نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree28Likes

موضوع: شیرینی گردوئی با سفیده تخم مرغ

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 13
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    شیرینی گردوئی با سفیده تخم مرغ

    ممنونم مریم جونم
    سلام دوستان هنرمندم

    دستور این شیرینی رو خیلی قبل تر از سایت سفره خونه برداشتم و چون شیرینی خوشمزه ای بود دوست دارم این تجربه رو همبا شما عزیزان شریک باشم



    مواد لازم:
    گردوی خرد شده..............250 گرم
    شکر..........400 گرم
    سفیده...............4 عدد
    وانیل ............1/2 ق چ
    روش تهیه:
    ابتدا گردو و شکر رو با هم مخلوط میکنیم


    .

    بعد دو تا از سفیده ها رو اضافه کرده



    و مخلوط میکنیم (من با قاشق معمولی مخلوطشون کردم) و 5 دقیقه بهشون استراحت میدیم تا گردوها کمی مرطوب شوند



    بعد از 5 دقیقه 2 سفیده ی دیگر را اضافه کرده و به همراه وانیل با بقیه ی مواد مخلوط میکنیم



    و در یک مکان گرم ( مثل فر ولرم که فقط گرماشو با دست میشه حس کرد) قرار میدیم
    و 5 دقیقه یدیگه هم صبر میکنیم تا مواد نرم شوند
    سپس همه ی مواد رو داخل غذا ساز ریخته و با هم مخلوط میکنیم
    در این زمان خمیر نرمی به دست خواهد آمد



    کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و از خمیر گردویی به اندازه ی دلخواه( من از قاشق مربا خوری استفاده کردم)
    برداشته و با فاصله در سینی میریزیم



    دمای فر...........150 سانتیگراد زمان پخت...........20 دقیقه

    بعد از پخت وقتی شیرینی ها خنک شدند با احتیاط از کاغذ جدا میکنیم





    نوش جون!
    Maryam53, باران67, سوهی و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  2. #2
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: شیرینی گردوئی

    نقل قول نوشته اصلی توسط pariyan نمایش پست ها
    سلام عزیزم ممنون از دستوری که گذاشتی
    فقط اینطور که توی عکس مشخصه شکر پودر نشده درسته؟

    نه عزیزم چون توی دستور هم اشاره ای به پودر شدن شکر نبود منم از شکر دانه ریز استفاده کردم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  3. #3
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: شیرینی گردوئی

    نقل قول نوشته اصلی توسط -زيبا-
    میشه تو قیف بریزیم و بعد روی کاغذ شکوفه بزنیم که منظم تر بشه؟؟
    زیبا جون
    این خمیر برای استفاده در قیف کمی سفته . البته خودم امتحان نکردم ولی فکر میکنم استفاده از قاشق راحتتر باشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  4. #4
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: شیرینی گردوئی

    نقل قول نوشته اصلی توسط karena
    عزیزم این شیرینی هم مثل شیرینی نارگیلی زود خشک میشه؟؟؟

    میشه مدت زمان نگهداری و روش نگهداری(توی یا بیرون)یخچال رو هم بگید؟؟

    ممنونم
    آره عزیزم این شیرینی هم زود خشک میشه.
    من که برای نگهداری از ظرفهایی که دراشون محکم هستن و هوا به داخلشون نفوذ پیدا نمیکنه استفاده میکنم و چون الان هوا سرده داخل یخچال هم نمیذارم و توی دمای محیط نگهداری میکنم.
    البته در اندازه ی زیاد هم نپختم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  5. #5
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1045
    پسند شده
    29157
    پسند کرده
    17414

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی گردوئی

    شیرینی گردویی ممنون راحله جون مثل همیشه عالی بود
    با یک چهارم دستور درست کردم که 17 تا شیرینی شد
    فقط شیرینی های من نازکتر شدن
    فکر کنم شکرم هم دانه درشت بود

    باران67 و سوهی این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  6. #6
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1045
    پسند شده
    29157
    پسند کرده
    17414

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی گردوئی

    نقل قول نوشته اصلی توسط زهره 54
    بهجت جون شکرش زیر دندون نمیاد؟
    زهره خانم شکرش زیر دندون نمیاد ولی فکر کنم یکی از عواملی که باعث میشه شیرینی تو فر پخش بشه دونه های حل نشده شکر باشه که درشت بودن شکر باعث این حالت بشه
    البته این تجربه منه نمی دونم تا چه حد درسته
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    107
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    3220

    Re: شیرینی گردوئی

    شیرینی گردوئی درستیدم
    اما
    فر من بالاترین درجه اش 260 و بعد وقتی از 260 میخواستم کم اش کنم خاموش شد
    و با مکافات روشن اش کردم.که بخارش پرید دوباره گذاشتم کمی فر دیگه توی دمای پایین گرم بشه
    بعد شیرینی ها را گذاشتم
    اول که ترک خوردن
    دوم همه اش انگار نرم بودن که 45 دقیه گذاشتم توی فر و بعد سنگ تحویل گرفتم
    اما بچه ها میگن مزه شون خوبه جدایی از سفت بودنشون
    حالا اگه فر را نیم ساعت بزارم توی 190 گرم بشه و بعد به 125 برسونم چی؟پاین ترین درجه 125 توی فر من
    یا دیگه خیلی کمه؟
    چون انگار بالا که میره دیگه وقتی میخوای کم اش کنی خاموش میشه

  8. #8
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: شیرینی گردوئی

    45 دقیقه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بهار سادات جان یادتون باشه تقریبا" همه شیرینی های خشک مدت پختشون تو فر بین 10تا 15 و حداکثر 20دقیقه است
    بیشتر از این شیرینی تون خشک و سفت میشه
    مخصوصا" مخصوصا" شیرینی هایی که با سفیده تخم مرغه اونا خیلی سریعتر خشک میشه
    اگر فر خاموش شد اشکالی نداره به شیرینی ها دست نزنید و فر رو دوباره روشنش کنید و به همون مدت زمان نهایتا" 5 دقیقه بیشتر بذارید تو فر
    همه شیرینی ها وقتی از فر درمیان نرم هستند یکم که خنک میشه خودشو میگیره با دست شیرینی رو امتحان نکنید
    به دستور اطمینان کنید و بعد از زمان پخت سینی رو از فر درآردید و بذارید کنار تا سرد بشه ...... خودتون هم برید سر یه کار دیگه !!! که شیطون گولتون نزنه :))
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما