نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5982Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 1231
صفحه 11 از 154 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  1. #81
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3307
    پسند کرده
    1346

    re: انواع پیتزا

    پيتزا ژامبون و قارچ

    خميرش آماده رباط بود كه خوب بود، البته بخاطر اينكه من توي فر ميپزم كمي خشك ميشه اما مقدار قارچم زياد بود و كمي آب انداخته بود و نون نرم مونده بود، وقتي پيتزا پخت گريل رو روشن كردم و 4 دقيقه هم با گريل طلايي شد، هم آب قارچها بخار شد و پيتزاش حسابي جا افتاده و خوشمزه شد
    پنير هم من هميشه شيرآوران استفاده ميكنم

    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۵
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    سلام دوستان من عضو جدید هستم اول از همه میخواستم بابت دستورات خوبتون تشکر کنم
    امروز برای اولین بار خودم خمیر پیتزا درست کردم دو تا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید
    یکی اینکه وقتی استراحت دادم بعد از یکساعت که روی خمیر رو برداشتم یک شبکه ای ایجاد شده بود مثل تار عنکبوت که وقتی بهش دست زدم فروکش کرد این درسته ؟ یه خرده هم به دستم میچسبید
    دوم اینکه وقتی از فر در آوردم همه چیزش عالی بود فقط اینکه زیر نون پیتزا یه خرده خیس و نرم بود و اون حالت خشکی رو نداشت من طبقه وسط گذاشتم درسته یا اینکه باید کف فر میذاشتم زمان هم نیم ساعت توی دویست درجه بود امکانش نبود بیشتر بذارم چون روش میسوخت

  4. #83
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3307
    پسند کرده
    1346

    re: انواع پیتزا



    اینم یک پیتزای دیگه !! فلفل دلمه ای رو قرمز ریختم توش، از کوکتل پنیر کاله که نازک بریده بودم استفاده کردم و طبق معمول قارچ هم یک لایه پر و سرخ نشده روش ریختم!!
    داخل فر گزاشتم تا نیم ساعت خوب پخته شد، طبیعیه که قارچها کمی آب میندازند، اما چند دقیقه که گریل رو روشن کردم تا روش طلایی بهش، آب قارچها هم پر و یک پیتزای خوشمزه حاصل کار شد!!
    (گریل رو یک دقیقه دیر خاموش کردم پیتزا جونم داشت کباب میشد )

    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  5. #84
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3307
    پسند کرده
    1346

    re: انواع پیتزا



    یک پیتزای دیگه!!
    همسری ما خوششون اومده از پیتزا ، چپ و راست داریم بهشون پیتزا میدیم

    متوجه شدم که اگر به خمیرهای آماده قبل از پخت آب نزنیم، خمیر بعد از پخت خشک میشه.... بهتره که قبل از هرکاری کمی خمیرآماده رو مرطوب کنیم و بعد عملیات ساخت پیتزا رو آغاز کنیم

    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سعیده بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    986
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1351
    پسند کرده
    1692

    re: انواع پیتزا

    پیتزا مرغ و سبزیجات





    خمیر پیتزا:
    از پودر خمیر پیتزا هانی کو استفاده کردم

    مواد داخل پیتزا:
    یک عدد پیاز نسبتا بزرگ خلالی شده
    یک عدد سینه مرغ پخته شده و ریش شده
    قارچ
    ذرت
    هویج بخار پز شده خلالی شده ریز
    فلفل دلمه ای دو رنگ نارنجی و سبز خلالی شده
    دو نوع پنیر پیتزا رنده شده
    ریحون
    ترخون
    پیازچه
    نصف ق غ سس مایونز
    نمک + فلفل سیاه + آویشن

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    `لعیا` آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    511
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2193
    پسند کرده
    626

    re: انواع پیتزا

    پیتزای منم با خمیر هانیکو

  8. #87
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6749
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین مامی
    سلام بچه ها کسی میتونه پیتزا را با ماکروویو برام آموزش بده؟
    نوشین نوشته:

    برای پیتزای تازه
    روی برنامه کانوکشن تنظیم میکنی200 درجه و به مدت 25-40 دقیقه و پیتزا رو باید روی سه پایه کوتاه بذاری.زمان بستگی به اندازه ی پیتزا داره . میتونی بعد از 25 مین چک کنی.
    برای پیتزای فریز شده بازم برنامه کانوکشن 220 درجه18-25 دقیقه بازم روی سه پایه کوتاه.بعد از پخت میذاری 2 مین توی مایکرو بمونه بعد میاری بیرن.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    206
    پسند کرده
    257

    re: انواع پیتزا

    پیتزا روی نون تست

صفحه 11 از 154 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما