نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree946Likes

موضوع: قیمه نثار

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 87
صفحه 10 از 11 نخستنخست ... 7891011 آخرینآخرین
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shehin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    284
    پسند شده
    2106
    پسند کرده
    1270
    نام: IMG_20150402_142404.jpg نمایش: 1028 اندازه: 117.9 کیلو بایتنام: IMG_20150401_223557.jpg نمایش: 990 اندازه: 113.5 کیلو بایت به نظر من قیمه نثار یک غذای اشتها برانگیزه باید در منوی غذای مجلسی باشه اول پیاز و روغن و کمی هل وزردچوبه چوب دارچین و توی قابلمه می*ریزیم بعد که تفت خورد ا قاشق رب وگوشت رو اضافه میکنیم کمی تفت میدیم آب جو شو اضافه میکنیم تا گوشت بپزه.در یک ماهی تابه جدا گونه اول پوست پرتقال که زعفرانیش کردم بعد خلال بادام و بعد زرشک و گلاب و زعفران رو اضافه میکنیم یک دقیقه کمتر از روی حرارت برمیداریم وبرنج و که آبکش کردیم یک مقدار شو زعفرانی میکنیم و داخل خلال های توی ماهی تابه می*ریزیم همچنین خلال پسته که اونو تفت نمیدیم چون تغییر رنگ میکنه در آخر برنج و توی ماهی تابه می*ریزیم و مواد گوشتی رو روش می*ریزیم و روی برنج پخش میکنیم یک ردیف برنج یک ردیف مواد گوشتی ودر آخر با خلال های تفت داده شده و برنج زعفرانی تزیین میکنیم
    موساکا
     
    ویرایش توسط shehin : ۱۳۹۴/۰۴/۱۰ در ساعت ۱۰:۲۸ بعد از ظهر
    *Afsaneh*, maman_mahya, Behjat و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #74
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    802
    نوشته های وبلاگ
    344
    میزان امتیاز
    1128
    پسند شده
    19310
    پسند کرده
    12231

    ویترین مدال ها

    اینم قیمه نثار من
    مواد لازم برای 6 تا 7نفر
    گوشت ماهیچه گوسفندی یا گوساله نیم کیلو
    پیاز بزرگ 2عدد
    برنج 6 پیمونه
    رب گوجه فرنگی 3 تا 4 قاشق غذا خوری
    خلال پسته
    خلال بادام
    خلال پرتقال
    زرشک
    نمک و فلفل
    دارچین و هل و زعفرون
    گلاب
    کره
    یکی از نکاتی که من توی همه خورشتام انجام میدم اینه که گوشت رو اول با آب خالی میذارم جوش بیاد وقتی کف کرد اونو توی آبکش خالی میکنم و میشورم قابلمه رو هم تمیز میشورم بعد گوشت رو کمی تفت میدم و آب روش میریزم میذارم بپزه اینجوری کف گوشت گرفته میشه و خورشت خوش رنگ تر میشه بعد از 2 ساعت که گوشت به تنهایی پخت توی ظرف جداگانه پیاز رو سرخ میکنم فلفل وزردچوبه بهش اضافه میکنم وبعد رب رو داخلش میریزم و تفت میدم و به گوشت اضافه میکنم حالا 2 قاشق از خلال بادام و 2 قاشق از زرشکم رو داخل مواد میریزم و نیم ساعت آخر یعنی وقتی که خورشت به غلظت کافی رسید دارچین و هل و کمی زعفرون بهش اضافه میکنم دقت کنید دارچین و هل قیمه نثار باید کمی بیشتر از خورشتهای دیگه باشه و وقتی اونو آخر به غذاتون اضافه کنید عطرش بهتر میمونه
    خلال پسته و بادوم رو 2 تا 3 ساعت توی گلاب بریزید خیس بخوره
    خلال پرتقال رو هم 3 بار بجوشونید آبش رو بیرون بریزید بار چهارم با کمی زعفرون و 1 قاشق شکر وکمی آب بذارید بجوشه تا آبش تموم شه
    زرشک رو هم بشورید آبکش کنید
    من همیشه برنج رو به صورت کته دم میکنم خوشمزه تر میشه وقتی برنج دم کشید خلال هاتون رو کمی توی کره تفت بدید زرشک رو هم کمی تفت بدید یک قاشق شکر بهش اضافه کنید و سریع زیرش رو خاموش کنید تا رنگش عوض نشه
    حالا مقداری از برنج رو توی دیس بکشید مواد رو وسطش بریزید و بقیه برنج رو روش بریزید و با خلال هاتون روشو تزیین کنید
    نام: DSC03761.jpg نمایش: 926 اندازه: 93.6 کیلو بایت

    نام: DSC03763.jpg نمایش: 1152 اندازه: 106.9 کیلو بایت
    ویرایش توسط zakizadeh : ۱۳۹۵/۰۶/۰۶ در ساعت ۰۵:۵۰ بعد از ظهر
    پرنسس.م, باران67, میس مهسا و 31 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    73
    پسند شده
    1199
    پسند کرده
    773
    بازم قیمه نثاربرای سحرینام: IMG_20150706_032416.jpg نمایش: 747 اندازه: 104.9 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    m1361, باران67, افسونی و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفته بودی که چرا محو تماشای منی*آنچنان محو که یک دم مژه بر هم نزنی
    مژه بر هم نزنم تا که زدستم نرود*ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی

  5. #76
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    802
    نوشته های وبلاگ
    344
    میزان امتیاز
    1128
    پسند شده
    19310
    پسند کرده
    12231

    ویترین مدال ها

    دوستان دستور این قیمه نثار رو توی همین صفحه گذاشتم فقط تزیینش فرق میکنه

    نام: DSC04236.jpg نمایش: 1136 اندازه: 103.7 کیلو بایت
    kurosh1, پروانه زکی زاده, *شمیم* و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahdiyar man آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۲۳
    نوشته ها
    220
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    1019
    پسند کرده
    2096
    نام: collage_۲۰۱۵۱۰۲۱۱۵۳۷۲۸۰۱۵.jpg نمایش: 521 اندازه: 107.1 کیلو بایت
    سلام قیمه نثار من با تزیین مبتدیانه ولی خوشمزه
    افسونی, zakizadeh, amir mami و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,791
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1153
    پسند شده
    56350
    پسند کرده
    62669

    ویترین مدال ها

    قیمه نثار خوشمزه با دستور مانا سهیل جان ص 2
    sita-golam, مامی سجاد, ELAHE_ABAN و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    قیمه نثار


    نام: DSC_1127.jpg نمایش: 518 اندازه: 104.5 کیلو بایت
    .............
     
    zakizadeh, m1361, باران67 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    قیمه نثار


    (ادویه ها ی مورد استفاده دارچین +هل + فلفل سیاه نیمکوب + تخم گشنیز + زردچوبه)

    گوشت را به همراه پیاز تفت میدهیم بعد که آب گوشت کشیده شد کمی هل و دارچین و زردچوبه و بقیه ادویه ها وخلال نارنج تلخی گرفته اضافه میکنیم آب جوش اضافه کرده و زمان میدهیم تا بپزد بعد از پخت گوشت باید در حدود کمتر ازنصف استکان آب باقی مانده
    باشد . رب و مجددا پیاز داغ به گوشت اضافه میکنیم . زعفران را در گلاب دم کرده و نیمی از آن را به مایه گوشت اضافه میکنیم .

    زرشک + کمی شکر را در کره کمی تفت داده باقی زعفران و گلاب +خلال پسته و بادام و نارنج را اضافه میکنیم .

    کمی برنج دم کرده در بشقاب میکشیم از مایه گوشت در وسط و دوباره برنج و روی آن مخلوط خلالها را اضافه کرده و هل و دارچین می پاشیم.


    نام: DSC_6325.jpg نمایش: 417 اندازه: 102.6 کیلو بایت
    .............
     
    zakizadeh, باران67, nazi15 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

صفحه 10 از 11 نخستنخست ... 7891011 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما