نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree11703Likes

موضوع: سالاد الویه و تزئینات

نمایش نتایج: از 1,545 به 1,552 از 1573
  1. #1545
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    منا . آواتار ها
    منا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    111
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    1031
    پسند کرده
    712
    نام: IMG_5398.jpg نمایش: 498 اندازه: 101.9 کیلو بایت
    تارا16, بانوي من, irandokht216 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #1546
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    463
    نوشته های وبلاگ
    35
    میزان امتیاز
    503
    پسند شده
    7838
    پسند کرده
    11450
    الویه سالاد پر طرفدار خونه ما

    نام: 1469299357993.jpg نمایش: 446 اندازه: 81.8 کیلو بایت
    عدسی
     
    zakizadeh, *هما*, باران67 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1547
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,111
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    2224
    پسند کرده
    2694
    اینم سالاد اولویه خونه ما:
    مرغ+ خیار شور+ سیب زمینی+ تخم مرغ+ سیر له شده یک حبه درشت+ نخود فرنگی و ذرت پخته. من دو ق غ هم سس هزار جزیره زدم که خیلی خوشمزه اش کرد. + فلفل سفید پودر شده که اونم بی تاثیر نبود. خلاصه که خیلی تعریفی شد. خواهرم میگفت مزه سالادای بیرون رو*گرفته
    نام: IMG_۲۰۱۶۰۷۲۴_۱۵۴۲۳۴.jpg نمایش: 395 اندازه: 102.6 کیلو بایت
    بانوي من, behgol, *هما* و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  5. #1548
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,149
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86487
    پسند کرده
    75714

    ویترین مدال ها

    سالاد الویه باران پز





    سالاد الویه غذایی هست که همه بلدن و هر کس یه جور اون رو با ترکیبات مختلف درست میکنه.

    منتها مهم اینه که الویه بوی عطر بده و ترکیباتش متناسب باشه و جوری نباشه که دو لقمه ش ادم رو سیر کنه(در واقع زیاده از حد چرب و سنگین نباشه)

    سالاد الیویه در واقع نوعی سالاد روسی است که در خانه ها و رستوران ها و اغذیه فروشی های ایران کمی تحول پیدا کرده و چیزهایی به ان اضافه شده است.

    در ادامه به بررسی دستور پخت این سالاد خوشمزه و پر طرفدار میپردازیم



    مواد لازم:(برای 6-8 نفر)

    برای مواد مورد نیاز الویه من فقط مرغ و سیب زمینی اون رو اندازه میکنم و باقی مواد رو چشمی میزنم.
    در واقع وزن مساوی از مرغ و سیب زمینی رو در نظر میگیرم و بعد از ریختن اون ها داخل کاسه،مواد مختلف رو به ترتیب اضافه میکنم و چشمی میزانشون میکنم.

    یه نکته همین ابتدای کار بگم،
    من مرغ و سیب زمینی رو هم وزن در نظر میگیرم ولی میتونین میزان سیب زمینی اون رو بیشتر هم بزنین


    نیم کیلو سینه مرغ پخته ریش ریش
    نیم کیلو سیب زمینی استامبولی پوست گرفته پخته نخودی
    نخود سبز پخته یک پیمانه
    خیار شور نگینی 150 گرم
    هویج پخته نگینی 3-4 عدد
    ذرت سه چهارم پیمانه

    1 پ سس مایونز
    2 ق غ ابلیمو
    نمک و فلفل


    گاهی تخم مرغ پخته و حتی کالباس به سالاد الویه میزنند.
    منتها من این کار رو نمیکنم
    چرا که موافق کالباس نیستم و همچنین به نظرم وجود کالباس یا تخم مرغ این سالاد رو سنگین و بد هضم میکنه.
    وجود تخم مرغ علاوه بر سنگینی باعث بدبویی سالاد میشه و کمی که سالاد بمونه حالت ناخوشایندی ایجاد میکنه.


    در ادامه به بررسی تک تک اجزاء سالاد میپردازیم
    من یه کاسه ی بزرگ کنار دستم میذارم.
    مواد رو یکی یکی آماده میکنم و داخلش میریزم.

    پس گام به گام با هم پیش بریم

    *******
    مرغ
    مرغی که داخل سالاد میزنیم خیلی مهمه که بوی بد نده
    چون کاملا روی مزه ی سالاد اثر میگذاره
    اگر مرغ رو به شیوه ای طبخ کنین که بوی خوش اون خونه رو پر کنه و موقع ریش کردنش نتونین مقاومت کنین و بهش ناخونک بزنین،بدونین سالادتونم خوشمزه میشه


    من برای پخت مرغ معمولا به شیوه ی زیر کار میکنم:
    بعد از سفید کردن مرغ،
    داخل قابلمه مخلوطی از روغن و کره میریزم.
    پیاز خلالی بزرگ کف قابلمه میریزم و تکه های مرغ رو روی اون قرار میدم.
    روی مرغ نمک فلفل سیاه و زعفران دم کرده میزنم و درب قابلمه رو میبندم.
    حرارت باید بسیار کم باشه و هر از گاهی به مرغ سر میزنم و در صورت کم آب شدن مقدار بسسیار کمی آب بهش اضافه میکنم.

    اواخر پخت مرغ رو زیر و رو میکنم تا هر دو طرف اون خوشرنگ و طلائی بشه.

    در این شیوه مرغ بسیار لذیذ و خوشمزه میشه و عطر کره و زعفرون داره.
    امتحان کنین
    بسیار خوشمزه س


    سفید کردن مرغ:
    سفید کردن مرغ یه اصطلاحه و به قول من به فرآیند سم زدائی از مرغ گفته میشه.
    به این صورت که مرغ رو همراه اب سرد داخل قابلمه ای روی حرارت قرار میدیم تا زمانی که آب به جوش بیاد.

    یکی دو قل که زد و روی اب پر از کف سیاه رنگ شد قابلمه رو زیر شیر آب میگیریم و دونه دونه تکه های مرغ رو میشوریم و داخل ابکش میگذاریم تا اب اون در بره

    لازم به ذکره که من همیشه از مرغ سبز استفاده میکنم.گفته میشه این مرغ ها خیلی سالم تر هستن



    مرغ اماده شده به این روش رو خیلی با حوصله و دقت ریش میکنم.
    انگاری قراره تار و پود مرغ از هم جدا بشه
    جوری که هر نوار مرغ ریش شده 1-2 میلیمتر ضخامت داشته باشه و طول اون 4-3 س باشه



    ******
    سیب زمینی
    سیب زمینی رو خوب میشورم و با پوست داخل قابلمه میگذارم و زمان میدم تا کاملا پخته بشن.
    بعد از اینکه سرد شد اون ها رو پوست گرفته و به قطعات کوچولوی نگینی خرد میکنم.

    من اصلا سیب زمینی سالاد الویه رو له نمیکنم.
    در این حالت اجزاء سالاد کاملا مشخص هستن و حالت لهیدگی نداره و اینجور خیلی خوشایند تر هست.

    *سیب زمینی وقتی از قبل پخته شود و کاملا سرد باشد،حالت چسبندگی نخواهد داشت.

    *******
    نخود سبز
    من همیشه از نخود سبزی که خودم آماده میکنم استفاده میکنم.
    در نتیجه نخود هام بسیار خوش رنگ هستن و نمای زیبایی به سالاد میدن.
    همچنین خیلی ترد و خوشمزه و شاداب هستن و مثل کنسرو های نخود فرنگی حالت نرم و له شدگی ندارن

    لینک آموزشی تهیه و آماده سازی نخودسبز


    ********
    هویج

    هویج سالاد رو میشورم و داخل قابلمه ای روی حرارت قرار میدم.
    خیلی دقت کنین که هویجتون زیاد از حد نپزه و گر نه حالت نرم و پیر به خودش میگیره.

    بعد از سرد شدن هویج پخته اون رو هم مثل سیب زمینی به صورت نگینی خرد میکنم و به محتویات کاسه اضافه میکنم.


    **********
    خیار شور

    من برای خیار شور از خیارشورای خودم پز استفاده میکنم.
    مهم نیست چه خیارشوری میزنین فقط مساله اینه که خیارشور خوشمزه و با کیفیت بزنین
    چرا رو این مساله تاکید دارم؟

    چون من یه بار یه کنسرو خیار شور خریدم مزه ی مواد شیمیایی میداد
    یه بار فله ای خریدم بوی پلاستیک میداد

    البته خیلی وقتا هم میخرم و خوشمزه ن
    کلا منظورم این بود حواستون باشه خیارشورتون بد بو نباشه و خوشمزه باشه


    ************
    ذرت
    میتونین از کنسرو ذرت و یا ذرتی که خودتون در منزل تهیه کردین داخل سالاد استفاده کنین.


    ************
    بعد از اینکه کل مواد آماده شد سس سالاد رو بهش اضافه میکنم.

    نمایی از کاسه ی مواد (البته هنوز بعضی مواد اضافه نشدن اینجا)






    سس سالاد

    سس رو به یکباره نمیریزیم چرا که سالاد رو شل میکنه
    از طرفی سس به تدریج جذب مواد میشه،در این صورت به اشتباه حس میشه که سالاد سس کمی داره و ممکنه در زدن سس به سالاد زیاده روی بشه.


    برای سس سالاد الویه من از سس مایونز مرغوب استفاده میکنم.
    موقع خرید دقت کنین سسی رو بخرین که بوی بد نده و کیفیت خوبی داشته باشه چون در مزه ی نهایی سالاد موثره
    من از سس مارک کاله راضی هستم.

    میتونین سس رو در ترکیب با ماست استفاده کنین ،به این صورت سالادتون رژیمی تر میشه.

    سس رو داخل کاسه ای جداگانه میریزم و به اون نمک و فلفل فراوان میزنم
    آبلیمو(ترجیحا تازه) رو بهش اضافه میکنم و خوب اون رو هم میزنم تا یکدست بشه

    دو سوم سس یا کمتر رو به مخلوط مواد اضافه کنین و هم بزنین.

    روی کاسه ی سالاد رو سلفون بکشین و داخل یخچال استراحتش بدین.
    به این صورت سالاد جا میافته و خیلی خوشمزه تر میشه.

    بعد از چند ساعت و موقع سرو سالاد رو در ظرف بکشین و روی اون مابقی سس رو بزنین.

    به نقل از کتاب مستطاب آشپزی:
    معمولا سالاد الویه را در یک ظرف مسطح به صورت گنبدی در میاورند و روی ان را با باقی مایونز اندود میکنند و دانه های زیتون و تربچه را مانند نگین در ان مینشانند و با جعفری دور ظرف را ارایش میکنند.


    تجارب دوستان:
    برخی از عزیزان به سالاد الویه کره ی آب شده اضافه میکنند و معتقدند به عطر و طعم بهتر الویه کمک میکنه

    عده ای دیگر از عزیزان مقدار کمی پودر سیر به الویه میزنند و این رو از رموز خوشمزگی الویه میدونند
    zardin, Ladddy, irandokht216 و 38 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #1549
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,111
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    2224
    پسند کرده
    2694
    باران جان ممنون از گفته هات ولی یه نکته رو بگم محض اطلاع. اگه از ماست به همراه سس استفاده کردین که نباید بکنیم دیگه ابلیمو نزنید چون ابلیمو رو*همراه ماست نباید خورد و باعث ایجاد لک روی پوست میشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  7. #1550
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,149
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86487
    پسند کرده
    75714

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.mazhab1365 نمایش پست ها
    باران جان ممنون از گفته هات ولی یه نکته رو بگم محض اطلاع. اگه از ماست به همراه سس استفاده کردین که نباید بکنیم دیگه ابلیمو نزنید چون ابلیمو رو*همراه ماست نباید خورد و باعث ایجاد لک روی پوست میشه
    ممنونم از توصیه تون عزیزم
    گلم من فقط مایونز میزنم
    از طعم ماست داخل سس الویه خوشم نمیاد
    irandokht216, kurosh1, آیه جون و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #1551
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945
    سیب زمینی پخته وله شده +تخم مرغ پخته ورنده شده+نخودفرنگی+خیارشور+ذرت+ک البا س خرد شده+کمی فلفل دلمه ای+سس مایونز

    بانوي من, zardin, irandokht216 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #1552
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,133
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6211
    پسند کرده
    7164
    سالاد الویه برای تولد همسری


    مواد لازم

    سیب زمینی
    تخم مرغ
    خیارشور
    مرغ
    نخود فرنگی
    سس سفید
    نمک،فلفل

    طرز تهیه

    سیب زمینی، تخم مرغ، نخود فرنگی و مرغ را بپزید. سپس رنده کرده و مرغ را هم
    ریش کنید،خیارشور را خرد کرده و نخود فرنگی پخته شده را هم اضافه کنید. به مقدار
    لازم نمک، فلفل، سس سفید زده و خوب هم بزنید تا مواد با هم
    مخلوط شود. داخل ظرف ریخته و یک لایه سس سفید روی سالاد بزنید و به
    دلخواه تزئین کنید.







    قیمه
     
    zardin, irandokht216, kurosh1 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما