نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
-
۱۳۹۱/۱۱/۱۲, ۰۱:۴۱ بعد از ظهر #1مدیر انجمن
- راحله نبوی
- محل سکونت مشهد
- نوشته ها 567
- میزان امتیاز
- 400
- پسند شده
- 7368
- پسند کرده
- 1389
عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷کوکی چیپس شکلاتی با شکر قهوه ای
منبع: هنر آشپزی شماره 31 گلریز کاوه
این شیرینی بافتی کاملا بیسکوییتی داره
مواد لازم:
کره...........125 گرم
شکر قهوه ای...........280 گرم
وانیل............1/4 ق چ
تخم مرغ............2عدد
جوش شیرین.........1 ق چ
آرد............310 گرم
شکلات چیپسی...........300 گرم
روش تهیه:
سینی فر را چرب کنید
کره و شکر قهوه ای و وانیل را با همزن بزنید تا به شکل خمیر لطیفی درآید
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن مواد را خوب با همزن بزنید
با قاشق فلزی آرد و جوش شیرین را با مواد مخلوط کنید
و در آخر هم شکلات چیپسی را اضافه کنید
از مواد با قاشق مربا خوری برداشته و در سینی بگذارید
دمای فر............180 سانتیگراد زمان پخت...........12 تا 15 دقیقه( این زمان در فرهای مختلف متفاوت هست)
این نیز بگذرد......
-
۱۳۹۳/۱۲/۲۳, ۰۱:۴۸ قبل از ظهر #2مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,808
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 96021
- پسند کرده
- 81129
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
راحله عزیزم ممنونم
نکات:
-رنگ شیرینی و درجه تیره یا روشن بودنش به نوع شکر قهوه ای مصرفی مربوط هست .همینجور که میبینین شکر من از نوع روشن هست و رنگ کوکی من روشن شده
-بیسکویتی و خوشمزه ست.فوق العاده عالی و خوشمزه.
-حتما میزان کمی از خمیر رو داخل سینی بذارین و با فاصله ،تا کوکی های متناسب تحویل بگیرین.
-من در مورد این کوکی بافت بیسکویتیش رو خیلی بیشتر ترجیح میدم و کمی بیشتر داخل فر نگه میدارم در حدی که کمی کناره های کوکی تغییر رنگ بده
-مقدار شکر دستور زیاده و شکلات چیبسی هم باز به میزان زیاد داخل دستور هست.
به نظرم اگه شکلات چیبسی تلخ استفاده بشه کوکی طعم فوق العاده ای خواهد داشت .
چون من که با شکلات چیبسی شیرین درست کردم در حالی که خوشم اومد ازش ولی به دلیل شیرینی زیاد اصلا دلم نخواست که دومیشو بخورم!
طراحی سایت تخصصی و برسی اصول لازم برای انجام آن ...
رفع مشکلات کامپیوتری شما