نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree32Likes
  • 5 Post By یاس کبود
  • 3 Post By یاس کبود
  • 2 Post By مرمری
  • 5 Post By karena
  • 5 Post By سین سین
  • 5 Post By باران67

موضوع: شیرینی آنجل آیز

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narbella آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,076
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    433
    پسند کرده
    2031

    شیرینی آنجل آیز

    تا مریم جون بیان دستور این شیرینی بزارن یه من یه دستور این شیرینی از نت دیدم و ترجمه کردم

    آرد 120 گرم کره 75 گرم زرده تخم مرغ یک عدد پودر شکر 35 گرم وانیل شکری یک قاشق چایخوری نمک 1 پینچ نصف پوست لیموی رنده شده مارمالاد تمشک 3/4 پیمانه

    طرز تهیه : آرد و کره و پودر شکر و وانیل و رنده پوست پرتقال به اضافه زرده تخم مرغ باهم دیگه مخلوط می کنیم تا به شکل خمیر شود. خمیر در جای سرد به مدت یکساعت قرار میدیم.

    گلوله های کوچکی از خمیر درس میکنیم و در سینی فر آماده شده ( روی آن کاغذ روغنی کشیده شده ) قرار میدیم وسط هرکدام از این توپ ها یا گلوله ها یک سوراخ یا حفره با استفاده از انگشت کوچک ایجاد می کنیم و درون آن را با مارمالاد تمشک ( یا هر مارمالاد دیگر ) پر می کنیم .
    در فر در دمای 200 درجه بمدت 15 دقیقه آنها را قرار میدهیم.
    بعد از اینکه شیرینی ها سرد شدند روی مارمالادها را با شکلات ذوب شده میپوشانیم

  2. #2
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: شیرینی آنجل آیز

    شیرینی آنجل ایز angels eyes
    منبع:هنر آشپزی شماره 65 لیلا کردبچه



    مواد لازم:
    آرد............250 گرم
    بکینگ پودر................1 ق چ
    شکر دانه ریز..............100 گرم
    وانیل................1/2 ق چ
    نمک...............1/4 ق چ
    زرده تخم مرغ.............3 عدد
    کره یا مارگارین..............150 گرم

    برای تزئین:
    سفیده.........2 عدد
    بادام خرد شده...........75 گرم
    مارمالاد.............به میزان لازم

    روش تهیه:

    آرد و bp شکر و نمک و وانیل را با هم مخلوط می کنیم.



    زرده ها و کره را افزوده



    و با دست مواد را با هم مخلوط میکنیم



    کمی ورز میدهیم تا چسبندگی خمیر از بین برود
    خمیر را در نایلون گذاشته و مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت می دهیم
    سپس به اندازه یک فندق از خمیر برداشته و کف دست گلوله می کنیم



    در سفیده غلطانده



    و در بادام خرد شده نیز میغلطانیم



    در سینی فر گذاشته و به کمک ابزار و یا انگشت وسط شیرینی را گود می کنیم





    دمای فر...............180 سانتیگراد زمان پخت...............15 دقیقه(این زمان در فرهای مختلف متفاوت هست)

    بعد از خنک شدن وسط شیرینی ها را با مارمالاد پر می کنیم






    من نیمی از شیرینی ها رو به جای بادام خرد شده در پودر نارگیل غلطوندم و اتفاقاً خوشمزه هم شد



    به گفته ی خانم لیلا کرد بچه این شیرینی 2 تا 3 هفته در یخچال و دمای محیط ( البته داخل ظرفی با درب محکم) ماندگاری دارد.
    همچنین بسیار تردتر و لطیف تر از اسکار است.
    باران67, گیتار, hengamehh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  3. #3
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: شیرینی آنجل آیز

    نقل قول نوشته اصلی توسط (ziba) نمایش پست ها
    با تشکر از راحله جون
    اگه شکر دانه ریز نداشتیم میشه پودر قند استفاده کنیم؟

    زیبا جون فکر میکنم اشکالی نداشته باشه.
    چون وقتی این شیرینی رو گلوله میکردم دانه های شکر به خوبی حس میشدند و دوباره که بخوام این شیرینی رو درست کنم از پودر شکر استفاده خواهم کرد.
    (ziba), گیتار و باران67 این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی آنجل آیز

    من این شیرینی رو دیشب درست کردم ولی متاسفانه تو فر وا رفتو شکلشو از دست داد
    موقع ورز دادن سعی کردم زیاد ورز ندم البته تو فر وقتی وا رفت کره پس نداد

    بعد از استراحت تو یخچال داشتم کلولش میکردم که پسرم از خواب بیدار شد تا بخوابونمش نیم ساعتی طول کشی روش نایلون انداختم ولی تو یخچال نزاشتم یعنی این دلیلش میتونه باشه

    در ضمن روش کمی ترده و لی وسطش نرمه من تو نارگیل زدم شبیه شیرینی نارگیلی شده (نان نارگیلی )

    حرارت فر کمی کمتر لز 180 بود

    عکسشم میزارم ممنون میشم راهنمایین کنید

    در ضمن برخیش به سبنی چسبیده بودن






    نقل قول نوشته اصلی توسط یاس کبود نمایش پست ها
    مرمری جون
    منم این شیرینی رو که درست کردم بعد از پخت کمی وا رفت و به گردی قبل از پخت نبود ولی همونطور که توی عکس پیداست ظاهرش تغییر چندانی نداشت.
    در مورد بافت شیرینی هم باید بگم درست مثل شیرینی اسکاره و هم داخل و هم بیرونش کاملاً ترده.
    علت چسبندگی هم وجود سفیده ای هست که شیرینی توی اون غلطونده میشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط مرمری نمایش پست ها
    ببخشید باز میپرسم به نظر شما علت نرم موندش چی هست یعنی کامل نپخته بوده ممنونم من بی تجربه هستم خیلی لطف میکنید منو راهنمایی میکنید
    نقل قول نوشته اصلی توسط یاس کبود نمایش پست ها
    مرمری عزیز
    احتمالاً یا پخت شیرینی کامل نبوده و زود از فر خارج کردین و یا حرارت فر زیاد بوده و اطراف شیرینی ها زود پختن و داخلشون کامل نپخته
    باران67 و گیتار این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    خونه عزیزم:مامی سایت
    نوشته ها
    337
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    76
    پسند کرده
    12

    Re: شیرینی آنجل آیز

    اینم شیرینی من

    عالی بود مرسی
    ••خدا جونم ممنونتم...

    ... خدا جونم شکرت** ...

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    karena آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    نوشته ها
    609
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1015
    پسند کرده
    863

    Re: شیرینی آنجل آیز

    اینم شیرین من مقداریش رو توی پودر نارگیل زدم ولی با بادام خوشمزه تر بود
    m1361, گیتار, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سین سین آواتار ها
    سمیه سبحانی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
    محل سکونت
    دورتموند
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    131
    پسند شده
    1500
    پسند کرده
    39
    نام: IMG-20170206-WA0014.jpg نمایش: 940 اندازه: 105.0 کیلو بایت
    شیرینی انجل ایز *
    مواد لازم:
    آرد............250 گرم
    بکینگ پودر................1 ق چ
    شکر دانه ریز..............100 گرم
    وانیل................1/2 ق چ
    نمک...............1/4 ق چ
    زرده تخم مرغ.............3 عدد
    کره یا مارگارین..............150 گرم

    برای تزئین:
    سفیده.........2 عدد
    بادام خرد شده...........75 گرم
    مارمالاد.............به میزان لازم

    روش تهیه:

    آرد و bp شکر و نمک و وانیل را با هم مخلوط می کنیم.

    زرده ها و کره را افزوده

    و با دست مواد را با هم مخلوط میکنیم

    کمی ورز میدهیم تا چسبندگی خمیر از بین برود
    خمیر را در نایلون گذاشته و مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت می دهیم
    سپس به اندازه یک فندق از خمیر برداشته و کف دست گلوله می کنیم

    در سفیده غلطانده

    و در بادام خرد شده نیز میغلطانیم

    در سینی فر گذاشته و به کمک ابزار و یا انگشت وسط شیرینی را گود می کنیم

    دمای فر...............180 سانتیگراد زمان پخت...............15 دقیقه(این زمان در فرهای مختلف متفاوت هست)

    بعد از خنک شدن وسط شیرینی ها را با مارمالاد پر می کنیم

    من شیرینی ها رو به جای بادام خرد شده در کنجد غلطوندم و اتفاقاً خوشمزه هم شد
    قانع, *هما*, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    شیرینی آنجل آیز نوروز 1395




    با دستور راحله ی عزیزم

    شیرینی آنجل آیز


    نکات:


    این شیرینی نیاز به همزن نداره و به سادگی تهیه میشه.
    ظاهر فوق العاده زیبایی داره و طعم اون هم به نسبت سادگیش قابل قبول و خوبه

    -من از پودر قند استفاده کردم.


    -به خاطر غلطاندن تکه های خمیر در سفیده،خیلی راحت تره که کف سینی کاغذ روغنی نندازیم چون ممکنه به کاغذ بچسبه
    پس داخل سینی شیرینی بدون کاغذ روغنی و با فاصله بذارین چون داخل فر افزایش حجم داره
    اگه احیانا بعد از پخت دیدین به سینی چسبیده بود با یه کارد که بزنین زیرش به راحتی جدا میشه


    -شیرینی داخل فر افزایش حجم داره پس گلوله ها رو کوچکتر از اندازه ی دلخواهتون بگیرین و قبل از اینکه سینی رو داخل فر بگذارین اون رو به مدت یک ربع داخل یخچال بگذارین تا احتمال دفرمه شدن شیرینی داخل فر کمتر بشه.

    -به خمیر ورز زیادی ندین تا داخل فر دفرمه و زشت نشه.

    -من گلوله های 13 گرمی از خمیر گرفتم که 45 عدد شیرینی بهم داد منتها به نظرم گلوله های 10 گرمی بگیریم بهتر و خوش خوراک تر هست و بیشتر مناسب شیرینی نوروزی هست چون شیرینی داخل فر افزاش سایز میده


    -شیرینی ها رو میتونین داخل انواع مغزها و یا پودر نارگیل و یا حتی کنجد بزنین . لزوما نباید داخل بادام خرد شده بزنین.

    -ممکن هست بعد از پخت مشاهده کنین که حفره ها به خاطر افزایش حجم شیرینی از بین رفتن،
    در این حالت همون موقعی که شیرینی رو از فر در میارین و تا داغ هست باز با ابزار داخل شیرینی حفره بزنین.
    من با کمک چوب مخصوص شیرینی ساق عروس داخل شیرینی ها حفره میزنم.
    از چوب بستنی اسپیرال دایتی هم میتونین استفاده کنین و یا هر چیز دیگری که در دسترستون هست


    -بافت شیرینی ترد هست ولی به خاطر اینکه بدون همزدن کره مواد با دست مخلوط میشن عطر و طعم کره خیلی محسوس هست و شخصا خیلی این حالتش رو نپسندیم.






    -من شیرینی ها رو داخل بادام خرد شده زدم
    بعد از پخت روی شیرینی پودر قند الک کردم، داخل حفره ی وسط شیرینی بریلو با طعم تمشک ریختم و یه خلال پسته گذاشتم.
    این شیرینی ظاهری بسایر بسیار زیبا و شیک داره


    برای اطلاع در خصوص نکات مربوط به شیرینی های نوروزی لینک های زیر را مطالعه بفرمایید:

    نکات مربوط به شیرینی های نوروز

    شورتنینگ یا روغن صاف قنادی



    سین سین, RE79EL, zakizadeh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما