نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1215Likes

موضوع: شیرینی اُسکار

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 222
صفحه 1 از 28 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,157
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    2022
    پسند کرده
    545

    شیرینی اُسکار

    اسکار ! البته مقدارش خیلی بیشتر بود، این مال سر سفره ی 7سینه



    سلام دوستان هنرمند...
    این عكس از شيريني اسكاري كه پارسال عيد پختم.
    ببخشيد كه مبتديانه ست اما خيلي خوشمزه بود!


    شيريني اسكار:
    زرده ي تخم مرغ 2 تا
    سفيده ي تخم مرغ 2 تا
    كره 150 گرم
    آرد 250 گرم
    پودر قند 100 گرم
    هل 1 قاشق چايخوري
    گردوي نگيني شده 250 گرم
    مخلوط كره و پودر قند رو كاملا مخلوط كن و انقدر هم بزن تا دو برابر حجم اوليه ش بشه. بعد زرده ها رو اضافه و مخلوط كن بعد از اون هل رو اضافه كن و آرد رو هم كم كم در حال هم زدن اضافه كن تا خمير يكنواختي به دست بياد. از خمير هر بار به اندازه ي يه گردو بردار و اول تو سفيده ي تخم مرغ يه مدتي غوطه ور كن و بعد تو گردوهاي خرد شده بغلطون. شيريني ها رو تو سيني فر بچين و تو طبقه ي وسط فر واسه 30-20 دقيقه تو دماي 175 درجه ي سانتي گراد بذار بپزه. بعد از خنك شدن اگه دوست داشتي توي پودر قند بغلطون. اميدوارم شما هم مثل ما خوشتون بياد!
    Elsanaa, آسانا, رستگار و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۳۱
    نوشته ها
    453
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    170
    پسند کرده
    61

    Re: شیرینی های مخصوص عید نوروز

    سلام ،من شیرینی اسکار رو یکبار درست کردم،از لحاظ مزه و عطر و بو عالی بود ولی دوتا مشکل داشت.
    یکی این که وقتی شیرینی رفت توی فر ،اصطلاحا وا رفت و از حالت گلوله بودن دراومد و پهن شد ،در حدی که فضای خالی مابینشو پر کرد.
    مشکل و یا سوال دومم اینه که موندگاری و نحوه نگهداری این شیرینی چه جوریه ؟؟چون بعد از چند روز که موند،حسابی سفت و سخت شده بود.
    ممنون می شم اگر راهنماییم کنید ،من با استفاده از دستور نجما جون توی نی نی سایت اون رو درست کرده بودم .

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    مامی پرستو جونم ببخشید شاید چون بحث شیرینی های نوروزه کسی به اینجا سر نزده اگه مواد رو دقیق اندازه گیری کردی احتمالا شیرینی رو توی سفیده زیاد نگه داشتی .باید دونه دونه تو سفیده بندازی و بعد سریع توی گردو بغلتونی.سفیده رو هم باید به حدی بزنی که از حالت لختگی در بیاد.
    این اشکالات در اثر روغن زیاد هم پیش میاد اما اگه روغن رو به اندازه ریختی احتمالا مشکل از نگه داری در سفیده هست
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    بـیا بـبار و مرا خیس عطر بــاران کن
    بدون یــاد تــو قـلبم کویر خواهد شـد ....

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    162
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    167
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های مخصوص عید نوروز

    این هم شیرینی بعدی

    شيريني اسكار
    زرده تخم مرغ : 4 عدد
    كره : 400 گرم
    آرد سفيد : 4 ليوان
    پودر شكر : 8 قاشق غذاخوري( معمولي سر پر)
    گردوي خرد شده : به ميزان لازم
    وانيل : كمي
    كره را با شكر رده تا نرم شود بعد زرده را با وانيل ميزنيم جدا، خوب ميزنيم تا بوي زرده را بگيرد و به مواد اضافه ميكنيم و در آخر آرد را اضافه كرده و با هم مخلوط ميكنيم ( دقت داشته باشيد كه شيرينيهاي خونگي رو به هيچ وجه ورز نديد چون باعث زبر شدن و يا به اصطلاح چغل شدن شيريني ميشه يعني وقتي ميخواين با دندونهاي مباركتون شيريني رو گاز بزنيد ميخوره به يه چيز سفت كه بايد كمي با فشار شيريني رو تيكه كنيد در اين صورت بدونيد كه شيريني رو خراب كردين ولي هر وقت كه شيريني احتياجي به جويدن و گاز زدن نداشت و تا لبهاتون به شيريني خورد تو دهنتون آب شد شو شو هاتونو بگيد يه ماچ گنده بكننتون يعني بوستون كنن )
    خلاصه بسته به سليقه و يا سخاوتتون از مواد برداريد ( به اندازه گردو. فندق. نخود و يا پرتغال)و خيلي سريع تو دستتون گرد كنيد ( مجسمه سازي نكنيد !!! خيلي كم و سريع)و بعد با برس سفيده تخم مرغ بزنيد و توي مغز گردو بغلتونيد و توي فر بزاريد و بعد از پخت وقتي كه خنك شد روش پودر قند و يا پودر شكر الك كنيد
    زمان پخت شيرينيهاي خونگي مشخص و معلوم نيست . به شيريني تون سر بزنيد هر وقت ديديد روش بسته و خودشو گرفته يه كوچولو سيني رو تكون بديد اگه جدا شد درش بياريد البته ابن قضيه شامل حال شيريني نخودي نميشه) و يا وقتي كه لبه هاي شيريني تون طلايي شد نه اينكه اَلوُ بگیره بدبخت ( یعنی در حال سوختن ) بعد ورش داريد!!!
    yasi313, مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.
    خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    180
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    106
    پسند کرده
    3

    Re: شیرینی اسکار

    منم اسكار درست كردم
    البته دوست جونا اصل شيريني اسكار اينه كه وقتي توي سفيده تخم مرغ زدين و گردو گرفت به خودش يه سوراخ بالاش ايجاد كنين و توش يك دونه مرباي زرشك بريزين ولي كار واقعا سختيه و ازهمه مهم تر مرباي زرشك از كجا بياريمممممممممممممممممممم


    نقل قول نوشته اصلی توسط سامره
    اِ،چه جالب،من مربای زرشک خودم درستیدم،ولی فکر نکنم اسکار با مربا خوشمزه شه!!!!!

    اینم اسکار سال 86 من
    هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه ای ترس تنهایی من اینجا چراغی روشنه

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    35
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی اسکار

    سلام
    سفیده تخم مرغ رو باید تا جه حدی بزنیم تا وقتی که از ظرف نریزد لطفا مرا راهنمایی کنید

    نقل قول نوشته اصلی توسط ayla1
    دوست عزیزم سفیده رو با چنگال میزنی که باز بشه به مدت چند ثانیه.
    و سفیده برای غلطاندن خمیر شیرینی بکار میرود تا بدنه خمیر گردو را نگه دارد.

  6. #6

    Re: شیرینی اسکار

    من هم سفیده رو با چنگال و به اندازه ای که حالت لخته بودنش رو از دست بده می زدم.(در این حالت اگه شیرینی زمان بیشتری توی سفیده بمونه شل می شه) توی یه سایتت خارجی دیدم که سفیده رو فرم داده و بعد شیرینی ها رو توش زده.هر کسی امتحان کرد خبرش رو به ما هم بده

























    باران67 و beautiful_lie این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    180
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    106
    پسند کرده
    3

    Re: شیرینی اسکار




    اين شيريني هاي سفارشي منه كه اسكار هم توش مشخصه
    هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه ای ترس تنهایی من اینجا چراغی روشنه

  8. #8
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی اسکار

    Jam Thumbprint Cookies یا تقریبا همون شیرینی اسکار

    قابل توجه نجما: سفید ها رو زدم تا پف کرد و سبک شد و بعد دیپ ها انجام شد...به نظرم شیرینی های نرم تری تحویل گرفتم :)




    خورشیدبانو, shohreh-sh, mary524 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

صفحه 1 از 28 123411 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما