نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1341Likes

موضوع: سمبوسه

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 211
صفحه 16 از 27 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  1. #121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    687
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8524
    پسند کرده
    9689
    سمبوسه : مثل مایه ماکارانی مایه شو درست می کنیم و لای نون لواش میزاریم و سرخ می کنیم.
    گوشت چرخ کرده + پیازداغ+ ادویه+ هویج رنده شده + فلفل دلمه نگینی

    نام: DSC07124.jpg نمایش: 2018 اندازه: 102.8 کیلو بایت
    ماناسهیل, آهو مشکی پوش, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    مواد میانی:

    گوشت چرخ شده -سیب زمینی ابپز-گشنیز - ادویه


    نام: 2011-11-09 11.20.37.jpg نمایش: 1750 اندازه: 101.3 کیلو بایت
    .............
     
    *samir*, nora1, مادر ایرانی و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    4459
    پسند کرده
    783
    سمبوسه بسیوووووووور خوشمزه من


    پرناک, m1361, reyhan777 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #124
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28902
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    سمبوسه برای پیک نیک دختری و دوستان



    سیب زمینی آب پز+پیاز داغ +گوشت چرخ کرده+جعفری +سیر +فلفل قرمز +زیره و نمک و فلفل
    مقدار سیب زمینی رو نسبت به بقیه بیشتر میریزم
    برای سس هم رب گوجه رو با کمی کره تفت داده و رب نارنج ،فلفل قرمز ،آبلیمو و نمک می زنم حسابی تند و ترش میشه
    reyhan777, مامای فریده, گلی 65 و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  5. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    reyhan777 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    217
    پسند کرده
    3181
    اینم سمبوسه من که بسی خوشمزه شده بود
    مواد داخلش گوشت چرخ کرده +سیب زمینی+پیاز سرخ کرده+سبزیجات خشک معطر شامل ترخون و گشنیز که بسیار خوش طعمش کرده بود.
    با خمیر یوفکا درست کردم البته خمیرو باید با کره چرب کرد.
    درکل عالی شده بود مزه اش.

    ببخشید حوصله تزیین نداشتم

    m1361, panijon, sOhEiLa71 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7117
    پسند کرده
    2703
    سمبوسه فوق العاده خوشمزه به روايت تصوير

    از اونجايي كه تا چند ماه يوفكاي خونه تامينه (از مهمونيم يه كشوي فريزر يوفكا مونده) منم دست بكار شدم و سمبوسه مورد علاقمو درست كردم

    قبل از هرچيز اينو بگم كه من اين مبحث رو نخوندم برا همين اگه نكاتي كه ميگم تكراريه ديگه خودتون زير سيبيلي رد كنين
    بعنوان مثال اينكه سبزي سمبوسه تره و گشنيز هست چه تو خوزستان خودمون چه كشورهاي عربي و چه تو هندوستان
    پس مقدار نسبتا زيادي (به نسبت بقيه مواد سبزيش بايد زياد باشه) سبزي ميخريم كه من پيازچه هم بهش اضافه كردم
    پاك ميكنيم ميشورم خورد ميكنيم و ميذاريم تو آشپزخونه كه هركي از يك كيلومتري آشپزخونه رد شد كله اشو بكنه تو بگه وااااااااي چه بويي ...... چي داري ميپزي؟؟؟؟؟؟

    من چون هات داگ داشتم چندتا دونه خرد كردم و سرخ كردم گذاشتم كنار شما ميتونيد با گوشت چرخكرده بپزيد يا اصلا مواد گوشتي نريزيد (ميشه سمبوسه خيابوني)
    نام: 140520141826.jpg نمایش: 1441 اندازه: 100.4 کیلو بایت

    نكته سيب زمينيش اينه كه سيب زميني هارو خورد ميكنيم كمي تفت ميديم تا جون داريم زرد چوبه ميريزيم و تفت ميديم ولي سيب زميني ها نبايد سرخ بشن بعد آب ميريزيم بپزه و له بشه (كلا لم پختن سمبوسه با اون طعمي كه تو خيابوناي اهواز و آبادان هست همينه)

    نام: 140520141827.jpg نمایش: 1455 اندازه: 82.5 کیلو بایت

    اين هم شخص شخيص پيازداغ
    نام: 140520141828.jpg نمایش: 1412 اندازه: 105.3 کیلو بایت

    اين عكس رو هم گذاشتم كه ببينيد نسبت سبزي به موادمون زياده
    نترسيد فوق العاده ميشه

    نام: 140520141829.jpg نمایش: 1421 اندازه: 105.6 کیلو بایت

    سمبوسه هارو كه پيچيدين توي روغن سرخ كنيد ولي اگه نميخواين چرب و چيلي بشه بذاريد تو فر مطمئن باشيد هيچ چيز از ارزشهاي يه قهرمان كم نميشه!!!

    و بالاخره سمبوسه داغ و خوشمزه
    باور كنيد با اولين گازي كه ميزنيد از طعم محشر و متفاوتش تعجب ميكنيد!
    نام: 140520141831.jpg نمایش: 1404 اندازه: 72.2 کیلو بایت

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی النا نمایش پست ها
    مژگان جان شما با چه درجه حرارتی سمبوسه ات رو تو فر گذاشتی و چه مدتی؟ روش رو روغن مالیدی یا همینطوری گذاشتی ...آخه فکر نمیکردم بشه تو فر هم گذاشت ....
    عزيزم سمبوسه من مواد توش سرخكردنيه و با يوفكا هم درستش كردم به روغن مالي احتياجي نداره راحت ميشه گذاشتش توي فر با دماي 180 درجه سانتي گراد اگه دوست داشتي روشون يه رومال مثل ماست و زرده تخم مرغ هم بزن ولي ساده اش هم خيلي خوب ميشه
    چون مواد توش پخته اس اندازه اي بذار كه طلايي بشه و ترد
    &yeganeh&, nora1, کوئین و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  7. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه (مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
    نوشته ها
    355
    میزان امتیاز
    60
    پسند شده
    3434
    پسند کرده
    1752
    اینم سمبوسه من ..اینبار سرخ کردم ولی دفعه دیگه تو فر میذارم

    من با دستور صفحه یک درست کردم

    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, mina14, samin93 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945
    این غذارو نمیدونستم کجابزارم گذاشتمش اینجا
    اسمش بولانی هستش خیلی خوشمزس ازیه برنامه اشپزی یاد گرفتم
    اول ازهمه با ارد اب و کمی جوش شیرین ونمک یه خمیردرست کردم گذاشتم استراحت کنه
    سیب زمینی هاروهم پختم ورنده کردم پیازداغ درست کردم وسیب زمینی های رنده شده رو بهش اضافه کردم یکم تفت دادم بعد خمیر رو باز کردم وکمی ازموادو ریختم توش (توی دستوراصلیش یکم تره خردشده ریخته بودن روش من چون توخونه نداشتم یکم فلفل سبز خرد شده ریختم) بعد خمیروجمع کردم و سرخش کردم خیلی خوش مزه شده بودحتما دویاره درستش میکنم
    بجای جوش شیرین میشه از بیکینگ پودر استفاده کرد که متاسفانه نداشتم مجبور شدم جوش شیرین بزنم

    Andrew, m1361, *BEHNAZ* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 16 از 27 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما