نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree808Likes

موضوع: انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 134
صفحه 10 از 17 نخستنخست ... 78910111213 ... آخرینآخرین
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Maryam 71 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    38
    پسند شده
    5614
    پسند کرده
    3574
    کرپ گوشت
    آرد نصف پیمانه شیر نصف پیمانه تخم مرغ 3 عدد نمک مقداری

    مواد داخل کرپ : گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز سرخ کرده 5 ق غذاخوری رب 3 ق غذاخوری ادویه و فلفل مقداری

    ابتدا مواد خمیر رو هم زدم بعد از مواد به مقدار 1 قاشق داخل ماهی تابه ریختم وقتی که دوطرف خمیر گرفت برداشتم و مواد داخل کرپ رو اماده کردم و داخل کرپ ها گذاشتم و در آخر با سس تزیین کردم

    نام: DSC04756.jpg نمایش: 3013 اندازه: 97.5 کیلو بایت
    helia59, shahla-324, maryam* و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دوستای گلم کار خمیرچینی انجام میدم اگه سفارشی داشتین بهم پیام خصوصی بزنین ممنون

  2. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    پنکیک با دستور مرحوم منتظمی

    این خمیر مثل خمیر تابه ای به مصرف انواع غذاهای گوشتی و دسر و اردور می رسد و از خمیر تابه ای کمی ظریفتر و نازکتر تهیه میشود.
    مواد لازم:
    ۱. تخم مرغ ۵ عدد
    ۲. آرد ۱۲۵ گرم(یک پیمانه)
    ۳. شیر یک پیمانه
    ۴. کره آب شده نیم پیمانه
    ۵. عرق بهار نارنج دو قاشق سوپخوری
    ۶. نمک به مقدار کم
    طرز تهیه:
    ۲ عدد از سفیده تخم مرغ ها را کنار می گذاریم و بقیه مواد را با عرق بهار نارنج مثل خمیر تابه ای مخلوط می کنیم . سفیده تخم مرغ را کنار گذاشته ایم خوب می زنیم تا کاملا سفید و سفت شود و آخر کار به مایه اضافه می کنیم و مثل پنکیک در تابه کوچک نان ها را آماده می کنیم.
    لای این نان ها نیز می توان انواع گوشت و سبزی پخته و مربا قرار داد و پیچید و بهر طریق که میل داریم سرخ کرد و مصرف نمود.
    ممکن است دو طرف این کرپ ها را سرخ کرد و کمی شکر روی آنها پاشید و روی هم قرار داد و سر میز صبحانه بجای نان با مربا و گوشت های سرد مصرف نمود.

    ***************
    من با نصف مواد درست کردم و عرق بهارنارنج نزدم و بعد از سرخ شدن سیروپ شکلات روش ریختم

    نام: result.jpg نمایش: 2416 اندازه: 69.5 کیلو بایت



    .............
     
    m1361, mami zahra, ( MAHNAZ ( X ZIEBA و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sOhEiLa71 آواتار ها
    سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    901
    میزان امتیاز
    389
    پسند شده
    13822
    پسند کرده
    29758
    پنکیک با دستور مامی زهرا خانوم عزیز
    انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ
    نام: Photo0513.jpg نمایش: 2894 اندازه: 93.0 کیلو بایت
    m1361, mami zahra, ( MAHNAZ ( X ZIEBA و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    دائماً یکسان نباشد حال دوران، غم مخور


  4. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804
    پنکیک با دستور مامی زهرا

    انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ


    نام: 31032014115.jpg نمایش: 2468 اندازه: 52.6 کیلو بایت

    فقط من شیرم کم بود با ماست شیرین به یه پمونه رسوندم .. شکر هم بیشتر ریختم ..با شکلات صبحانه به عنوان عصرونه خوردم :)) من با چند تا دستور پنکیک درست کردم از این خوشم اومد ... ممنون آهان من سه تا کرپ درست کردم ..زیرش رو هم کم کردم که کاملا مغزش بپزه
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  5. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2644
    پسند کرده
    1264
    سلام
    پن کیک موزی از سایت allrecipes.com
    این پن کیک برای نجات موزهای رسیده که پوستشون قهوه ای شده و نمیشه جلوی مهمون گذاشت مناسبه . من و بچه هام پسندیدیم شما هم اگه دوست داشتید امتحان کنید .

    مواد لازم : آرد 1 پیمانه شکر 1 ق غ بکینگ پودر 2 ق چ نمک 1/4 ق چ تخم مرغ بزرگ یکی شیر 1 پیمانه
    روغن مایع 2 ق غ موز رسیده 2 عدد
    آرد و شکر و بکینگ پودر و نمک را در کاسه ای با هم مخلوط کنید .
    موزها را با چنگال کاملا له کنید تا به شکل پوره در بیاد .
    تخم مرغ و شیر و روغن مایع را در کاسه بزرگی بریزید و موزهای پوره شده را به آن اضافه و با همزن دستی با هم مخلوط کنید . مخلوط آرد را به کاسه حاوی تخم مرغ و شیر اضافه کرده و در حد مخلوط شدن با همزن دستی هم بزنید .
    مایه مقداری ناصاف است و مهم نیست . حالا تابه را روی حرارت متوسط رو به زیاد میذاریم و مقداری چرب کرده و با پیمانه 1/4 مقداری از مایه را توی تابه میریزیم . مثل پن کیک ساده وقتی روی اون پر از حباب و کناره هاش بست پن کیک رو برمیگردونیم تا اون طرفش هم بپزه و طلایی مایل به قهوه اش بشه .
    نکته : برای همه پن کیکها بهتره آرد رو الک کنید . توی دستور این پن کیک گفته شد در بعضی دستورهای پن کیک موزی 1 ق چ دارچین هم ذکر شده ولی من نصف ق چ دارچین استفاده کردم و به نظرم خوب بود . من از شریت مربای به روی این پن کیک استفاده کردم ولی شیرینی پن کیک به نظر ما خوب بود و بدون هر نوع شربتی هم شیرین و خوشمزه بود /


    نام: DSC01737.jpg نمایش: 2200 اندازه: 55.8 کیلو بایت نام: DSC01740.jpg نمایش: 2124 اندازه: 64.2 کیلو بایتنام: DSC01744.jpg نمایش: 2135 اندازه: 75.8 کیلو بایت نام: DSC01746.jpg نمایش: 2125 اندازه: 69.2 کیلو بایت
    nora1, marie, ( MAHNAZ ( X ZIEBA و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  6. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محبوبه بان آواتار ها
    محبوبه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
    محل سکونت
    رفسنجان
    نوشته ها
    31
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    353
    پسند کرده
    8
    رولت کالباس با کرپ بسیور خوشمزه بود داخل کرپها با سیب زمینی پخته خیارشور کالباس و جعفری و مایونز و نمک و فلفل و ابلیمو پر شد و سپس رول کردم دو ساعتی توی یخچال رفت و با کارد تیز برش خورد و با زرشک تزیینش کردم

    نام: 100_5123.jpg نمایش: 2043 اندازه: 73.9 کیلو بایت
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, sOhEiLa71, khale leila و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من همون محبوبه بانو هستم
    عاشق شما مامی سایتی ها

  7. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مریم 58 * آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    296
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    296
    پسند شده
    7003
    پسند کرده
    4087

    ویترین مدال ها

    رولت کالباس

    رولتهای خیلی خوشمزه و پر طرفدار

    خمیر کرپ:

    تخم مرغ 3 عدد
    شیر یا ماست نسبتا رقیق 1 لیوان
    آرد سه چهارم لیوان
    نمک کمی
    مواد داخل رولت:
    ژامبون یا کالباس چند ورق
    خیار شور یکی، دو تا
    جعفری یا شوید ساتوری شده 2 قاشق
    سس مایونز 2 قاشق

    کرپها رو تو تابه اماده کردیم و کمی که سرد شداول کمی سس مایونز می مالیم و بعد ورقه های کالباس رو چیده و بعد خیارور و جعفری و در اخر خوب رولش میکنیم.
    بعد از یک ساعت یا بیشتر برش میزنیم.
    نام: DSC03129.JPG نمایش: 3487 اندازه: 96.5 کیلو بایت

    نقل قول نوشته اصلی توسط می ما نمایش پست ها
    منم رولتو با دستور مریم 58 درست کردم ولی وقتی موادو لاش گذاشتم موقع سرو اون انسجامو نداشت
    یعنی سس مایونزو باید زیاد بزنیم؟
    یه چیز دیگه اینکه ژامبونم هم کلفت بود آخه ازین بسته ای ها بود
    اینبار کیلویی میگیرم که بگم نازک برش بزنن
    عزیزم مقدار مایونز فقط برای چسبیدنه کالباس به کرپه پس خیلی هم نیاز نیست.
    کلا طوری نیست که کاملا چسبیده باشن.اگه دقت کنی من روی همشون خلال دندون زدم که هم منسجم تر بشن و هم برای خوردن راحتتر.

    pariya505, hengamehh, nazi15 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    panijon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    441
    میزان امتیاز
    195
    پسند شده
    9045
    پسند کرده
    5322
    این هم کرپ خوشگل و خوشمده من

    نام: 230420141257.jpg نمایش: 2173 اندازه: 90.1 کیلو بایت
    m1361, sOhEiLa71, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 10 از 17 نخستنخست ... 78910111213 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما