نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree392Likes

موضوع: شیرینی شکری

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 36
صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    112
    پسند کرده
    6

    Re: شیرینی گلهای شکری

    شیرینی شکری

    آرد 2 لیوان
    پودر قند 50 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    روغن جامد (من کره استفاده کردم ولی با روغن جامد مزه اش بیشتر شبیه شیرینی بیرون میشه) 80 گرم
    بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    وانیل یا اسانس پرتقال یا هل کمی

    پودر قند و روغن را هم می زنیم سپس تخم مرغ را اضافه می کنیم با وانیل. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و کم کم اضافه می کنیم تا خمیری بدست بیاید. خمیر را 2 ساعت در یخچال استراحت می دهیم. سپس آن را با وردنه نازک باز می کنیم (قطر 0.5 سانت) و با چاقو به شکل مستطیل های کوچک می بریم و در سینی فر می چینیم. رویشان را شکر می پاشیم و کمی پودر پسته. 15 دقیقه در دمای 160.


    دستور از شبکه جام جم با کمی تغییر!
    Andrew, کیجا, Elsanaa و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    279
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    128
    پسند کرده
    1

    Re: شیرینی شکری

    دوستای خوب مامی سایتی سلام

    این تاپیک خیلی خلوته فکر میکنم کسی زیاد شیرینی شکری دوست نداره..
    من شیرینی شکری رو با دستوری که موجود بود درست کردم خمیرش یک مقدار متلاشی میشد و حالت ترک خورده پیدا میکرد. حالا نمیدونم ایراد از کار من بوده یا کلا خمیر شیرینی شکری اینجوریه... وقتیم آماده شد یک مقدار حالت خامی داشت
    اینم عکسش اگر کسی تونست راهنماییم کنه .
    با سپاس
    زندگی لبخند خداست....از لبخند خداوند لذت ببرید....

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    112
    پسند کرده
    6

    Re: شیرینی شکری

    فکر کنم آردتون زیاد بوده. برای من اصلا چنین حالتی پیش نیومد.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    671
    میزان امتیاز
    368
    پسند شده
    8286
    پسند کرده
    7796
    شیرینی شکری

    روغن جامد ..................... 160 گرم
    شکر .............................. 70 گرم
    شربت بار ........................ 1 ق غ
    تخم مرغ ......................... 1 عدد
    وانیل .............................. یک دوم ق چ
    آرد ................................. 300 گرم

    طرز تهیه:
    * روغن را با شکر زده تا نرم شود. (حدودا 4-3 دقیقه با دور متوسط)
    * بعد شربت و تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. (یک دقیقه)
    * آخر سر آرد رو اضافه کنید و با لیسک یا قاشق هم بزنید.
    * خمیر رو جمع میکنیم و در حدی که یکدست بشه ورز میدیم.
    * بعد خمیر در کیسه گذاشته و نیم تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
    * خمیر رو که از کیسه درآوردید به یه کاسه منتقل کنید و یه کمی آب یخ به آن اضافه کنید تا حالت چسبندگی بگیرد. (2-3 قاشق کافیه)
    * خمیر رو بین 2 تا نایلون به قطر 0.5 سانت باز کنید و مستطیل های 2*5 برش بزنید و به سینی فر منتقل کنید.
    * روی شیرینی ها رو سفیده تخم مرغ مالیده و شکر دانه درشت بپاشید. اگه دوست داشتید میتونید یه کمی هم پودر پسته بپاشید.
    * در فر از پیش گرم شده 175 درجه (برای فرهای گازی) و یا 155 درجه (برای فرهای برقی) به مدت حدودا 20-25 دقیقه یا تا زمانیکه زیر شیرینی ها یه کمی طلایی شد بپزید.
    از کتاب "هنر قنادی" آقای چنگیز علی محمدی ممنون از شادی عزیز

    خوش مزه و در عین حال ساده برای عصرونه با چای حسابی چسبید!
    Behjat, LOVE SEPEHR, sara chef و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محبوبه سمنانی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0
    سلام دوستان توی این شیرینی احتیاجی نیست کاغذ روغنی کف سینی بندازیم

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    231
    پسند کرده
    444
    نقل قول نوشته اصلی توسط beloved نمایش پست ها
    باشه من شکری بدون کاغذ روغنی میدرستم خراب شد تقصیر شماهاست
    عزیزم به نظر من اگه کاغذ روغنی بندازی بهتره
    Maryam53 این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محبوبه سمنانی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0
    وااااااااااای چه افتضاحی شد من همه موادو درست ریختم وقتی آرد رو اضافه کردم و با همزن میزدم خمیر مانند نشد پودری شد بعد من با دست خمیرش کردمو گذاشتم دو ساعت تو یخچال بعد درش آوردم تا وردنه رو گذاشتم خمیر خورد شد و بعد شوت شد در سطل آشغالاشکال کار کجا بود یکی بگه به من

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محبوبه سمنانی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0
    مامان بانو جون میشه اندازه موادو به پیمانه بگی

صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما