نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree6065Likes

موضوع: انواع پیتزا

نمایش نتایج: از 857 به 864 از 1241
  1. #857
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    3,104
    میزان امتیاز
    268
    پسند شده
    19483
    پسند کرده
    36831
    پیتزا با خمیری که بهجت جون دستورشو گفتن.
    بهجت جون بازم ممنون خیلی خیلی عالی بود
    مواد رویه:پیاز و گوشت رو تف دادم بهش ادویه جات زدم قارچ رو هم کمی باهاشون تف دادم +کالباس + فلفل دلمه
    نام: IMAG1330.jpg نمایش: 3121 اندازه: 73.0 کیلو بایت
    nora1, آتامان, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. کارت پزشکی مهراز
    بانک بند ناف
  3. #858
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sadi_eh آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۳
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    804
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    5950
    پسند کرده
    11680

    خمیر با دستور بهجت عزیز.
    روشم گوشت چرخی سرخ شده با یکم رب + قارچ + سوسیس سرخ شده + پنیر موزارلا و تیکه های پنیر گودا.
    خمیر و اول یه مقدار پختم بعد مواد رو روش گذاشتم.
    آتامان, m1361, nora1 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    برای خاطر عطر نان گرم و برفی که آب می شود
    و برای نخستین گناه

    تو را به خاطر دوست داشتن...دوست می دارم

  4. #859
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,324
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    510
    پسند شده
    18343
    پسند کرده
    17344
    پيتزا با خمير معركه

    خميرو رو پهن كردن توي سيني فر و قالب هاي پيتزا
    بعد روش يه كمي سس زدم و يه كوچولو پنير
    سوسيس و ژامبون و سالامي دودي رو خورد كردم و ريختم روي اون و بعد هم پنير و فلفل دلمه اي و قارچ

    بعد هم رفت توي فر و پخته شد
    پنيرش تركيبي از سه نوع موزارلاي مزين و داليا و گوداي شيرآوران بود.


    maman_mahya, azmil, فرگل 2 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  5. #860
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranak.h آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    192
    پسند کرده
    8
    اینم پیتزای خوشمزه من با خمیر اماده و فلفل دلمه ,سوسیس,کالباس,گوجه فرنگی,پیاز و قارچ

    نام: e3eddac8dcaec5f972b4c7b31ae7b252cadcf785263a8901a031a1c11d6ae58f.jpg نمایش: 2292 اندازه: 116.7 کیلو بایت
    تریوا, mamienazi, *Afsaneh* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #861
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *sohi* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
    محل سکونت
    Zanjan
    نوشته ها
    477
    میزان امتیاز
    70
    پسند شده
    5326
    پسند کرده
    3782
    روی خمیر رو سس گوجه مالیدم و سوسیس و فلفل دلمه ای و قارچ رو ریختم روش و بعد نمک و آویشن زدم وپنیر پیتزا رو ریختم روی مواد و گذاشتم تو فر تا آماده بشه....
    نام: IMG_۲۰۱۴۰۶۲۷_۲۱۴۵۴۰.jpg نمایش: 2425 اندازه: 102.1 کیلو بایت
    m1361, (ziba), *Afsaneh* و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر کجا هستم باشم ، آسمان مال من است...

  7. #862
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narsis70 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    33
    سلام دوستان من پیتزا رو تو ماکروویو با دکمه کانوکشن پختم ولی شبیه بیسکوییت شد چرا اینجوری میشه
    ای کاش که یک دانه تسبیح تو بودم / تا دست کشی بر سر سودازده من
    ( یا صاحب الزمان)

  8. #863
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    3,104
    میزان امتیاز
    268
    پسند شده
    19483
    پسند کرده
    36831
    نقل قول نوشته اصلی توسط narsis70 نمایش پست ها
    سلام دوستان من پیتزا رو تو ماکروویو با دکمه کانوکشن پختم ولی شبیه بیسکوییت شد چرا اینجوری میشه
    عزیزم من اول خمیر رو روش سس میزنم 15 دقیقه با کانوکشن دمای 160 میپزم بعد پنیر میریزم و بقیه مواد رو میزارم با دمای 160 تا وقتی پنیر آب بشه شاید شما نون پیتزا رو خیلی نازک کردین البته من همیشه از سه پایه کوتاه هم استفاده میکنم و خمیر بهجت خانم.
    narsis70 این نوشته را پسندیده.

  9. #864
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narsis70 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    33
    نقل قول نوشته اصلی توسط خانومی جونی نمایش پست ها
    عزیزم من اول خمیر رو روش سس میزنم 15 دقیقه با کانوکشن دمای 160 میپزم بعد پنیر میریزم و بقیه مواد رو میزارم با دمای 160 تا وقتی پنیر آب بشه شاید شما نون پیتزا رو خیلی نازک کردین البته من همیشه از سه پایه کوتاه هم استفاده میکنم و خمیر بهجت خانم.
    خانومی جون من از خمیر اماده استفاده میکنم حالا چیزای دیگه که با خمیر درست میشه رو میترسم درست کنم خشک بشه مثل پیتزا شاید زیاد میذارم 20 تا 30 دقیقه نمیدونم ....
    *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.
    ای کاش که یک دانه تسبیح تو بودم / تا دست کشی بر سر سودازده من
    ( یا صاحب الزمان)

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما