نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree255Likes

موضوع: نکات اولیه در شیرینی پزی

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 107
صفحه 5 از 14 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  1. #33

    Re: نکته های مفید

    جدول اندازه گیری مایعات
    Basic Liquid Measuring Chart
    جدول اندازه گیری مایعات
    Chart for Liquid Measurement
    1 teaspoon
    NA
    1/3 tablespoons
    5 ml
    1 tablespoon (قاشق غذاخوری )
    1/2 fluid ounce (اونس مایع)
    3 teaspoons (قاشق چای خوری )
    15 ml (میلی لیتر)
    2 tablespoons
    1 fluid ounce
    6 teaspoons
    30 ml
    1/4 cup
    2 fluid ounces
    4 tablespoons
    59 ml
    1/3 cup
    2 2/3 fluid ounces
    5 tablespoons+1 teaspoons
    79 ml
    1/2 cup
    4 fluid ounces
    8 tablespoons
    118 ml
    2/3 cup
    5 1/3 fluid ounces
    10 tablespoons+2 teaspoons
    158 ml
    3/4 cup
    6 fluid ounces
    12 tablespoons
    177 ml
    1 cup
    8 fluid ounces
    16 tablespoons
    237 ml
    2 cups
    16 fluid ounces
    32 tablespoons
    437 ml
    4 cups
    32 fluid ounces
    1 quart
    946 ml


    *******
    Liquid Measurements Chart - International Conversions
    جدول تبدیل اندازه گیری بین المللی
    Countries
    Standard Cup
    (پیمانه استاندارد)
    1 Tablespoon
    (فاشق غذاخوری)
    1 Teaspoon
    (چای خوری )
    United Kingdom (UK)
    250 ml
    15 ml
    5 ml
    Canada
    250 ml
    20 ml
    5 ml
    Australia
    250 ml
    15 ml
    5 ml
    New Zealand
    250 ml
    15 ml
    5 ml
    *****
    (به اونس و واحد های دیگر)
    In Ounces
    Different Units
    Ounces
    1 dash
    6 drops (قطره)
    3 teaspoons
    1/2 ounce
    1 pony
    1 ounce
    1 jigger
    1 ½ ounce
    1 large jigger
    2 ounces
    1 pint
    16 fluid ounces
    1 fifth
    25.6 ounces
    1 quart
    32 fluid ounces
    1 gallon
    128 ounces
    fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.
    " شادی، پروانه ای ست که هرچه تقلا کنی نمیتوانی ان را شکار کنی
    باید ارام باشی تا روی شانه هایت بنشیند "

  2. #34

    Re: نکته های مفید

    اونس به میلی لیتر (کتاب مستطاب آشپزی جلد اول نوشته نجف دریا بندری )

    20 اونس سیال (1 پاینت انگلیسی) اندکی بیشتر از نیم لیتر است. تقریبا 575 می لیتر
    انگلیسی معادل متریک

    1 اونس سیال : 25 می لیتر
    2 اونس سیال : 50 میلی لیتر
    3 اونس سیال : 75 میلی لیتر
    4 اونس سیال : 100 – 125 میلی لیتر
    5 اونس سیال : 150 میلی لیتر
    6 اونس سیال : 175 میلی لیتر
    7 اونس سیال : 200 میلی لیتر
    8 اونس سیال : 225 میلی لیتر
    9 اونس سیال : 250 میلی لیتر
    2/1 پاینت یا 10 اونس سیال : 275 – 300 میلی لیتر
    1 پاینت یا 20 اونس سیال : 575 – 600 میلی لیتر
    35 اونس سیال : 1000 میلی لیتر (1 لیتر)
    یک لیتر برابر است با 1000 میلی لیتر , 100 سانتی لیتر و 10 دسی لیتر


    میلی لیتر به پیمانه

    ۱۰۰ میلی لیتر = ۴/۱ پیمانه

    ۲۰۰ میلی لیتر = ۴/۳ پیمانه
    ۲۵۰ میلی لیتر = ۱ پیمانه
    ۳۰۰ میلی لیتر = ۱و ۴/۱ پیمانه
    ۴۰۰ میلی لیتر = ۱ و ۲/۱ پیمانه
    ۵۰۰ میلی لیتر = ۲ پیمانه
    ۶۰۰ میلی لیتر = ۲و۴/۱ پیمانه
    ۷۰۰ میلی لیتر = ۲ و ۴/۳ پیمانه
    ۸۰۰ میلی لیتر = ۳ پیمانه
    منبع : کاسه مدرج ترازوی آشپزخانه !


    میلی لیتر به لیتر

    ۲۵۰ میلی لیتر = ۴/۱ لیتر

    ۵۰۰ میلی لیتر = ۲/۱ لیتر
    ۷۵۰ میلی لیتر = ۴/۳ لیتر
    ۱۰۰۰ میلی لیتر = ۱ لیتر
    منبع : کاسه مدرج ترازوی آشپزخانه !

    لیوان به گرم
    يك ليوان منظور يك ليوان معمولي است.اين اندازه ها را از مجله هنر آشپزي نوشتم.
    يك ليوان آرد برابر است با 150 گرم
    يك ليوان شكر برابر است با 230 گرم
    يك ليوان كشمش برابر است با 180 گرم
    يك ليوان پودر قند برابر است با 160 گرم
    يك ليوان پودر نارگيل برابر است با 90 گرم
    يك ليوان روغن مايع برابر است با 220 گرم
    يك ليوان ماست برابر است با 200 گرم

    قاشق سوپخوری به گرم
    يك قاشق سوپ خوري آرد برابر است با 10 گرم
    يك قاشق سوپ خوري شكر برابر است با 12 گرم
    يك قاشق سوپ خوري پودر قند برابر است با 10 گرم
    يك قاشق سوپ خوري نشاسته ذرت برابر است با 7 گرم
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۲/۲۱ در ساعت ۰۱:۵۹ بعد از ظهر
    " شادی، پروانه ای ست که هرچه تقلا کنی نمیتوانی ان را شکار کنی
    باید ارام باشی تا روی شانه هایت بنشیند "

  3. #35

    Re: نکات اولیه در شیرینی پزی

    آماده سازی قالب ( استفاده از کاغذ روغنی) برای پخت کیک


    fateme.mazhab1365 و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #36
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: نکات اولیه در شیرینی پزی

    برای جلوگیری از سیاه شدن موزی که در تهیه انواع کیک و شیرینی و دسر استفاده میشه، موز رو با چاقوی پلاستیکی اسلایس کنین.


    *مریم*, خاتون تنها, fateme.mazhab1365 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  5. #37
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,207
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    7053
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    Re: نکات اولیه در شیرینی پزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط chanel
    یه سوال یکی ازم پرسیده منم شک داششتم ..گفتم اینجا مطرح کنم ..اینکه اردی که جوجو و کرم می زاره ایا قابل استفاده هست یا نه ..؟؟؟
    البته من 90% می گم قابل استفاده نه در شیرینی پزی ست و نه در غذا ولی گفتم خوب مطمئن جواب مردم رو بدم .
    و اینکه ارد به مقدار زیاد رو چه جوری باید نگه داشته ..؟؟؟که این طوری نشه ؟؟؟
    راضیه جون منم اگه چنین شرایطی برام پیش بیاد استفاده نمی کنم و میریزم بره! (الحمدلله تا حالا نشده)، اما اگه کسی اصرار به استفاده داره! میتونه الک کنه و استفاده کنه (دیدم که کسی کرده اینکارو! جلو من اونم! تو شیرینی هم ریخته!) پس مشکلی نیست البته به شرطی که مونده نباشه یا بوی نا هم نده ها!

    در مورد اینکه اینطوری نشه من تا حالا برام پیش نیومده چون هوا که خیلی گرم میشه من آردام رو میذارم یخچال (تابستون) و فصلای دیگه بیرون هستش ، اینطوری از این اتفاق جلوگیری میشه، کسی هم که کرم و جوجو گذاشته آردش بعد از الک میتونه بریزه تو یه ظرف تمیز و بذاره یخچال
    fateme.mazhab1365 و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  6. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۸
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: نکات اولیه در شیرینی پزی

    يه سئوال خيلي مهم:
    شعله بالا و شعله پايين فر در چه مواردي استفاده ميشه؟؟ مثال براي پيتزا از چه شعله اي و براي كيك يا شيريني از چه شعله اي استفاده كنم؟؟

  7. #39
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,204
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    3004
    پسند کرده
    6613

    Re: نکات اولیه در شیرینی پزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ariat
    يه سئوال خيلي مهم:
    شعله بالا و شعله پايين فر در چه مواردي استفاده ميشه؟؟ مثال براي پيتزا از چه شعله اي و براي كيك يا شيريني از چه شعله اي استفاده كنم؟؟
    با اجازه اساتید شعله بالای فر معمولا برای گریل کردن استفاده میشه مثلا برای پیتزا اول شعله پایین برای پخت و اخر پخت شعله بالا رو روشن میکنی برای برشته کردن پنیر روی پیتزا
    برای کیک وشیرینی هم شعله پایین باید استفاده شه باز اساتید میان نظر میدن
    fateme.mazhab1365 و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  8. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شکوفه باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    362
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    793
    پسند کرده
    1439

    Re: نکات اولیه در شیرینی پزی

    با سلام دوستان عزیز میشه یک آرد برای کیک( بجز تک ) به من معرفی کنید من خیلی تازه کارم و این اطراف تک نبود و شکلات تخته ای را هم نمی دونم چه شکلیه و چه مارکی بخرم ممنون میشم از لطفتون منو راهنمایی کنید .
    fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.
    به خون دل نوشتم من دعایی
    ببستم بر پر مرغ هوایی
    نوشتم ای پدر جانم فدایت
    فغان و داد و بیداد از جدایی

صفحه 5 از 14 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما