نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree808Likes

موضوع: انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 134
صفحه 8 از 17 نخستنخست ... 567891011 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    baran_68_mn آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    مشهد مقدس
    نوشته ها
    462
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    391

    Re: انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ

    --------------------
     
    &yeganeh& و Andrew این نوشته را پسندیده.
    دنیا بدون مادرم چه سرد و تاریکه

  2. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ

    پنکیک شیرین و خوشمزه

    آرد دو لیوان
    شیر دو لیوان اگه خمیر سفت بود بیشتر
    شکر نصف لیوان در صورت تمایل اگه کم شیرین دوست دارید مثل من اگه خواستین بیشترش کنین
    تخم مرغ 2 عدد
    وانیل یک ق چ
    بکنیگ پودر یک دوم ق چ
    تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب میزنیم بعد شیر و آرد رو اضافه میکنیم مایع تقریبا روانی باید باشه
    کف تابه کوچکی رو اسپری روغن میکنیم از مواد با ملاقه خیلی کم وسط تابه میریزین و آروم میچرخونیم تا پهن بشه
    بعد که یه طرف سرخ شد برش میگردونیم طرف دیگه هم سرخ بشه

    من خودم نازک دوست دارم که برشته بشه حالت نون داشته باشه برای همین مایه رو کم میریزم تا نازک بشه شما نرم تر دوست دارید کمی بیشتر بریزید .بعد با شکلات صبحانه یا عسل ویا انواع مربا یا مارمالاد نوش جان کنید



    Andrew و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.

  3. #59
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21270
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ

    نقل قول نوشته اصلی توسط garaghehh
    میشه به جای شیر توی مواد پنکیک از آب استفاده کرد ؟
    امروز درست کردم همسری زیاد دوست نداشت میگفت مزه شیرش غالبه
    فکر نکنم بشه
    شما از شیر کم چرب استفاده کن و یا شکلاتیش رو درست کن که طعم شیر کمتر باشه
    Andrew این نوشته را پسندیده.


  4. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آسابانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    241
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    487
    پسند کرده
    2808

    Re: انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ

    پیراشکی گوشت و قارچ
    دستور خمیرشم که خیلی راحته از همین سایت یاد گرفتم ولی یادم نیست کجا!!!
    دستور خمیر: 1 پیمانه ماست + 1 زرده تخم مرغ + 1 ق چ bp با هم مخلوط میکنیم بعد اینقدر آرد میزنیم تا خمیری که بدست میاد به دست نچسبه. بعد هم توی یخچال به مدت 1 ساعت استراحت میدیم.
    من یکمی نمک به خمیرم میزنم!
    مایه هم گوشت + قارچ + فلفل دلمه + ادویه
    [img][/IMG]
    [img][/IMG]

    اونایی که رنگشون تیره ست سرخ کردم که نمیدونم چرا اینجا سوخته افتاده!
    اوناییم که رنگشون روشنه توی فر گذاشتم(فک کنم باید بیشتر میزاشتم تو فر! روشون تخم مرغ مالیده بودم.
    هردوش خوشمزه بود...
    mitra40 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    همیشه خواستن توانستن نیست؛ گاهی خواستن داغی

    میشود که تا ابد بر دلت میماند......!

  5. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    613
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    583
    پسند کرده
    677

    Re: انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ

    کرپ مرغ با پنیر:

    آرد نصف پیمانه
    شیر 1 پیمانه
    تخم مرغ 2 عدد
    نمک و فلفل کمی

    مواد میانی:
    سینه مرغ نگینی خرد شده 500 گرم
    پیاز 1 عدد
    فلفل دلمه ای 1 عدد
    قارچ خرد شده 1 پیمانه
    گوجه فرنگی 2 تا 3 عدد پوست گرفته
    سیر 1 حبه خلالی
    هویج نگینی 1 پیمانه، پخته( ترجیحاً در آب مرغ)
    پنیر ورقه ای 1 بسته

    طرز تهیه:
    سینه مرغ نگینی را با 1 ق س روغن مایع و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه مخلوط کرده دو ساعت در یخچال میگذاریم.

    برای تهیه کرپ مواد را با هم مخلوط کرده و اگر گلوله داشت از صافی رد میکنیم. مواد کرپ را 20 دقیقه در یخچال میگذاریم . بعد از این مدت شلی یا سفتی خمیر را تنظیم میکنیم. بعد تابه 25 سانتی کرپ را چرب کرده و به مقدار کافی(نصف پیمانه) از مواد کف تابه میریزیم و تابه را تکان میدهیم تا مواد یکدست پخش شود. .بعد از پخت یک طرف سمت دیگر را هم سرخ کرده و خارج میکنیم و کنار میگذاریم. تمام مواد را به این ترتیب آماده میکنیم. من شخصا در تابه دوطرفه درست میکنم چون مستطیلی پیچیدنش هم راحتتره.

    برای مواد میانی قارچ را با کره و روی حرارت بالا تفت میدهیم و کنار میگذاریم. پیاز نگینی را تفت میدهیم بعد مرغ را اضافه میکنیم تا رنگش برگردد بعد گوجه های نگینی را اضافه میکنیم و صبر میکنیم آب گوجه کشیده شود. سیر، هویج و فلفل دلمه را نیز افزوده و در آخر قارچ تفت داده را نیز اضافه میکنیم. نمک و فلفل را هم اندازه کرده و کنار میگذاریم تا سرد شود. روی لایه های کرپ را از مواد میانی ریخته و رول میکنیم یا به شکل بقچه می پیچیم(من رول را بیشتر دوست دارم). در این مرحله کرپ ها را در ظرف نهایی سرو چیده، رویش پنیر ریخته و در فر داغ قرار میدهیم تا پنیر ذوب و طلایی شود. میتونید روشون جعفری بپاشید.
    من از روز قبل همه کارهاشو میکنم فقط میمونه توی فر رفتن که کار رو راحت میکنه. و از این لحاظ غذای راحتیه و خیلی خوشمزه
    (خانم پرستو احمدی.هنر اشپزی)
    mitra40 و Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    1

    Re: انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ



    کرپ با مرغ و قارچ

    دستور کرپ برای بهجت عزیز بود داخلشم مرغ + قارچ + خیارشور + یه ذره مایونز + آبلیمو + پنیر پیتزا
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  7. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anooshe آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
    نوشته ها
    379
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    255
    پسند کرده
    36

    Re: کرپ گوشت و قارچ

    مواد میانی:
    گوشت چرخ شده + نمک + فلفل سیاه + زردچوبه+ادویه لیمو فلفلی+ پاپریکا+ رب+ قارچ+ فلفل دلمه ای نگینی

    مواد کرپ: ( مجله هنر آشپزی شماره 105 ص 66)
    تخم مرغ 5 عدد
    آرد 8 ق س
    شیر 1 پیمانه
    روغن مایع 4 تا 5 ق س
    نمک و فلفل به میزان لازم
    تمامی مواد کرپ را داخل یک کاسه با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود سپس در تابه گرم و مکی چرب شده بریزید تا خودش را بگیرد.کرپ آماده شده را کنار گذاشته..
    همزمان از مواد میانی آماده شده کمی لای کرپ گذاشته و مقداری پنیر پیتزا رنده شده رویش میریزیم..
    چون دونه دونه این کار رو انجام دادم.گرمای خود کرپ باعث باز شدن پنیر میشد







    mitra40, Andrew و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.

  8. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2643
    پسند کرده
    1264

    Red face Re: انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ

    سلام . مدتی بود که دخترم از اون پن کیکهای آمریکایی کلفت که با شربت میپل میخورن میخواست . بالاخره یک شب سری به سایت allrecipes.com زدم و فردا صبحش با دستور پن کیک آسان از این سایت براشون صبحانه درست کردم (مال قبل از ماه رمضانه و به علت زرنگی زیاد حالا دستورشو میذارم ) خیلی خوشمزه و در عین حال آسون و سریع بود
    مواد لازم برای پن کیک آسان
    آرد یک پیمانه --شکر 2 ق غ ---بکینگ پودر 2 ق چ ---نمک 1 ق چ --- روغن مایع 2 ق غ ---شیر1 پیمانه --- تخم مرغ بزرگ یکی
    طرز تهیه
    ابتدا مواد جامد را در کاسه ای ریخته با هم مخلوط میکنیم . وسط آن را گود میکنیم . تخم مرغ را هم میزنیم و به شیر اضافه و روغن مایع را هم میریزیم و هم زده داخل کاسه آرد میریزیم و مواد را مخلوط میکنیم . این مایه احتیاجی به هم زدن زیاد نداره و فقط در حدی که مواد باهم مخلوط و یکدست شوند هم میزنیم . تابه را روی حرارت متوسط و ثابت قرار میدهیم تا داغ شود و کف آنرا کمی کره میمالیم . حالا پیمانه یک چهارم را از مواد پر کرده و در تابه میریزیم و صبر میکنیم وقتی روی پن کیک پر از حباب شد آن را برمیگردانیم وطرف دیگرش را هم سرخ میکنیم .
    ما با خامه شیرین شده و توت فرنگی خوردیم ولی حتی خودش تنها هم خوشمزه بود .
    این هم پن کیک داغ داغ داخل تابه .باید روش اینجوری پر از حباب بشه بعد برش گردونین .






    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان زرزر نمایش پست ها
    mami zhara ی عزیز
    چند شب پیش پست رو خوندم شدید هوس کردم و درستش کردم کرپ صبحانه رو....فقط شیر نداشتم به جاش ماست رو با اب رقیق کردم و اضافه کردم
    عااااالی شد
    مرسی
    سلام عزیزم
    ببخشی که پستت رو اینقدر دیر دیدم . خوشحالم که دوست داشتین . نوش جونتون
    اتفاقا توی همون سایت دستور یه پن کیک بود که به جای شیر از butter milk استفاده شده بود و ما میتونیم به جاش از دوغ غلیظ بدون طعم استفاده کنیم یعنی دقیقا همون چیزی که شما استفاده کردید .
    (*مرضیه*), mary524, mitra40 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

صفحه 8 از 17 نخستنخست ... 567891011 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما