نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree94Likes

موضوع: برش ( برشت یا برشتچ )

نمایش نتایج: از 9 به 11 از 11
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46948
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    آب قلم/لبو/هویج/پیاز/سیب زمینی/جعفری خشک/نمک/فلفل سیاه/زنجفیل/ماست
    تجربه لبو رو به نظرم تفت ندیم از لحاظ رنگش خیییییییییییییلی بهتره

    قیمه احتمالا :-x
     
    Elsanaa, mami mahdis, zardin و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #10
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504
    برش

    نام: borscht2.jpg نمایش: 319 اندازه: 90.2 کیلو بایت

    مجددا با این توضیحات
    برش ( برشت یا برشتچ )
    و دستور مینای عزیز در اول تاپیک

    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12 نمایش پست ها
    بچه ها از طعمش کم گفته شده. میشه یکم از طعمش هم بگین؟
    طعم شیرین داره؟
    نرجس جان مزه اش ترش و شوره. خیلی خیلی خوشمزه است. همین الان
    Andrew, باران67, ستین و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  3. #11
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,166
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2028
    پسند شده
    86684
    پسند کرده
    76046

    ویترین مدال ها

    توضیحاتی در مورد برش از کتاب مستطاب آشپزی:

    بُرْش (borsch )، که گاهی بُرْشْت نوشته می شود، مانند آبگوشت ایرانی در واقع سوپ پیش از غذا نیست، بلکه نوعی غذای زمستانی است که با یکی دو بُرِش نان سیاه کامل می شود؛ اگرچه یک بشقاب بُرش رقیق به عنوان سوپ هم می تواند سر آغاز ناهار یا شام باشد.
    بُرْش یک جور نیست و به سرزمین روسیه هم محدود نمی شود؛ ترکیب آن از شهر تا شهر و فصل به فصل تفاوت می کند، و در کشورهای همسایه ی روسیه هم- به ویژه در روسیه ی سفید و اوکراین و لهستان – به اندازه ی خود روسیه رواج دارد.
    بُرْش همیشه داغ خورده می شود، و حتی برای آن که حرارت آن پس از کشیدن در ظرف زیاد پایین نیفتد، ظرف سوپ خوری و بشقاب ها را از پیش 10-15 دقیقه در فرِ داغ می گذارند.
    در اینجا دستور سه جور بُرش _ روسی، اوکراینی و قفقازی _ برای نمونه ارائه می شود.
    در بُرش اوکراینی غالباً مقداری کالباس خشک یا سالامی دودی هم به کار می رود.
    در بُرشی که به عنوان سوپ خورده می شود می توان گوشت را حذف کرد و به جای آن آب قلم به کار برد.
    برای بسیاری از مردم روسیه و اقوام همسایه ی آن ها بُرش یا اسچی (schi ، سوپ یا آش) همیشه به معنای ناهار یا شام بوده است؛ به همین سبب این دو غذا در میان آن مردم تنوع فراوان پیدا کرده است .
    چند نمونه از برش و اسچی را در زیر می آوریم، ولی یادآوری می کنیم که هر کسی می تواند بنا بر تره بار فصل و ذوق شخصی بُرش و اسچی خاص خود را تهیه کند.


    برش با دستور مرکوری عزیز:

    برش ( برشت یا برشتچ )




    طعم خوبی داشت و جالب بود ولی من آش های دیگه که با لبو پخته میشه رو ترجیح میدم.یه کم سرخ شدن مواد داخل آش و روغنی بودنش برام عجیب بود.
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۱۱/۱۳ در ساعت ۰۱:۰۷ قبل از ظهر
    پرنسس.م, ستین, nosa و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما