نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1395Likes

موضوع: کیک کریستال

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 156
صفحه 1 از 20 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    کیک کریستال

    شیوه ای از تزئین کیک که در نهایت کیکی با درخشش الماس به شما تحویل می ده
    در این شیوه از تزئین کیک به وسیله آگار آگار ( یا ژله های مرسوم) تکه های کریستال مانندی تهیه کرده و کیک رو به وسیله اون پوشش می دیم
    به گفته دوستان این شیوه از تزئین درخشش زیادی داره و مناسب جشن ها و مهمانی های خاص شماست
    این زیبایی و درخشش توی عکس ها کمتر خودش رو نشون می ده اما مطمئن باشید میهمانان شما رو شگفت زده خواهد کرد

    نوشین هنرمندمون به مناسبت روز عشق کیک کریستال عشقولانه ای برامون درست کرده
    برای تهیه این کیک از ژله معمولی استفاده کرده تا همه دوستان قادر به تهیه این کیک زیبا باشن

    نقل قول نوشته اصلی توسط nooshin50


    کیک شیفون کاکائوئی درست کردم برش دادم خامه و گردو و موز بین لایه ها گذاشتم.خامه کشی کردم.بعد ژله توت فرنگی دراژه را با 1 لیوان آب درست کردم برشهاب نگینی زدم و سطح کیک رو باهاش پوشوندم چون اینکار زمان بر هست(برای دیواره مخصوصا)ممکنه ژله کمی نرم بشه که کار باهاش سخت میشه پس اگه ذره ای احساس کردید ژله داره نرم میشه دوباره بذارید تو یخچال سفت بشه بعد دوباره کارو ادامه بدید.(توی دستور اصلی این کار رو با آگار آگار انجام داده )من فکر میکنم آگار راحت تر هم به دیوار میچسبه.
    جلوه ش از نزدیک محشر بود.مهمونا از زن و مرد دورش جمع شده بودن . عکس میگرفتن ازش.حتی بعضیا گرفتنش دست و باهاش عکس گرفتن .
    خیلی خوششون اومده بودخدا را شکر مزه ش هم که عالی شده بود....














    الهه(مامان النا), Donya917, مین و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: کیک کریستال

    برای تهیه این کیک با آگار آگار از این دستور استفاده کنید


    150 میلی لیتر شربت شربت ( گل سرخ....نعنا ، آلبالو و ...)
    350 میلی لیتر آب
    1 ق غذاخوری سر پر آگار

    همه رو با هم مخلوط کرده روی حرارت می ذاریم...بعد از جوش اومدن 2 دقیقه صبر می کنیم با هم بجوشه و بعد خاموش می کنیم
    تو یک ظرف می ریزیم طوری که قطرش زیاد نشه...بعد برش های ریز می زنیم و روی کیک می ریزیم
    من فکر می کنم پودر شربت براش خوبه ( گر چه می گن خوردنش ضرر داره اما یک بارش اشکالی نداره :))))
    از این نظر می گم که شفافه...شربت های خونگی به این شفافی نیستن ...مارک آلتونسا و ... رو می گم








    misha_lily, golnare atashin, irandokht216 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: کیک کریستال

    ژله های رژیمی ( بدون قند ) هم شفافیت زیادی دارن ( به دلیل نداشتن شکر افزوده) از اون نوع ژله هم می تونید استفاده کنید






    ayd, 221162, elitanha و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4

    Re: کیک کریستال

    و با سلیقه خوب خودتون می تونید از رنگ ها و طعم های مختلف ( هماهنگ با طعم کیک و ذائقه خودتون ) استفاده کنید





    و...










    misha_lily, irandokht216, gol gol و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5

    Re: کیک کریستال

    نقل قول نوشته اصلی توسط لیلا حا
    ممنون عزیز فقط خیلی باید ریز ریز ژله برش داد؟؟؟؟؟؟ژله بایک لیوان اب گرم قاطی کردین؟؟؟واینکه راحت به سطح کیک چسبیدن؟؟؟؟با رنگهای مختلف کارکنیم خوشکلتر میشه
    دوست عزیز مطالب رو مطالعه کنید توضیحات رو به طور کامل دادم :*
    برای تهیه ژله ، اون رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار آب قرار بدید تا همه ذرات ژله به طور کامل حل بشه و مایع شفافی حاصل بشه
    ayd این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #6

    Re: کیک کریستال

    این هم تزئین سالاد کریستال!!!

    چون ژله های غذایی با ذائقه ما سازگار نیستند از ذکر مواد لازم و طرز تهیه خود داری می کنم ( ترکیب آب مرغ و ژلاتین و ...)

    تصاویر رو برای این اینجا گذاشتم که با جلوه بصری کار با ژله بی رنگ و یا تکه های بزرگ تر کریستال آشنا بشید













    nasrin_63, irandokht216, sara6493 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #7

    Re: کیک کریستال

    nasrin_63, irandokht216, خرسند و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #8
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,799
    میزان امتیاز
    639
    پسند شده
    48029
    پسند کرده
    50283

    ویترین مدال ها

    Re: کیک کریستال



    کیک کریستالی من. با ژله انار درست کردم. کیکش هم کیک موجدار بود. که لینک زیر مربوط به دستور کیک موجداره.
    cake/topic5824-8.html#p1630152
    ببخشید با گوشی عکس گرفتم کیفیتش بد شده. خودش خوشگلتر بود. خیلی راحت و خوشگله به نظر من. منی که خامه کشیم صاف نمیشه این بهترین تزیین هست.

    من ژله رو مثل همیشه با 1 لیوان آب جوش و 1 لیوان آب سرد درست کردم. فقط به پودر ژله کمی پودر ژلاتین اضافه کردم که خیالم راحت باشه از بستنش. بعد داخل 2تا ظرف پیرکس مستطیل( خورشت خوریهای مستطیل هست از اونا منظورمه) ریختم که خیلی ارتفاعش زیاد نباشه. بعد اینکه مطمئن شدم کامل بسته شده ب چاقو ژله رو خطهای عمودی و افقی با فاصله خیلی کم از هم زدم و آروم به وسیله چاقو بلند کردم ژله ها رو. بعضی جاها ژله به ظرف چسبیده بود ولی وقتی روی کیک میذاری معلوم نمیشه که ژلت زیرش صاف نیست. روی کیک هم کمی خامه زدم گذاشتم یخچال که کمی سفت بشه. بعد ژله ها رو کم کم روش چیدم. ولی نیازی به یخچال نبود. چون 2 تا ظرف بود. اولی که میخواست شل بشه تمومشو چیده بودم. بعد ظرف دوم رو از یخچال در آوردم و باز همونجوری داخل ظرف برشهای عمودی و افقی نزدیک هم زدم و برداشتم ژله ها رو و روی خامه ها گذاشتم. کار سختی نیست.

    اینم عکسای با دوربین دیجیتال گرفتم:رنگ اصلیش توی این عکسا معلوم میشه.


    H.a.m.s.a.y.e, misha_lily, houri.jon و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


صفحه 1 از 20 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما