نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree946Likes

موضوع: قیمه نثار

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 87
صفحه 3 از 11 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,968
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20145
    پسند کرده
    13253

    Re: قیمه نثار

    سارا عزیز چه کردی خانمی حتما خیلی هم خوشمزه بوده
    گفتی که:برای تزئینشم سیب سرخ کرده + هویج سرخ و شیرین شده..............
    منظورتون سیب درختی هس یا سیب زمینی ؟؟هویج رو اول سرخ کردین بعد شیرین کردین؟با شکر آسیاب شده یا عسل؟هویج رو قبلا پخته بودی یا خام؟؟
    مرسی
    ...
     
    sara chef این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    مدیر انجمن
    فینگیل بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    t*hr*n
    نوشته ها
    497
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    139
    پسند کرده
    18

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه نثار

    سارای عزیزم تا اونجایی که من دیدم قیمه نثار لپه نداره اما اگه شما ورژن جدیدی بلدی و یا مال جای خاصی اینجوری هست برای ما هم بگو
    منم تقریبا قیمه نثار هم مهمونی و هم رستوران و هم خونه مادر شوهرم خیلی خوردم
    اما همیشه بدون لپه
    مرا از سردرگمی برهان:دی
    دلتنگيهايم براي تو تمامي ندارد

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه نثار

    نقل قول نوشته اصلی توسط بنیتا.ر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Lmehrad
    من عروس یه خانواده اصیل قزوینی ام وقزوین زندگی میکنم ..درمهمونی هاش خاص این غذاسرو میشه وبه چشم مییبینم

    حتی در رستوران نمونه که ازبهترین وگرونترین رستوران های قزوینه قیمه نثاراینجوری سرومیشه
    باورتون میشه که یکی از آرزوهای من اینه که یه بار قیمه نسا دستپخت یه قزوینی الاصل رو بخورم؟!چون فکر می کنم فقط یه قزوینی می تونه این غذا رو با تمام ریزه کاریاش عالی و بدون نقص درست کنه.
    حیف که نه فامیل قزوینی داریم که برامون درست کنه و نه گذرمون به قزوین می اوفته که رستوران بریم.



    بنیتا جون تشریف بیار خونه ما ...من قیمه نثار با ورژن اصلی برات درست کنم در حد بوندسلیگا

    مواد اصلی قیمه نثار گوشت قیمه شده گوسفند- پیاز داغ - خلال بادوم -پسته -خلال پرتقال و نارنج - رب گوجه -زرشک- گلاب

    ادویه ها : دارچین - زردچوبه - پودر گشنیز -پودر هل - فلفل سیاه
    .............
     
    باران67 و زبرجد این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه نثار

    [quote=ماناسهیل]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "بنیتا.ر":2azqi15k
    نقل قول نوشته اصلی توسط Lmehrad
    من عروس یه خانواده اصیل قزوینی ام وقزوین زندگی میکنم ..درمهمونی هاش خاص این غذاسرو میشه وبه چشم مییبینم

    حتی در رستوران نمونه که ازبهترین وگرونترین رستوران های قزوینه قیمه نثاراینجوری سرومیشه
    باورتون میشه که یکی از آرزوهای من اینه که یه بار قیمه نسا دستپخت یه قزوینی الاصل رو بخورم؟!چون فکر می کنم فقط یه قزوینی می تونه این غذا رو با تمام ریزه کاریاش عالی و بدون نقص درست کنه.
    حیف که نه فامیل قزوینی داریم که برامون درست کنه و نه گذرمون به قزوین می اوفته که رستوران بریم.



    بنیتا جون تشریف بیار خونه ما ...من قیمه نثار با ورژن اصلی برات درست کنم در حد بوندسلیگا

    مواد اصلی قیمه نثار گوشت قیمه شده گوسفند- پیاز داغ - خلال بادوم -پسته -خلال پرتقال و نارنج - رب گوجه -زرشک- گلاب

    ادویه ها : دارچین - زردچوبه - پودر گشنیز -پودر هل - فلفل سیاه[/quote:2azqi15k]


    مانا جان من هم اصالتا از طرف خانواده پدرى قزوينى هستم دقيقا همينجور كه شما گفتين هست و لا غير ما حتى تو مراسم پدر بزرگم اين غذا رو سرو كرديم، من كه هر وقت برم قزوين از عمه ى پدرم ميخوام برام اين غذا رو بپزه و با اينكه من دائم رژيم دارم از اين غذا با روغن فراوانش نميگذرم

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه نثار

    آموزش مرحله به مرحله قیمه نثار تقدیم به دوستان علاقه مند (اگر مطابق این دستور این غذا رو تهیه کنین بهتون قول میدم قیمه نثار عالی با طعم رستورانی داشته باشین )


    گوشت گوسفندی قیمه شده رو با یک پیاز بزرگ خلال یا نگینی رو داخل روغن محلی یا لادن طلایی تفت بدید در حدی که آب گوشت کشیده بشه و پیاز سبک بشه





    کمی زرشک پاک شده -خلال نارنج یا پرتقال - زردچوبه -فلفل - دارچین - پودر هل رب گوجه رو به گوشت اضافه کرده و خوب تفت بدید تا رب گوجه خوشرنگ بشه



    دو لیوان آب جوشیده اضافه کرده و زمان میدیم تا گوشت بپزه و به روغن بیوفته و مقدار خیلی کمی آب داشته باشه . مجددا کمی پیاز داغ اضافه میکنیم .



    کمی کره داخل ظرف تفلون ریخته و زرشک رو داخلش کمی تفت میدیم و یک ق غذاخوری سر پر شکر خلال پرتقال یا نارنج اضافه میکنیم و نصف استکان گلاب و خلال بادام و پسته اضافه میکنیم بعد شعله رو خاموش میکنیم و نصف استکان زعفران حل شده اضافه میکنیم



    طرز سرو و کشیدن قیمه نثار به این صورته که کمی برنج پخته کف ظرف میریزیم یک ملاقه از خورش قیمه نثار روش میریزیم



    مجددا برنج رو روی خورش ریخته و روی برنج رو با خلال ها و زرشک زعفرانی تزئین میکنیم











    برای نرم شدن خلال بادوم و پسته اونها رو داخل گلاب خیس میکنیم .
    باید تلخی خلال پرتقال یا نارنج رو با چندین بار جوشوندن از بین ببریم .
    برای اینکه برنج عطر و بوی بهتری داشته بهتره در موقع دم گذاشتن روغن محلی داغ شده روی اون بریزیم .
    هر چه مقدار پیاز داغ این غذا بیشتر باشه خوش طعم تر خواهد بود.


    امیدوارم این دستور براتون مفید باشه و این غذا رو تهیه کنید و لذت ببرید . نوش جان
    .............
     
    titish khanoom, *نازنین زهرا*, (ziba) و 43 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: قیمه نثار

    و این هم قیمه نثار بنده



    دو تا پیاز گنده رو توی غذاساز ریختم ولی دیگه اونقدر نزدم که آب بشه. تقریبا ریز شد چون نمیخواستم خلالهاش پیدا باشه توی غذا.
    اول بدون روغن گذاشتم خوب آب پیاز گرفته شد بعد هم روغن ریختم و سرخش کردم.
    گوشت تیکه ای رو ریز خورد کردم و بهش اضافه کردم و تفت دادم.
    کاری. یه کوچولو زردچوبه و یه کمی دارچین رو اضافه کردم و تفت دادم. یه کم هم ادویه ی گوشت زدم.
    دوتا تیکه چوب دارچین انداختم توش تا هم عطر بگیره هم رنگش تیره نشه.
    رب اضافه کردم و سرخش کردم و یه ابسیلن نمک . هل رو اخر سر ریختم که عطرش سرخ نشه. بعد هم زعفرون دم کرده ریختم. آب اضافه کردمو در زودپزو بستم. یکساعت بعد باز کردم و خلال بادام رو که توی گلاب خیس کرده بودم ریختم توش.
    چوب دارچین رو دراوردمو نمک زدم و گذاشتم جا بیفته و آب اضافه کشیده بشه.
    برنج رو آبکش کردم و دم گذاشتم.
    کره رو توی تابه انداختم ( روغن حیوانی هم خوبه اما روغن حیوانی من از جنوب اومده و محلیه و ادویه داره برای همین رنگ برنج رو قهوه ای میکنه.) زرشک رو اضافه کردم و تفت دادم دو تا قاشق شکر ریختم وقتی شکر آب شد خلال بادام و پسته ی خیس خورده در گلاب رو اضافه کردم و هل ریختم و گذاشتم گلاب اضافه خشک بشه. اخر سر هم زعفرون دم کرده زدم.
    برنج رو توی دیس کشیدم و وسطش از مایه ی گوشت ریختم. دوباره برنج. روش دوباره گوشت و مغزها رو ریختم.
    من ادویه ی قیمه نثار نداشتم که باید تهیه کنم.
    خلال هم نداشتم که خب یه نقص بزرگه توی قیمه نثار.
    خلال پسته رو خودم درست کردم برای همین یه مقدار بی رنگه و اون رنگ سبز بیرون رو نداره. نتیجه میگیریم خلالهای بیرون رو یه کاری میکنن انقدر سبز میشه.
    دیگه ازین کاملتر بلد نبودم توضیح بدم.
    انشالله که درست بوده باشه و دوستان قزوینی از ما راضی باشن.
    خورش بادمجون
     
    titish khanoom, *نازنین زهرا*, marie و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه نثار

    [quote="samir"]و این هم قیمه نثار بنده



    خلال پسته رو خودم درست کردم برای همین یه مقدار بی رنگه و اون رنگ سبز بیرون رو نداره. نتیجه میگیریم خلالهای بیرون رو یه کاری میکنن انقدر سبز میشه.



    دست گلت درد نکنه عزیزم . پسته قزین پسته ریز بسیار خوش طعمی هست که رنگ سبز پر رنگی داره اکثر خلالهایی که رنگ خیلی سبزی دارند پسته قزوین هستند.
    .............
     
    (ziba), akram., مامان غزل و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #24
    مدیر انجمن
    فینگیل بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    t*hr*n
    نوشته ها
    497
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    139
    پسند کرده
    18

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه نثار

    قیمه نثار به روش مادر شوهری
    دقیقا مشابه روش مانا سهیل عزیز فقط مادر همسر من توی خورش خلال پوست پرتقال و زرشک نمیریزن و فقط روی پلو میریزن






    sara12288, (ziba), فرشته 65 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دلتنگيهايم براي تو تمامي ندارد

صفحه 3 از 11 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما