نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree808Likes

موضوع: انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 134
صفحه 13 از 17 نخستنخست ... 310111213141516 ... آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahdiyar آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    74
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    157
    پسند کرده
    351
    سلام ببخشید یه سوال کاملا مبتدیانه داشتم اینکه بعد از اینکه کرپ ها آماده شد وداخلش رو مواد گذاشتیم باز سرخش میکنیم آیا؟

  2. بانک بند ناف
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهرافروز آواتار ها
    زینب
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    241
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    3287
    پسند کرده
    3526
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiyar نمایش پست ها
    سلام ببخشید یه سوال کاملا مبتدیانه داشتم اینکه بعد از اینکه کرپ ها آماده شد وداخلش رو مواد گذاشتیم باز سرخش میکنیم آیا؟
    عزیزم نیازی نیست سرخش کنی اگه تونستی توی ماهیتابه وقتی یه طرفش اماده شده و داره طرف دیگه اش اماده میشه موادتو + یکم پنیر بریزی و رولش کنی بهتره اما اگه تنونستی اینکارو بکنی بازم مشکلی نیست بلافاصله بعد از خارج شدن از ماهیتابه وقتی که هنوز گرمه سریع موادتو بریز و رول کن داغیش باعث اب شدن پنیر چسبندگیش میشه یا حتی اگه سرد شده میتونی تو مایکروفر 30 ثانیه گرم کنی و کاری که گفتم بکنی
    mahdiyar و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.




    معبودا به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند . .

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فانوس شب. آواتار ها
    پریســــــا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۸
    نوشته ها
    77
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    501
    پسند کرده
    336
    کرپ گوشت داخلش مواد پیتزا هستش خود مایه کرپ رو من چشمی درست میکنم اما برا این مقدار فک کنم نیم لیوان آرد و یه لیوان و نیم شیر و 3 تا تخم مرغ زدم..
    نام: a00953.jpg نمایش: 2364 اندازه: 80.6 کیلو بایت
    نام: a00954.jpg نمایش: 2095 اندازه: 80.1 کیلو بایت
    مهرافروز, m1361, mitra40 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6967
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    کیک کرپ
    یدونه تخم مرغ+یه استکان شیر+ سه قاشق آرد مخلوط میکنم . کوچیکترین سایز تابه چدنم که قطرش حدود15 سانته رو چرب میکنم هر بار یک ملاقه از مایه کرپو توش میریزم دو طرفش سرخ شد کرپ بعدی.
    کرب ها رو روی هم گذاشم و لابلاشون مارمالاد سیب مالیدم... برای عصرهای پاییز و زمستون با یه لیوان شیر داغ می چسبه

    نام: DSC06820.JPG نمایش: 2057 اندازه: 93.6 کیلو بایتنام: DSC06824.JPG نمایش: 2020 اندازه: 87.8 کیلو بایت
    .
     
    خرسند, مهرافروز, پنجه طلایی و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  6. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahsa** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۰۳
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    1310
    پسند کرده
    718
    کرپ کالباس
    عالی بود

    آرد سفید 3چهارم لیوان
    شیر. 1لیوان
    تخم مرغ 3 عدد
    نمک وفلفل
    زعفران درصورت تمایل
    تمام مواد رو باهم مخلوط کنید کف تابه رو کمی چرب کنید بذارید گرم بشه بعد از موادتون توی تابه بریزید کمی صبر کنید وقتی یک طرفش سرخ شد برش گردونید تا طرف دیگه ش سرخ بشه بعداز اینکه هردوطرفش سرخ شد روی حوله کاغذی بذارید تا چربیش گرفته بشه
    مواد داخل کرپ
    ژامبون
    سس مایونز
    خیارشور
    پنیرگودا
    جعفری هم تو دستور بود ولی من نداشتم بدون جعفری درست کردم
    بعداز اینکه کرپتون خنک شد کمی مایونز روش بمالید بعد ژامبون رو بذارید بعد خیارشور حلقه
    ای نازک وبعد پنیر وجعفری کرپ رو لوله کنید وداخل یخچال بذاریدو20 دقیقه بعد برش بزنید نوش جان

    خرسند, -sania-, fahim68 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

  7. #102
    مدیر انجمن
    ماتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    بافق
    نوشته ها
    1,729
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    549
    پسند شده
    17237
    پسند کرده
    7283
    اگ رول یا اسپرینگ رول
    .

    .
    مواد لازم برای خمیر :
    زرده تخم مرغ : 3 عدد
    تخم مرغ کامل : 1 عدد
    زعفران دمکرده : 1 ق س
    روغن مایع : 3 ق س
    نمک : 1 ق س
    آرد سفید : 400 گرم
    آب گرم : 2 ق س
    .
    مواد لازم برای فیلینگ : اختیاری
    .
    تخم مرغ کامل و زرده ها رو همراه با روغن و زعفران با همزن بزنید، همینقدر که مخلوط بشن کافیه ، آرد و نمک رو اضافه کنید کم کم و در اخر آب رو اضافه کنید و خمیر رو برای 5 دقیقه ورز بدید تا خمیر نرمی به دست بیارید
    روی تخته کار رو آرد بپاشید و از خمیر گلوله هایی اندازه گردو بردارید و روی تخته با وردنه بازش کنید در حد نازکیه لواش، دقت کنید نازک بازش کنید تا رولهای پوک و تردی تحویل بگیرید ، خمیر باز شده رو به شکل مستطیل برش بدید و مواد فیلینگ رو انتهای مستطیل بریزید و رول کنید ، رولها رو توی روغن داغ سرخ کنید و بزارید روی دستمال تا روغن اضافه ش رو بگیره
    من برای فیلینگ از گوشت، قارچ ، فلفل دلمه ای و پنیر استفاده کردم اما به نظرم چون خمیر زعفران داره فیلینگ مرغی خوشمزه تر بشه
    خورشت به آلو
     
    zendegi67, helia59, mahdiyar و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده ای بساز که گذشته ت جلوش زانو بزنه...

  8. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gandom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    591
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    4095
    پسند کرده
    5715
    کرپ مرغ

    مواد لازم برای کرپ
    شیر 1 پیمانه
    تخم مرغ 3عدد
    ارد 1 پیمانه
    روغن زیتون یا معمولی 4 قاشق غذاخوری
    نمک به میزان لازم

    تخم مرغ ها رو در ظرف شکسته و کمی هم میزنیم بعد شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. نمک و روغن را افزدوه و مخلوط میکنیم و بعد ارد الک شده رو به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. مایع شل هست مثل دوغ.
    بعد تابه رو کمی چرب کرده و از مواد با ملاقه داخلش میریزیم . دو طرف کرپ رو سرخ میکنیم.
    بعد از خنک شدن کرپ ها مواد رو داخلش میریزیم و رول میکنیم و داخل ظرف نسوز رول های کرپ رو کنار هم میچینیم و روی کرپ ها پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر میذاریم . وقتی پنیر ذوب شد از فر خارج میکنیم.
    برای داخل کرپ
    من فیله های مرغ رو خرد کردم.
    کمی پیاز داغ درست کردم بعد قارچ ورقه شده و فلفل دلمه ایی نگینی خرد شده و فیله مرغ های خرد شده رو بهش اضافه کردم و خوب تفت دادم. نمک و فلفل و زردچوبه و اویشن و کمی زعفران دم کرده هم زدم.
    میخواستم از رو حرارت بردارم 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده هم اضافه کردم.
    من رول ها رو تو فر نذاشتم. داخل تابه رژمیم چیدم ورش پنیر ریختم ...

    نام: 142226366415271.jpg نمایش: 1486 اندازه: 80.2 کیلو بایت
    مهسا السلطنه, ehsans, zendegi67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی
    تو نقش جهان ، هر وجبت ترمه و کاشی

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zendegi67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    74
    پسند شده
    1587
    پسند کرده
    4341
    کرپ گوشت
    بادستورمریم58 عزیز(صفحه10)
    برای مواد میانی از پیاز+گوشت چرخکرده+فلفل دلمه ای استفاده کردم...
    نام: SAM_2383.jpg نمایش: 1422 اندازه: 106.3 کیلو بایت
    این هم برش خورده اش....
    نام: SAM_2401.jpg نمایش: 1359 اندازه: 99.6 کیلو بایت
    ستار, m1361, Hope و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 13 از 17 نخستنخست ... 310111213141516 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما