نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree255Likes

موضوع: نکات اولیه در شیرینی پزی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 107
صفحه 1 از 14 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    نکات اولیه در شیرینی پزی

    دوستاي گلم در اين تاپيك تجربیات يا كشفيات خودمون رو در مورد نكات اوليه شيريني پزي با هم به تعامل ميذاریم ..
    الی65, mese و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    تبدیل درجه فرها و اجاقهای خوراک پزی

    تبدیل درجه حرارت فارنهایت به سانتیگراد و برعکس - درجه فرها و اجاقهای خوراک پزی

    و کاربرد آن در آشپزی و شیرینی پزی



    شما پس از جند پخت براحتی می توانید درجه تیظیم فر خود را برای کیکها و شیرینی های مختلف بدست آورید. اما تبدیل درجه فارنهایت به سانتیگراد و بالعکس از فرمولهای زیر بدست می آید.

    F : علامت درجه فارنهایت است و C : علامت درجه سانتیگراد

    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ

    فرمول تبدیل درجه سانتیگراد به فارنهایت




    مثال: ۱۸۰ درجه سانتیگراد چند درجه فارنهایت است؟

    جواب:


    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ

    فرمول تبدیل درجه فارنهایت به سانتیگراد




    مثال: ۳۵۶ درجه فارنهایت چند درجه سانتیگراد است؟

    جواب:


    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ

    درجه های تبدیل شده مهم برای کیکها،شیرینی ها و غذاها



    رنگ نارنجی مناسب برای شیرینی های خشک

    رنگ زرد مناسب برای کیک ها

    رنگ سبز مناسب برای تهیه نان ها و پیتزا
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۲/۲۴ در ساعت ۱۱:۳۰ بعد از ظهر
    الی65, كيميا65 و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  3. #3
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    اندازه پیمانه و قاشق های اندازه گیری در شیرینی پزی و آشپزی

    اندازه پیمانه و قاشق های اندازه گیری در شیرینی پزی و آشپزی



    __________________________________________________ ___________


    استفاده از پيمانه ها و قاشق هاي اندازه گيري دقيق يكي از اصولي ترين و اساسي ترين شروط موفقيت در هنر شيريني پزي است.
    همه اندازه هاي داده شده در دستور هاي آشپزي اگر با وسايل استاندارد سنجيده شوند نتيجه كار بسيار رضايت بخش خواهد بود.اين وسايل عبارت است از:
    پيمانه هاي اندازه گيري از بزرگ به كوچك عبارتند از: 1 پيمانه،
    ۱‎/۲ پيمانه، ۱‎/۳ و ۱‎/۴ پيمانه
    قاشق هاي اندازه گيري عبارتند از: 1 قاشق سوپخوري، ۱ قاشق چايخوري، ۱‎/۲ قاشق چايخوري،
    ۱‎/۴ قاشق چايخوري.
    هنگام اندازه گيري بايد سطح پيمانه يا قاشق صاف باشد و از اعمال هرگونه فشار بر روي مواد داخل پيمانه جلوگيري شود.
    البته شكر قهوه اي و كره را بايد كمي فشار داد تا جاي خالي در پيمانه نباشد.
    قبل از اندازه گيري كره و روغن جامد بايد آن را در هواي آزاد قرار داد تا نرم و راحت اندازه گيري شود.
    توجه داشته باشيد كه پس از اندازه گيري هر ماده بايد كاملاسطح پيمانه ها تميز شوند.


    __________________________________________________ ___________


    ١ دسی لیتر آرد سفید=٠.١ لیتر=۵٠ گرم

    ١ قاشق غذاخوری آرد سفید=١٠ تا ١٢ گرم

    ١ دسی لیتر آرد سیب زمینی =٨٠ گرم

    ١ قاشق غذاخوری کره =٢۵ گرم

    ١ قاشق غذاخوری کره آب شده = ١۵ گرم

    ١ دسی لیتر روغن =٨٠ تا ٩٠ گرم

    ١ دسی لیتر شکر = ٨۵ گرم

    ١ قاشق غذاخوری شکر =١۵ تا ٢٠ گرم

    ۵۰ گرم خمیر مایه تازه = ۱۵ گرم خمیر مایه خشک

    ۱ پیمانه آرد = ۱۲۵ گرم

    ۱ پیمانه شیر = ۱ پیمانه آبن = یک پیمانه روغن آب کرده = یک پیمانه برنج = یک پیمانه شکر = ۱۸۰ گرم


    __________________________________________________ ___________



    واحد پیمانه و واحدهای امریکایی


    ١ لیوان = ١ پیمانه استاندارد متریک= ٢٥٠ سی سی (میلی لیتر)=٢.٥ دسی لیتر

    ١ پیمانه امریکایی = ٢٣٦ میلی لیتر ( دو نوع پیمانه دارند امریکایی ها که یکی دیگه اش ٢٤٠ میلیتر ه که میشه یه لیوان سرخالی)

    ١ قاشق غذاخوری امریکایی =١٤.٧٨ میلی لیتر

    ١ قاشق چایخوری امریکایی=٤.٩٣ میلی لیتر


    __________________________________________________ ___________

    پ.ن

    يك قاشق سوپخوري پودر ژلاتين = ۳ ورق ژلاتين
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۲/۲۴ در ساعت ۱۱:۲۸ بعد از ظهر
    الی65, خاتون تنها, fateme.mazhab1365 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #4
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    نکات مهم و ضروری در خصوص پخت کیک و شیرینی

    نکات مهم و ضروری در خصوص پخت کیک و شیرینی



    ۱- آرد را ۳ بار الک کنید.

    ۲- فر را یک ربع زودتر روشن می کنید.

    ۳- سعی کنید مواد مورد استفاده کهنه نباشد.

    ۴- تخم مرغ ها را دو ساعت قبل از مصرف از یخچای بیرون آورید.

    ۵- در موقه زدن سفیده نباید آب یا روغن در کاسه یا به نوک همزن چسبیده باشد، زیرا از پف کردن سفیده جلوگیری می کند.

    ۶- اگر بخواهیم سفیده تخم مرغ آب نیاندازد و زود سفت شود ۲ قطره آبلیمو و نوک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه میکنیم.

    ۷- چنگال آلوده به زرده تخم مرغ را داخل سفیده نکنید.

    ۸- بهتر است اگر از مواد معطر و طعم دهنده مثل هل یا وانیل استفاده میکنیم موقع زدن تخم مرغ آن را به زرده اضافه کنیم تا بوی ضخم تخم مرغ درون شیرینی و یا کیک حس نشود.

    ۹- قالب کیکها را چرب می کنیم و بعد کمی آرد روی آن می ریزیم و سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم.

    ۱۰- کیک را پس از بیرون آوردن از فر، بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه سرد شود ، سپس آن را از قالب جد کنید.

    ۱۱- خامه را ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قبل از فرم گرفتن باید در یخچال بگذارید.

    ۱۲- در مواد شیرینیهای خشک از پودر شکر یا پودر قند استفاده کنید، اگر از شکر پودر نشده استفاده کنید، شکر داخل فر آب میشود و شیرینی ترک میخورد.

    ۱۳- برای کندن پوست بادام آنها را در آب بمدت یک روز خیس کرده و سپس پوست آنرا بکنید، به راحتی و با کمی فشار.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۲/۲۴ در ساعت ۱۱:۲۸ بعد از ظهر
    مامان حدیثه, maral75, fateme.mazhab1365 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  5. #5
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    قبل از پخت هر نوع کیکی این مطلب را بخوانید

    قبل از پخت هر نوع کیکی این مطلب را بخوانید




    نكاتي در خصوص تهيه كيك

    قبل از اينكه شروع به پخت و تزيين هر كيكي بكنيم چند نكته ي مهم و در عين حال ساده را بايد در نظر داشته باشيم .

    ۱- هميشه دستور كيكي يا شيريني را كه تصميم داريم بپزيم از اول تا آخر كاملا ميخوانيم ،مطمئن شويم كه تمام مواد لازم را دراختيار داريم .
    ۲- هيچگاه سعي نكنيم كه مواد ديگري راجايگزين بعضي از مواد كنيم .
    ۳- تمام مواد را يك ساعت قبل از پخت در آشپزخانه گذاشته تا همه ي مواد هم دما شوند .
    ۴- مواد را به دقت وزن كنيد .
    ۵- حدود يك ربع قبل از پخت فر را روشن كنيم .
    ۶- هيچگاه در فر را قبل از اينكه سه چهارم زمان پخت سپري شده باشد باز نكنيم چون پف كيك مي خوابد .
    ۷- يك كيك وقتي كاملا پخته است كه به اندازه ي كافي پف كرده باشد و روي ان طلايي شده باشد و كيك تا حدودي از دور قالب فاصله گرفته باشد.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۲/۲۴ در ساعت ۱۱:۲۹ بعد از ظهر
    maral75, fateme.mazhab1365, مامان پسری و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  6. #6
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    علت خراب شدن کیکها

    علت خراب شدن کیکها





    ۱- اگر حرارت پختن کیک زیادتر از حد باشد یا ظرف آن خیلی بزرگ باشد، کیک پف نمیکند و خراب میشود.

    ۲- در ۲۰ دقیقه اول نباید در فر را باز کرد یا به آن ضربه زد، زیرا پف کیک می خوابد.

    ۳- زیاد هم زدن سفیده و مواد دیگر باعث خشکشدن و سفت شدن کیک میشود.

    ۴- بهم زدن بیش از حد آرد و الک نکردن آن باعث میشود که کیک پف نکند.

    ۵- اگر کیک زیاد در فر بماند روی آن سفت می شود.

    ۶- کم بهم زدن شکر و روغن و زرده تخم مرغ باعث زبری کیک می شود.

    ۷- اگر فر بیش از حد داغ شود، کیک می ترکد.

    ۸- اگر کیک خوب پخته نشود حالت آبدار و خام بخود می گیرد و داخل آن پوک نمیشود.

    ۹- برای درست کردن نان خامه ای و رولت یک کاسه آب در فر بگذارید تا نانها خشک نشود.

    ۱۰- دو قاشق غذاخوری شکر، دو قاشق غذاخوری آب و یک قاشق چایخوری آب لیمو را قوام دهیدو بگذارید سرد شود. سپس با برس روی کیکها و شیرینیها بمالید تا براق شوند.

    ۱۱- کیکهای اضافی را در فویل آلومینیومی بگذارید و در یخچال قرار دهید تا چند روز تازه می ماند.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۲/۲۴ در ساعت ۱۱:۳۰ بعد از ظهر
    bluesea, مانلا, الی65 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  7. #7
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه کارامل ( به صورت تصویری و گام به گام )

    طرز تهیه کارامل ( به صورت تصویری و گام به گام )

    که میتواند در تهیه و تزئین کیک و شیرینی و دسرها کاربرد داشته باشد





    یک پیمانه شکر را با ۴/۱ پیمانه آب روی حرارت ملایم میگذاریم تا طلایی رنگ شود، سپس یک پیمانه آبجوش به آن اضافه میکنیم تا بجوشد و ذرات شکر کارامل شده تبدیل به شربتی غلیظ شود. نکته مهم این است که کارامل خرمایی رنگ می شود. از کارامل برای تزئین کیکها، دسرها وبستنی ها استفاده میشود.


    توصیه: مراقب حرارت بسیار بالای کارامل باشید، چون سوختگی های ناشی از کارامل بسیار عمیق است، که انشاالله با مراقبت و احتیاط بیشتر دچار آن نخواهید شد.

    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــ

    تصاویرطرز تهیه کارامل - مرحله به مرحله -









    maral75, fateme.mazhab1365, samin93 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  8. #8
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه شهد

    طرز تهیه شهد

    در برخی از شیرینی ها و کیکها و دسرها کاربرد دارد

    مانند زولبیا، بامیه، قطاب عسلی، خاگینه و غیره ....




    شکر .............................. ۲ پیمانه

    گلاب .............................. نصف پیمانه

    آب ................................. یک و نیم پیمانه

    سرکه ............................. یک قاشق غذاخوری

    سرکه و آب و شکر را مخلوط می کنیم و میگذاریم روی حرارت تا جوش بیاید، قوام که آمد گلاب را اضافه می کنیم و به سرعت از روی حرارت برمیداریم.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۲/۲۴ در ساعت ۱۱:۳۱ بعد از ظهر
    maral75, fateme.mazhab1365, كيميا65 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

صفحه 1 از 14 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما