نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree255Likes

موضوع: نکات اولیه در شیرینی پزی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 107
صفحه 2 از 14 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه خامه فرم گرفته

    طرز تهیه خامه فرم گرفته






    ۲۰۰ گرم خامه را با ۱۰۰ گرم پودر قند یکبار مخلوط میکنیم و به مدت یکساعت در

    فریزر قرار می دهیم تا روی خامه تیغه های یخ دیده شود ولی یخ نزند. سپس آنرا

    بیرون آورده و خوب با همزن بهم می زنیم تا فرم بگیرد بطوریکه جای پره های همزن

    روی خامه بماند. خامه فرم گرفته را میتوان تا ۵ روز در فریزر نگهداری کرد.

    نجما نوشت :
    براي تزئين كيك و توي دستور خيلي از نوشيدني ها و دسرها احتياج به خامه فرم گرفته داريم.اگه بتونيم يه خامه فرم گرفته خوب تهيه كنيم خيلي بهتر و خوشمزه تر از خامه هاي قنادي مي شه.چون توي قنادي ها براي تهيه خامه از روغن هاي نباتي جامد و سفيده تخم مرغ و مواد افزودني ديگه استفاده مي كنن(حالا متوجه مي شيد چقدر بهتره كه شيريني رو توي خونه تهيه كنيم؟)
    با اين حال فرم دادن خامه توي خونه يكم سخته چون خامه ها هميشه كيفيت و چربي يكساني ندارند.ديديد بعضي وقتها چقدر شير توي پاكت خامه هست و خامه آبكيه و همين باعث مي شه خوب فرم نگيره.با اين حال براي مواردي مثل دسر ها و نوشيدني ها احتياج به فرم دادن كامل خامه نيست همين كه خامه پف كنه و سبك شه كافيه.
    فرم دادن خامه براي تزئين كيك خيلي مهم و اساسيه چون اگه خامه خوب فرم نگيره نمي شه خوب تزئين كرد .به همين دليل من مخصوصا تو فصل تابستون ناچارا از خامه هاي شيرين شده منجمد محصول كارخانجات دوكا كه از فروشگاههاي لوازم قنادي تهيه مي كنم استفاده مي كنم.

    خوب حالا براي تهيه خامه فرم گرفته يه پاكت خامه (پاكت صورتي) مارك پگاه از همه بهتره لازم داريم .اول يه كم پاكت رو سوراخ كنيد و شير اون رو بريزيد. بعد خامه رو توي يه ظرف(اگه استيل باشه بهتره )بريزيد و 3-4 قاشق پودر قند روش بپاشيد و با قاشق هم بزنيد تا مخلوط شه. بعد 3-4 ساعت اون رو توي فريزر بذاريد تا يخ بزنه.اگه بيشتر هم توي فريز بمونه اشكالي نداره. نيم ساعت قبل از استفاده از فريزر درآوريد و بذاريد يخش باز شه بعد با همزن برقي بزنيد تا جايي كه خطوط همزن روي خامه بمونه و محو نشه يعني اگه با چنگال روي خامه خط بكشيد خط ها ثابت بمونه.حالا خامه شما فرم گرفته و مي تونيد استفاده كنيد.
    چند نكته :
    براي بهتر و زودتر فرم گرفتن خامه(مخصوصا تو هواي گرم) ميتونيد ظرف خامه رو روي يه ظرف كه توش يخ ريختيد بذاريد و خامه رو بزنيد.
    امكان داره بعد از چند دقيقه زدن خامه شل بشه .نگران نشيد به زدن ادامه بدهيد.فرم دادن خامه وقت و حوصله مي خواد.
    اگر بعد از فرم گرفتن خامه رو بزنيد تبديل به كره مي شه و قابل استفاده نيست.
    براي تهيه دسر همين كه خامه پف كنه و سبك بشه كافيه.
    براي تزئين دسر يا كيك هاي ساده از خامه هاي اسپري مي تونيد استفاده كنيد كه با طعم و رنگ هاي مختلف در بازار وجود داره و كار باهاش سادست
    bahargol نوشت:
    اين يه روشي است براي خامه كه فرم بگيرعه ميتونيد اين را هم يك بار امتحان كنيد
    بهتره بعد از اينكه گذاشتيد كمي شير خامه رفت اين كار را بكنيد
    خامه پر چرب 1 ليتر
    پودر شكر 250 گرم
    وانيل نصف قاشق چايخوري
    خامه و پودر شكر را جدا از هم داخل فريزر بگذاريد تا كاملا سرد بشه اما يخ نزند.سپس خامه را داخل ميكسر ميريزيم و پودر شكر را اضافه ميكنيمبعد وانيل را ميريزيمو ميكسر را از درجه پايين به بالا روشن ميكنيم ادامه به هم زدن ميكنيم تا كامل سفت بشه.

    نكته اگر زياد زده بشه بعد از سقت شدن كره ميشه
    هيچ وقت حين هم زدن خامه درجه بالارو به پايي نزنيد چون خامه اب ميندازه
    ayd, fateme.mazhab1365 و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #10
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه کرم مارسیپان ( خمیر بادام )

    طرز تهیه کرم مارسیپان ( خمیر بادام )



    مواد لازم:

    بادام چرخ کرده ( بدون پوست) ............... ۱۰۰گرم

    کره .................................................. . ۶۵ گرم

    پودر قند ............................................. ۵۰ گرم

    هل سائیده ........................................ ۱ قاشق چایخوری

    پوست لیمو ترش رنده شده .................. ۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :

    کره را با همزن خوب میزنیم تا نرم شود، پورد قند و بادام چرخ کرده را همراه هل و پوست لیموی زنده شده به کره اضافه می کنیم تا کاملا نرم و لطیف شود، البته این خمیر نباید خیلی سفت باشد، کمی از خامه زده شده سفت تر میشود . برای استفاده تزئینی میتوان مقداری رنگ خوراکی به آن اضافه نمود تا برای کارهای تزئینی زیبایی و جلوه خاصی داشته باشد... این خمیر به دلیل نرم بودن قابلیت شکل پذیری بالایی دارد.


    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ

    خمیر مارسیپان رنگ شده



    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ

    نمونه هائی از کارهای تزئینی با خمیر مارسیپان

    اینا کار خودم نیست :





    maral75 و fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    Re: نکات اولیه در شیرینی پزی

    دوستان گلم، گاهی* تو آشپزی یا شیرینی* پزی به یه سری مواد دسترسی* نداریم، براتون یه سری جایگزین گذاشتم، امیدوارم که به دردتون بخوره.
    *۱ پیمانه (۲۴۰ ml) شیره ذرت تیره dark corn syrup
    ۱/۴ پیمانه (۶۰ ml) ملاس روشن

    *۱ پیمانه (۲۴۰ ml) شیره ذرت روشن light corn syrup
    ۱ پیمانه شیره ذرت تیره یا۱ پیمانه (۲۴۰ ml) گلوکز مایه

    *۱ قاشق غذا خوری (۱۵ گرم) نشاسته ذرت یا آرد زرت برای سفت کردن corn starch or corn flour
    ۲ قاشق غذا خوری (۲۵ گرم) آرد یا ۱ قاشق غذا خوری (۱۵ گرم) نشاسته سیب زمینی* یا نشاسته برنج

    *۱/۲ قاشق چای خوری کرم تارتار cream of tartar
    ۱/۲ قاشق چای خوری سرکه سفید یا آبلیمو

    *۱ پیمانه (۲۲۵ گرم) خامه ترش یا ساور کرم sour cream
    ۳/۴ پیمانه ماست+ ۳/۱ پیمانه کره آب شده

    *۱ پیمانه کرم فرش (creme fraiche)
    ۱/۲ پیمانه خامه ترش+ ۲/۱ پیمانه خامه غلیظ

    *۱ پیمانه (۱۵۰ گرم) آرد سبوس دار whole wheat flour
    ۱۲۰ گرم آرد معمولی* + ۲ قاشق غذا خوری (۶ گرم) پوسته گندم (wheat germ)

    *۱ بسته یا یک قاشق غذا خوری یا ۷ گرم پودر ژلاتین
    ۴ ورق ژلاتین یا ۲ قاشق چای خوری اگار اگار

    *۱/۲ پیمانه (۱۲۰ ml) گلوکز مایه glucose syrup
    ۱/۲ پیمانه (۱۲۰ گرم شیره ذرت روشن)

    *۱ پیمانه (۲۴۰ ml) عسل honey
    ۳/۴ پیمانه شیره افرا (maple) یا شیره ذرت+ ۲/۱ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر سفید

    *۱ پیمانه شیره افرا maple syrup
    ۱ پیمانه عسل

    *۱ پیمانه (۲۲۵ گرم) پنیر ماسکارپونه mascarpone cheese
    ۳/۴ پیمانه پنیر خامه*ای + ۴/۱ پیمانه خامه (با هم با همزن زده بشن)

    *۱ پیمانه butter milk
    ۱قاشق غذا خوری آب لیمو یا سرکه + به اندازه کافی* شیر تا یک پیمانه پر بشه (۵-۱۰ دقیقه استراحت بدین)

    *۱ پیمانه شکر قهوه*ای brown suger
    ۱ پیمانه شکر سفید + ۲ قاشق غذا خوری ملاس

    *۱ قاشق چای خوری (۵ ml ) بیکینگ پودر baking powder
    ۴/۱ قاشق چای خوری (۱ ml) جوش شیرینی* + ۲/۱ قاشق چای خوری (۲ ml ) کرم تارتار

    *۳۰ گرم شکلات تلخ (۱ انس) unsweetened chocolate
    ۳ قاشق غذا خوری (۵۰ ml ) پودر کاکایو+ ۲ ۲/۱ قاشق چای خوری (۱۲ ml )کره
    http://mylife-shohreh.********.com/2009 ... _3627.html
    *مریم*, خاتون تنها, fateme.mazhab1365 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #12
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    طرز تهيه كرم بين كيكها

    طرز تهيه كرم بين كيكها




    مواد لازم:

    تخم مرغ .............. ۳ عدد

    كاكائو .................. نصف قاشق چايخوري

    شكر ................... ۲۰ گرم

    آرد ...................... ۵۰ گرم

    وانيل ................... نصف قاشق سوپخوري

    شير .................... ۲۰۰ گرم

    طرز تهيه:

    تخم مرغها را دانه دانه در ظرف مي ريزيم، خوب با همزن ميزنيم، وقتي خوب زده شد شير و وانيل را هم اضافه كرده و هم مي زنيم. سپس آرد را به آیامي ريخته و ميزنيم بطوريكه گلوله گلوله نشود. در صورت گلوله شدن آن را از الك رد ميكنيم تا صاف و يكدست شود. مايه را به ۲ قسمت كرده نصف آنرا ساده برميداريم و در نصف باقيمانده كاكائو حل كرده را اضافه ميكنيم. سپس روي حرارت ملايم مرتب هم ميزنيم تا غليظ شود. اين كرم را بايد وقتي گرم است بين لايه هاي كيك قرار دهيم.
    *مریم*, bluesea, maral75 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  5. #13
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    طرز تهيه سس شكلاتي براي روي كيكها

    طرز تهيه سس شكلاتي براي روي كيكها





    مواد لازم:

    پودر قند ............................ ۳۵۰ گرم

    كاكائو ............................... ۵۰ گرم

    كره .................................. ۲۵ گرم

    آبجوش ............................. ۲ قاشق غذاخوري

    خامه ................................ ۲۵۰ گرم

    وانيل ................................ نصف قاشق چايخوري

    نمك ................................. يك سوم قاشق چايخوري

    تخم مرغ ........................... ۱ عدد



    طرز تهيه:

    خامه را با پودر قند يكبار به هم ميزنيم و به مدت ۶ ساعت در فريزر قرار ميدهيم و بعد از بيرون آوردن با همزن برقي مي زنيم تا فرم بگيرد. سپس سفيده را جداگانه آنقدر ميزنيم تا از كاسه نريزد. خامه و پودر قند و سفيده را به آرامي از يكطرف به هم ميزنيم.

    زرده تخم مرغ را همراه وانيل و بقيه پودر قند خوب ميزنيم تا سفيد و كشدار شود. كاكائو را در آبجوش حل ميكنيم،* روغن را هم همراه كاكائو حل شده به زرده،*پودر قند و وانيل اضافه ميكنيم و خوب به هم ميزنيم. نمك را هم اضافه كرده باز به هم ميزنيم تا سس نسبتا غليظي به دست آيد.

    در مرحله آخر خامه، پودر قند و سفيده را به آرامي داخل سس ميريزيم و از يك طرف به آهستگي هم ميزنيم تا تمام مواد خوب مخلوط شود. به مدت ۲۰ دقيقه در فريزر قرار ميدهيم. سپس ۱ ساعت در يخچال ميگذاريم تا كاملا ببندد. سپس سس را با كارد مخصوص، روي كيك مي ماليم . اين نوع سس را معمولا روي كيكهاي ساده مي ريزيم.
    *مریم*, bluesea و fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  6. #14
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    كرم گاناش

    كرم گاناش

    ساده ترين نوع كرم شكلاتي براي پوشاندن كيك به روشي كاملا ساده، كه نيازي به صاف كردن نداره




    مواد لازم :

    شکلات : 250 گرم
    کره نرم : 60 گرم
    خامه : 4/1 لیتر


    طرز تهیه :

    شکلات را روی حرارت به روش بن ماری آب کنید. سپس کره را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید و بعد خامه را اضافه کنید. اگر خامه در دسترس نبود شیر جوشانده در آن بریزید و هم بزنید.
    *مریم*, آسانا, bluesea و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  7. #15

    Re: نکات اولیه در شیرینی پزی

    خمير فوندانت

    مواد لازم
    پودر شكر الك شده 480 گرم
    آب 3 قاشق سوپخوري
    ژلاتين 3 قاشق چايخوري
    گلوكز 2 قاشق سوپخوري
    گليسيرين 2 قاشق چايخوري
    وانيل و يا اسانس دلخواه به ميزان لازم



    چگونگي تهيه
    ژلاتين را روي آب بپاشيد و صبر كنيد تا به حالت اسفنج درآيد سپس روي بخار آب جوش بگذاريد تا ژلاتين حل شود . گلوكز و گليسيرين را بيفزائيد و مخلوط كنيد. پودر شكر را در كاسه اي بريزيد و مايه را كمي خنك كنيد و به پودر شكر اضافه كنيد. حالا با يك قاشق چوبي خوب به هم بزنيد تا به صورت خمير درآيد . خمير را روي سطحي كه پودر شكر پاشيده ايد ورز دهيد تا يكدست و براق شود . جهت جلوگيري از خشك شدن خمير آن را در كيسه نايلوني نگهداري كنيد . در صورت تمايل مي توانيد از رنگهاي مجاز خوراكي براي رنگ كردن خمير فوندانت استفاده كنيد.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #16

    Re: نکات اولیه در شیرینی پزی

    امروز نكاتي در مورد پخت كيك رو مي گم اميدوارم مشكل دوستان بر طرف شه .

    موادمورد نياز بايد از نوع مرغوب و تازه باشد

    اندازه گيري مواد بايد با دقت انجام گيرد.بعد از ريختن مواد خشك در پيمانه روي آن را با كارد صاف نمائيد و به پيمانه ضربه نزنيد تا مواد فشرده تر شوند و از اندازه خارج شود

    در تهيه آرد دقت كنيد .از مشخصات آرد خوب سفيد و نرم بودن آن است اگر آرد را 3-2 بار الك كنيد بهتر است

    يكي از مواد اصلي كيك بيكينگ پودر است كه در صورت فاسد بودن آن دانه هاي تيره رنگي در كيك ديده مي شود و كيك به اندازه لازم پف نمي كند و سفت مي شود

    در تهيه كيك از تخم مرغ هاي درشت استفاده كنيد

    در شيريني پزي نمي توان اندازه ها را به دلخواه تغيير داد يا يكي از مواد اصلي را حذف يا كم و زياد نمود و يا نمي توان به جاي كره از روغن مايع استفاده نمود يا بر عكس

    كيك را در قالب تا جايي بريزيد كه نصف يا يك سوم قالب پر شود تا بتواند زمان پخت كاملا پف نمايد

    فر بايد روي درجه مورد نظر يك ربع قبل از قرار دادن كيك گرم شوداگر فر به حد لازم گرم نباشد زماني كه قالب را بيرون مي آوريد پف كيك مي خوابد.يا اينكه اگر حرارت فر زياد باشد روي كيك زودتر از حد معمول مي پزد ولي داخل آن خام مي ماند.

    تمام كيك ها در طبقه وسط فر پخته مي شوند و تا زماني كه كيك كاملا پخته نشده نبايد در فر را باز كرد

    براي اينكه بدانيد كيك پخته يا نه كارد تميزي را در وسط كيك فرو ببريد اگر از مايه كيك به كارد نچسبيد كيك پخته


    نكاتي در مورد فر:

    كتابچه دستورالعمل فرتان را با دقت مطالعه كنيد

    براي پخت شيريني و كيك فر بايد از قبل گرم شود.مدت زمان پخت در دستورالعمل ها تنها به عنوان راهنمايي به شما داده شده است زيرا هر فري مدت زمان پختش اندكي با فر ديگر متفاوت است بنابرين قبل از تمام شدن زمان پخت كيك را بررسي كنيد

    كيك هايي كه داراي حجم زياد هستند معمولا با حرارت متوسط و مدت زمان طولاني خواهند پخت

    اگر حرارت فر براي پخت كيك زياد باشد ممكن است روي كيك پخته و وسط آن خام بماند وقتي اين حالت پيش آمد كاغذ فويل را چند لايه كرده و روي كيك گذاشته به طوري كه به كيك آسيبي نرسد و مجددا كيك را در فر بگذاريد .اگر دماي فر كم بود بگذاريد فر بيشتر گرم شود سپس كيك را در آن قرار دهيد

    در صورتي كه فر شما دماسنج نداشت براي تشخيص دماي فر

    دست خود را داخل فر برده در صورتي كه بيش از 3 ثانيه نتوانستيد دست خود را در فر نگه داريد فر شما بسيار داغ است(75 4درجه به بالا)
    اگر اين زمان تا 10 ثانيه طول كشيد دماي فر شما داغ است(350 الي 400)
    اگر اين زمان تا 15 ثانيه طول كشيد دماي فر معمولي است(250 الي 280)
    اگر اين زمان تا 20 ثانيه طول كشيد فر سرد است(200 الي 250)
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

صفحه 2 از 14 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما