نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree16Likes
  • 2 Post By یاس کبود
  • 9 Post By باران67

موضوع: کوکی چیپس شکلاتی با شکر قهوه ای

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    کوکی چیپس شکلاتی با شکر قهوه ای

    منبع: هنر آشپزی شماره 31 گلریز کاوه

    این شیرینی بافتی کاملا بیسکوییتی داره

    مواد لازم:
    کره...........125 گرم
    شکر قهوه ای...........280 گرم
    وانیل............1/4 ق چ
    تخم مرغ............2عدد
    جوش شیرین.........1 ق چ
    آرد............310 گرم
    شکلات چیپسی...........300 گرم
    روش تهیه:
    سینی فر را چرب کنید
    کره و شکر قهوه ای و وانیل را با همزن بزنید تا به شکل خمیر لطیفی درآید



    تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن مواد را خوب با همزن بزنید





    با قاشق فلزی آرد و جوش شیرین را با مواد مخلوط کنید



    و در آخر هم شکلات چیپسی را اضافه کنید



    از مواد با قاشق مربا خوری برداشته و در سینی بگذارید



    دمای فر............180 سانتیگراد زمان پخت...........12 تا 15 دقیقه( این زمان در فرهای مختلف متفاوت هست)

    باران67 و m1361 این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  2. #2
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها



    راحله عزیزم ممنونم

    نکات:

    -رنگ شیرینی و درجه تیره یا روشن بودنش به نوع شکر قهوه ای مصرفی مربوط هست .همینجور که میبینین شکر من از نوع روشن هست و رنگ کوکی من روشن شده

    -بیسکویتی و خوشمزه ست.فوق العاده عالی و خوشمزه.
    -حتما میزان کمی از خمیر رو داخل سینی بذارین و با فاصله ،تا کوکی های متناسب تحویل بگیرین.
    -من در مورد این کوکی بافت بیسکویتیش رو خیلی بیشتر ترجیح میدم و کمی بیشتر داخل فر نگه میدارم در حدی که کمی کناره های کوکی تغییر رنگ بده

    -مقدار شکر دستور زیاده و شکلات چیبسی هم باز به میزان زیاد داخل دستور هست.
    به نظرم اگه شکلات چیبسی تلخ استفاده بشه کوکی طعم فوق العاده ای خواهد داشت .
    چون من که با شکلات چیبسی شیرین درست کردم در حالی که خوشم اومد ازش ولی به دلیل شیرینی زیاد اصلا دلم نخواست که دومیشو بخورم!
    هستی ساغر, پرنسس.م, zardin و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما