نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree255Likes

موضوع: نکات اولیه در شیرینی پزی

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 107
صفحه 3 از 14 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    Re: نکات اولیه در شیرینی پزی

    کرم کره ای



    این کرم در مدل*های مختلف درست میشه، یه سری با تخم مرغ هستش که باید از حرارت استفاده بشه. یه سری از روغن قنادی و کره استفاده میشه. سعی* می*کنم تا اونجا که بشه طرز تهیه همشون رو براتون بذارم. به شرطی که قول بدین درست کنید.

    مواد لازم:

    شکر ۳ پیمانه

    کره بدون نمک ۱ پیمانه

    وانیل مایه ۱ قاشق چای خوری

    خامه مایه ۱-۲ قاشق غذا خوری

    شکر و خره رو با همزن بزنید. از سرعت آروم شروع کنید و سرعت همزن رو کم کم زیاد کنید. اینقدر بزنید تا رنگش کاملا روشن بشه، و حسابی* پفکی بشه.

    وانیل مایه و خامه رو اضافه کنید و دوباره شروع به همزن کنید. حدود ۱ دقیقه دیگه بزنید، اگه دیدید یه خرده سفت هستش میتونید یه کوچولو دیگه خامه اضافه کنید.

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    Re: نکات اولیه در شیرینی پزی

    تزیین کیک با ورق*های شکلاتی

    تزیین کیک با این ورق*ها بسیار شیک و زیبا هستش، معمولان این ورق*ها در جا*هایی* که لوازم اولیه قنادی رو میفرشن هست، اگه پیدا نکردین حتما تو اینترنت میتونید با عنوان chocolate transfer sheet پیدا کنید.

    برای کار با این ورق*ها شما به وسایل زیر احتیاج دارید.



    ۱- ورق*های شکلاتی

    ۲- شکلات*های مخصوص آب کردن molding chocolate و یا بهتر هست از آب نبات*هایی* که با تم شکلات هست و مخصوص آب کردن هست استفاده کنید. به این آب نبات*ها chocolate flavored candy coating میگن. که کار کردن باهاشون خیلی* راحت تر از شکلات*های معمولی* هست.

    ۳- لیسک یا spatula که شکلات آب کرده رو روی ورق شکلاتی بمالید.

    طرز کار:

    کیکی رو که با خامه پوشش دادید رو اندازه گیری کنید. برای اندازه گیری محیط کیک میتونید از خود ورق*های شکلاتی یا یک نخ استفاده کنید.

    اندازه گیری*ها رو روی ورق*های شکلاتی پیاده کنید. اگه ورق*ها برای محیط کیک کم هستند میتونید با چسب به هم بچسبونیدشون.

    بد از اندازه گیری ورق*ها رو با تیغ تیز یا قیچی برش بدید.

    ورق*های شکلاتی رو روی میز کار بچسبونید، طوری که روی آنها به طرف بالا باشه. شکلات آب کرده رو روش بمالید. از اینکه شکلات از ورق*ها بیرون زده اصلا نگران نباشید.

    بد از ۵-۷ دقیقه شکلات*ها یه خرده از اون حالت روونی بیرون میان، ولی* هنوز نرم هستند.


    اطراف ورق*ها رو کرد جدا کنید، و ورق*ها رو به آرومی* بلند کنید.


    ورق*ها آروم به خامه اطراف کیک بچسبونید. مواظب باشید که کج نچسبه.

    ۲ طرف ورق رو با چسب محکم کنید و داخل یخچال به مدت حد عقل نیم ساعت قرار بدید.


    وقتی* شکلات کاملا سفت شد، چسب رو بردارید و آروم تعلق یا ورق شکلاتی رو از کیک جدا کنید، شکلات و نقش*ها رو کیک باقی* میمونن.

    میتونید بالا و پایین کیک رو با خامه تزیین کنید.

    میتونید با این ورق*ها اشکال هندشی درست کنید و روی کیک برای تزیین بذارید.

    اشکال رو وقتی* که شکلات نرم هست ایجاد کنید. و اجازه بدین تا کاملا سفت بشن. بد تلق رو ازش جدا کنید و روی کیکتون بذارید.
    آدریانا20 این نوشته را پسندیده.

  3. #19

    Re: نکات اولیه در شیرینی پزی

    آگار آگار

    آب 625 ميلي ليتر
    شكر 375 گرم
    آگار آگار 12 گرم
    جوهر ليمو 4/1 ق چ
    اسانس و رنگ دلخواه

    آب و شكر وآگار آگار را با هم مخلوط مي كنيم و روي حرارت مي گذاريم تا به جوش بيايد.سپس جوهر ليمو را به آن اضافه مي كنيم و به مدت 30 دقيقه روي حرارت ملايم به هم مي زنيم.بعد از خنك شدن رنگ و اسانس را اضافه مي كنيم .سپس آن را روي كيك مي ريزيم.

    زيرش رو بايد خامه بكشي و سريع كار كني چون تو دماي معمولي مي بنده.اندازه هاش به گرمه.يه دستور هم با پيمانه دارم كه خودم درست نكردم ولي برات مي ذارم

    ""نسبت استفاده آن معمولا 2 قاشق چايخوري از پودر آگار اگار به 2 فنجان مايع است . و حدود 10 الي 15 دقيقه بايد هم زد و بعد ضمن جوشاندن باز هم به هم زد تا نبندد""



    مواد لازم

    4 ليوان آب
    1تا 2 پيمانه شكر
    نصف بسته(12گرم) پيشو (اگار اگار)
    نصف پيمانه گلاب
    2 قطره

    توضيحات:

    پيشو يا اگار اگار ماده خشك جاذب الرطوبه اي است كه از الك هاي قرمز دريايي استخراج مي شود اين ماده به رنگ سفيد يا زرد كهربايي و به شكل نواري در استان هرمزگان در ماه رمضان يا فت مي شود در قنادي ها به صورت پودر به مصرف قنادي مي رسد پيشو داراي بوي خاصي مي باشد در آب سرد نا محلول ودر آب جوش حل مي شودمعمولآ پيشو(اگار اگار) 30 تا 50 برابر وزن خود به آب نياز دارد تا به صورت محلول در ايد پيشو در برابر مواد اسيدي از بين مي رود پودر اگار اگار را با شكر مخلوط مي كنند تا از گلوله شدن ان پيشگيري شودوزن هر بسته نواري پيشو 25 گرم مي باشد.

    طرزتهيه:

    آب را به جوش مي آوريم پيشو را به آب اضافه مي كنيم و مرتب هم مي زنيم تا در آب حل شود شكررا اضافه كرده هم مي زنيم تا شكر در آب حل شود گلاب را اضافه كرده از روي حرارت بر مي داريم رنگ را به پيشو اضافه مي كنيم و در ظرف دلخواه مي ريزيم. به پيشوبه جاي گلاب مي شود اسانس دلخواه اضافه كرد ... * رنگ زرد با اسانس موز * رنگ سبز با اسانس نعنا يا ليمو * رنگ صورتي اسانس توت فرنگي * رنگ نارنجي اسانس پرتقال*

    http://www.hormozgani.net

    در ضمن اگه موقع زدن خامه يكم آگار آگار بهش اضافه كني( به صورت خشك)خامه فرمشو از دست نمي ده




    اين رو هم از فروم آشپزآنلاين گرفتم

    پودر آگار آگار :
    يك نوع افزودني طبيعي با منشا گياهي است كه از چند نوع خزه و جلبك قرمز گرفته ميشود و در واقع نوعي پودر ژلاتيني بدون شكر و بدون طعم است .افرادي كه رژيم گياه خواري دارند آنرا جايگزين ژلاتين حيواني ميكنند . پودر هاي ژلاتيني ديگر منشا حيواني دارند و از جوشانيدن پاچه خوك و گاو و گوساله تهيه ميشود .
    داراي مقداري مواد معدني و يد است و طعم خاصي ندارد ولي چون داراي پروتيين است بايد در جاي خنك و يخچال نگهداري شود .

    از پودر آگارآگار بخاطر خاصيت ژلاتيني زياد براي تهيه ژله و نيز فرم دادن و ثابت نگه داشتن شكل خامه استفاده ميشود . نسبت استفاده آن معمولا 2 قاشق چايخوري از پودر آگار اگار به 2 فنجان مايع است . و حدود 10 الي 15 دقيقه بايد هم زد و بعد ضمن جوشاندن باز هم آنرا به مدت 5 دقيقه هم زد تا كاملا حل شود .براي ميوه هايي با مواد اسيدي زياد در حالت خام ( مثل كيوي و انبه و آنانس به دليل آنزيمي كه دارند ) ميزان بيشتري از اين پودر لازم است تا كاملا فرم ژلاتيني پيدا كنند .

    اگر از حالت ژلاتيني و فرم گرفتن مايع جوشانده شده خود مطمين نيستيد ميتوانيد مقدار كمي از مايع را روي ظرف سردي امتحان كنيد . طي 20 الي 30 ثانيه بايد ببندد و فرم ژله اي داشته باشد .اگر نه مقدار بيشتري پودر بريزيد و مجددا بجوشانيد . و اگر سفت شد مايع بيشتري بريزيد . از خصوصيات خوب اين پودر قابليت آن در جوشاندن و سرد كردن مجدد ان است .

    از آن ميتوان جهت شكل دادن و ثابت نگه داشتن خامه زده شده استفاده كرد با اين نسبت :
    2 قاشق چاي خوري شكر شيريني پزي ( پودر قند يا پودر شكر ريز ) و
    1 قاشق چايخوري پودر آگار براي 1 فنجان خامه
    اين ها را انقدر بزنيد تا خامه فرم بگيرد .از آن ميتوان براي تهيه مرنگ جهت تزيين رويه كيك هم استفاده كرد :
    ابتدا «
    3 عدد سفيده تخم مرغ با 4/1 قاشق چايخوري پودر كرم تارتار را آنقدر بزنيد تا كرم يكدست و نرمي بدست آيد كم كم 5 قاشق چايخوري شكر اضافه كرده و هم بزنيد تا شكر حل شود .
    بعد «
    در يك كاسه گود كوچك 1 قاشق چ شكر و 2/1 قاشق چ پودر آگار و 1 قاشق چ آب جوش را مخلوط كنيد و هم بزنيد . بعد به مخلوط اول اضافه كرده و انفدر هم بزنيد تا فرم سفت و ثابتي بگبرد .
    با اين مواد ميتوان روي و اطراف انواع پاي و شيريني را تزيين كرد و با دماي 350 درجه فارنهايت به مدت 12 الي 15 دقيقه در فر گذاشت تا مرنگ طلايي شود .
    كيميا65 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    Re: نکات اولیه در شیرینی پزی

    رو کش کیک با پنیر خامه ای


    مواد لازم:

    ۱/۲ پیمانه کره به دمای محیط رسیده

    ۱ بسته پنیر خامه*ای بدون نمک (۲۳۰-۲۵۰ گرمی)، به دمای محیط رسیده

    ۲-۳ پیمانه پودر شکر

    ۱ قاشق چای خوری وانیل مایه

    طرز تهیه:

    کره و پنیر خامه*ای رو با همزن به مدت ۳ دقیقه بزنید تا کاملا نرم بشند.

    وانیل رو داخل موادتون بریزید و کم کم پودر شکر رو به مواد فوق اضافه کنید.

    روکش کیک شما آماده هست، به همین راحتی*.

    نکته:

    این روی برای کیک هویج و کیک کدو حلوایی عالی* هستش.


    میتونید از انواع اسانس یا طعم*ها برای این دستور استفاده کنید. ترکیب این دستور با نارگیل رنده شده بسیار خوشمزه میشه.

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    Re: نکات اولیه در شیرینی پزی

    ژله کاور
    مواد لازم
    آب 1 لیتر- شکر 800 گرم- پودر ژلاتین 3 قاشق سوپخوری پر معادل 20 گرم- پودر آگار 1 قاشق چایخوری- جوهر لیمو 4/1 قاشق چایخوری- رنگ و اسانس دلخواه

    چگونگی تهیه
    آب و شکر، پودر ژلاتین و آگار را با هم مخلوط نموده (یک مقدار از شکر حتماً باید با گاروژلاتین مخلوط شود.) جوهر لیمو را اضافه نموده. این مواد حتماً باید 25 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.دور ظرف را باید مرتب با قلم مو مرطوب کرد بعد از سرد شدن مدت 12 تا 24 ساعت داخل یخچال بماند از تنظیف رد نموده ، رنگ و اسانس را اضافه می نمائیم.
    http://www.jjtvn.ir/display_full.aspx?data_id=32973




  6. #22
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: نکات اولیه در شیرینی پزی

    rahai7 جان سلام

    یه نفر به من توصیه کرد برای تمرین استفاده از قیف و ماسوره از پوره سیب زمینی نرم شده استفاده کنم. که توصیه خوبی بود. چون برای استفاده از قیف و ماسوره باید سرعت عمل داشته باشی تا خامه آب نشه . کرم هائی هم که کره داره خیلی زود به روغن می افته. اگر میخواهی تمرین کنی پوره سیب زمینی رو که با شیر و کره روی حرارت نرم شده استفاده کن.
    fateme.mazhab1365, نایاب 90 و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  7. #23

    Re: نکات اولیه در شیرینی پزی

    با توجه به اين كه ژلاتين دو نوع خالص و ناخالص دارد ! اين قاعده كلي را برايتان مي نويسم كه
    7گرم = 2 ق چ پودر ژلاتين خالص = حدودا 4 ورق ژلاتين! = 4/1 اونس!"
    و اين يعني چون هر قاشق سوپخوري 5 گرم وزن داره با يك نسبت تناسب ساده ميتوني متوجه بشي كه براي يك قاشق سوپخوري پودر ژلاتين بايد از 5/2 تا 3 ورق(8/2=7÷5×4) و براي 2 قاشق سوپخوري بايد از 5/5 ورق ژلاتين استفاده كني.

    /http://www.ashpazonline.com
    كيميا65 و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #24

    Re: نکات اولیه در شیرینی پزی

    دستور خمير فوندانت.

    البته اگر مارشملو اماده ميتوني بخري يه دستور ديگه هم هست كه فكر كنم ساده تره. اونو برات بزارم در غير اين صورت اين اصل خمير فوندانت هست.
    مدل هايي كه ديگه هم درست ميكنن اما اين اصله . مثلا بعضي ها روغنهاي مختلف ميزنن اما بعضي ها گلسيرين ميزنند
    وانت با كيك شگلاتي هست. سفيه با فوندانت هست. اون يكي با مارزيپان
    2- در مرحله دوم خمير فوندات را به اين ترتيب آماده نمائيد : 480 گرم پودر قند بسيار نرم و الك شده و پودر ژلاتين 3 قاشق چايخوري و گلوكز مايع 2 قاشق سوپخوري و آب 3 قاشق سوپخوري و گليسيرين خوراكي 2 قاشق چايخوري ( در صورت دلخواه از هر رنگ خوراكي مجاز و اسانس مي توانيد استفاده كنيد ) 0 ابتدا آب را در يك كاسه ريخته و پودر ژلاتين را روي آن بپاشيد و روي حرارت به صورت بن ماري قرار دهيد تا كاملا ژلاتين شفاف شود سپس گلوكز و گليسيرين را اضافه نمائيد و اجازه دهيد مواد يكدست شود در اين مرحله مي توانيد هر اسانس يا رنگ دلخواه به مواد اضافه كنيد 0 پودر قند را در يك كاسه ريخته و مركز آن را گود نمائيد و مواد فوق را در مركز كاسه ريخته و آن را به صورت دوراني مخلوط نمائيد تا خمير مورد نظر بدست بيايد سپس آن را در كيسه نايلون قرار دهيد تا خشك نشود 0


    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ

    آيسنگ فوندانت يا خمير فندانت Fondant Icing

    آيسنگ همان شكر است در ايران به پودر قند معرف است و فوندانت به معني شيريني كه در دهان آب مي شود.اين خمير براي پوشش روي كيك استفاده مي شود و مي توان آن را با استفاده از رنگهاي خوراكي بصورت رنگي استفاده كرد

    مواد لازم براي تهيه 875 گرم خميرفوندانت

    روغن سفيد نباتي جامد 60 گرم
    آبليمو 30 ميلي ليتر
    آب 30 ميلي ليتر
    پودر شكر آيسنگ شوگر الك شده 750 گرم


    طرز تهيه
    روغن جامد و آبليمو وآب را در قابلمه كوچك روي حرارت كم قراردهيد گاه گاه هم بزنيد تا روغن آب شود
    250 گرم از آيسنگ شوگر را به آن اضافه كنيد وهم بزنيد
    قابلمه روي حرارت كم باشد تا مخلوط بجوش آيد از روي حرارت برداريد
    كم كم آيسنگ شوگر را به آن اضافه كنيد
    بعداز هر بار اضافه كردن آيسنگ شوگر خميرا خوب بهم بزنيد
    روي سطح ميز پودر آيسنگ بپاشيد وخمير روي آن ماساژ دهيد تا خمير لطيف نرم وابريشمي وبه دست نچسبد اگرلازم شد پودر آيسنگ شوگر بيشتري استفاده كنيد
    سريع از خمير براي پوشش كيك استفاده كنيد در غير اين صورت در سلفون شفاف پيچيده و در جاي خشك وخنك نگهداري كنيد


    ارسال مطلب توسط bahargol
    fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

صفحه 3 از 14 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما