نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree23Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان هرمزگان

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 48
صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو سورو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    نوشته ها
    208
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    677
    پسند کرده
    320

    Re: غذاها و خوردنیهای استان هرمزگان

    ميگو



    سمت راست:
    بهش نمك و فلفل و ادويه زدم و در روغن سرخ كردم
    اين مدل كاملا ترد و كرانچي ميشه و با پوست خورده ميشه
    سمت چپ:
    ميگو رو توي آب و نمك آبپز كردم
    به ازاي هر ليتر آب 2 قاشق غذاخوري نمك اضافه ميشود
    نكته:
    در اين دو مدل حتما ميگو بايد تازه باشه و سرش جدا نشده باشه
    لازانیا
     
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    اگر نمي توانيد كسي را ياري كنيد لااقل صدمه اي به او نرسانيد

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    119
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان هرمزگان

    نقل قول نوشته اصلی توسط بانو سورو
    ميگو



    سمت راست:
    بهش نمك و فلفل و ادويه زدم و در روغن سرخ كردم
    اين مدل كاملا ترد و كرانچي ميشه و با پوست خورده ميشه
    سمت چپ:
    ميگو رو توي آب و نمك آبپز كردم
    به ازاي هر ليتر آب 2 قاشق غذاخوري نمك اضافه ميشود
    نكته:
    در اين دو مدل حتما ميگو بايد تازه باشه و سرش جدا نشده باشه

    واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییی چقدر ترسناکه چطوری خوردیش پاکش نکردی رگشوپوستشو
    من اگه چشاشو با دستو پاشو اونم سرخ کرده ببینم سکته میکنم
    من همیشه پاک کردشو از هایپر میخرم بسی راحتو خوشمزه و بدونه ترس
    خدایا به خودت توکل میکنم خودت بهم دادی خودت مواظبش باش و سالم به دنیا بیاد

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو سورو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    نوشته ها
    208
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    677
    پسند کرده
    320

    Re: غذاها و خوردنیهای استان هرمزگان

    [quote=چیستا]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "بانو سورو":11k69rkb
    ميگو



    سمت راست:
    بهش نمك و فلفل و ادويه زدم و در روغن سرخ كردم
    اين مدل كاملا ترد و كرانچي ميشه و با پوست خورده ميشه
    سمت چپ:
    ميگو رو توي آب و نمك آبپز كردم
    به ازاي هر ليتر آب 2 قاشق غذاخوري نمك اضافه ميشود
    نكته:
    در اين دو مدل حتما ميگو بايد تازه باشه و سرش جدا نشده باشه

    واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییی چقدر ترسناکه چطوری خوردیش پاکش نکردی رگشوپوستشو
    من اگه چشاشو با دستو پاشو اونم سرخ کرده ببینم سکته میکنم
    من همیشه پاک کردشو از هایپر میخرم بسی راحتو خوشمزه و بدونه ترس[/quote:11k69rkb]

    دوست عزيز ما كه كنار دريا زندگي ميكنيم مثل شما به قول ما سرحديا با ديدن يه ميگو وحشت نميكنيم و شب كابوس نميبينيم
    و براي در آوردن رگش يه شكاف ميديم پايين كلش و رگشو بيرون ميكشيم
    در ضمن تازگي ميگو از پوستش معلوم ميشه اوني كه شما از هايپر ميخري معلوم نيست از كي فريز شده و در واقع تفاله ميگوست
    اين مدل طبخ ميگو حتي براي يك ساعت هم نبايد فريز بشه و كاملا تازه باشه و اگر فقط يكبار اينو مزه كني فرق ميگو تازه و ميگو هايپرو ميفهمي و ديگه همچين حرفي نميزنيد و در ضمن اين غذا يكي از پرطرفدارترين و گرانترين غذاهاي رستوران هاي معروف دنياست و براي طبخش ميگوي زنده رو با آب دريا حمل و نگهداري ميكنن
    لازانیا
     
    farzane45, mitra40 و aydaa این نوشته را پسندیده.
    اگر نمي توانيد كسي را ياري كنيد لااقل صدمه اي به او نرسانيد

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    119
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان هرمزگان

    وای عزیزم خوش به حالت پس تا الان ما تفاله میخوردیم حالا این میگو فریزی خاصیت داره هنوز
    ممنونم خانومی که اطلاعات دادی
    خدایا به خودت توکل میکنم خودت بهم دادی خودت مواظبش باش و سالم به دنیا بیاد

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو سورو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    نوشته ها
    208
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    677
    پسند کرده
    320

    Re: غذاها و خوردنیهای استان هرمزگان

    نقل قول نوشته اصلی توسط چیستا
    وای عزیزم خوش به حالت پس تا الان ما تفاله میخوردیم حالا این میگو فریزی خاصیت داره هنوز
    ممنونم خانومی که اطلاعات دادی
    خواهش ميكنم عزيزم
    براي فريز كردن ميگو بايد سرشو جدا كرد و 2 بار با آب شست بعد تو صافي ميريزيم تا آبش بره
    آبش كه رفت بسته بندي و فريز ميشه و تا 4-3 ماه كاملا تازه ميمونه ولي پوستش مثل محافظه و قبل از فريز نبايد كنده بشه و قبل از مصرف پوستشو ميكنيم
    وقتي پوستش كنده شد تا يك هفته بايد مصرف بشه
    لازانیا
     
    farzane45 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    اگر نمي توانيد كسي را ياري كنيد لااقل صدمه اي به او نرسانيد

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    نوشته ها
    89
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان هرمزگان

    خانم های جنوبی لطفا دستور پخت آش آبادانی رو هم بزارید ممنون میشم بوووووووووووووووووووووووس
    ما خیلی جنوبی های رو دوست داریم

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو سورو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    نوشته ها
    208
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    677
    پسند کرده
    320

    Re: غذاها و خوردنیهای استان هرمزگان

    نقل قول نوشته اصلی توسط masoom66
    خانم های جنوبی لطفا دستور پخت آش آبادانی رو هم بزارید ممنون میشم بوووووووووووووووووووووووس
    ما خیلی جنوبی های رو دوست داریم
    ممنون از محبتتون
    براي آش آباداني اميدوارم خوزستانيهاي عزيز دستورشو برامون بزارن
    لازانیا
     
    اگر نمي توانيد كسي را ياري كنيد لااقل صدمه اي به او نرسانيد

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو سورو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    نوشته ها
    208
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    677
    پسند کرده
    320

    Re: غذاها و خوردنیهای استان هرمزگان

    گبولي


    مواد لازم:
    گوشت قرمز يا مرغ
    برنج
    پياز 8-7 عدد
    سيب زميني 5-4 عدد
    نخود آبپز 3-2 ليوان
    كشمش در صورت تمايل
    ادويه ها ( فلفل سياه دانه اي و نكوبيده _دارچين_ پودر ليمو عماني_زردچوبه _ هل_ زيره سياه)
    نمك
    رب گوجه

    نكته: ادويه جات در اين غذا خيلي مهم است و بايد از ادويه هاي معطر استفاده كنيد

    طرز تهيه
    گوشت را آبپز كرده تا نرم شود بعد ادويه ميزنيم و سرخ ميكنيم
    سيب زميني را خلالي كرده و سرخ ميكنيم
    پياز را هم خلالي كرده و سرخ ميكنيم خوب كه طلايي شد نمك و ادويه و رب ميريزيم و تفت داده تا بوي خامي رب گرفته شود
    سپس نخود آبپز را با پياز مخلوط ميكنيم و از مواد (پياز و نخود) يك سومش را برميداريم و در قابلمه اي كه ميخواهيم برنج را طبخ كنيم ميريزيم و مقداري روغن + بقيه ادويه ها و فلفل سياه وبرنج خيس خورده را اضافه ميكنيم و آب گوشت را به اندازه اي اضافه ميكنيم تا روي برنج را بگيرد دقت كنيد آب زياد نريزيد چون اين برنج آبكش نميشود
    اول شعله را زياد ميكنيم آب برنج كه تمام شد ميگذاريم با شعله كم دم بكشد
    اگر كشمش تو غذا دوست داريد كشمش را تفت دهيد و با پياز و نخود مخلوط كنيد
    برنج كه دم كشيد در ظرف ميكشيم و با گوشت سرخ شده و سيب زميني و پياز و نخود سرو ميكنيم
    لازانیا
     
    nasimak, farzane45, هستی ساغر و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اگر نمي توانيد كسي را ياري كنيد لااقل صدمه اي به او نرسانيد

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما