نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree11703Likes

موضوع: سالاد الویه و تزئینات

نمایش نتایج: از 641 به 648 از 1573
صفحه 81 از 197 نخستنخست ... 717879808182838491 ... آخرینآخرین
  1. #641
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *هلنا* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۰
    نوشته ها
    113
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    89
    پسند کرده
    16

    Re: سالاد الویه و تزئینات

    نقل قول نوشته اصلی توسط خانومی
    من سالاد الویه رو اینطور درست می کنم . سیب زمینی و هویج رو که با هم پختم رنده می کنم . بعد تحم مرغ رنده می کنم. خیارشور و سینه مرغ و نخودفرنگی میریزم. سس مایونز رو با ماست و آبلیمو و نمک و فلفل قرمز و سیاه طعم دار می کنم. بعد مخلوط می کنم می زارم 1-2 ساعت بعد سرو می کنم. ولی هیچوقت خوشمزه نمیشه و همیشه مال بقیه رو که خوردم خیلی بیشتر بهم چسبیده تا مال خودم. چرا ؟ ایراد کارم کجاست؟
    من هويج رو خام رنده ميكنم و يه كمي هم پودر سير ميريزم فكر كنم شما ماست زياد ميريزي چون با ماست ميشه الويه رو شل كرد ميتونين كمي هم از اب مرغ داخلش بريزين تو طعمش موثره در ضمن من تجربه كردم اگه همه مواد رو به غير از سس با هم مخلوط كنيم و چند ساعت بزاريم داخل يخچال و بعد سس بزنيم دوباره 1 ساعت بمونه بهتر ميشه
    *بدترین درد اینه که قضاوت بیجا بشی توسط کسی که هیچی در موردت نمیدونه *

  2. بانک بند ناف
  3. #642

    Re: سالاد الویه و تزئینات

    نقل قول نوشته اصلی توسط خانومی
    من سالاد الویه رو اینطور درست می کنم . سیب زمینی و هویج رو که با هم پختم رنده می کنم . بعد تحم مرغ رنده می کنم. خیارشور و سینه مرغ و نخودفرنگی میریزم. سس مایونز رو با ماست و آبلیمو و نمک و فلفل قرمز و سیاه طعم دار می کنم. بعد مخلوط می کنم می زارم 1-2 ساعت بعد سرو می کنم. ولی هیچوقت خوشمزه نمیشه و همیشه مال بقیه رو که خوردم خیلی بیشتر بهم چسبیده تا مال خودم. چرا ؟ ایراد کارم کجاست؟
    من یه پیشنهاد علاوه بر نظرات دوستان بدم

    اگر از یه مقدار کره و پودر سیر استفاده کنید طعم خیلی خوبی میگیره
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #643
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,485
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    19218
    پسند کرده
    26853

    Re: سالاد الویه و تزئینات

    نقل قول نوشته اصلی توسط خانومی
    من سالاد الویه رو اینطور درست می کنم . سیب زمینی و هویج رو که با هم پختم رنده می کنم . بعد تحم مرغ رنده می کنم. خیارشور و سینه مرغ و نخودفرنگی میریزم. سس مایونز رو با ماست و آبلیمو و نمک و فلفل قرمز و سیاه طعم دار می کنم. بعد مخلوط می کنم می زارم 1-2 ساعت بعد سرو می کنم. ولی هیچوقت خوشمزه نمیشه و همیشه مال بقیه رو که خوردم خیلی بیشتر بهم چسبیده تا مال خودم. چرا ؟ ایراد کارم کجاست؟
    دوست خوبم الویه من به نظر دیگران جز خیلی خوشمزه هاس- من مرغ رو می زارم بپزد تا وقتیکه آبش بخوردش برود طوری که مثلن دوتا سه قاشق از آبش بماند
    بعدنسبت سیب زمینی وتخم مرغ به مرغ هم مهمه -برای یک جهارم سینه مرغ سه تا سیب زمینی متوسط و6تا 7 تا تخم مرغ
    نخودفرنگی سه چهارم یم فنجان
    ماست هم یا نمی ریزم یا اگر بخواهم رزیمی بردارم برای خودم جدا می کنم
    چون خیارشورهم داریم به مواد می زنیم دیگر نمک نمی زنم
    قورمه سبزی
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #644

    Re: سالاد الویه و تزئینات



    با تزئین زرده و سفیده تخم مرغ
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  6. #645
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6738
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: سالاد الویه و تزئینات

    الویه های هالووینی من؛
    سینه ی مرغ پخته شده که با قیچی ریش ریش میکنم + سیب زمینی پخته شده که من مقدار زیاد رو از چرخ گوشت رد میکنم،و تخم مرغ پخته شده ی درشت رنده شده + 1 هویج کوچیک پخته شده و رنده شده (فقط واسه رنگ و ظاهرش) + نخود فرنگی + ذرت + خیارشور فراوون درشت رنده شده (از اسلایسر استفاده میکنم) + من قارچ هم میریزم (قارچ رو ریز تر از حد معمول خرد میکنم و با کره تفت میدم و وقتی از رو حرارت برداشتم بهش پودر سیر میزنم و خیلی کم هم پودر پونه کوهی) + نمک و فلفل و کمی پودر سیر + ترکیب سس مایونز و ماست خامه ای و خامه! (ما مایونز دوست نداریم اما حتی مایونز دوستان هم سس الویه ی من رو دوست دارن) ترکیب کلی سس رو من با چشیدن اندازه میکنم یعنی طعم خامه و ماست نباید غالب باشه طعم مایونز رو داره اما بدون تند و تیزیِ مایونز، شاید بشه گفت به ازای هر 2 3 پیمونه از سس مایونز 1 پیمونه ماست خامه ای و بیشتر از نصف پیمونه خامه میریزم (اما میگم الان ذهنی نوشتم باید با چشیدن بررسی کنید) ، من اینبار نمک و فلفل اینارو به خود مخلوط الویه زدم چون سفید بودنِ کامل سس برام مهم بود
    چشم و دهان روح هم که معلومه دیگه تخم مرغ پخته شده ی مونده در رنگ خوراکی مشکی بود





    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  7. #646

    Re: سالاد الویه و تزئینات

    نقل قول نوشته اصلی توسط سامره
    من قارچ هم میریزم (قارچ رو ریز تر از حد معمول خرد میکنم و با کره تفت میدم و وقتی از رو حرارت برداشتم بهش پودر سیر میزنم و خیلی کم هم پودر پونه کوهی)
    سامره جون ، ممنون از توضیحاتت کاملت
    فقط یه سوال ، این پونه ی کوهی چه طعمی داره ؟ البته میدونم مزه رو نمیشه توضیح دادا ولی میخوام بدونم چقدر تو طعم الویت و خوشمزگیش موثره ؟؟

  8. #647
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6738
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: سالاد الویه و تزئینات

    [quote=زهرا سادات]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "سامره":2pnceebs
    من قارچ هم میریزم (قارچ رو ریز تر از حد معمول خرد میکنم و با کره تفت میدم و وقتی از رو حرارت برداشتم بهش پودر سیر میزنم و خیلی کم هم پودر پونه کوهی)
    سامره جون ، ممنون از توضیحاتت کاملت
    فقط یه سوال ، این پونه ی کوهی چه طعمی داره ؟ البته میدونم مزه رو نمیشه توضیح دادا ولی میخوام بدونم چقدر تو طعم الویت و خوشمزگیش موثره ؟؟[/quote:2pnceebs]

    والله زهرا جونم عطر تندی داره، برای شمالیا میتونم به بویی نزدیک به بوی خالواش تشبیهش کنم اما برای شما نمیدونم چی بگم!

    در کل خیر برای الویه طعمی نداره! چون من خیلی کم میریزم (میشه بیشتر ریخت اما ما چون تو خیلی چیزا میخوریم دیگه نمیخوام شبیه بشه عطرا) اونم برای اینکه کلا به قارچ طعم مطبوعی میده، یعنی این کار رو همیشه برای قارچ انجام میدم در هرجایی، که جدا تفتش میدم با کره و بعد از رو حرارت که برداشتم بهش یا آویشن میزنم یا پودر پونه کوهی یا پودر خالواش، اما مقدار این دوتا اخری باید کم باشه چون عطر غالبی دارن، آویشن رو میشه بیشتر زد، واسه همه چی میریزم من این پونه کوهیو تو سالاد فصل عطر خیلی خوبی میده یا تو پوره سیب زمینی و مایه ماکارونی، کتلت و ... امیدوارم کمک کرده باشم حالا
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  9. #648
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی دوقلوها آواتار ها
    zahra.kh
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    گلستان
    نوشته ها
    701
    میزان امتیاز
    90
    پسند شده
    3168
    پسند کرده
    1314

    Re: سالاد الویه و تزئینات

    سالاد الویه من
    سیب زمینی.قارچ.خیارشور.مرغ.نخد فرنگی.کالباس.تخم مرغ.سس

    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 81 از 197 نخستنخست ... 717879808182838491 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما