نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree946Likes

موضوع: قیمه نثار

نمایش نتایج: از 81 به 87 از 87
صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 891011
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24427
    پسند کرده
    13954
    قیمه نثار

    اول پیاز داغ بعد گوشت های قیمه شده رو میریزیم و خوب تفت میدیم سه لیوان اب جوش با یه تکه کوچیک چوب دارچین انداختم گذاشتم خوب بپزه جداگانه رب سرخ کردم زردچوبه فلفل سیاه نمک هل ساییده کمی گل محمدی و یه کوچولو زیره سبز و نمک همه رو میریزیم تو گوشت ها زمان میدیم تا جا بیوفته و ابش خوب جذب بشه این غذا اب دار نیست
    برنج مثا همیشه دم میکنیم گوشت و با زرشک سرخ شده . خلال بادام و پسته میل میکنیم . خلال پرتقال و نارنج هم میریزن که با ذایقه ما جور نبود نریختم . تمام

    نام: IMG_8769 (4).jpg نمایش: 1850 اندازه: 103.0 کیلو بایت
    .
     
    باران67, sita-golam, Behjat و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  2. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    rasta-93 آواتار ها
    سوده شیخی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    اندیشه
    نوشته ها
    285
    میزان امتیاز
    123
    پسند شده
    1961
    پسند کرده
    1139
    چقدررر این غذا خوبهههه، من از دستورهای مانا سهیل عزیز درست کردم و محشررر شد
    مرسی دوست گلم
    نام: IMG_20160516_193916.jpg نمایش: 470 اندازه: 107.3 کیلو بایتنام: IMG_20160516_193916.jpg نمایش: 470 اندازه: 107.3 کیلو بایتنام: IMG_20160516_194114.jpg نمایش: 460 اندازه: 102.9 کیلو بایتنام: IMG_20160516_194536.jpg نمایش: 466 اندازه: 108.0 کیلو بایت
    باران67, m1361, *رستا* و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مامی سایتی ها دوستتون داررررم

  3. #83
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    802
    نوشته های وبلاگ
    344
    میزان امتیاز
    1128
    پسند شده
    19311
    پسند کرده
    12231

    ویترین مدال ها

    نام: DSC02419.jpg نمایش: 396 اندازه: 102.5 کیلو بایت

    با همون دستور قبلی

    http://mamisite.com/forum/t234-p1354...ml#post1354216

    نام: DSC02428.jpg نمایش: 399 اندازه: 102.1 کیلو بایت
    باران67, najmehkhatoon, منا . و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    منا . آواتار ها
    منا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    112
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    1036
    پسند کرده
    720

    قیمه نثار

    قیمه نثار فوق خوشمزه با دستور خانم صرافا http://film.tebyan.net/film/153267


    نام: DSC05486.jpg نمایش: 287 اندازه: 108.6 کیلو بایت
    m1361, monir11, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    164
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    990
    پسند کرده
    681
    نام: PicsArt_09-18-02.17.51.jpg نمایش: 249 اندازه: 100.1 کیلو بایت
    دستورش شبیه دوستانه
    ما کارونی
     
    zohre_a, m1361, hana67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    منا . آواتار ها
    منا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    112
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    1036
    پسند کرده
    720
    قیمه نثار غذای فوق خوشمزه

    نام: DSC05549.jpg نمایش: 177 اندازه: 109.3 کیلو بایت
    باران67, mitra40, zakizadeh و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #87
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86566
    پسند کرده
    75943

    ویترین مدال ها

    قیمه نثار قزوین




    با دستور خانم گل آور عزیزم

    مواد لازم:

    برنج 4 پیمانه(جداگانه میپزیم و دم میگذاریم)
    گوشت(میتونین از گوشت گوساله و یا گوسفند استفاده بفرمایین) 400 گرم

    *به ازاء هر پیمانه برنج صد گرم گوشت استفاده میکنیم.

    پیاز متوسط: 1 عدد ریز نگینی خرد شده
    زردچوبه 1 ق م سر پر
    فلفل سیاه 1 ق چ
    رب گوجه فرنگی 2 ق غ

    پیاز داغ 2-3 ق غ
    نمک 1 ق چ
    آبلیمو تازه 1 ق غ
    خلال پوست پرتقال 1 پیمانه
    خلال بادام 50 گرم
    خلال پسته 50 گرم
    زرشک 50 گرم
    پودر هل1 ق م
    دارچین 1ق م
    شکر 2-3 ق غ برای شیرین کردن زرشک
    زعفران دم کرده غلیظ 2-3 ق غ
    گلاب 1 ق غ
    کره 50 گرم در صورت دلخواه




    طرز تهیه قیمه:

    گوشت عاری از چربی و استخوان رو خرد کنید.فیله و راسته تقریبا بهترین قسمت ها هستند.
    گوشت خرد شده را همراه با پیاز نگینی ریز خورده شده و زردچوبه به همراه فلفل سیاه تفت دهید و 15-20 دقیقه روی حرارت متوسط قرار بدید تا آب نندازه و گوشت مزه دار بشه.
    اگر پیاز رو رنده کنید قبل از مزه دار شدن گوشت میسوزه و اگه درشت خلال کنید گوشت خوب مزه دار نمیشه.پس پیاز رو ریز و نگینی خورد کنید تا میان گوشت هم مزه دار شود و هم ذره ای بوی چربی نگیره.
    برای قیمه ها کلا باید روغن بیشتری توی قابلمه بریزید.در حالت عادی 2 ق غ روغن استفاده میکنیم اما برای قیمه ها 4-5 ق غ روغن رو داخل قابلمه بریزید تا خوشرنگ و براق بشه غذاتون.

    حرارت باید متوسط باشه
    اگر خیلی کم باشه گوشت خونابه راه میندازه و آبش خارج میشه و نهایتا سفت و خشک میشه
    و در صورتی که شعله زیاد باشه قبل از مزه گرفتن میسوزه
    پس شعله متعادل و ملایم باشه


    در تمام مدت 20 دقیقه ای که گوشت را با پیاز تفت میدیم مرتب باید اون رو هم بزنیم و بالا سر قابلمه باشیم(در این صورت خورشمون بد رنگ و کدر نمیشه)

    زمانی که پیاز ها کاملا آب میشن و گوشت هم خوب تفت میخوره و براق میشه، رب گوجه رو اضافه کرده و اون رو هم برای یکی دو دقیقه تفت میدیم.

    رب را در همان ابتدا زیاد نزنین.ابتدا 1-2 قاشق بزنین ،اگه قیمه احتیاج به رب بیشتری داشت باز 1 ق غ بهش رب اضافه کنید.
    وقتی رب رو اضافه میکنیم بیشتر از 1 دقیقه تفت ندید
    بوی خامی رب از بین بره و مواد رنگ خوبی بگیره در همین حد کافیه.
    بعد از رب باید آب جوش رو اضافه کنید.
    نکته اصلی برای قیمه
    آب جوش رو کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید.نه باید اونقدر غلیظ باشه که لعاب نذاره لپه و گوشت بپزه و نه اونقدر شل باشه که تا ته قابلمه رو پر آب کنید که ساعت ها گوشت سر گاز بمونه که آب تبخیر بشه و قیمه سیاه رنگ بشه.
    پس اندازه ای آب بریزید که یه کم رقیق بشه و روی گوشت رو بگیره.
    در این مرحله در ظرف را نیمه بسته بذارید حدود 1/5-2 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید.


    قیمه نباید تند بجوشه.پس حرارت رو کم کنید.مثل آش نباید زیاد هم بزنید.چون که رب داره برای این که ته نگیره با قاشق به صورت ضربه ای و رفت و برگشت هم بزنید تا روغن بیاد رو و قیمه خوشرنگ بشه.
    این خیلی مهمه که خیلی هم نزنیدش.فقط و فقط در حد حرکات رفت و برگشتی باشه

    اگه دیدید گوشت هنوز نپخته و خورشت غلیظ شده کمی آب جوش اضافه کنید که لعاب رقیق تر بشه و اجازه بده لپه و گوشت پخته بشه

    اگه موقع درست کردن قیمه عجله نکنید و با برنامه پیش برید خیلی قیمه خوشرنگی خواهید داشت.اگه با عجله کار کنید قیمه خوشمزه و خوش عطر میشود اما چون آب زیادی اضافه میکنید و بخواهید زود به نتیجه برسانید رنگ قیمه تیره میشود.


    وقتی که گوشت کاملا پخت و جا افتاد وارد مرحله ی بعد میشیم.
    دقت کنین نباید آب اضافی داشته باشه قیمه تون.در واقع این قیمه قراره بین پلو ریخته بشه پس نباید آبکی باشه

    در این مرحله شروع میکنیم به اضافه کردن ادویه هامون:

    پیاز داغ،آبلیمو،گلاب،هل،دارچین ،زعفران دم کرده و نمک را اضافه میکنیم.
    دقت کنین ترکیب این ادویه ها طعم بسیار خوبی به غذا میده و هیچ کدام رو حذف نکنین.
    چون در نهایت هیچ کدوم حس نمیشن منتها ترکیب عالی ای دارن.

    وقتی همه ی ادویه ها را زدیم اجازه میدیم 2-3 دقیقه روی حرارت بمونه و بعد از اون خاموشش میکنیم.


    طرز تهیه مواد رویه:

    داخل تابه ای که روی حرارت نیست کمی روغن ریخته و مواد زیر را به ترتیب اضافه میکنیم:

    خلال پوست پرتقال شیرین شده،کره،گلاب،خلال بادام،زرشک ،شکر


    سپس همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم و مرتب اون رو هم میزنیم تا وقتی که کره ذوب بشه و همه ی شکر ها اب بشه
    در حد دو دقیقه کافیه و اصلا نیاز نیست انقدر حرارت بدیم تا مایعی که کف ظرف جمع میشه تبخیر بشه
    وجود این مایع طبیعی هست و نیاز به حرارت دادن بیش از حد نیست.

    در اخر خلال پسته رو اضافه میکنیم.
    پسته به حرارت حساسه،پس اون رو حرارت ندین چون رنگش رو از دست میده


    نحوه ی شیرین کردن خلال پوست پرتقال:

    نکته)میتونین از نارنج هم استفاده کنین منتها پرتقال عطر بهتری داره

    خلال ها رو همراه اب سرد داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاد،سپس اون رو ابکش کرده و تا سه بار این کار رو میکنیم
    بعد از سه بار خلال هامون شیرین شدن

    نحوه س سرو سنتی قیمه نثار:

    برنج را جداگانه دم میگذاریم.
    موقع سرو مقداری از برنج را داخل دیس میکشیم.

    روی اون از مواد قیمه بریزین (جوری بریزین که کل سطح دیس را بپوشاند ،در این صورت موقع کشیدن غذا همه ی مواد گوشتی و رویه و پلو به صورت مساوی به هر فرد میرسه و در یک قسمت از دیس تجمع گوشت نداریم.)

    روی قیمه مقداری برنج زعفرونی بریزین.البته نیاز نیست قیمه رو بپوشونه و پیدا بودن قیمه زیر این پلوی زعفرونی خودش زیباست.

    مقداری از پلو را زعفرانی کرده و به مواد رویه داخل تابه اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

    حال از مواد رویه که با برنج زعفرانی مخلوط هست روی دیس میریزیم.

    ***

    -من برای شیرین کردن خلال پوست مرکبات طبق لینک زیر کار میکنم:
    http://mamisite.com/forum/blogs/b1925.html

    -زرشکی که من در غذاهام استفاده میکنم زرشک تازه هست
    و به دلیل اینکه زرشک تازه رنگ خیلی قوی ای داره و موقع تفت دادن هم اب پس میده اون رو همون ابتدا قاطی مواد رویه نمیکنم.
    در واقع ترتیب اماده سازی مواد رویه ی من به این صورته:
    کمی کره و روغن کف تابه میریزم و روی اون خلال پرتقال ،خلال بادام و گلاب میریزم.
    به تابه دیگه شکر نمیزنم چون خلال هام خودشون شیرینن
    تابه رو طبق دستور روی حرارت میگذارم و در اخر خلال پسته رو اضافه میکنم.

    در ظرفی جدا کمی کره و شکر و زرشک رو تفت میدم.
    در این مرحله مشاهده میکنین که کف ظرف مایعی قرمز و خوشمزه جمع شده،اون رو یا نوش جان کنین یا به خورشتون اضافه کنین

    من برای اینکه زرشک هام به خلال ها رنگ نده اون ها رو روی حوله کاغذی پهن میکنم و بعد به محتویات تابه اضافه مینم.
    مواد رو مخلوط میکنم و روی دیس میکشم

    - من پلو زعفرونی رو با مواد مخلوط نکردم چون انقدر از ترکیب رنگ زیبای مواد رویه لذت بردم که دوست داشتم کاملا پیدا باشن.

    بی نهاااایت خوشمزه ست
    از دستش ندین


    hana67, z.rezaei, pooneh 007 و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 891011
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما