نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree20Likes

موضوع: حلوا زرده همدان

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 21
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,004
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    6325
    پسند کرده
    6049

    Re: غذاها و خوردنیهای استان همدان

    حلوا زرده (دسری مقوی مخصوص ماه رمضان)
    زرده تخم مرغ10 عدد
    شکر یک لیوان سر خالی
    نشاسته 2 قاشق سر صاف
    گلاب و زعفران مقدداری
    روغن آب کرده یک قاشق
    ابتدا زرده تخم مرغ ها را میزنیم بعد شکر را اضافه میکنیم و آنقدر به هم میزنیم تا کاملا صاف شود.یعد نشاسته را اضافه میکنیم سپس گلاب و زعفران را با هم مخلوط کرده و اضافه میکنیم و تمام مواد را مخلوط میکنیم.بعد روغن را داخل قابلامه ریخته حرارت را ملایم کرده و همه مواد را داخل آن میریزیم و مرتب هم میزنیم تا کامل پخته شود وخط قاشق روی آن بماند.بعد از روی حرارت برمیداریم و داخل ظرف میریزیم و پس از سرد شدن روی آنرا با پودر نارگیل تزیین میکنیم.

    *همدانی ها با سفیده های این تخم مرغها انگشت پیچ درست میکنن.
    zahraazar, باران67 و favour این نوشته را پسندیده.


  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    512
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1421
    پسند کرده
    99

    Re: حلوا زرده همدان

    اين هم دستور حلوا زرده بسيوووووووووور خوشمزه كه يكي از دوستاي همدانيمون لطف كردن از دستور مامانشون گذاشتن.

    زرده تخم مرغ10 عدد
    شکر یک لیوان سر خالی
    نشاسته 2 قاشق سر صاف
    گلاب و زعفران مقدداری
    روغن آب کرده یک قاشق

    طرز تهيه:

    ابتدا زرده تخم مرغ ها را میزنیم بعد شکر را اضافه میکنیم و آنقدر به هم میزنیم تا کاملا صاف شود.یعد نشاسته را اضافه میکنیم سپس گلاب و زعفران را با هم مخلوط کرده و اضافه میکنیم و تمام مواد را مخلوط میکنیم.بعد روغن را داخل قابلامه ریخته حرارت را ملایم کرده و همه مواد را داخل آن میریزیم و مرتب هم میزنیم تا کامل پخته شود وخط قاشق روی آن بماند.بعد از روی حرارت برمیداریم و داخل ظرف میریزیم و پس از سرد شدن روی آنرا با پودر نارگیل تزیین میکنیم.

    همدانياي عزيز تقاضا ميكنم دستور حلوايي كه گفتيد با سفيده ي اين تخم مرغ ها در كنار زرده درست ميكنيد رو هم بزارين . آخه اينجوري سفيده ها رو مجبوريم شينيني كنيم
    :(:
    در ضمن اين حلوا رنگ زرد و طعم فوقالعاده اي داره و فرني ماننده واقعا خوشمزست
    ...
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    1,241
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1156
    پسند کرده
    1254

    Re: حلوا زرده همدان

    دوستای گل اون که با سفیده تخم مرغ درست میکنن حلوا نیست اسمش انگشت پیچ هست.یه چیزی مثه عسل یا مربا که خیلی کم میشه خورد چون شیرینه و دل رو میزنه.ولی بسیار مقویه.چشم دستور اون هم بزودی.
    به نام من.به نام تو.به نام صداهایمان که روزی به هم خواهند رسید...

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    1,241
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1156
    پسند کرده
    1254

    Re: حلوا زرده همدان

    نکاتی در مورد انگشت پیچ و حلوا زرده


    به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، اين شيريني خوش*طعم كه از سوغاتي*هاي خاص همدان و به*ويژه ماه رحمت خداست، بسيار مقوي است و انرژي بدن را در طول ماه مبارك رمضان تأمين مي*كند.
    انگشت*پيچ با رنگي سفيد و حالتي مايع مانند عسل، زينت*بخش سفره*هاي روزه*داران است.
    مواد اوليه انگشت*پيچ را سفيده تخم مرغ، گلاب، شكر و آب تشكيل مي*دهد و قنادها آن*قدر آن را بهم مي*زنند تا ظاهر آن سفت شده و حالتي مانند عسل به خود بگيرد.
    يكي از قنادهاي همداني كه نزديك 60 سال است در اين حرفه مشغول به فعاليت است و قنادي را از پدران خود به ارث برده در مورده قدمت تهيه انگشت*پيچ مي*گويد: اين شيريني بين 100 تا 130 سال است در همدان تهيه مي*شود.
    زرينه به همراه برادر و برادر زاده*هاي خود و كارگرها كه بيش از 35 نفر هستند از چند روز قبل از ماه مبارك رمضان اين شيريني را آماده مي*كنند تا مشتريان روزه*دار آن را تهيه و از آن استفاده كنند.
    اما چرا به اين شيريني انگشت*پيچ مي*گويند، زرينه در پاسخ به اين سؤال مي*گويد: در قديم مردم انگشت اشاره خود را در كاسه پر از انگشت*پيچ فرو مي*كردند و دوره انگشت مي*پيچيدند تا كش بيايد و آن را مي*خوردند اما امروزه از قاشق و چنگال براي اين كار استفاده مي*كنند، در عوض اسم آن انگشت*پيچ باقي مانده است.
    شايد با خود بگوييد زرده*هاي باقيمانده تخم*مرغ چه سرنوشتي دارد.
    قنادهاي همداني فكري هم به حال آن كرده*اند، اين زرده*ها را به حلوا زرده تبديل مي*شود.
    اين حلوا هم در جاي خود خوشمزه و مقوي است و فقط از شكر، گلاب و زرده تخم*مرغ درست مي*شود و رنگ آن زرد طلايي است.
    كارشناسان تغذيه با توجه به وجود سفيده تخم*مرغ، شكر و گلاب در انگشت*پيچ و زرده تخم*مرغ، شكر، روغن و گلاب در حلوا*زرده، ارزش آنها را فقط در انرژي*زايي و مقداري دارا بودن پروتيين مي*دانند.
    آنان معتقدند اين دو شيريني بعد از خرما مي*تواند تأمين*كننده قند خون از دست رفته در ماه مبارك رمضان باشد.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    به نام من.به نام تو.به نام صداهایمان که روزی به هم خواهند رسید...

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    1,241
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1156
    پسند کرده
    1254

    Re: حلوا زرده همدان

    حلوا زرده

    زرده ی تخم مرغ رو با کره یا روغن حیوانی و شکر و زعفران آب کرده و گلاب رو به اتفاق هم مخلوط میکنیم و رو حرارت کم هم می زنیم تا به غلظت فرنی و شاید یه کم بیشتر در بیاد.

    حلوا زرده واقعا خوشمزه است . مخصوصا روی کماج مخصوص همدان عالیست
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    به نام من.به نام تو.به نام صداهایمان که روزی به هم خواهند رسید...

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    1,241
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1156
    پسند کرده
    1254

    Re: حلوا زرده همدان

    نقل قول نوشته اصلی توسط zhaleh2011
    همدانياي عزيز تقاضا ميكنم دستور حلوايي كه گفتيد با سفيده ي اين تخم مرغ ها در كنار زرده درست ميكنيد رو هم بزارين . آخه اينجوري سفيده ها رو مجبوريم شينيني كنيم
    :(:
    در ضمن اين حلوا رنگ زرد و طعم فوقالعاده اي داره و فرني ماننده واقعا خوشمزست
    عزیزم اینم دستور انگشت پیچ همدان

    غذاها و خوردنیهای استان همدان
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۱/۳۰ در ساعت ۱۱:۵۸ بعد از ظهر
    به نام من.به نام تو.به نام صداهایمان که روزی به هم خواهند رسید...

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    512
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1421
    پسند کرده
    99

    Re: حلوا زرده همدان

    مينا جون ممنون از توضيحاتت . توي رسپي كه از دوستان گذاشتم بالا آرد نشاسته داره اما رسپي شما بدون نشاسته هست به نظرتون كدومش بهتره ؟ من فكر ميكنم حالت حلوا زرده كه فرني مانند هست به خاطر وجود نشاسته اش هم هست . نظر ما چيه؟
    ما هم توي جنوب حلوا انگشت پيچ داريم كه دور انگشت پيچيده ميشه ولي سياه رنگه . همن حلواي رد گندمه فقط شكرش رو به اگه قبل 2 ليوان ميريختيم بايد 4 ليوان بريزيم تا انگشت پيچ بشه والسه همين هم ميگند خيلي مقوي و پر شيرينه اما سفيدش رو تا به حال نديدم . ممنون از نظراتتون
    ...
     
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    512
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1421
    پسند کرده
    99

    Re: حلوا زرده همدان

    با اجازه مينا جون چون پست همشهري ها پاك ميشه من اينجا كپي كردم كه در دسترس تر باشه ممنون از رسپي خوبت عزيزم

    انگشت پیچ

    مواد لازم:

    شکر ..............................1 کیلو
    سفیده تخم مرغ ..................3 عدد
    جوهر لیمو...........................1/8 قاشق چایخوری
    آب ..................................به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر
    طرز تهیه:

    شکر را در ظرف مورد نظر ریخته ، و آب رو که باید به مقدار یک بند انگشت بالاتر از شکر باشه اضافه می کنیم. و بر شعله گاز قرار می دیم.بعد از این که شربت قوام اومد ، جوهر لیمو رو داخل اون می ریزیم.بعد از کمی حرارت ، مقداری از شربت رو بین دو انگشت قرار می دیم، اگه بصورت کش دار شد ،حرارت رو خاموش و صبر می کنیم تا خنک شه در حدی که اگه سفیده رو به اون اضافه کنیم پخته نشه، در این زمان سفیده ها رو به میزانی که پف کنه هم می زنیم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم می زنیم تا مواد کاملا سفید و یکدست و کش دار بشه.
    حالا دیگه انگشت پیچ ما آمادست، ما می تونیم برای عطر و طعم اون به شربتمون گلاب هم اضافه کنیم و در موقع هم زدن مواد از مقداری دارچین.
    و در آخر با دارچین و خلال پسته و بادام در صورت تمایلآن را تزئین کنیم.

    این سوغات شیرین که طرفداران زیادی هم داره ، بیشتر در ماه مبارک رمضان مورد استفاده قرار می گیره.و من طرز تهیه اون رو از یکی از شهروندان همدانی گرفتم ، که جا داره از همینجا از ایشون تشکر کنم.
    در فرصتی مناسب تصویری از این شیرینی براتون قرار می دم.
    نوش جان

    اين هم دستور پخت دوم مينا جون :

    مواد لازم:

    آرد یک پیمانه
    روغن مایع 1 پیمانه
    شیر یک پیمانه
    گلاب یک دوم پیمانه
    عسل یک پیمانه
    دارچین 1 قاشق مرباخوری
    خلال بادام وپسته برای تزئین
    زعفران به مقدار کم


    طرز تهیه:

    ابتدا آرد را در تابه ریخته تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس روغن را اضافه کرده و هم می زنیم شیر را درون ظرف دیگری ریخته سپس گلاب را اضافه کرده زعفران را به آن اضافه کرده وقتی شیر گرم شد شعله را خاموش کرده عسل را اضافه می کنیم مواد مایع را به آرد و روغن اضافه کرده هم زده تا جا بیافتد این حلوا نباید زیاد سفت باشد همانطور که از اسمش پیداست باید دور انگشت پیچیده شود در آخر خلال بادام و پسته را به آن می افزائیم این حلوا مخصوص شهرهای جنوبی کشور است .

    لازم به ذکر است که تفاوت این حلوا استفاده از شیر بجای آب می باشد)
    ...
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما