نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1341Likes

موضوع: سمبوسه

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 211
صفحه 5 از 27 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    محل سکونت
    استرالیا
    نوشته ها
    64
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    0

    Re: سمبوسه


    سمبوسه با دستور طیبه جان و با خمیر یوفکا
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ما می توانیم هر آنچه را که میخواهیم داشته باشیم صرف نظر از اینکه چه قدربزرگ یا غیر ممکن به نظر می رسد.

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    ایران من
    نوشته ها
    78
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    Re: سمبوسه

    سلام دوستان
    من این سمبوسه ها رو با نون های فیبردار درست می کنم ولی بجای گوشت ،ماهی می ریزم چون بچه هام ماهی رو همین جوری نمی خورند ولی لای سمبوسه خیلی خوب می خورند
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]شاید این جمعه بیاید... شاید .... برای تعجیل در فرجش .... صلوات[/HIGHLIGHT]

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,090
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    3388
    پسند کرده
    1700

    Re: سمبوسه

    سمبوسه با مواد ماکارونی

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.


  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۴
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    2

    Re: سمبوسه

    سمبوسه:پیاز+گوشت چرخ کرده+تره+گشنیز+سیب زمینی آب پز+نمک+زردچوبه+ادویه


    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #37

    Re: سمبوسه

    نقل قول نوشته اصلی توسط مروارید بانو
    مرسی از همه خانومهای عزیز بابت اینکه تجربیاتشون رو در اختیار بقیه می زارند
    راستیتش من می خواستم برای تولد دخترم سمبوسه درست کنم ولی چند تا سوال داشتم
    اول اینکه سمبوسه تو فر خوشمزه تر می شه یا سرخش کنم راستیتش من چون دست تنها هستم فکر کردم که تو فر درست کنم اونجوری دیگه مجبور نیستم پای گازبایستم و دونه دونه سرخش کنم ولی مطمئن نیستم که طعمش خوب می شه یا نه؟
    دوم اینکه اگه از 5 ساعت قبل حاضر کنم موقع سرو نرم و بد مزه می شه؟
    ممنون می شم اگه جوابم رو بدید
    بوووووووووووووووووووووووو وووووووس
    سمبوسه حتما باید سرخ بشه و نمیشه تو فر درستش کرد.اگه پنج ساعت قبل درست کنی و روش رو نایلون نکشی طوریش نمیشه .....یعنی باید بگذاری خنک بشه و بعد رویهم بچینی وگرنه نرم میشه . ولی سمبوسه داغش خوشمزه است .به نظر من برای مهمونی با تعداد زیاد مناسب نیست ،چون سرخ کردنش وقت گیره.
    ولی من خودم یه مدل درست می کنم که نمیشه اسمش رو سمبوسه گذاشت ولی خوشمزه میشه .مواد سمبوسه رو میشه تو این نون ساندویچهای لقمه ای کوچک( که معمولا برای نان و پنیر سفره عقد یا مجالس مذهبی استفاده میشه )بریزی و توی فر بگذاری . من کمی هم سینی رو چرب می کنم و روش رو هم روغن می مالم . خیلی خوشمزه و خوش خوراک می شه .می تونی دو تا دونه تو خونه درست کنی ببینی اونطور که می خوای هست یا نه بعد برای مهمونیت تصمیم بگیری.
    نقل قول نوشته اصلی توسط مروارید بانو
    مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسی ماهنوش عزیزم، که جوابمو دادی
    می خواستم بدونم مواد داخل سمبوس رو اول همه رو سرخ می کنید بعد داخل نون می زارید؟ و دوم اینکه چقدر تو فر می مونه؟ بازم ممنونم که جواب دادید
    مروارید جون ، عین سمبوسه معمولی.....یعنی همون سیب زمینی پخته نگینی شده و پیاز داغ و سبزی کمی تفت داده شده و ادویه تند رو با هم مخلوط میکنم و لای نون ساندویچی کوچولوها می گذارم کمی سینی و روی نانها رو چرب می کنم و توی فر 170 درجه به مدت تقربا 5 دقیقه ....وقتی نانها تنوری شد از توی فر در می یاریم.....یه بار درست کنی همه چیز دستت می یاد.
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۳
    محل سکونت
    گیلان- لنگرود
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: سمبوسه

    سلام به همه ی هنرمندای خوشمزه.
    من سمبوسه هامو اینطوری درس میکنم:
    3تا پیاز متوسط+3تا سیب زمینی متوسط رو با هم تو غذاساز دستی خورد میکنم و تو یه تابه که اندازه 2 قاشق سوپ خوری روغن توش ریختم، میریزم درب تابه رو میذارم و هرچند دقیه یکبار همش میزنم.وقتی پیاز و سیب زمینی یکم شفاف شد گوشت چرخ شده و قارچ خورد شده و فلفل دلمه ای و نمک و فلفل قرمز رو اضافه میکنم.یه مقدار آب میندازه و این کمک میکنه مواد بهتر بپزه.چون سیب زمینی داره باید مواظب باشید ته نگیره.اینجوری با کمترین روغن موادتون آماده میشه.سبزی ترخون رو هم خورد میکنم و به مواد اضافه میکنم.در آخر رب گوجه فرنگی میزنم بهش(گاهی هم نمیزنم ).بعد اونا رو توی نون همون مدلی اولی صفحه ی اول میپیچمشون و تو سخ کن یا ماهی تابه سرخشون میکنم.توسرخ کن بیشتر روغن میبره ولی تو ماهیتابه با روغن کم سرخش میکنم
    واسه هرکی درست کردم خوشش اومد بجز بابام که چیزای تند دوس نداره
    الان عکسی از سمبوسه هام ندارم ولی در اولین فرصت که درست کنم عکساشو میذارم.
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,213
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    361
    پسند کرده
    0

    Re: سمبوسه

    واما عشق من



    داخلش سوسیس کالباس +ادویه شنبلیه خشک
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    مادری تنها زنی تنها تر روی زمینم ای خدا تنهام نزار بی تو خیلی دلگیرم ای خدااااااااااااااااااااا

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
    نوشته ها
    458
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    233
    پسند کرده
    8

    Re: سمبوسه

    این پیراشکی گوشته که فکر میکنم به اون راویولی هم میگویند ولی هر چی گشتم جای دیگه ای براش پیدا نکردم



    مواد داخلش پیاز داغ +گوشت چرخکرده+جعفری +قارچ+پنیر پیتزا+فلفل دلمه ای+سس کچاب و نمک و ادویه

    با خمیر پیراشکی شیر آوران پیچیدم و تو روغن سرخ کردم
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهترین چیز رسیدن به نگاهی است که از حادثه عشق تر است

صفحه 5 از 27 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما