نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree182Likes

موضوع: شیرینی پفکی کنجدی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 31
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    شیرینی پفکی کنجدی



    طرز تهیه ی این شیرینی مثل شیرینی پفکی گردوییه
    شیرینی (پفک) گردویی


    و درست مثل پفک گردویی اگر زرده و وانیل به اندازه هم زده شوند شیرینی شما در فر باز نخواهد شد و همچنین
    بوی تخم مرغ هم نخواهد داد.
    بسیار خوش طعمه
    و یه نکته ی دیگه اینکه کجندهای موجود در بازار معمولا تلخ هستند.
    البته کنجدهای ایرانی این تلخی رو ندارند ولی رنگشون سفید نیست و به همین دلیل بیشتر کسانیکه که میخوان در شیرینی پزی از کنجد استفاده کنند از کنجدهای وارداتی که سفید رنگ هستند استفاده میکنند که متاسفانه تلخ مزه هستند.
    برای همین من این کنجد سفید رو کمی تف دادم که تلخی اون گرفته شد.
    البته تف دادن فقط در حدی بود که رنگ کنجدها کمی تغییر کرد.

    مواد لازم:
    برای 100 تا 120 عدد
    زرده تخم مرغ...........6 عدد
    پودر قند.............220 گ
    وانیل...........1/4 ق چ
    کنجد............225 گ
    خلال پسته برای تزئین
    روش تهیه:

    (من با 1/2 مواد درست کردم)
    ابتدا زرده و وانیل رو با همزن حسابی میزنیم





    بعد پودر قند را اضافه میکنیم



    دقت کنید که در این مرحله زرده و پودر قند باید به اندازه ای زده شوند که کاملاً کشدار و سفید شوند



    در آخر هم کنجدها رو اضافه میکنیم



    کف سینی رو کاغذ روغنی پهن میکنیم
    و با قاشق چایخوری از مواد برداشته و روی سینی میریزیم و برای تزئین هم یک خلال پسته روی هر شیرینی می گذاریم



    دمای فر...........150 سانتیگراد زمان پخت...........7 دقیقه( این زمان در فرهای مختلف متفاوت است)

    بعد از پخت



    همونطور که میبینید کاملا پف کرده و بعد از سرد شدن هم همچنان پفکی هست





    منبع: هنر آشپزی شماره 83(مرضیه جمشیدیان)
    mami mahdis, پرپرک, مامان غزل و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  2. #2
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1045
    پسند شده
    29157
    پسند کرده
    17414

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی پفکی کنجدی

    این شیرینی خوشمزه رو من با یک ششم مواد درست کردم که 10 شیرینی شد .آخه باید بتونم این شیرینی های که درست میکنم به خورد اهل خونه بدم و تموم بشه تا برم سراغ شیرینی بعدی
    عاشق کنجد هستم وطعم این رو از پفکی گردو بیشتر دوست داشتم
    راحله جون شیرینی من همون موفعیکه با قاشق تو سینی میذاشتم پخش میشد واسه همین کم پف کرد و نازک شد به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه ؟کم هم زدم یا غلظت موادم کم بود؟
    اینم بگم وقتی پودر قند رو ریختم و هم زدم به سفیدی مال شما نشد تقریبا 4دقیقه هم زدم باید بیشتر هم می زدم؟

    مامان غزل, sara chef, -sania- و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  3. #3
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: شیرینی پفکی کنجدی

    بهجت جون خیلی گلی
    خوش به حال دختراتون با این مامان بسیار هنرمند.
    عزیزم همونطور که گفتم هر چه بیشتر زرده و پودر قند رو بزنید سفتتر میشن
    من حدود 8 دقیقه زرده و پودر قند رو زدم که حسابی کشدار و غلیظ شده بود و همونطوری که دیدید اصلا باز نشد و همچنان پفکی موند
    ..
    مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطمه زهرایی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    455
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    265
    پسند شده
    7464
    پسند کرده
    6501

    Re: شیرینی پفکی کنجدی

    سلام دوستان عزیز خواستم از 1 تجربه بگم براتون من پفک کنجدی رو هم با زرده و هم با سفیده درست کردم نتیجش رضایت بخش بوده و تو هر دوش هم حسابی پف کرد و بالا اومد
    مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1045
    پسند شده
    29157
    پسند کرده
    17414

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی پفکی کنجدی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sheytunak
    بهجت جون شما از چه کنجدی استفاده کردید و نتیجه طعم کنجد چی بود؟
    شیطونک جون من از همین کنجدهایی که سفیدن استفاده کردم
    راستش من طعم تلخی حس نکردم یا شاید هم از بس از اینها خوردیم ذائقه مون عادت کرده
    کنجد رو تفت ندادم ولی این دفعه میخوام اینکار رو بکنم فکر کنم مزه اش بهتر بشه
    باران67 و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  6. #6
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: شیرینی پفکی کنجدی

    نقل قول نوشته اصلی توسط pariyan
    من این شیرینی را با نصف مواد درست کردم. مواد را تاجایی زدم که سفید و کشدار شد (مثل شکل) ولی به محض اینکه با قاشق گذاشتم داخل سینی پهن شد و بهم چسبید، یعنی باز هم باید بیشتر میزدم؟

    برای مدت پختش هم بیشتر از 7 دقیقه گذاشتم چون فرم مشکل داره و برای پخت کیک معمولا دوبرابر زمان قید شده در دستور باید بزارم بمونه، بعد از 10دقیقه یکیشو امتحان کردم داخلش نپخته بود منم گزاشتم بیشتر بمونه که باعث شد رنگش عوض بشه
    البته مریم جان قبلا گفته بودن که با دست زدن به شیرینی نمیشه فهمید پخته یا نه چون بعد پخت سفت تر میشن ایا این موضوع درمورد این شیرینی هم صدق میکنه؟ ایا همون موقع که داخلش خیس بود باید خاموش میکردم؟
    مزش خیلی خوب بود
    ممنون از راحله عزیز
    دوست عزیز
    اگر مواد به اون غلظت لازم رسیده باشه توی فر باز نمیشه شاید مدت زدن زرده و پودر قند کافی نبوده.
    در مورد پخت هم این شیرینی و پفک گردویی وقتی هنوز گرمه به نظر میاد که کمی داخلش حالت تَری داره ولی با خنک شدن شیرینی این حالت هم از بین میره.
    و اگه کمی بیشتر داخل فر بمونه زود تغییر رنگ میده
    ejeh gol و باران67 این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی پفکی کنجدی

    در مورد مدت پخت پفک (گردویی)،من به توصیه ی نجما جون که گفتن " هر موقع برق روی شیرینی از بین رفت،آمادست" عمل می کنم و همیشه خوب در میاد خدا رو شکر.
    titish khanoom, MaryamYas و ejeh gol این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۵
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی پفکی کنجدی

    شیرینی من که خیلی خوشمزه بود. پفش هم خوب بود

    اما بعضیاش سوراخ شدن. میشه راهنماییم کنین و دلیلشو بگید؟

    ejeh gol و باران67 این نوشته را پسندیده.
    اگر تمام شب برای دیدن خورشید گریه کنی لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد! شکسپیر

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما