولانه من با دستور مامان جونم
    نام: Untitled-1.jpg نمایش: 1323 اندازه: 106.7 کیلو بایت
    sara chef, m1361 و sama18 این نوشته را پسندیده.

  5. #964
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24562
    پسند کرده
    24110
    خمیر پیتزا مثل همیشه : یک عدد تخم مرغ ، نصف پیمانه ماست ، نصف پیمانه روغن ، کمی بیکینگ پودر و آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبه (حدودا دو پیمانه) و نیم ساعت استراحت در جای گرم

    بعد خمیر رو داخل قالب پهن کردم ، روی خمیر سس گوجه فرنگی زدم و یه لایه پنیر پیتزا ریختم و بعد سوسیس خرد شده ، فلفل دلمه ای خرد شده ، فبله گوجه فرنگی خرد شده و قارچ و کمی نمک و فلفل و آویشن و در آخر دوباره پنیر پیتزا

    نیم ساعت داخل فر با دمای 170 درجه

    Elsanaa, maman_mahya, m1361 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #965
    مدیر انجمن
    ماتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    بافق
    نوشته ها
    1,729
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    549
    پسند شده
    17234
    پسند کرده
    7283
    پیتزا سوسیس
    .
    نام: DSC_1215.jpg نمایش: 1245 اندازه: 102.1 کیلو بایت
    .
    خمیرش با آرد پیتزای آماده ، موادش هم سوسیس ، فلفل دلمه ای و قارچ
    خورشت به آلو
     
    tahmineh/92, sodi60, Hope و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده ای بساز که گذشته ت جلوش زانو بزنه...

  7. #966
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeinabrad آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    117
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    2264
    پسند کرده
    2333
    پیتزای خیلی ساده وسبک سبزیجات ما!
    با خمیر بوحلته نونش رو درست کردم ، روش سس قرمز زدم ، بادمجون ، قارچ ، گوجه و پنیر! همین!
    نام: IMG_8655.jpg نمایش: 1193 اندازه: 101.2 کیلو بایتنام: IMG_8750.jpg نمایش: 1204 اندازه: 95.1 کیلو بایت

    خمیر بوحلته
    Behjat, *سایه روشن*, mina14 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #967
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86572
    پسند کرده
    75943

    ویترین مدال ها

    پیتزا جوجو مسابقه

    سلام و درود خدمت دوستای گلم
    توضیح پیتزا مسابقه:
    خب بارها در مورد روند شروع کار توضیح دادم..اینکه از قبل خوب دستورای مختلف رو بخونین..تست کنین..سرچ برا ایده و اماده سازی کلیه مواد مورد نیاز...
    پس تا اینجای کار یه عالمه پیتزا تست کردیم(منتظر جشنواره پیتزا به انواع شکل ها باشین)
    کل مواد مورد نیاز جلو چشمتون باشه
    **
    خمیرم رو با وردنه باز کردم تا ضخامت یکسانی همه جا داشته باشه.این خیلی مهمه و تو تمیزی کار تاپیر داره
    خب من 3 تا طرح داشتم برا این پیتزا:
    1-جوجه از تخم بیرون اومده
    2-جوجه به شکل پیتزا چوبی
    3-تخم مرغ رنگی
    این سه طرح فیلینگ متفاوت داشتن که یکی یکی براتون میگم.
    شماره 1:
    طرح جوجه رو رو کاغذ کشیدم و رو خمیر گذاشتم و برش زدم
    بازم تاکید میکنم با وردنه خمیرو نازک باز کنین.من حتی برا اینکه شکل خمیرم برا انتقال به ظرف فر تغییر نکنه،
    تا خمیر رو باز کردم انداختم تو ظرف فر و اونجا برش زدم و اضافات خمیر رو برداشتم.
    خب از اینجا با هر فیلینگی میشه کار کرد(من پیتزا با مرغ درست کردم.هم بیشتر دوست داریم هم به خاطر سفید بودن مرغ کمتر برا ایجاد طرح اذیتم میکرد) ولی نکته مهم طرح رویی بود.برا قسمت تخمش باید رو کار کامل سفید میشد و برا جوجه با ذرت کاور میشد.
    پس اینجور کار کردم:
    اول سس زدم.پنیر رو کل سطح به صورت یکنواخت پخش کردم.مرغ ها رو پختم و خیلی خیلی ریز ریش ریش کردم.این نکات تو ظریف و تمیز شدن کار موثره
    بعد از مرغ فلفل رنگی زدم
    از اینجا به دو شکل کار کردم(اول مرز چین چین شکست تخم رو با سس که تو قیف ریختم رو کارم مشخص کردم.)
    برا قسمت تخم ذرت ریختم و کامل با پنیر پوشوندمش
    برا قسمت جوجه دیگه ذرت نزدم چون رو کار ذرت میذاشتم،پس با پنیر خوب پوشوندمش تا رنگای زیری پیدا نشه و بعد ذرت زدم روش
    برای چشما زیتون سیاه رو نصف کرده.زیرش با دستم یه گلوله کوچولو پنیر گذاشتم تا بچسبه به سطح
    برا نوک فلفل دلمه ای قرمز رو برش زدم و باز با یه کوچولو پنیر زیرش،گذاشتم سر جاش
    این پنیر زیر چشم و نوک باعث میشه تا بچسبن به سطح و بتونیم بلندش کنیم و مواد نریزن
    برا بال جوجه هم فلفل دلمه ای زرد رو به شکل بال برش دادم باز با پنیر گذاشتم
    وقتی پخت اون قسمت تخم رو رو با سس سفید که تو قیف ریخته بودم دورگیری کردم.
    **
    قسمت دوم تخم مرغ رنگی:
    تخم مرغا رو رو کاغذ کشیده بودم گذاشتم رو خمیر دقیقا به شیوه بالا...
    فیلینگ به ترتیب:
    سس-پنیر-مرغ-ذرت-پنیر کامل تا سطح زیری پیدا نشه و با فلفل های رنگی پوشش دادم

    **قسمت سوم :جوجه های سر چوب
    این که میگم تمرین کنیند برا اینه
    مثلا من پیتزا چوبی رو تو این مدت تمرین و تست کردم. دستم اومد خمیرو چجوری بردارم..سیخو چجور بذارم تا ازش در نیاد..چقد مواد بزنم و...
    این نتیجه تجربیات:
    خمیر رو خیلی نازک باز کردم و با کاتر دو تا دایره زدم
    اولی رو گذاشتم.سیخ چوبی رو گذاشتم وسطش(چوب کلفت استفاده کنین) و لایه دوم خمیر رو گذاشتم روش
    برا پاها جوجه هم با فلفل دلمه ای نارنجی برش دادم و ما بین دو تا خمیر گذاشتم
    فیلینگ:
    سس سفید(چون برام مهم بود تمیز در بیاد و ذره ای زیرش دیده نشه)
    پنیر
    مرغ
    پنیر فراوان و ذرت
    دقت کنین مواد در حد 1 پیتزا معمولی کلفت نگیرین.باید نازک باشن.ینی سنگین نشه.
    مثلا مرغو کلا من اون وسطا یه کم نشونش دادم
    این شیوه گذاشتن چوب بین خمیر هم باعث میشه چوب محکم باشه و نیافته
    چشم و نوک هم مثل قبلی درست کردم
    **
    بذارین خوب پیتزا بپزه .نون زیرش طلایی که شد کافیه.اگه سفید باشه هنوز خمیر شله و نمیشه باش این کارا رو کرد
    تو سبد برنج ریختم و جوجو بزرگه رو ،روی در 1 ظرفام گذاشتم و با 1 لیوان تکیه دادم تو سبد.
    جوجو چوبی ها رو هم نقاط مختلف گذاشتم و روشون رو با جعفری پوشوندم
    تخم مرغی ها هم که گذاشتم و تمام.
    ممنونم از تمام عزیزانی که این جوجو ها رو پسندیدن و بهشون رای دادن.


    این تصویر برش خمیر و سس زدن رو نشون میده

    نام: 001.jpg نمایش: 1140 اندازه: 82.8 کیلو بایت

    نام: 002.jpg نمایش: 1140 اندازه: 77.9 کیلو بایت

    بعد از سس لایه پنیر و مرغ...
    نام: 003.jpg نمایش: 1156 اندازه: 111.4 کیلو بایت

    نام: 005.jpg نمایش: 1152 اندازه: 101.0 کیلو بایت

    نام: 007.jpg نمایش: 1140 اندازه: 102.1 کیلو بایت

    نام: 008.jpg نمایش: 1152 اندازه: 105.4 کیلو بایت

    و اینم جوجو ها ی ناز نازی:



    mitra libra, soude., خاله زهره و 100 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #968
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11483
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    پیتزا

    پیتزا قالی



    برای خمیرش مثل همیشه از دستور خمیر خوش قلق بهجت جون استفاده کردم ..

    لینک خمیر: خمیر پیتزا

    دو برابر دستور درست کردم که دو تا ازین پیتزا قالی ها (تقریبا 30 در 40) باهاش درست کردم که یه مقدار خیلی کم هم ازش اضافه موند و فریزکردم..
    فقط من تو خمیر فلفل و آویشن و پودر سیر (و گاهی هم زردچوبه) اضافه می کنم..


    خمیر رو روی کانتر آشپزخونه باز کردم و به اندازه قالبم به شکل مستطیل 30 در 40 برش زدم.. روش سس کچاپ و کمی هم سس تند زدم و حسابی چنگالیش کردم تا یکنواخت پف کنه..


    برای ریشه ها حاشیه خمیر رو (تقریبا دو و نیم سانت) با چاقو کنار هم برش زدم.. بعد بصورت یک در میان با قیچی بریدم (چون می دونستم خمیر تو پخت پف می کنه و اگه یک در میان نبرم به هم می چسبن) بعد ریشه هایی که باقی موندن رو با دستم پیچیدم و روش با قلمو مخلوط شیر و زعفران زدم..

    به مدت ده دقیقه گذاشتم تو فر 180 درجه تا خمیر بپزه..



    بعد از پخت خمیر، روش کمی پنیر پیتزا پاشیدم و مواد پیتزا رو ریختم روش..
    مواد پیتزام :
    ژامپون خرد شده- مرغ تفت داده شده (مرغ رو با نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن و روغن زیتون مزه دار کرده و تو مایتابه بدون روغن گریل می کنم) - قارچ تفت داده شده تو کمی کره- فلفل دلمه ای- گوجه فرنگی- ذرت و کوکتل تفت داده شده

    چون می خواستم برای تزیین از کالباس استفاده کنم و بخاطرعزیزی که پیتزا رو با کالباس دوست داره، بعد از مدت ها دوباره سوسیس کالباس خوردیم



    بعد روی مواد مقدار خیلی کم نمک، فلفل و آویشن پاشیدم و روی مواد رو با پنیر حسابی پوشوندم تا مواد زیری مشخص نباشن و بتونم طرحم رو روش پیاده کنم..

    برای کناره های پیتزا از پنیر پروسس ورقه ای و برای حاشیه های زرد قالی از پنیر گودا استفاده کردم.. بعد هم بقیه طرح رو با فلفل رنگی و ژامبون و ذرت اجرا کردم..



    بعد به مدت تقریبا 10 دقیقه گذاشتم تو فر و گریل رو روشن کردم تا پنیر یکم آب بشه.. بخاطر اینکه طرحم شکلش رو خوب حفظ کنه، نذاشتم پنیر زیاد برشته بشه.. (البته بعد از عکاسی، قبل ازسرو، چون پیتزا یکم سرد شده بود مجددا گذاشتم زیر گریل تا پیتزا گرم بشه که پنیر یه مقدار خیلی کم، بیشتر از عکس برشته تر شده بود)



    این نکته رو هم اضافه کنم که من دو تا از این پیتزا درست کردم برای 8 نفر..که هم از نظر زمان تهیه و هم از نظر سرو کاملا راحت و کاربردی بود..
    ممنونم از دوستانی که به کارم رای دادن و از دوست عزیزم نازنین که منو تشویق کرد برای شرکت تو مسابقه.. چون واقعا اصلا تو شرایط شرکت تو مسابقه نبودم..
    soude., خاله زهره, Mahi site و 85 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما