نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree808Likes

موضوع: انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 134
صفحه 3 از 17 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    نوشته ها
    174
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ

    کرپ سبزیجات ، دستور کرپش مثل دستور اول صفحه قبل من توش گشنیز هم زدم بسیار خوش عطر شد و مواد داخلش هم از قارچ و فلفل دلمه ای و پیاز و مارچوبه سیب زمینی و گشنیز هستش
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    You only live once, but if you do it right, once is enough

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    0

    Re: انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ

    کرپ مرغ و پیازچه :

    >
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    برایت دعا می کنم که ای کاش خدا از تو بگیرد
    هر آنچه را که خدا را از تو می گیرد

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    878
    پسند کرده
    99

    Re: انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ

    کرپ مرغ و بادام

    این کرپ رو توی برنامه "به خانه برمیگردیم" از اشپز "رضا طاهری دیدم" اما کرپش رو با دستور همیشگی خودم درست کردم!
    و با این میزان مواد من 5 عدد کرپ داشتم!

    مواد لازم برای کرپ:
    ارد 1 پیمانه
    شیر 1و 1/4 پیمانه
    تخم مرغ درشت 1 عدد
    زعفران اب کرده 1 ق غ
    نمک 1 پنس
    فلفل سیاه 1 پنس
    روغن برای تابه 1 ق غ

    مواد لازم برای داخل کرپ:
    مرغ پخته و تکه شده 1/4 سینه
    بادام پوست کنده یا خلال بادام 1/3 پیمانه
    خیارشور ریز خرد شده 1/3 پیمانه
    سس مایونز 2 ق غ
    نمک به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    اگر دوست داریم باداممون نرم و تازه تر باشه بادام ها رو از شب خیس میکنیم و زمان مصرف پوستش رو میکنیم اگر نه که از خلال بادام استفاده میکنیم!



    بعد مرغ , بادام , خیارشور , سس مایونز و نمک و فلفل رو با هم مخلوط مرده و توی یخچال قرار میدیم تا مزه بگیرن!



    ارد رو 3 بار الک کرده و با شیر , تخم مرغ , زعفران و نمک و فلفل رو توی یه کاسه ریخته و با چنگال و یا دور کند هم زن میزنیم تا مایع صاف و یکدستی داشته باشیم و مایع رو 15 دقیقه ترجیحا برای استراحت توی یخچال میذاریم!



    برای سرخ کردن کرپ ها 1/2 ق غ روغن رو توی تابه میریزیم و زمانی که روغن گرم شد از مایع با ملاقه برداشته و توی تابه میریزیم و بعد از پخت یک سمت کرپ رو برمیگردونیم و از مخلوط مرغ و بادام روی کرپ ریخته و لول میکنیم و به اندازه دلخواه میگذاریم طلایی بشه!





    همین میزان روغن برای 2 تا3 کرپ کافیه و زمانی که تابه کاملا خشک شد از بقیه روغن استفاده میکنیم...

    و این هم کرپ اماده مون







    برای این مدل هم یک کرپ گرد درست میکنیم و از وسط به چهار قسمت برش میزنیم و روی هر لایه از مخلوط مرغ و باداممون میریزیم و روی هم قرار میدیم...



    mitra40 و Andrew این نوشته را پسندیده.


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بنفشه جون آواتار ها
    بنفشه
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    195
    میزان امتیاز
    14
    پسند شده
    991
    پسند کرده
    246

    Re: انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ

    کرپ گوشت

    مواد لازم برای کرپ :
    یک لیوان شیر
    یک عدد تخم مرغ
    2 تا 3 قاشق غذا خوری آرد سفید
    1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

    همه ی این مواد را با هم مخلوط کردم و روی ماهیتابه ریختم و وقتی دو طرفش سرخ شد ، لای کرپ گوشت چرخ کرده ، هویج رنده شده ، فلفل دلمه ی ، سیب زمینی خرد شده ، قارچ ، رب گوجه فرنگی و ادویه (همه این مواد قبلا تفت داده شد) ریختم

    خیلی خوشمزه شده بود همه خوششون اومد

    Andrew این نوشته را پسندیده.



  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2643
    پسند کرده
    1264

    Re: انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ

    سلام . این هم یک دستور کرپ که از یه سایت خارجی گرفتم .
    مواد لازم
    شیر یک و نیم پیمانه
    تخم مرغ دو عدد
    آرد یک پیمانه

    طرز تهیه :
    همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند. شیر را در ظرفی ریخته و تخم مرغها را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند . میتوان مقداری نمک و فلفل و یا شکر به آن اضافه کرد که این بستگی دارد به نوع موادی که میخواهید داخل کرپ بگذارید. یک پیمانه آرد را الک کرده وسط یک کاسه میریزیم و اندکی از مایه شیر و تخم مرغ وسط آردها ریخته و با همزن دستی مخلوط میکنیم . به این کار ادامه میدهیم تا مایه شیر و تخم مرغ تمام شود . مایه حاصل مقداری شل است . حالا روی ظرف را با پلاستیک پوشانده و نیم ساعت به آن استراحت میدهیم . میتوان مایه را شب قبل آماده کرد و در یخچال گذاشت و فردا صبح برای صبحانه پخت . پخت آن هم به همان روش که همه اساتید بنده میدانند تابه مناسب را گرم کرده و با برس کمی روغن یا کره میمالیم و یک ملاقه کوچک از مواد را داخل تابه ریخته و به سرعت تابه را دایره وار حرکت میدیم تا مواد به همه جای تابه برسد . بعد از یک دقیقه هم امتحان میکنیم اگر طلایی بود طرف دیگه را سرخ میکنیم . نوش جان و عذر میخوام که تازه واردم و هنوز بلد نیستم عکسامو تو این سایت آپلود کنم .
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  7. #22

    Re: انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ

    کرپ مربعی تخم مرغ و ژامبون



    مواد لازم:
    • 1 فنجان آرد
    • 1 قاشق غذا خوری شکر
    • 1 / 4 قاشق چای خوری نمک
    • 1 1 / 2 فنجان شیر
    • 4 تخم مرغ بزرگ
    • 3 قاشق غذاخوری کره آب شده
    • 9 برش نازک ژامبون
    • 9 تخم مرغ
    • جعفری خرد شده تازه

    ترکیب آرد ، شکر ، نمک ، شیر ، چهار تخم مرغ و کره ذوب شده را در مخلوط کن ریخته و به مدت 30 ثانیه با دور تند می زنیم و اجازه می دهیم به مدت 15 دقیقه استراحت کند.
    یک تاوه 30 سانتی نچسب را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و کره می مالیم . 1 / 3 فنجان از خمیر را توی تاوه می ریزیم و به آرامی می چرخانیم تا کل کف ظرف را پوشش دهد. حدود 2 دقیقه حرارت می دهیم تا لبه ها به آرامی شروع به قهوه ای شدن کنند .

    کرپ را برمی گردانیم تا طرف دیگرش هم پخته شود. سپس آنرا از تاوه خارج کرده و روی کاغذ روغنی قرار می دهیم. تمامی کرپ ها (که حدود 9 عدد می شود) را می پزیم .

    فر را با حرارت 180 از قبل گرم می کنیم وسط کرپ ها را با ژامبون می پوشانیم و با احتیاط یک تخم مرغ وسط ژامبون ها می شکنیم و چهار لبه کرپ را به سمت بالا می آوریم تخم مرغ بعد از پخت مثل چسب عمل کرده و لبه ها را به همین شکل نگه می دارد روی تخم مرغ نمک و فلفل می پاشیم و حدود 10 تا 12 دقیقه یعنی تا زمانیکه سفیده تخم مرغ کاملا سفت شود درون فر حرارت می دهیم و در نهایت با جعفری خرد شده تزیین می کنیم.
    هربار می توانید 3 یا 4 کرپ را درون فر قرار دهید.
    نکته: یکی از کرپهای من نازکتر از بقیه بود و هم لبه هاش ترک می خورد هم اینکه خوب چهار طرفش روی تخم مرغ نمی ایستاد
    طعم اصلی رو ژامبون به این غذا می ده پس بهتره که از یه ژامبون خوش طعم استفاده بشه
    تراز بودن سینی فر هم مهمه که زرده ها کاملا وسط قرار بگیرن و دیده بشن
    من نتونستم از کرپی که درست کردم عکس بگیرم و عکس اصلی رو که از یه سایت خارجی برداشتم می ذارم ...
    mitra40, lady of shalott و Andrew این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    نصف جهان
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    0

    Re: انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ

    کرپ فارچ و پنیر که من واسه کرپ از دستور بنفشه جون استفاده کردم
    قارچا رو جسابی سرخ کردم و نمک و زردچوبه و فلفل زدم و ریختم وسط کرپ و پنیر ریختم نه خیلی یه کمی که فقط از خرارت قارچا آب بشه بعد رولش کردم که جاتون خالی خیلی چسبید و همسری دوست داشتن

    http://www.mamipic.com/share-D9E7_4E967821.html
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  9. #24
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: انواع خاگینه و کرپ های شیرین

    نمیدونم جاش درسته یا نه

    کرپ اسفناج و فلفل

    تخم مرغ ارد بکینگ پودر و شیر رو مخلوط میکنیم تا غلظتش مثل ماست غلیظ شه بعد اسفناج خوردکرده روداخلش میریزیم کف تابه روچربمیکنیم و مداری از مایه رو داخلش پهن میکنیم دوطرف کرپ که سرخ شد همونطور داغ لوله میکنیم وکناری میزاریم برای داخلش فلفل دلمه ای خورد کرده رو تفت کوچولو میدیم پنیر صبحانه خورد شده و پنیر ورقه ای کمی اویشن میریزیم از این مواد داخل کرپ میریزیم و دوباره لوله میکنیم
    حسرت الملوک و Andrew این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


صفحه 3 از 17 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما