نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree19Likes
  • 3 Post By najma
  • 5 Post By najma
  • 2 Post By Maryam53
  • 1 Post By najma
  • 2 Post By parisa jon
  • 2 Post By زهرا سادات
  • 4 Post By monajoon

موضوع: تارت شکلات کرامبلی

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1

    تارت شکلات کرامبلی





    آرد 300 گرم
    کره ( به دمای محیط رسیده) 150 گرم
    شکر 4 ق غذاخوری
    نمک 1 پنسه
    بیکینگ پودر نوک چاقو
    تخم مرغ 1 عدد
    وانیل کمی


    برای فیلینگ:

    شیر 500 میلی لیتر
    پودینگ شکلاتی 2 بسته ( من پودینگ شکلات فندقی استفاده کردم)
    شکلات تلخ 70 گرم
    شکر 7 ق غذاخوری
    کره 80 گرم
    فندق خرد شده 5 ق غذاخوری


    طرز تهیه:
    مواد خمیر ( آرد ، نمک ، کره نرم ، تخم مرغ ، ب.پ و شکر) را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکنواختی به دست آید
    خمیر را در فویل پیچیده و در یخچال قرار دهید

    برای تهیه فیلینگ پودینگ شکلاتی و شکر را با هم مخلوط کنید
    مقداری از شیر را با مواد ترکیب کنید تا مخلوط یکنواخت و بدون گلوله ای حاصل شود (چند قاشق )
    بقیه شیر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید
    مخلوط پودینگ را به شیر جوشان اضافه کنید و روی حرارت مرتب به هم بزنید مخلوط حاصله غلیظ شود
    در این هنگام شکلات خرد شده را اضافه کنید و به هم بزنید تا شکلات حل شود
    مخلوط را از روی حرارت بردارید و کره را به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا کره حل شود
    اجازه دهید مواد فیلینگ سرد شود


    خمیر را از یخچال خارج کرده و به دوقسمت تقسیم کنید
    یک قسمت از خمیر را در قالب(25 در 35 سانتی) پهن کنید و با وردنه صاف کنید ( نازک)
    پودینگ سرد شده را بر روی خمیر ریخته
    باقی خمیر را بر روی مواد فیلینگ رنده کنید
    فندق خرد شده رو بر سطح تارت بپاشید

    تارت شکلاتی را به مدت 40 دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید

    بعد از سرد شدن برش زده و نوش جان کنید
    گیتار, Elsanaa و 221162 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: تارت شکلات کرامبلی




    عشق, مریم گلی .., گیتار و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: تارت شکلات کرامبلی

    اینم از تارت شکلات کرامبلی خوشگل و خوشمزه ..... من خیلی از مزه و قیافه این شیرینی خوشم اومد .....





    من از یه بسته پودینگ شکلاتی تلخ و یه بسته پودینگ شکلاتی فندقی دکتر اوتکر استفاده کردم ... به نظر من اون شکری که تو دستور نوشته به پودینگ اضافه کنید خیلی نیازی نیست چون شیرینی خود پودینگ خوب بود

    یه نکته دیگه برش زدن شیرینیه .... به نظر من بهتره بعد از اینکه از فر درآوردین و کاملا" خنک شد چند ساعنی تو یخچال بذارید تا پودینگ برای برش زدن آماده بشه.

    به شکلات دوستان توصیه میکنم یه بار امتحانش کنند ... چون خیلی خوشمزه است
    گیتار و Elsanaa این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  4. #4

    Re: تارت شکلات کرامبلی

    ممنون از مریم جون
    من طی یک توفیق اجباری مجبور شدم شیرینی رو یک شب توی یخچال بذارم و فردا برش بزنم و توی برش زدن مشکلی نداشتم !

    در مورد میزان شیرینی هم باهاش موافقم! به نظر من هم می شه کم شیرین تر درستش کرد! اما خورندگان :دی گفتند میزان شیرینیش مناسبه مخصوصا برای سرو با قهوه

    شما اگه کم شیرین تر دوست دارید شکر فیلینگ رو حذف کنید
    گیتار این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parisa jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    467
    میزان امتیاز
    73
    پسند شده
    1592
    پسند کرده
    242

    Re: تارت شکلات کرامبلی

    سلام.منم این تارت فوق العاده رو درست کردم.به نظر من و همسرم واقعا خوشمزه بود.ممنونم از دستور خوبت نجما جون.فقط به نظرم میشه توی مواد فیلینگش شکر نریخت.البته این چیزیه که کاملا به ذائقه افراد مربوط میشه



    گیتار و Elsanaa این نوشته را پسندیده.
    insta:parissa.ef

  6. #6

    Re: تارت شکلات کرامبلی

    با دستور نجمای عزیز ، فقط من پودینگ یه بسته داشتم کمتر روش ریختم ولی بعدش در حین پختن رفتم یکی دیگه خریدم و درست کردم روش مالیدیم نوش جان کردیم ، خیلی خوشمزه بود
    مقدار فیلینگش بیشتر باشه خیلی خوشمزه تر هم میشه
    به نظر من تو قالب مافین هم خیلی خوب میشه ، از اضافات خمیر یه دونه درست کردم که به عکس نرسید ، داغ داغ خورده شد



    Elsanaa و گیتار این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    2713
    پسند کرده
    1799
    نام: DSC04555.JPG نمایش: 1489 اندازه: 70.6 کیلو بایت
    خوب بود ولی من خیلی خوشم نیومد .ممنون
    Elsanaa, shimakhoshdel, مریم گلی .. و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما