نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree399Likes

موضوع: راحت الحلقوم

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 35
صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۴
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    595
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    0

    Re: راحت الحلقوم

    مرسی مریم عزیز.... والا من ازاونجایی که باسلوق دوس ندارم رفتم دنبال دستور راحت الحلقوم از یه سایت تبریزی(دادلی دوزلی) رسپیشو برداشتمو درست کردم ولی بدترازباسلوق میچسبید به دهنم نرم شده بود کمی هم گلابش زیاد بود امیدوارم باکمک شما بتونم بهترشو درست کنمو به بقیه هم یاد بدم...
    monir11 این نوشته را پسندیده.
    آینده رو میخوام بسازمممممممم

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۴
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    595
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    0

    Re: راحت الحلقوم

    آب 3پیمانه
    نشاسته1پیمانه
    شکر1ونیم پیمانه
    گلاب1.4پیمانه
    اب البالو 2 3 قاشق
    آردیاپودرنارگیل کمی
    نشاسته رو در اب سرد حل میکنیم وبعداز15دقیقه ازصافی ردش میکنیم گلاب روبهش اضافه میکنیم روی حرارت ملایم میذاریم وشکراضافه میکنیمو هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد توی سینی یا ظرف دلخواه پهنش میکنیم

    وقتی سردشد برش میدیم وتوی ارد یا پودرنارگیل میغلطونیم.میتونیم به بعضیاش اب البالو بزنیم قبل از حرارت دادن اینا خوش طعم تربودن ..


    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۵/۰۹/۰۳ در ساعت ۱۱:۱۹ بعد از ظهر
    آینده رو میخوام بسازمممممممم

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    خیلی دور از سرزمین مادری
    نوشته ها
    66
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    60

    Re: راحت الحلقوم

    من این دستور را وبلاگ شیوا جون اینجا میگذارم.خودم درستش نکردم ولی خیلی از رسپی های شیوا جون را برای کیک و شیرینی و ژله استفاده کردم و همه خوب از آب در اومده. فکر کنم اینم خوب بشه. آدرس وبلاگ شیوا هم توی عکس مشخصه.(در خود وبلاگ آموزش تصویریش هست، من متاسفانه نتونستم عکس ها را اینجا بگذارم. )
    آب سرد….۴ پیمانه(۶۴۰میلی لیتر)
    نشاسته ….۱ پیمانه (۲۱۰ گرم)
    شکر….۲ پیمانه(۳۰۰گرم)
    کره…..۲ قاشق سوپخوری(۳۲ گرم)
    گلاب…..۱ پیمانه(۱۶۰ میلی لیتر)
    پودر نارگیل…..مقداری برای تزیین
    گردو….۱ پیمانه(۱۶۰ گرم)
    زعفران پودر شده…..نصف قاشق چایخوری سر صاف

    (من از یک سوم این مواد استفاده کردم و ۱۸ تا دونه باسلوق شد)
    آب سرد و نشاسته رو با هم مخلوط کن و هم بزن تا نشاسته کامل داخل آب حل بشه
    بذارش روی شعله ملایم و هم بزن تا یه خمیر تقریبا سفت بشه
    مدام هم بزن تا گلوله نشه
    شکر رو اضافه کن و باز هم بزن…
    وقتی شکر رو مخلوط میکنی باز خمیر کمی شل میشه
    یکدست که شد زعفران و گلاب و کره رو اضافه کن
    و هم بزن
    هم بزن
    هم بزن تا خووووووب سفت بشه
    وقتی به صورتی رسید که از ته ظرفت جدا شد و غلظتش شد مثل کره ای که از داخل یخچال بر میداری زیرش رو خاموش کن
    حالا روی یک کاغذ روغنی مقداری پودر نارگیل بریزو مواد رو قاشق قاشق روی پودر بریز
    بذار یه کوچولو خنک شه که دستت نسوزه
    بعد داخل پودر نارگیل بغلطون و یه تکه گرده بزن روش و بذار خنک شه
    بعد بچین داخل یک ظرف و روش رو سلفون بکش یا بذار داخل ظرف در دارو بذار۴-۵ ساعت داخل یخچال
    بعد سرو کن
    نوش جان
    marie این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]اگر حس روییدن در تو باشد، حتی در کویر هم رشد خواهی کرد.[/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT]

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۴
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    595
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    0

    Re: راحت الحلقوم

    مریم جان این باسلوق هس؟راحت الحلقوم یکم سفت تره چسبناکی باسلوق رو نداره من اون چیزی که قنادیا دارن مد نظرمه ولی کشدارونرم میشه نمیدونم اصلا جز تبریز جاهای دیگه هم راحت الحلقوم دارن؟!
    آینده رو میخوام بسازمممممممم

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۴
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    595
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    0
    آینده رو میخوام بسازمممممممم

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    خیلی دور از سرزمین مادری
    نوشته ها
    66
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    60

    Re: راحت الحلقوم

    راستش پریا جان. من تا حالا فکر میکردم باسلوق و راحت الحقوم یکی هستند من فقط همین یک دستور را دارم. شرمنده
    [HIGHLIGHT=#ffffff]اگر حس روییدن در تو باشد، حتی در کویر هم رشد خواهی کرد.[/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT]

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    688
    پسند شده
    17169
    پسند کرده
    20168

    Re: راحت الحلقوم

    راحت الحلقوم من از ماهنامه هنرآشپزی







    دستورش و میذارم
    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۵/۰۹/۰۳ در ساعت ۱۱:۱۷ بعد از ظهر

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    688
    پسند شده
    17169
    پسند کرده
    20168

    Re: راحت الحلقوم

    ببخشید دیر شد
    راحت الحلقوم از ماهنامه هنر آشپزی شماره 88
    شکر دانه ریز 450 گرم
    آب 110 گرم
    نشاسته ذرت الک ریز شده 70 گرم
    آب پرتقال تازه صاف شده 125 گرم (میتوانید 25 گرم از آن را با گلاب جایگزین کنید)
    رنده پوست پرتقال از یک هدد پرتقال متوسط یا 5 -6 عدد هل سبز نکوبیده و یا هر طعم دهنده و اسانس مطلوب
    پودر ژلاتین 2 ق س
    آب سرد یا گلاب برای ژلاتین 4 ق س پر
    باتکا(گلوکز مایع) 1 ق س در صورت دسترسی

    شکر اگر دانه درشت است کمی آسیاب کنید . شکر و آب را در قابلمه نسبتا کوچک ترجیحا تفلون یا لعابی به قطر حداکثر 20 سانت ریخته و یکربع تا نیم ساعت کنار بگذارید . سپس نشاسته ذرت و کمتر از نیمی از آب پرتقال (حدود 50 گرم) را مخلوط کنید تا به صورت خمیری غلیظ اما تا حدی روان شود و کنار بگذارید . مابقی آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را به آب و شکر بیفزائید و روی شعله بسیار ملایم گاز قرار داده و هم بزنید یا قابلمه را بگردانید تا ذرات شکر حل شوند . این روند کمی وقتگیر است و با زیاد کردن شعله آن را به تعجیل نیاندازید .
    شیره غلیظ است آب مازاد اضافه نکنید.بسیار مهم است که قبل از به جوش آمدن مایع کل ذرات شکر حل شوند .بنابراین اگر احساس کردید مایع داغ و نزدیک جوشیدن است اما همچنان ذرات شکر حل نشده اند چند ثانیه قابلمه را از روی جرارت برداشته هم بزنید تا شکر حل شود و مواد کمی از داعی بیافتد. سپس مجدد حرارت دهید
    از نکات مهم دیگر حرارت ثابت و یکنواخت است پس شعله را مکررا زیاد و کم نکنید . در این حین ژلاتین را در نعلبکی تو گرد و یا کاسه کوچک دهانه گشادی روی 3 ق س آب سرد پاشیده و سپس در صورت لزوم تا یک قاشق سوپخوری آب را نیز روی آن بریزید یا بپاشید تا ذرات آن مرطوب شوند آن را هم نزنید و اجازه دهید اسفنجی شود و کنار بگذارید در مورد ژلاتین وسواس به خرج ندهید زیرا بعدا در مواد باز خواهد شد.
    وقتی مواد به نزدیک مرحله جوشیدن رسید گلوکز مایع (در صورت دسترسی)را نیز با محتویات قابلمه بیافزائید پس از حل شدن ذرات شکر ،شعله را کمی افزایش دهید تا مواد به جوش آیند بلافاصله پس از جوشیدن کل مواد شعله را کمتر کرده (متوسط رو به کم)اما دقت کنید از جوشیدن نیافتد . نشاسته ذرت را به محتویات قابلمه اضافه کنید (در حین اضافه کردن آن مواد را بصورت تند ،یکنواخت و پیوسته هم بزنید تا یکدست شده و گلوله نداشته باشد ) اگر خمیر نشاسته ای سفت است یا چند قاشق از شربت آن را رقیق کرده و بعد به مابقی شربت اضافه کنید.ژلاتین اسفنجی شده را نیز اضافه کرده و شعله را کمی بالا ببریدو اجازه دهید مواد به جوش آید بعد از به جوش آمدن کامل مواد تایمر آشپزخانه را روی 12 دقیقه برای این مدل از راحت الحلقوم تنظیم کنید و کمی حرارت را کمتر کنید مواد باید آرام اما به طور کامل جوشیده و شما گه گاه با ملایمت و آرامی آن را هم بزنید و نباید از جوش بیافتد همچنین نباید با شدت و تندی زیاد بجوشد مواد بعد از حاضر شدن باید مانند مسقطی سفت نبوده و حالت مایع غلیط اما روانی را داشته باشد سپس مواد را از الک سیمی که سوراخهای ریزی نداشته باشد رد کنید تا گلوله احتمالی نداشته باشد و پوست پرتقال و هل ها هم جدا شوند. در شیر جوش یا پارچ کوچک لبه دار و دسته دار بریزید سپس کمی به آرامی هم بزنید تا غلیظ و کمی سرد شود و از حالت شلی خارج گردد .
    قبل از شروع به کار
    یک ظرف مستطیل را پر از پودر نارگیل کنید و فشرده کنید و با اطوی گلسازی یا وسیله مشابه مانند انگشت حفره هایی در آن ایجاد کنید در انتهای حفره ها گردو و در صورت تمایل خلال پسته بگذارید و مواد را که غلیط شده در حفره ها بریزید و رویشان را با پودر نارگیل بپوشانید و در یخچال به مدت 4 ساعت قرار دهید تا بسته شود.
    دقت کنید اگر وقتی مواد شل و داغ است آن را در حفره ها بریزید نشست کرده و به اطراف پخش خواهد شد و اگر سرد شده باشد به سختی میتوان آنها را در حفره ها ریخت . این مدل از بقیه مدلها کمی سخت تر است .
    من چون انقدر زیاد پودر نارگیل نداشتم از قالب مینی مافین استفاده کردم با همین روش.
    امیدوارم درست کنید و لذتش رو ببرید، واقعا عالی میشه.
    مامان غزل, Elsanaa, narbella و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما