نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree656Likes

موضوع: شیرینی نعلی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 130
صفحه 1 از 17 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    شیرینی نعلی

    شیرینی نعلی یک شیرینی واقعاً ترد و خوشمزه س و بهتون این اطمینان رو میدم که از پختش پشیمون نخواهید شد!



    مواد لازم:
    آرد.............2 پیمانه
    کره..............یک پیمانه
    پودر بادام ..............2 ق غ
    پودر قند...............1/2 پیمانه
    زرده تخم مرغ............2 عدد
    وانیل یا رنده ی پوست پرتقال..............به میزان لازم

    روش تهیه:
    ابتدا کره و پودر قند رو با همزن میزنیم تا سفید و یکدست شوند



    سپس زرده و وانیل و یا رنده ی پوست پرتقال رو اضافه کرده و هم میزنیم



    بعد پودر بادام



    و در نهایت آرد را روی مواد الک میکنیم


    مواد را با هم مخلوط کرد و به کمک دست کمی ورز می دهیم
    این خمیر به دلیل وجود کره نیاز به ورز زیادی ندارد چون به روغن میفتد و شیرینی ها وقتی در فر قرار میگیرند شکل خودشون رو از دست خواهند داد

    روی سطح کار رو کمی آرد می پاشیم و کمی از خمیر برداشته و به صورت لوله در می آوریم



    و سپس به اندازه ی دلخواه برش داده و به شکل نعل در می آوریم



    و درون سینی فر قرار می دهیم



    بعد از پخت این شیرینی کمی پف خواهد کرد



    این خمیر قابلیت داره تا به اشکال مختلف در بیاد
    مثلا میتونید خمیر رو باز کنید و اونو قالب بزنید
    فقط باید روی خمیر رو نایلون بکشید و بعد به کمک وردنه خمیر رو باز کنید





    دمای فر.............150 سانتیگراد زمان پخت............20 دقیقه(در فرهای مختلف این دما متفاوته)

    بعد از پخت و خنک شدن نیمی از شیرینی ها رو در شکلات ذوب شده فرو کرده و کمی پودر پسته برای تزئین نهایی روی اونا بپاشید







    چون میخواستم شیرینی کمی تیره تر باشه از دو قاشق سوپخوری گلدن سیروپ استفاده کردم



    روش تهیه ی گلدن سیروپ رو در اینجا گذاشتم

    dessert/topic5274-40.html#p853835

    یک نکته: برای اینکه شیرینی زیاد طعم کره نداشته باشه 1/2 پیمانه کره و 1/2 پیمانه روغن قنادی استفاده کردم
    مامان غزل, fateme67, aydaa و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  2. #2
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: شیرینی نعلی

    نقل قول نوشته اصلی توسط karena نمایش پست ها
    راحله جان عالیه عزیزم
    فقط میشه بگی با این مواد چه تعداد شیرینی میده؟؟؟

    شرمنده عزیزم شیرینی ها رو نشمردم شاید حدود 50 تا بشه بازم دقیقشو نمیدونم


    نقل قول نوشته اصلی توسط (ziba) نمایش پست ها
    بسیار ممنون عالی بود
    میشه مقدار مواد رو به گرم هم بگین
    مخصوصا کره پیمونه کردنش سخته
    زیبا جون
    من از پیمانه استفاده کردم و به گرم نمیدونم چقدر میشه.
    در مورد پیمانه ی کره اگه کره کاملا نرم شده باشه خیلی راحت میشه با پیمانه اندازه گیریش کرد.


    نقل قول نوشته اصلی توسط mehr bano
    سلام راحله جون.از آموزش خوبت ممنونم.آیا ممکنه به جای گلدن سیروپ از عسل استفاده کرد؟متشکرم
    بله عزیزم میشه از عسل استفاده کرد.


    نقل قول نوشته اصلی توسط -زيبا-
    بسیار ممنون عالی بود
    میشه مقدار مواد رو به گرم هم بگین
    مخصوصا کره پیمونه کردنش سخته
    طبق جدول مقياسهاي شف طيبه عزيزهرپيمانه كره225 گرمه.

    http://www.cheftayebeh.ir/2011/12/blog-post_31.htm


    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh
    راحله جون در مورد ماندگاری و نحوه نگهداریشون هم می فرمایید ممنون
    عزیزم این شیرینی هم مثل همه ی شیرینی های خشک در ظرف در بسته نگهداری میشه
    در مورد زمان نگهداری هم باید بگم الان یک ماهه که این شیرینی رو پختم و در ظرف کاملا در بسته و خارج از یخچال نگه داشتم و هیچ تغییری در شکل ظاهر و مزه ی این شیرینی ایجاد نشده .
    مامان غزل, tinaa و باران67 این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    0

    Re: Re: شیرینی نعلی

    سلام میشه بفرماید کره گیاهی یا حیوانی
    کلا در دستورها هر وقت کره رو دیدیم منظور کدام یکی هست?
    فرمودید نیمی کره نیمی روغن استفاده کردین از اون قانون کم کردن میزان روغن در موقع جایگزینی با کره استفاده کردین یا خیر
    ممنونم

  4. #4
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: Re: شیرینی نعلی

    تا اونجائیکه من میدونم ما یه کره داریم که تو همه سوپر ماکتها می فروشند








    و یه مارگارین باز تا اونجائیکه من میدونم مارگارین دو تا مارک بیشتر نداره و یکی سوپر طلائی که تو بسته بندی طلائی رنگه و یکی هم مهگل






    مارگارین ها گیاهی هیدروژنه هستند و از نظر ارزش غذائی از کره پایین ترند ... و قیمتشون هم خیلی ارزون تر از کره است
    میزان مصرف کره و مارگارین تو همه دستورها مثل همه و جایگزینیش فقط و فقط به خودتون و ذائقه تون و جیبتون بستگی داره

    به طور کلی چون کره و مارگارین تو بافتش آب داره وقتی میخواهید به جاش روغن صاف یا روغن جامد اضافه کنید معمولا" باید از هر 100 گرم 20 گرمش رو کم کنید

    ولی بازهم تکرار میکنم کره حیوانی گیاهی و....... و مارگارین میزانش تو شیرینی ها یکسانه و تغییری نمیکنه .
    مامان غزل, hengamehh, monaaa و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    389
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    265
    پسند کرده
    0

    Re: Re: شیرینی نعلی

    منم این شیرینی رو درست کردم وبا قالبهای مختلف خیلی خوشمزه بود .....ممنون راحله جون
    حتما برای عید هم درست میکنم چون خمیر خوش فرمی داشت


    مامان غزل, hasti68, باران67 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آشپز خونه صورتی من
    http://sarashpazsorati.blogfa.com/

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    41
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    2

    Re: Re: شیرینی نعلی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam53
    تا اونجائیکه من میدونم ما یه کره داریم که تو همه سوپر ماکتها می فروشند





    و یه مارگارین باز تا اونجائیکه من میدونم مارگارین دو تا مارک بیشتر نداره و یکی سوپر طلائی که تو بسته بندی طلائی رنگه و یکی هم مهگل





    مارگارین ها گیاهی هیدروژنه هستند و از نظر ارزش غذائی از کره پایین ترند ... و قیمتشون هم خیلی ارزون تر از کره است
    میزان مصرف کره و مارگارین تو همه دستورها مثل همه و جایگزینیش فقط و فقط به خودتون و ذائقه تون و جیبتون بستگی داره

    به طور کلی چون کره و مارگارین تو بافتش آب داره وقتی میخواهید به جاش روغن صاف یا روغن جامد اضافه کنید معمولا" باید از هر 100 گرم 20 گرمش رو کم کنید

    ولی بازهم تکرار میکنم کره حیوانی گیاهی و....... و مارگارین میزانش تو شیرینی ها یکسانه و تغییری نمیکنه .

    مريم جان من امروزازهايپريه نوع كره گياهي بامارك كالين خريدم.دربسته بنديهاي 250 و50 گرمي.ازافرادي كه درحال برداشتن اين نوع كره بودن پرس وجوكردم خيلي تعريف كردن.انشالله تاآخرهفته ازش استفاده ميكنم.گفتم اسمش رواينجابگم شايدبه درددوستان بخوره.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges goli آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    1,441
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    279
    پسند کرده
    54

    Re: Re: شیرینی نعلی

    کمک فوری
    من الان این شیرینی رو درست کردم البته نصف مواد کره رو طبق گفته دوستان وزن کردم 110 گرم که نصف پ باشه ولی مخلوطم اصلا خمیری نشده کاملا کره ایه شل و وله نمیشه تو دست کاریش کرد چیکار کنم؟؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط narges goli نمایش پست ها
    خودم یه جوری درستش کردم یکم پودر قند و ارد بهش زدم نمیدونم چه جوری بشه الان تو فرن
    نقل قول نوشته اصلی توسط narges goli نمایش پست ها
    شیرینی ها پخت ولی
    کمی ترک دارن که فکر کنم بخاطر کم ورز دادنه و کمی هم پخش شدن البته زیاد نه که فکر کنم مال چرب بودن و روغنی بودنه
    فکر نمیکنین کره ی این دستور زیاده؟؟؟؟
    اپ کره با 2 پ ارد ؟؟
    راستی شکلاتم هم خوب روووون نشد چرا؟ من بن ماری ذوبش کردم و حتی کمی روغن مایع هم توش زدم
    اینم بگم که چون شکلات تخته ای نداشتم از شکلاتهای بسته بندی کوچیک چندتا باز کردم و ریختم بخاطر اونه؟؟؟؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط `لعیا` نمایش پست ها
    با تشکر از یاس کبود عزیز بابت همه دستورهای خوبشون
    نرگس جون منم مشکل شما رو داشتم کره و روغن قنادی رو نصف نصف ریختم ولی بازم بنظرم خیلی طعم کره داشت با اینکه خیلی هم کم ورز دادم موقع نعلی کردن ترک میخورد مجبور شدم فقط قالب بزنم
    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک نمایش پست ها
    نرگس جون شکلات بسته بندی کوچیک ها به درد اینکارها نمیخوره.من امتحان کردم و خوب آب نمیشدن
    روزهای خوب تو راهه

  8. #8
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: Re: شیرینی نعلی

    نقل قول نوشته اصلی توسط narges goli
    شیرینی ها پخت ولی
    کمی ترک دارن که فکر کنم بخاطر کم ورز دادنه و کمی هم پخش شدن البته زیاد نه که فکر کنم مال چرب بودن و روغنی بودنه
    فکر نمیکنین کره ی این دستور زیاده؟؟؟؟
    اپ کره با 2 پ ارد ؟؟
    راستی شکلاتم هم خوب روووون نشد چرا؟ من بن ماری ذوبش کردم و حتی کمی روغن مایع هم توش زدم
    اینم بگم که چون شکلات تخته ای نداشتم از شکلاتهای بسته بندی کوچیک چندتا باز کردم و ریختم بخاطر اونه؟؟؟؟
    نرگس جون
    این یه دستور قدیمیه که خواهرم داشت و مقدار کره همون یک پیمانه س.
    در مورد ترک خوردن هم بعضی از شیرینی های منم ترک میخوردن که با کمی ورز دادن از بین میرفتن.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

صفحه 1 از 17 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما