نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1341Likes

موضوع: سمبوسه

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 211
صفحه 8 از 27 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۱
    نوشته ها
    41
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    0

    Re: سمبوسه

    نقل قول نوشته اصلی توسط shakibajan
    بچه ها جونی من چهارشنبه شب افطاری دارم یکی از غذاهام سمبوسه هستش اگه روز قبل سرخ کنم مشکلی پیش میاد ؟
    به نظر شما چه ظرفی برای چیدنش خوبه؟ تعدادش 60 تاست


    شکیبا جون به نظر من از شب قبل درست نکن...اون حالت کرانچیشو از دست میده و سرد میشه...اگه بخوای گرمشم کنی که نرم میشن....من تو مکروفر گذاشتم که گرم بشه نرم شد...فر رو نمیدونم....چه غذای سختی انتخاب کردی تو تعداد بالا !بهتره شب قبل بپیچیشون و اگه کمک داری یه نفرو بزاری یه ساعت قبل از افطار بشینه سرخشون کنه....
    برای سروش هم میتونی تو دو ،سه تا دیس گرد بزرگ سروش کنی و دورشو با جعفری و گوجه تزیین کنی....روشونم با سس کچاپ نقش بنداز خوشگل میشه...
    خسته نباشی و قبول باشه....
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: سمبوسه

    سمبوسه هائی که دیروز افطار درست کردم با راهنمائیهای خوب بچه های گل مامی سایت
    نماز و روزه هاتون قبول



    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ایمان بی عشق اسارت در دیگران است ،وعشق بی ایمان ،اسارت در خود

  4. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    paksima آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1095
    پسند کرده
    1263

    Re: سمبوسه

    اینهم سمبوسه های من
    موادمیانی (پیازداغ+سیب زمینی پخته شده ورنده شده+سوسیس نگینی شده وتفت داده شده+قارچ تفت داده شده)

    زینب سادات۲, Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    "آرامش "و "صبر"
    رد پای خدا در زندگی ست
    آرزو می کنم زندگیتان پر از رد پای خدا باشد

  5. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    5

    Re: سمبوسه

    خیلی وقت منتظر جواب بودم که یکی طرز تهیه سس سمبوسه را بگه ولی جوابی دریافت نکردم. حالا توی سایت سفره خونه قسمت سس و ترشی یه چیزی پیدا کردم . گفتم شاید به درد شما هم بخوره:

    مواد لازم :
    نصف فنجان گشنیز ریز خرد شده
    سس آماده گوجه فرنگی یک فنجان یا
    یک لیوان پوره گوجه فرنگی
    سیر 2 حبه رنده شده
    سرکه 4/1 فنجان
    تمرهندی تازه1/4 بسته

    در صورت تمایل برای معطر کردن سس مقدار کمی زیره و پودر یا عرق آویشن و کمی پودر تخم گشتیز میتوانید به آن اضافه نمایید .کمی نمک و فلفل اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید به طوریکه از سس گوجه فرنگی کمی رقیق تر باشد . میتوانید از سس ها و دیپ های دلخواه خود استفاده کنید .

    نکات :
    این سس برای سمبوسه و پاکورا است .تمرهندی تازه ( قهوه ای روشن )1/4 بسته را در یک لیوان آب حل کرده و صاف کنید .من داخلش گشنیز خرد شده هم میریزم .
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    اللهم عجل لولیک الفرج

  6. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parisa jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    69
    پسند شده
    1578
    پسند کرده
    245

    Re: سمبوسه

    سیب زمینی رو پخته و رنده کردم.گوشت چرخ شده رو با پیاز و جعفری تازه و ادویه خوب تفت دادم و با سیب زمینی رنده شده مخلوط کردم و گذاشتم لای نون




    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    knowledge is power (دانش قدرت است)

  7. #62
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8136
    پسند کرده
    7504

    Re: سمبوسه

    نقل قول نوشته اصلی توسط once
    سلام
    اگه ممکنه در مورد سس سمبوسه هم توضیح دهید.
    من برای سمبوسه این سس هندی رو درست می کنم که شیرین و تنده:
    دو سوم پیمانه گوجه پوره شده رو با یک پنجم پیمانه رب و یکی دو قاشق آب می ذارم توی شیرجوش کوچیکی یک کم غلیظ شه. بهش دو قاشق شکر، کی ق چ نمک و ترکیبی از فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، کاری ؛ ادویه نودل (که توی بسته های نودلیت هست) ، پرک فلفل قرمز و پودر پیاز می زنم. آخرش هم یک ق چ آرد توش حل می کنم.
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرناز88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۱
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1057
    پسند کرده
    832

    Re: سمبوسه






    سالها پيش توي تلوزيون يه خانم آباداني غذاهاي جنوبي رو به نحو بامزه اي آموزش ميدادند.



    اين دستور ايشونه و ظاهرا سمبوسه اصيل هم همينه:

    سيب زميني 1 كيلو آب پز
    تره و جعفري 250 گ
    پيازداغ 1پ
    عصاره تمر هندي نصف پ
    نمك ، فلفل قرمز، ادويه
    نان لواش

    سس : آب تمر 1پ
    سركه سفيد 1/4 پ
    رب گوجه 1ق
    فلفل قرمز

    در تابه پيازداغ ميگيريم و سبزي خرد شده را اضافه ميكنيم. كمي كه آب سبزيجات جمع شد ادويه ميزنيم. نمك نزنيد چون آب تمر شور است
    بعد سيب زميني له شده را اضافه ميكنيم. آب تمر را هم ميريزيم و حسابي مخلوط ميكنيم
    براي سس هم مواد را با هم مخلوط كرده ميجوشانيم تا كمي غليظ شود
    ---- بهتر است سس از قبل درست شده باشد و موقع سرو خنك شده باشد.
    زینب سادات۲, Andrew, قلب خونه و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    8186
    پسند کرده
    18896

    Re: سمبوسه

    سمبوسه ی گیاهی

    سیب زمینی پخته و نگینی - قارچ - پیاز داغ و فلفل دلمه ای و کلی فلفل سیاه و قرمز تند

    قبل از سرخ :

    بعد از سرخ :
    نصفشو سرخ کردم - نصفشم تو میکر رژیمی درستیدم که بدون رنگ و لعاب شد
    اینا خوشمل تر بودن
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 8 از 27 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما