نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1342Likes

موضوع: سمبوسه

نمایش نتایج: از 177 به 184 از 211
صفحه 23 از 27 نخستنخست ... 1320212223242526 ... آخرینآخرین
  1. #177
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,798
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1158
    پسند شده
    56423
    پسند کرده
    62750

    ویترین مدال ها

    سمبوسه خوشمزه...با خمیری که دستورشو از شف طیبه بردم ودرست کردم...
    سس کناریشم =یه ق رب گوجه رو با یکم روغن تفت دادم بعد پودر فلفل قرمز ریختم ویکم نمک ومقدار اب
    مواد داخلشم سیب زمینی اب پزوجعفری وپیاز وادویه جات بود که همه رو باهم تفت دادم
    بعد مقداری از مواد رو گوشه خمیر گزاشتم وبصورت سه گوش پیچوندم...
    در فر گرم شده بمدت تقریبا بیست دقیقه...

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    اینم خود دستور طیبه که کپیش کردم..
    آرد 2 ليوان

    سركه يك ق چ
    روغن يك ق چ
    نمك يك هشتم ق چ
    آب گرم يك سوم ليوان

    آرد رو توي غذاساز ميريزيم.
    سركه و روغن و نمك رو اضافه ميكنيم.
    من معمولا از روغن زيتون و سركه سيب استفاده ميكنم ولي در كل هر روغن و هر سركه اي جواب ميده.
    حالا آب گرم رو به مخلوط آرد اضافه ميكنيم و دستگاه رو روشن ميكنيم.
    اگر خمير شكل گرفت كه هيچي در غير اين صورت قاشق قاشق بهش آب گرم اضافه كرده و هر بار دستگاه رو روشن ميكنيم
    تا زماني كه خمير به شكل يك توپ در اومده و درون غذاساز شروع به حركت كنه.
    براي اطلاعات بيشتر در مورد غذاساز به اين پست مراجعه نماييد.
    اگر غذاساز در دسترس نداريد ميتونيد با قاشق مواد رو مخلوط كرده و بعد با دست ورز بديد.

    وقتي كه خمير شكل گرفت اون رو به تخته كار منتقل كرده و به مدت 5 دقيقه ورز ميديم.
    زماني خمير آماده است كه بافت يكنواخت و لاستيكي اي داشته باشه و كش بياد.
    خمير رو درون سلفون پيچيده و اجازه ميديم در دماي اتاق يك ساعت استراحت كنه.
    اين استراحت يك ساعته بسيار مهمه.
    و استفاده از آب گرم هم بي نهايت اهميت داره.
    از اين دو مورد به هيچ وجه نگذريد.
    اصلا هميشه موارد رو مو به مو انجام بديد تا نتيجه عالي داشته باشه.
    خب بعد از گذشت يك ساعت خمير آماده استفاده است.
    سطح كار رو آرد بپاشيد و خمير رو با وردنه پهن كنيد.
    نازكي و كلفتيش دست خودتونه ولي پيشنهاد من اينه كه تا اونجايي كه ميتونيد نازك پهنش كنيد.
    به خوبي پشت و روي خمير رو با آرد بپوشونيد.
    با "پيتزا كاتر" و يا كارد خمير رو به ابعاد دلخواه برش بزنيد.


    بعد از دقايقي كه خمير هوا خورد و شما هم چندين تيكه خمير مستطيلي (يا هر شكل ديگه اي) آماده كرديد. ميتونيد خميرها رو روي هم قرار بديد . اينطوري اگر خوب آردپاشي شده باشه و هوا هم خورده باشه ديگه اگر صدتاش رو هم روي هم قرار بديد به هم نميچسبه.


    ورقه هاي سمبوسه آماده استفاده است.






    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۴/۰۳/۲۹ در ساعت ۰۱:۱۱ بعد از ظهر دلیل: ببخید یادم رفته بود دستور رو بنویسم
    maman_mahya, سادن, پرنسس.م و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #178
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آبی آسمانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    2357
    پسند کرده
    1730
    نام: IMG_20150510_133030.jpg نمایش: 801 اندازه: 116.2 کیلو بایتﺳﻤﺒﻮﺳﻪ ﭘﻴﺘﺰاﻳﻲ ﺑﺎ ﺗﺰﻳﻴﻦ ﺳﺲ ﻫﺰاﺭ ﺟﺰﻳﺮﻩ و ﻛﭽﺎﺏ
    m1361, mitra40, golbarg. و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود....

  4. #179
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رُزا آواتار ها
    رُزا
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    68
    پسند شده
    1616
    پسند کرده
    1394
    براى اولين بار
    مواد ميانى : سيب زمينى نگينى سرخ شده ، قارچ ، گشنيز خردشده و انواع ادويه
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ....
     
    سادن, *سایه روشن*, m1361 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #180
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قلب صورتی آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    197
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    919
    پسند کرده
    377
    سمبوسه و فلافل را که امروز شاید در خیلی از ساندویچی ها یا دست فروشهای میدانهای شهر ببنید، اصالتاً در دسته غذاهای عربی قرار می گیرند و اصیل ترینشان را هم طبعاً باید در مناطق جنوبی ایران جستجو کنید. اگر به یکی از ساکنین اهواز بگویید در تهران فلافل خوردم حتماً چنین جوابی را با لهجه شیرین جنوبی خواهید شنید "دایی اینا که فلافل نیست ، فلافل میخوای باید بیای اهواز ببرمت لشگرآباد تا ببینی فلافل یعنی چه"
    حالا می خواهیم شما را دعوت کنیم تا قدمی بزنیم در یکی از خوشمزه ترین خیابانهای کشور.

    لشگرآباد یکی از مناطق عرب نشین شهر اهواز است، وارد خیابان اصلی این محله که می شوید بر خلاف خیابانهای اطراف همه جا پر نور است و جمعیت زیاد و ترافیک ماشینها به شما می فهماند که به جای خاصی وارد شده اید. سرتاسر خیابان مغازه است، البته مغازه که نمی توان گفت، جلوی در هر خانه سقفی زده شده و غذا می فروشند. غذاها هم معمولا به 3 نوع خلاصه میشوند، سمبوسه ، فلافل و کوبه. این غذا خوریها که حدود 20 تا 30 مغازه کنار همدیگر هستند اسامی جالبی هم دارند از فلافل فروشی ابو حیدر، ابوعلی و ابو احمد گرفته تا رئال مادرید و بارسلونا.
    بعد از کمی بررسی قدمت و اصالت این فلافل فروشیها به این نتیجه رسیدم ابو حیدر که ظاهرا یک نسل از بقیه قدیمی تراست سابقه بیشتری از دیگران دارد . ظاهرا سابقه آنها در فروش فلافل به بیش از 40 سال می رسد
    قیمه
     
    maman_mahya, قلب خونه, مانلا و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا ،یادم بده، یادم باشه، یادت باشم.
    سه زن زيبا در دنيا وجود دارد : مادرم , تصويرش در آينه , سايه اش

  6. #181
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    131
    پسند شده
    1725
    پسند کرده
    1609
    نام: IMG_1040.jpg نمایش: 617 اندازه: 103.9 کیلو بایتاول سب زمینی رو اب پز می کنم پیاز داغ فراوانمی گیرم بعدش زرد چوبه رو یه پیاز داغ اضافه می کنم تا زرد چوبه بوش بلند شه بهد ی کوچولو سیر له شده اضافه می کنم می ذارم تا سیر بو بخوره فلفل سیاه تازه و فلفل قرمز اضافه کرده سیب زمینی رو رنده می کنم جوری که کاملا رنده بشه اخه بدم می یاد ی تکه سیب زمینی بیاد تو دهنم سیب زمینی رو به پیاز داغ اضافه می کنم وسیب زمینی رو هم تفت می دم وقتی که سمبوسه ها رو سرخ کردم حتما روی دستمال اشپزخونه می زارم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    خورشت هویج
     
    سادن, ستار, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #182
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۰۲
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    141
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    557
    پسند کرده
    293
    سمبوسه..مواد بینش سیب زمینی پخته رنده میکنیم و سویا سرخ شده وجعفری یا ترخون یا ریحون(سبزی معطر) به همراه ادویه و فلفل زیاد ورب گوجه با سویا تفت میدهیم با سیب زمینی اضافه میکنیم تا باهم تفت بخورد بعد کاملا میکوبیم به جای سیب زمینی عدس پخته هم میشه ما هر دو مدل درس میکنیم در فریزر نگه میداریم
    m1361, maman_mahya, ستار و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #183
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    892
    نوشته های وبلاگ
    357
    میزان امتیاز
    947
    پسند شده
    14528
    پسند کرده
    14733

    ویترین مدال ها

    سمبوسه با خمیر معرکه
    نام: DSC03792.jpg نمایش: 509 اندازه: 80.0 کیلو بایت
    سوگند من, نیایش م, پرنسس.م و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #184
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    89
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    162
    پسند کرده
    1912
    سلام دوستان عزیز و کدبانو
    طاعات و عبادات قبول حق

    این سمبوسه سیب زمینی که من درست کردم،واقعا" طعمش عالیه مخصوصا" برای من که گوشت دوست ندارم
    دستورشم مثل دستوریه که " مانلا" جان تو همین صفحه گذاشتن
    نام: WP_20150618_018.jpg نمایش: 428 اندازه: 99.7 کیلو بایت
    maman_mahya, m1361, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    " يک خانواده خوشحال چيزي جز يک بهشت زود رس نيست" . برنارد شاو

صفحه 23 از 27 نخستنخست ... 1320212223242526 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما